icon

Mám pocit, že nie som atraktívna

13. sep 2023

Mám pocit, že nie som dosť aktraktivna. Síce mala som dvoch priateľov, ktorí mi obaja hovorili že som krásna. Ale v bežnom živote muži po mne nejdú. Vidím ako sa správajú k iným ženám, aj keď ja som aj dosť neprístupná, možno je to tým. 😔

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
viestta
14. sep 2023

@omg1992 kde ta tie zeny prehliadaju, ked furt sedis doma a nikde nechodis?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
viestta
14. sep 2023

@omg1992 joj, tak to bude asi tym, ze nechodia po meste aby obhliadali "potencionalnych zenichov" ale maju ine na robote a na ine myslia. Ci ty myslis, ze dnes ludia chodia do ulic "korzovat" aby si nezadani mladenci mohli vyberat medzi nezadanymi slecnami? To fungovalo v mestiackej spolocnosti v devatnastom storoci, nie dnes. Necakaj, ze slecna hodi na zem vysivanu vreckovku aby jej ju mladenec mohol podat a nadviazat nezavaznu konverzaciu pod bedlivym dohladom jeho potencionalnej svokruse. Ty si sa fak niekde zasekol, len neviem kde...

bbshop
14. sep 2023

@omg1992 máme tomu rozumieť tak, že sa chodíš len tak túlať bezdôvodne po meste a ocumovat ženy? Veríš tomu, že to je správny spôsob nadväzovania kontaktu? Na ulici s tebou očný kontakt nenadviaze takmer žiadna žena..prečo by mali na teba len tak pozerať bezdôvodne? Každý na ulici ma iné starosti a je pohltený svojimi vlastnými myšlienkami

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
viestta
14. sep 2023

@omg1992 chodit von a socializovat sa neznamena, ze budes hltat kilometre medzi Michalskou branou a Venturskou. Ty este ani nevies ako sa ma chodit "von" 🙄

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
14. sep 2023

@omg1992 choď von znamená ísť sa zabávať do mesta a idealne s kamarátmi. A nie sám sa prechádzať po hlavnej a sledovať ženy. Mam pocit, že si týpek čo desí ľudí vo svojom okolí. Možno preto sa ti zeny vyhýbajú jak čert krížu.

bbshop
14. sep 2023

@omg1992 máš kamarátov?

2006_1211
14. sep 2023

Buď rada. Fakt není dobrý pocit keď až cítiš ze na teba nejaký o 20 rokov starší človek pozerá jak keby nikdy nevidel ženu

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
14. sep 2023

@omg1992 ako trávite voľný čas? A aké životy žijú tvoji kamaráti?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
14. sep 2023

@omg1992 a aká je tvoja forma bavenia sa?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
14. sep 2023

@omg1992 desiť ženy neznamená vzhľadom, ale vyžarovaním. Keď máš čudne správanie pri ženách, tak ich desis a môžeš byť aj vysoký aj pekný nezachráni ta to. A to, že si nizky nie je tvoj hlavny problém. To mi môžeš veriť. A aké máš koníčky?

viestta
14. sep 2023

@omg1992 kolko tych centimetrov mas? Pre zaujmavost. To je objektivny udaj, to, ze sa vnimas ako "nie som taký prílišne škaredý" je len tvoj subjektivny pocit

oranzovyvevericnik
14. sep 2023

@bbshop Presne tak. Mala som kolegu, bol nizsi odo mna a o zeny nemal nudzu. Preco? Nebol zufalec a vyzarovala z neho pozitivna energia.

oranzovyvevericnik
14. sep 2023

@viestta no ale ako otocil...stale pisal ake su zeny povrchne a on neatraktivny.

bbshop
14. sep 2023

@oranzovyvevericnik presne. Ide o charizmu, energiu, šarm..nie o výšku. Človek môže byť atraktívny a príťažlivý aj nízky aj vysoký aj štíhly aj plnostihly..hocijaky. Keď ma dobre vyžarovanie a ľudia sa pri ňom cítia príjemne.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
14. sep 2023

@viestta výšku ma tuším 174 až 176cm. Tak nejako by mal mať čo som zachytila. Určite nie je až taký nízky za akého sa považuje a určite to nie je taký problém ako stále tvrdí.

bbshop
14. sep 2023

@viestta no tak 175cm. Takmer som sa trafila😄

oranzovyvevericnik
14. sep 2023

@bbshop Tak musi to na nieco zhodit. Priznat si, ze problem je v niecom, na com sa da popracovat, na to musi mat clovek gule.