Mám pocit, že nie som atraktívna
Mám pocit, že nie som dosť aktraktivna. Síce mala som dvoch priateľov, ktorí mi obaja hovorili že som krásna. Ale v bežnom živote muži po mne nejdú. Vidím ako sa správajú k iným ženám, aj keď ja som aj dosť neprístupná, možno je to tým. 😔
@omg1992 joj, tak to bude asi tym, ze nechodia po meste aby obhliadali "potencionalnych zenichov" ale maju ine na robote a na ine myslia. Ci ty myslis, ze dnes ludia chodia do ulic "korzovat" aby si nezadani mladenci mohli vyberat medzi nezadanymi slecnami? To fungovalo v mestiackej spolocnosti v devatnastom storoci, nie dnes. Necakaj, ze slecna hodi na zem vysivanu vreckovku aby jej ju mladenec mohol podat a nadviazat nezavaznu konverzaciu pod bedlivym dohladom jeho potencionalnej svokruse. Ty si sa fak niekde zasekol, len neviem kde...
@omg1992 máme tomu rozumieť tak, že sa chodíš len tak túlať bezdôvodne po meste a ocumovat ženy? Veríš tomu, že to je správny spôsob nadväzovania kontaktu? Na ulici s tebou očný kontakt nenadviaze takmer žiadna žena..prečo by mali na teba len tak pozerať bezdôvodne? Každý na ulici ma iné starosti a je pohltený svojimi vlastnými myšlienkami
Buď rada. Fakt není dobrý pocit keď až cítiš ze na teba nejaký o 20 rokov starší človek pozerá jak keby nikdy nevidel ženu
@bbshop Presne tak. Mala som kolegu, bol nizsi odo mna a o zeny nemal nudzu. Preco? Nebol zufalec a vyzarovala z neho pozitivna energia.
@viestta no ale ako otocil...stale pisal ake su zeny povrchne a on neatraktivny.
@oranzovyvevericnik presne. Ide o charizmu, energiu, šarm..nie o výšku. Človek môže byť atraktívny a príťažlivý aj nízky aj vysoký aj štíhly aj plnostihly..hocijaky. Keď ma dobre vyžarovanie a ľudia sa pri ňom cítia príjemne.
@bbshop Tak musi to na nieco zhodit. Priznat si, ze problem je v niecom, na com sa da popracovat, na to musi mat clovek gule.