icon

Mám počúvať intuíciu?

eeviik
19. jún 2020

spoznala som muža, šarmantný, vtipný a dokonca aj pohladný a nezadaný.Z odstupom času mám pocit, že je to len pretvarka, niečo mi na nom nesedí a ta jeho tajomnost,mám počúvat svoju intuíciu, alebo si namýšlam? Už sme po 40 +

nikpa
19. jún 2020

@lindusss2016 nemusi skočiť po vsetkom co sa mu núka ale za tých veľa rokov musel toho stretnúť toľko, ze pochybujem ze ani jedna z nich nebola dobrá, to som tym chcela povedať ked si to nepochopila. Samozrejme, sú aj výnimky. Je možné, ze práve on je ten prípad, ktorý má proste len smolu v láske. No tiež poznám vela skvelých slobodných chlapov 40+ ale len ako kamarátov, kolegov a pod. Neznamená to však, ze vo vzťahu so ženou su rovnako skvelí. Ja neskatulkujem, som realista.

lindusss2016
19. jún 2020

@nikpa ved ale to, ze teraz nikoho nema, neznamena, ze v zivote nemal vazny vztah, ak si to nepochopila...

bmuller
19. jún 2020

@eeviik No ja poznam mnohych 40+ bez vztahu (a nikdy nezenatych+bez zavazkov), ale ti su skor prilis specificki na vztahy. Jeden kamos je napriklad tiez vtipny, inteligentny s kopou zaujmov a kamaratov - ale strasne vyberavy, takze kym spekuloval, tak tie "prave" mu uz usli. Dalsi je pohladny, normalny, s vlastnym bytom... mal dlhodoby vztah, ale vystrkoval rozky, spamatal sa, az ked ho nechala a odvtedy asi 10 rokov sa mu nikto "nepritrafil"...
Ved tomu tvojmu priatelovi mozes dat sancu, ale ani ty mu o sebe vela neprezradzaj a nepustaj ho do sukromia, a velmi sa nenamotaj... radsej sa stretavajte na "nezavislych" miestach. Uvidis, kam to bude spiet a co o nom zistis...

lucyluv
20. jún 2020

Intuicia, neintuicia, nestahuj si ho k sebe v ziadnom pripade.

moonlight1210
20. jún 2020

@eeviik a mas z neho dojem, ze tak nenapadne robi vo vasich rozhovoroch narazky, aby si ty citila taku tu vnutornu spolocensku/priatelsku povinnost ho k sebe pozvat byvat?
Ze vytvara dojem, ze on nema problem, vsak on normalne byvanie ma, ale ... ked uz ste si tak blizky, bolo by spravne (a vhodne, ako prejav tvojej naklonnosti), keby si mu navrhla, ze moze teda byvat rovno u teba?

Alebo ta rusi to, ze inak je galantny, vtipny, vsetko, no obcas sa v nejakej situacii zachova uplne mimo, az protirecivo tomuto chovaniu? Ze mas potom pocit, akoby to nebolo v nom, len nacvicene a zrazu nachvilu vypadol z ulohy a hned sa spamatal a vratil sa do nej?

nikpa
20. jún 2020

@lindusss2016 🙄 ja som pisala, ze pokial nemá po rozvode alebo po vážnom vzťahu...precitaj si celú konverzáciu. Zbytočne reagovať na tvoje komenty, keď si prečítaš len polovicu a ides mudrovat o prizemnosti. Pekný den ti prajem.

lindusss2016
20. jún 2020

@nikpa tak este raz pisem, ze to, ze nema po vztahu aktualne, neznamena, ze to neprekonal v minulosti a ak je to uz davnejsie obdobie, nemusi o tom hovorit a teda ani nova partnerka o tom nemusi vediet.

nikpa
20. jún 2020

@lindusss2016 🙄🙏😂😂😂

suezana
20. jún 2020

@moonlight1210 dobre otazky 👍👍👍

vierocka17
20. jún 2020

@eeviik niekde som čítala, že intuícia vidi skôr ako oči a nikdy sa nemýli... Takže jednoznačne, počúvať intuíciu a byť opatrná, určite ho nenastahovat k sebe. Ak sa to predsa len obráti na dobré, nič nestratíte. Ak sa potvrdia dojmy, bude to lepšie pre Teba...

strigonn
20. jún 2020

@eeviik Určite počúvaj svoje srdce, to vždycky vie co je vo veci.. Láska u každého funguje ináč, napr u mňa vždy len na prvý pohľad a u iného po roku spoznávania sa.. Tiež mám 40, no ja si radšej počkám na tu pravú ako keby som mal byt každý mesiac s inou.. Mam 2 krásne malé deti, čiže aj kebyže ta pravá už nepríde, tak radšej sám.. Iba lasja dáva zmysel, čiže ak ho nemilujes, nerieš ho..

sonakrajcikova
20. jún 2020

To ze citite ze nieco nie je ok znamena, ze to tak aj je..ludia komunikuju roznymi sposobmi verbalne, neverbalne a potom.je tu metakomunikacia, bez slov a giest. Je to nieco co vyzarujeme a napriek tomu ze sa vedome snazime nejak posobit, ak to nie je v sulade s nasimi myslienkami a presvedceniami posobime neuprimne, silene alebo su to take tie stavy, ze neviem co ale nesedi mi co ten clovek hovori napriek tomu, ze sa javi ako mily a dobry citim, ze to nie je v poriadku. Toto znamena, ze mate dobre vnimanie a citenie. RIADTE sa tym! Toto sa neda oklamat a ked Vam nieco nesedi, verte tomu co citite napriek tomu ze vase ja sa tento Vas pocit snazi racionalizovat (take tie myslienky ze niet dokazu, a doteraz bolo vsetko.ok a podobne..). Pocuvajte intuiciu 👍

brendaa
21. jún 2020

@eeviik cez kataster portal zistis, ci ma byt. Staci datum narodenia🙂. Dikonca su tam exekucue. Resp. aj cez dlznik.sk zistis sutuaciu...

cukroska
21. jún 2020

@eeviik však nezvyčajné na túto dobu, že tak úžasný, dokonalý chlap a nezadany 😃 tiež by som mala pochybnosti, lebo každý 40 + je buď zadaný, alebo rozvedený a ak nie tak už to nebude s kostolnym poriadkom 😅🙆‍♀️

monika2012
21. jún 2020

Áno, samozrejme, počúvaj svoju intuíciu! Tá Ťa skutočne neoklame. Ja som moju nepočúvla, lebo som si namýšľala, že je to všetko blbosť, čo som cítila svojim vnútorným citom, a veľmi som sa popálila. Presne to, čo mi intuícia "našepkávala a našepkáva", sa, žiaľ naplnilo a napĺňa úplne do bodky. Nevadí, že ste obaja po 40-tke, ani to nie je dôvod svoju intuíciu nepočúvnuť a pokaziť si život. Náš inštinkt je veľmi cenný radca. Počúvaj ho.

kittykat22
21. jún 2020

@eeviik partnera je dobre zhodnotit zdravym triezvym ruzumom. V 40.ke pouzit pre muza vyraz tajomny, vo mne vzdudzuje dojem, ze je to bud ultra klamar, nieco skryva, alebo manipulator ala ezotericky guru. Co jeho kamarati a priatelia? Nemozes nieco zistit tam?

monika2012
21. jún 2020

@kittykat22 Alebo asexuálny a ľahostajný introvertný sebec, ktorý má nulovú dávku empatie, žiadne vzťahy medzi ľuďmi si nebuduje a celé manželstvo si honká sám sebe. Takže tak. Toto moja intuícia vravela mne. Tiež pôsobil trochu čudne a tajomne. Akurát sa ukázalo, že to nie je iba trochu. Čudný je až až, a nie práve tým príťažlivým spôsobom.

malinoismum
21. jún 2020

Niesom žiadny sliedic Ale cez katasterportal si jednoducho overis že ci je vlastník nejakej nehnuteľnosti na východe ... ak klame tam to zistíš bez problémov. Treba len meno a priezvisko a lokalitu kde cca to ma byt. Najdes všetko

kittykat22
21. jún 2020

@malinoismum to ma tiez napadlo. Ale Kosice je siroky pojem 😂

malinoismum
21. jún 2020

@kittykat22 nech sa popyta... v akej časti a tak- samozrejme nemôže ju prekuknut a ďalšia vec - kde ma vedený trvaly pobyt? Už len to že po tom musí takto pátrať je veľký výkričník... toto nieje tajomno... toto je o**b ☹

kittykat22
21. jún 2020

@malinoismum v 40.ke su uz ludia opatrni. Nechcu si k sebe len tak niekoho pustat -maju za sebou uz vela skusenosti. Nemusi to byt nutne nejaka kulišárna. Netreba ho hned odsudit. Ja by som zistila co a ako, a podla toho by som sa zariadila

malinoismum
21. jún 2020

@kittykat22 Ja som bola v 25ke tiež opatrná a aj on v 31 ... kým mi nepovedal po 6 ročnom vzťahu o dieťati ktoré ma s kolegyňou a ma 2 mesiace a ja v 4 mesiaci tehotenstva 🙂 keď sa to autorke nezdá asi nieje blbá... a myslím že to čo si tu všetky - resp väčšina myslíme ... tak to aj dopadne 🙂

janickacrazy
21. jún 2020

@malinoismum fúha a intuícia ti niečo hovorila alebo nie? či sa ti zdalo, že všetko je ok?

malinoismum
21. jún 2020

@janickacrazy už keď sa polroka predtým odsťahoval odo mna “kvôli práci” a že nájde nám domcek už som mala otvoriť oči .. aj keď si bral telefón aj do sprchy... a svokra ho kryla geniálne veď našiel “lepšiu spoločnosť” 🙂 sprostá som bola mimoriadne.... o malú ani nezakopol ako keby tých 6 rokov ani nebolo... áni som ho neuviedla v RL. Na čo...

ave_eva
21. jún 2020

@eeviik ved tukni do katastra a pozri si ci ma ozaj byt na vychode, budes v tom mat jasno do minuty....

janickacrazy
21. jún 2020

@malinoismum no muselo to byť ťažké pre teba, ale aspon máš krásnu dcérku

malinoismum
21. jún 2020

@janickacrazy ... ktorá ma najlepšieho ocina na svete 🙂

bublinkai
21. jún 2020

@eeviik ...no neviem aby Ti potom psychiater nehodil diagnozu pedofobie ak sa dostanete az k otazke deti predsa len tajomnost je sviňa😍

mirgenah
21. jún 2020

Nenamyslas, ja som ju nepocuvala a dopadla som zle, lebo som uvazovala a riadila sa potom rozumom. Kazdopadne nad intuiciou sa dlho nepremysla a ani nespekuluje. Je to cista myslienka, ktora pride v pravy moment sama od seba. Vyber je vsak na tebe. Treba ju pocuvnut hned, bez spekulacii. Drzim palce.

vinetuu
21. jún 2020

@eeviik co ine ak nie intuiciu, rozum toho moc nenaradi :=)