icon

Mám priateľa pustiť na víkendový výlet do Viedne?

27. apr 2026

Priateľ chce ísť na víkend s kamarátom do Viedne (vraj pracovne na nejakú výpomoc).
Veľmi sa s tým neviem stotožniť, bojím sa aby nevystrajal, on je taky že rád sa zabaví vymýšľa somariny ale zas podviesť by nepodviedol... Necítim sa s tým však komfortne lebo ten jeho kamarát ide po každej sukni s po každom klube...
Mám ho tam nechať ísť alebo čo mám robiť?
Máme 20

Strana
z2
kiki68
28. apr 2026
@anonym_c90399

@kiki68 Ano, zijem v AT a uprimne som sa zasmiala, ako mlade Viedencanky budu ocarene z nejakeho holobriadka z vychodneho bloku, co ma hlboko do vrecka a s nemcinou to tiez asi ruzove nebude🤣🤣

@anonym_c90399 to bude “ willst du ficken oda was “ 😂😂😂 no budu urcite ocarene, uplne ze sa povalia na Slovensko zhanat jeho kopie!

anonym_c90399
28. apr 2026
@kiki68

@anonym_c90399 to bude “ willst du ficken oda was “ 😂😂😂 no budu urcite ocarene, uplne ze sa povalia na Slovensko zhanat jeho kopie!

@kiki68 🤣🤣🤣 Si zabila🤣

anonym_ec8abf
28. apr 2026
@anonym_autor

Tak on by ma nepodviedol snáď ale on robí také veci ktoré mi vadia, prespáva s kamarátkami na chate atď... Akože verím že by nič nespravil ale necítim sa komfortne s tým že proste tam ide s tým kamarátom ktorý ho navádza na samé somariny

@anonym_autor ked robi veci co ti vadia nemáš s ním co byt. Dlabe očividne na teba aj tvoje pocity. Hranice sa pomaly posúvajú. Precitaj si tu tému ako siel priateľ jednej baby na lap dance a teší sa ked pôjdu znova.

alickapusinka
28. apr 2026

Ja len či priateľ je tvoj majetok.Mám ho pustiť ved ON nie je tvoj majetok.ON je samostatna jednotka len spolu chodite a už mu rozkazuješ nikdy nie je napísane že budete musieť byť dalej spolu. Nechápem ako 20 ročna žena napíše že či ma pustiť priateľa čo TY si jeho tutorkou a poručníčkou.Aby si TY rozhoodvala kam a s kým pôjde.Ked ťa ma podviesť tak už ked to bude chcieť tak to urobi aj tak.

januska12323
28. apr 2026

@anonym_autor mala by si ho pustiť celkovo pretože ani na tej chate určite nehrá karty a nepije mlieko. On robí somariny a ty tiež. Zadaní ľudia si dôverujú a počúvajú čo druhému nevyhovuje.

bielasovicka
28. apr 2026

@anonym_autor tak keď vieš ze by ta ne podviedol, tak aké somariny a vystrajanie ti na ňom vadia?

anonym_1926e1
28. apr 2026

@anonym_autor a tvoj priatel je nesvojprávny keď potrebuje tvoje povolenie? Či ho drzis v klietke ako zvieratko?

anonym_93df46
28. apr 2026

Keby si mi robila takéto scény a “púšťala ma “ just idem aj keď by sa mi nechcelo.Niektore zeny by si toho svojho najradšej dali do klietky, mali ho pod kontrolou, aby nepozrel doprava-doľava, nechytil mobil do ruky.Vzchop sa si mladá, stíhačky muzi opúšťajú .Ked nie si spokojná vo vztahu a nepáči sa ti ako travi voľný cas rozid sa.Ale toto zakazovanie a prikazovanie ja sa tým muzom nečudujem, že podvadzaju keď toto majú doma.Nikdy ani v manželstve som muza” nepúšťala” a ani on mňa.Si mladá, ešte máš sancu napraviť svoje hysterické správanie.

anonym_c3c1c1
28. apr 2026

Takto, môžeš mu narovinu povedať, ako sa cítiš vzhľadom na jeho chystaný výlet. A prečo sa tak cítiš. Potom je na ňom, aby reagoval a zariadil sa. Následne už budeš vedieť, ako sa máš zariadiť ty. Mám dvoch synov okolo tohto veku a isto by som im radila nedržať sa frajerky, ktorej vadia ich kamaráti.

Kamáratky sú špeci kapitola. Synovia makú okolo seba dievčatá, ktoré sú ich kamarátky dlhšie, ako vedeli vysloviť skovo frajerka. Veľmi by ma mrzelo, ak by boli takí sprostí, že by ukončili tieto kamarátstva kvôli nejakej známosti, ktorá tu dnes je zajtra tu byť nemusí. A prespávajú spolu na chatách. Totiž prespávať neznamená súložiť.
Tiež som chodila s kamarátmi na chaty, robili sa blbosti, s mierou samozrejme, ale nezáväzný sex sme nepraktikovali.

jaaty
28. apr 2026

... prepáč, ale podľa tvojho príspevku mám pocit, že píše mama o tom, či je OK pustiť niekam svoje neplnoleté dieťa. Toto nie je zdravý vzťah ☹

anonym_784ae4
28. apr 2026

Je to tvoj priateľ, nie syn. On sa ťa ani nemá čo pýtať, či ho láskavo pustíš na výlet. Ako by si sa cítila ty, keby ťa nepustil niekam s kamoškou? Platí to aj v manželstve. Ak ti na ňom záleží, začni mu dôverovať.

anonym_01d2ef
28. apr 2026

@anonym_autor Nech Ťa vezme so sebou, v opačnom prípade mu zakáž tam ísť, z tohto neplynie nič dobré. Ak si však aj napriek tvojmu zákazu urobí po svojom, zváž rozchod.

anonym_8d42f4
28. apr 2026

Ano, mas ho pustiť a ty sa chod tiez niekam zabavit, lebo ta picne doma. Co sa stane vo Viedni, ostane vo Viedni. Ak ta ma rad, tak ho jeden vylet nezmeni a je slobodný clovek, moze sa bavit ako on uzná za vhodne. Ak mas o nom pochybnosti, tak asi jeho city nie su k tebe uplne uprimne. Bud si viac vedomá samej seba, okrem toho ja chodim von do podnikov a ziadne zveriny tam nenájdeš, nic take sa tam nekoná. Ak pojdu do pánskeho podniku, hlavne nech sa chráni, viac by ma nezaujímalo. Ale tam je to strasne drahe, neviem odkial 20 ročný cecok ma tolko penazi, ak by tam aj sli. A ak ma, aj tak s tym nic neurobíš, radsej nech sa teraz vyburi, ako v 40 a pri dvoch deťoch (aspon budes vediet sa skor zariadit).

lindusss2016
28. apr 2026
@anonym_8d42f4

Ano, mas ho pustiť a ty sa chod tiez niekam zabavit, lebo ta picne doma. Co sa stane vo Viedni, ostane vo Viedni. Ak ta ma rad, tak ho jeden vylet nezmeni a je slobodný clovek, moze sa bavit ako on uzná za vhodne. Ak mas o nom pochybnosti, tak asi jeho city nie su k tebe uplne uprimne. Bud si viac vedomá samej seba, okrem toho ja chodim von do podnikov a ziadne zveriny tam nenájdeš, nic take sa tam nekoná. Ak pojdu do pánskeho podniku, hlavne nech sa chráni, viac by ma nezaujímalo. Ale tam je to strasne drahe, neviem odkial 20 ročný cecok ma tolko penazi, ak by tam aj sli. A ak ma, aj tak s tym nic neurobíš, radsej nech sa teraz vyburi, ako v 40 a pri dvoch deťoch (aspon budes vediet sa skor zariadit).

@anonym_8d42f4 prepac, ale ak by tvoj muz za zabavou chodil do bordelu, zaujimalo by ta len to, ci sa chrani? To naozaj? To uz zeny vazne nemaju ziadne naroky na tych muzov? Len nech sa chrani, inak nech si slobodne picha kade tade? 🙈 A ty si ako velmi vazis samu seba? Vies o tom, ze su aj muzi, ktori nemaju potrebu sexu s inymi zenami, toboz nie s prostitutkami? Preco by si dobrovolne ostavala s takym, co si chodi vyvencit vtaka do bordelu, ak mozes mat muza, ktory to nebude robit? Mne uz rozum stoji, co tu radis mladej babe 🙈

anonym_c1e364
28. apr 2026
@lindusss2016

@anonym_8d42f4 prepac, ale ak by tvoj muz za zabavou chodil do bordelu, zaujimalo by ta len to, ci sa chrani? To naozaj? To uz zeny vazne nemaju ziadne naroky na tych muzov? Len nech sa chrani, inak nech si slobodne picha kade tade? 🙈 A ty si ako velmi vazis samu seba? Vies o tom, ze su aj muzi, ktori nemaju potrebu sexu s inymi zenami, toboz nie s prostitutkami? Preco by si dobrovolne ostavala s takym, co si chodi vyvencit vtaka do bordelu, ak mozes mat muza, ktory to nebude robit? Mne uz rozum stoji, co tu radis mladej babe 🙈

@lindusss2016 tipla by som, že tú odpoveď písal muž

tilly
29. apr 2026
@anonym_c90399

@ciama "Pusti"? Ona je jeho mama?

@anonym_c90399 v 20 už ani mama nepúšťa...

tilly
29. apr 2026

"Zakáž mu tam ísť " pusti/nepusti... to takto fungujú vzťahy dospelých ľudí?

kiki68
29. apr 2026
@lindusss2016

@lindusss2016 vo Wien my najskor v nejakom klube vyvencia vtaka na vsetkych styroch 😂😂😂 Maju bootcamp “ pre tazko vychovatelnych chlapcov “

no1990
29. apr 2026

On je tvoje dieťa? Alebo dospelý svojprávny človek? Akože keď si chce vrznúť inde, takto urobí či vo Viedni, či v Medzilaborciach…

tiezjedna
29. apr 2026
@anonym_autor

Tak on by ma nepodviedol snáď ale on robí také veci ktoré mi vadia, prespáva s kamarátkami na chate atď... Akože verím že by nič nespravil ale necítim sa komfortne s tým že proste tam ide s tým kamarátom ktorý ho navádza na samé somariny

@anonym_autor ježiši nechaj ho žiť, má 20!

anonym_8d42f4
29. apr 2026
@lindusss2016

@lindusss2016 nepochopila si moj prispevok. Prekrutila si si ho, aby si si tu mohla rypnut. Ak chce chlap podviesť, tak podvedie a ty sa mozes aj na hlavu postaviť a nezabránis mu v tom. Kto pochopil, vie, kto nepochopil, tak ma nízke iQ a svoju hlúposť nepochopit kompenzuje tym ze tu rýpe a tvari sa ze, nechápe. A nebudem to tu ani vysvetľovať lebo inteligentný clovek tomu rozumie a tebe to vysvetľovať nema cenu, lebo tu len rýpeš a nechápeš súvislosti. Nabuduce si zober lupu a nerýp, lebo nemas chut to ani pochopit.

anonym_d57922
29. apr 2026

@anonym_autor pustiť môžeš psa na voditku nie človeka

simca06022011
29. apr 2026

u nas by takato otazka ani nepadla. V kazdom pripade, samozrejme, ze moj chlap by isiel.. :D
Ak nedoverujes svojmu frajerovi, robi veci co ti vadia, na case nechat ho a najst si ineho.. aby za tvojou otazkou nebola skor ziarlivost ako to co on realne/robi nerobi. Mas 20rokov, dobre si tieto rady vezmi k srdcu a zmen svoj pristup.
Dovera je dolezita, z oboch stran. Ty mu nemas co dovolovat/zakzaovat. Mlady clovek si musi aj uzit, cestovat... tebe by sa ako pacilo, keby si chcela ist niekam s kamoskou a on ti povie, ze nie.. nejdes nikam ?

maminkadeticiek
29. apr 2026

To akoze si naozaj v niektorych vztahoch ludia dovoluju a zakazuju?😳 A naozaj su ludia ktory zakaz uposluchnu??😳😱
To ze ai s muzom ktoremu nemozes verit to aji nekomentujem.

veselo_neveselo
29. apr 2026

@anonym_autor
Ty nie si jeho porucnik, ani matka, aby si ho niekam pustala. Ci on je nesvojpravny?
Takym sposobom ho to prestane s tebou bavit, ked mu budes nakazovat s kym sa moze a nemoze stretavat.

Najprv toto, a potom sa sem zeny pridu vypisat, ako ich chlapi chcu dobiehat mladost ked maju male deti, lebo sa citia jak vo vazeni, pomaly kamosov nemaju, zaluby ziadne lebo zena ich nepusti z dvora...a ked to mas od 20ky, tak v 35 ich to dobehne.

klotildabazarik
29. apr 2026

@anonym_autor nie daj mu gulu na nohu😂 ze pustila omg 🙄

tilly
29. apr 2026

kočky, zas uvedomme si, že na druhej strane zrejme je 20 ročné dievča, možno prvýkrát zamilované. Možno naivné, možno naopak nedôverčivé. Určite bez skúseností.
Skúsme jej namiesto osočovania jemne vysvetliť, že frajeri, alebo manželia sa nepúšťajú, že ak chcú urobiť kravinu, tak ju urobia, že z rozchodu v 20 sa svet nezrúti...
mnohé máme deti okolo 20 rokov. Skúsme jej to vysvetliť, ako by sme to vysvetlili vlastnému dieťaťu 😉

lindusss2016
29. apr 2026
@anonym_8d42f4

@lindusss2016 nepochopila si moj prispevok. Prekrutila si si ho, aby si si tu mohla rypnut. Ak chce chlap podviesť, tak podvedie a ty sa mozes aj na hlavu postaviť a nezabránis mu v tom. Kto pochopil, vie, kto nepochopil, tak ma nízke iQ a svoju hlúposť nepochopit kompenzuje tym ze tu rýpe a tvari sa ze, nechápe. A nebudem to tu ani vysvetľovať lebo inteligentný clovek tomu rozumie a tebe to vysvetľovať nema cenu, lebo tu len rýpeš a nechápeš súvislosti. Nabuduce si zober lupu a nerýp, lebo nemas chut to ani pochopit.

@anonym_8d42f4 no veru som to nepochopila. V prvej polovici si pisala celkom rozumne, ale co mala znamenat ta poznamka, ze viac by ta nezaujimalo? Ved keby som mala muza, co sa isiel zabavit do panskeho podniku, nezaujimalo by ma ani to, ci sa chranil alebo nie, viac by mojim muzom nebol. Takze tomuto tvojmu vyjadreniu naozaj nerozumiem.

romiada
30. apr 2026

@anonym_autor daj mu prečitať uvodny prispevok. Vo Viedni bude za 10minut aj bez tryskáča hoci aj obklopeny arabkami v habitoch. Radšej ako pri Tebe, ktora ho vychovava (vystrajal, robi somariny) ,straži a nahradsej by ho uviazala o radiator aby si vynutila slepu poslušnosť. A neuväzuj sa takto ani Ty . Si mlada na to aby si tu riešila puštanie/nepuštanie, ľubi/neľubi, podvedie /nepodvedie ako 40 ročna žena s tromi deťmi na krku.

martinka13
1. máj 2026

A on sa Ťa pýta, či ho pustíš? To je zaujímavé. Ak chceš vysádzať, môže to spraviť kdekoľvek a kedykoľvek. Ako chápem obavy, ale asi ho nepriviažeš na reťaz.

Strana
z2