Mám priateľovi povedať všetko o mojej minulosti?
Ahojte, chcela by som sa opýtať a možno aj poradiť.
Máte aj vy niekedy pocit, že keby partner vedel úplne všetko o vašej minulosti, možno by sa na vás pozeral inak? Alebo by s vami radšej ani nebol?
Pred rokmi som si privyrábala cez jednu stránku na internete a dnes sa za to dosť hanbím. Rada by som povedala, že som bola mladá a hlúpa, ale pravda je, že v tom boli aj peniaze. Priateľ o tom vôbec nevie a ja sama neviem, či je lepšie nechať to v minulosti, alebo byť úplne úprimná.
Sme spolu dva roky a plánujem s ním budúcnosť. Možno práve preto mám pocit, že by to mal vedieť. Ale zároveň sa strašne bojím, že by to zmenilo jeho pohľad na mňa.
Povedali by ste partnerovi aj takéto veci, alebo je lepšie niektoré veci nechať v minulosti?
@jogy1984 a čo ak sa po pár mesiacoch rozídu a on to vytrubi do celého sveta??? Nič netreba hovoriť! Minulosť je minulosť a on v nej nebol
@anonym_937c40 tak odporúčam ísť do vzťahu zniekym zodpovedným a dospelým nie sú deckom ktorý sa tvári ako muž . Osobne by som asi nešiel do vzťahu s niekým komu by som neveril.
Na co by to bolo akoze dobre, mu to hovorit
@anonym_937c40 tak odporúčam ísť do vzťahu zniekym zodpovedným a dospelým nie sú deckom ktorý sa tvári ako muž . Osobne by som asi nešiel do vzťahu s niekým komu by som neveril.
@jogy1984 to máš síce pravdu a všetci tak premýšľame....no žiaľ, občas sa aj z anjela vykľuje démon...
Ak to s ním myslíš vážne a povedz mu to. Pred človekom, s ktorým plánuješ budúcnosť netreba mať tajomstvá vyvolávajúce strach, vinu alebo hanbu. Ak túžiš po skutočne hlbokom vzťahu, bez priznania to nepôjde.
Nic mu nehovor. Ja som pred 8 rokmi ked som bola na VS robila 3/4 roka prostitutku, najprv v nocnom klube, potom na private. Nikomu som to nikdy nepovedala, ani nepoviem a urcite nie mojmu partnerovi.
@anonym_1c5abb možno bol aj jeho kamarát, brat za tebou
@pytame_sa_za_teba keď si robila k...u také veci sa dajú osprchovať, ale nehovor mu to. Žiadny chlap nechce mať do.a bývalú kurvu a vykrici ti to pri hadke

@pytame_sa_za_teba Nie, nie a nie. Este to použije proti tebe, ani nebudes vediet ako. Znakom zrelého uvažovania zeny je, ze si urcite veci necháva pre seba a neťaží ju to.