Mám sa báť, že priateľ stretol bývalú?
ahojte. Boli sme s priatelom vonku, normalne ako vzdy sme sli si sadnut do restiky. Kedze zijeme od seba daleko, obidvaja studujeme na vs, kazdu jednu chvilu stravena spolu je pre nas vzacna. Lubim ho nadovsetko, dlho som take nieco elpodobne necitila pri inom a to som uz mala pred nim partnera. Ako sme sedeli, vyzeral trochu napato a ze mi musi nieco povedat. Ze sa stretol s byvalkou, aby si ujasnili veci, ck boli nevypovedane. Nie som zastancom zakazov, ale trodku mi to vrta v hlave, ze naco ju chcel vidiet? Tusila som, se budu asi v kontakte, ajked ich rozchod bol dost tazky, hlavne asi pre nu, pravdepodobne si myslela, ze jej ho idem prebrat. Ale ako ja as to mozem, ked po ich rozchode medzi preskocila iskra? Dlho sme o tom debatovali, ze bola vkuse rozculena, ked ma spominal a chcela mu ma nakoniec zakazat. Teraz k pointe, som rada, ze sa mi stym priznal, velakrat ho stale otravovala uz pocas nasho vztahu, ze bude pokoj, ale na druhej strane, ved stacilo si to len napisat...Este mi sam povedal, ze uz vtedy ked bol este s nou, ze sa mu pacim ako clovek a som skvela a vzdy ma chcel. Napisali by ste tej jeho exke nech nerobi dusno a prestane s tym?
Juj, milá zlatá. Zaziješ to sama, keď bude vypisovať ďalšej trúbke a pouteká za ňou. Potom nám sem príď niečo napísať o dusne😉
Urcite nenapisala. Mala si prestat ty ked boli este spolu. Akoze tieto "kamaratsva" so zadanymi 🤦🏻♀️ potom naaahodou vztah...ale akoze ja nic ja kuzikant, nemam slov. A potom sa cudujte a piste na MK ako nechapete, ze partner riesi byvalku 🤦🏻♀️ To je nejaka divna moda tetaz a hlavne divni ludia.
Si si istá, že je to už bývalá? Podľa mňa si to obe myslíte o tej druhej. A krásavec si užíva raz s jednou, raz s druhou a ešte sa tvári ako obeť. Moje nervy!
Ja za tym.nevidim nic strasne. Bol uprimny, asi ho to ťažilo, že sa s ňou stretol a chcel ti to povedať. Podľa popisu sa mi nezdá, že by chcel ísť k nej späť. Dve kamošky moje takto poprosili bývalého po pár mesiacoch o stretko, tí chalani už mali iný vzťah a boli s rozchodom vyrovnaní, tak si bývalú vypočuli a v kľude jej povedali, že naspäť už nejdu... a to je cele. Ex nepíš nič, to nemá zmysel. Čím menej o tebe vie, tým lepšie pre vás troch
nie
Stretli sa zase alebo píšeš o tom istom stretnutí čo už asi 2x alebo si sem ešte ohľadom tohto nepísala? 😅
@lindous piaem na toto forum prvykrat, takze neviem, o com hovoris
Oki, lebo tu boli veľmi podobné diskusie od jednej kočky, takmer identický príbeh a ak by bolo toto ich pokračovanie, tak by moja odpoved bola úplne iná… ale ak toto bola jednorazová záležitosť, tak nevidím na tom nič hrozne, mrzelo by ma možno, že mi o tom nepovedal dopredu a tiež, že si nevyrozpravali všetko pred tým, než išiel do vzťahu so mnou, ak to nemali uzatvorené, nemali ste sa do toho hrnúť… ale ak si potrebovali ešte niečo povedať, tak by som to jednorazovo neriešila, sú veci, ktoré sa riešia lepšie osobne ako cez správy a takýto rozhovor je rozhodne jednou z nich… ak by boli naďalej v kontakte, už by to bolo o inom… ale ani v jednom z tých prípadov by som jej na 100% nepísala, ona nie je zodpovedná za to co robí tvoj chlap, to si musíte vyriešiť vy dvaja, ona môže vypisovať a stretávať sa s kým len chce, nešlo by to, keby nechcela aj druha strana
nikomu nic nepis... priatelovi povedz,ze sice zakazovat nechces,ale niesi ani nadsena z ich stretavania a ci by bolo mone to ukoncit .. urobit ciaru za minulostou a ist spolu len vy dvaja...
Nie nic jej nepis a nechodi sa zo vztahu do vztahu, potom je taky gulas.
Baby, viem, ze to nie najlepsi napad, ale co ak ma klame? Neviem sa zbavit toho pocitu
ona by podla mna za pomstu spravila vsetko aby nam znicila vztah
Ak mu nemôžeš veriť, tak to nemá zmysel… ja keď si predstavím, že by môj partner takto niekomu z môjho života poza môj chrbát pisal a niečo sa na mňa pýtal, tak by to bol pre mňa automaticky koniec… áno je dosť možné, že ti klame, tak ako klamal jej, keď balil teba a stále to ťahal s ňou… ale ona ti nemá prečo povedať pravdu, keby chcel, aby si niečo vedela, sama ta s tým oboznámi… a možno neklame a bude to úplný trapas a narušenie dôvery…
A ak si presvedčená, že spraví čokoľvek, aby vás rozdelila, kde budeš mať istotu, že ona ti nebude klamať o tom čo medzi nimi bolo alebo čo jej hovoril? Komu budeš veriť? Proste nemá zmysel riešiť ju, ona môže robiť čo len chce, ak on nechce, môže sa na neho aj nahá hodiť, nepomôže si… ty musíš riešiť jeho, vás vzťah, prečo máš pocit, že klame a podobne, nie ju
"ona by podla mna za pomstu spravila vsetko aby nam znicila vztah"
Nalejme si cisteho vina, to je tu situacia ako z telenovely. On nebol s ex este rozideny, ale uz ju v podstate odsunul na vedlajsi horak a u teba si zase prihrieval polievocku.
Nie, nemozes za to, ze medzi Vami preskocila iskra ale celkom dokazem aj pochopit, ze mu chcela "zakazat" aby sa s tebou stykal pretoze dookola ta spominal, jej to zrejme slo na nervy a ten tusak, ze jej ho zrejme chces prebrat sa stal realitou.
Nehnevaj sa, ale nehraj sa tu na chrumkavu a nerob z jeho ex bosorku ktora urobi vsetko preto aby ste sa rozisli pretoze ty si sa navrtala do jej teraz uz ex priatela a to este neboli rozideny.....🙄
Ak by si on nechal znicit vztah byvalou, tak ta nemiluje a teda to nema ani vyznam, ak ju pusta do svojho zivota, tak to ma nevyriesene. A ona ti tym iba robi sluzbu, lebo sa zbavis vztahu, ktory nema pevny zaklad.
🍒 Ak budeš rozumná, obávať sa nemusíš. Chlapec sa zachoval ako chlap, povedal ti pravdu - keby mal úmysly nekalé, tak by ti to na nos nevešal. Také slovíčko nešťastné používaš - zakázať mu to - hmm, to vážne? Ako by sa ti páčilo, keby ti niečo zakazoval? Buď veľké dievča, pekne sa s nim milo porozprávaj, že si rada, že bol k tebe úprimný, že mu budeš dôverovať, aj keď to vyzerá všelijako. Tvoja milá, úprimná tvár a pohodové, inteligentné správanie ho dostane. Dosiahneš viac, ako keď sa zmeníš na primitívnu dračicu, ktorá bude riešiť jeho bývalku. Vykašli sa na ňu. Nekonfrontuj ju. Čo myslíš, že by urobila, keby si jej niečo zakazovala..? Sústreď sa na miláčika, keď si tak do ňho 😉 a venuj mu všetku energiu, ... nie tej potvore, čo vám znepríjemňuje lásku. Čauko.
Ked si ten tvoj fesak necha znicit vztah kvoli hysterke, tak to mu daj hned pa pa. Toto nepotrebujes
Zalezi aj ako dlho ste spolu. Ak dlhsie ako mesiac a on je s nou stale v kontakte tak je to prinajmenej zvlastne, hlavne ked ona mala tendencie este za ich vztahu na teba ziarlit. Brala by som to tak, ze dobre, potrebovali si vycistit vzduch, ale ak by aj po tomto bol s nou v kontakte (ak teda kvoli inym veciam nemusi) tak by som to radsej ukoncila.
Takze pockat, pockat... 🤔
On bol s nou vo vztahu a basnil jej o tebe.
Potom ju nechal a dal sa s tebou dokopy.
Teraz si boli sadnut a on jej to teda skusil vysvetlit, preco ste spolu vy a nie oni, no a aby sa uz nehnevala.
Ty si tu iskru nijako nepodporovala, to on?
Tak chel dag veci na pravu mieru. Ty sa tiez pozri pravde do oci, ze nebol najskor koniec vztahu a potom iskra a ty :D
Mate vztah na dialku, to je vyzva
Zažila som identicku situáciu.😀 Vieš ako to dopadlo? Prišla byvalka, napisala mi a poslala fotky, ja som bola úplne za hlupaňu. Môj ex sa priznal... O mesiac neskôr bol už u nej so všetkými vecami. 😆
Podvádzal ju s tebou a teraz možno podvádza teba s ňou, ste si kvit. Nič jej nepíš a nezačínaj si so zadanými chlapmi potom nemusíš riešiť takéto veci.
Ak neveríš jemu, tak sa na to vykašli. Aký význam má strapnovat aj seba? Čo s tým má ona?
On sa s ňou chcel stretnúť, stretol sa, váž si jeho úprimnosť. To ze budeš vypisovať jej neznamená ze on pri tebe ostane.
O pár mesiacov sa môže zakukat do inej. Užívaj chvíľu a neposer si to u neho.
Ja som mu doteraz ako to povedal uplne doverovala. Nemala som dovod vobec pochybovat, ale nerozumiem, ked mame vsetko po com sme tuzili, taha do toho ju. Stale ho otravovala, uplna hlupa truba, ktora ho nevedela ani stastnym urobit a chudak uz nevedel, co ma pre nu spravit aby bola stastna. To mal akoze s takou zostat? Ked ho nerobila ani ona stastnym, naopak vo mne nasiel to co v nej nie, laska medzi nimi vobec nebola
Medzi nami tu lasku citim, je to neopisatelne, ako ked stretnete vasu polovicku seba, ktoru ste tak dlho hladali. Ajked sme od seba v podstate dost daleko, nebyvame spolu, citim, ze mam byt s nim a nema nam to kazit ona

Co si sisi? Nemontuj sa do toho a nic nevypisuj. Nech si to riesia oni dvaja.