Mám sa rozviesť?
Ahojte, som rada ze som našla takto možnosť kde sa trochu vyrozprávať lebo moja psychika opäť upadá ku dnu...
S mužom sme spolu začali chodiť ešte ako pubertiaci no ja som bola šialene zamilovaná ale on asi...
Vtedy sme chodili každý na inú školu no mne kamošky nosili stále drby že na druhú a s tou je a s tou sa drží za ruku a tak... Raz sme sa aj rozišli vydržalo to asi rok, mala som druhého priateľa, on sa zase začal motať okolo mňa a aj obťažoval, keďže som ho stále ľúbila, boli sme spolu opäť ale vždy to nejako obkecal a opäť som si nasadila ružové okuliare.
Ešte vtedy som ale netušila že táto zásadná chyba ma bude sprevádzať celý život a to už je 18rokov.
Áno vzali sme sa, máme dve krásne deti syn 6r a dcérka 2 2sa co som vďačná
@marry184 je pochopitelne, ze sa bojis raz sa mozno odhodlas....ale aspon ho neobhajuj a nepis ako je to tak vsade a vlastne sa uistujes, ze este mozes byt rada...deti su male minimalne 12 r ste boli bez deti nie?Mali ste to tazsie asi ste vo vl.rodine tiez nenasli pochopenie a podporu.Ty si si uz aj zvykla co ine zostava, ale aspon ho neobhajuj lepsie by znelo je to hajzel, ale teraz nas zivi...je vela zien, ktore tak ziju boli ich to, ale nic nezmenia.Ano vcelku chapem bojis sa, ze deti neuzivis, ze bude problem s pracou, vikendy u otca... a podnajom nezaplatis nie je to lahke.
@marry184 ty máš úplne iné hodnoty ako tvoj muž a preto vám to nefunguje. On podľa mňa využíva situáciu, že vidí že si mäkká a všetko sa mu prepecie. Ja by som sa zbláznila keby mi toto muž stvaral. A nemáte nejakých spoločných priateľov, známych? Niekedy celé okolie vie, že henten spáva s kadekym, len jeho vlastná žena to nevie. A síce máš obavy že deťom bude chýbať otec, ale ak má záujem, bude sa o ne starať aj po rozvode. V každom prípade, ak je tvojim snom rodinný život s jedným verným mužom, od hentoho by som bocila co najďalej. Choď si za svojim snom, musíš veriť v seba. Myslím že tvoje pocity sú správne, ty sama cítiš že niečo nie je v poriadku. A nemusíš ísť na to ani zhurta. Ak chceš oňho bojovať, skús mu navrhnúť manželskú poradňu. A ak máš obavy o peniaze, preckaj rodičovskú, nájdi si zamestnanie, aby si bola viac sebestacna. On ti bude musieť na deti prispievať, neboj sa, toto nemá zmysel. Skús celú situáciu riešiť a urob to pre seba. Držím palce.
A ja som to cele zmeskala 🙈
@marry184 všetky odpovede vymazané, lebo nemoze prehrýzť čo sme napísali. Lebo ona považuje to,že asi manžel za chrbtom s niekým píše, nemám dôkazy,že a niekým spí tak toto považuje za normalne. To,že ako sama napísala vynútil si sex tiež považuje za normalne. No milá autorka si na zlom mieste. Hľadaj v dobrom psychologickú ambulanciu, možno psychiatrickú. Ubližujete svojim deťom to si píš. Samozrejme, že ubližujes aj ty sama sebe tým,že toto trpis. Ale to je tvoje slobodne rozhodnutie. Ale tie deti z toho vynechajú prosím ťa. Porozmýšľaj nad tým, či chces čakať možno 20 rokov,možno celý život, aby ti deti odpustili to čo ste im umožnili zažívať, to čo ste im ukázali,že j vraj normalne hoci je to zvratene.
@marry184 mas pravdu v tom, ze vela manzelstiev ma podobnr problemy ako ty, avsak su aj stastne manzelstva, kde sa partneri naozaj a uprimne miluju. Ak ale tebe staci vedomie, ze aj ine zeny maju podobny zivot, tak potom je to vsetko v poriadku.
A chcem vymazať túto tému prečo sa to nedá?
@marry184 ja som tvojr odpovede vobec nestihla precitst, takze neviem, co sa u vas deje, ale ak manzelstvo zachranit chces, vzdy je sanca, ak ho lubis, neboj sa mu to prejavit, venuj mu dostatocnu pozornost a nrbude mat cas ani chut si pisat s inymi 😉