Mám sa rozviesť?
Ahojte, som rada ze som našla takto možnosť kde sa trochu vyrozprávať lebo moja psychika opäť upadá ku dnu...
S mužom sme spolu začali chodiť ešte ako pubertiaci no ja som bola šialene zamilovaná ale on asi...
Vtedy sme chodili každý na inú školu no mne kamošky nosili stále drby že na druhú a s tou je a s tou sa drží za ruku a tak... Raz sme sa aj rozišli vydržalo to asi rok, mala som druhého priateľa, on sa zase začal motať okolo mňa a aj obťažoval, keďže som ho stále ľúbila, boli sme spolu opäť ale vždy to nejako obkecal a opäť som si nasadila ružové okuliare.
Ešte vtedy som ale netušila že táto zásadná chyba ma bude sprevádzať celý život a to už je 18rokov.
Áno vzali sme sa, máme dve krásne deti syn 6r a dcérka 2 2sa co som vďačná
@marry184 svojmu mužovi sa konečne takto postav, nie mne 😂 bože môžeš byť tak naivná? Ako čítam aj ďalšie príspevky, tebe je každá rada zbytočná...vieš, pochádzam z manželstva, kde mama takto odpúšťala a nahovárala si bájky, raz bude z toho zle aj tvojej dcére, tak len pekne pokračujte v tomto skazenom živote 👍
@marry184 čo chces čakať kým deti budú väčšie s rovnako sa im do uší dostane to čo tebe? Lebo si píš,že budú vedieť čo ich otec robí. A ten otec čo miesto toho, aby stal ako skala pri ich matke tak si poza chrbát vypisuje s inými pri najlepšom. Možno aj s nimi správa. Takže príklad pre ne,nevážit si partnera,ponižovať ho tým,že sa za chrbtom vyspím s iným. To krásny príklad pre tvoju dcéru pre syna. Čo im povieš,že je normalne, stava sa ak po 18 rokoch máte pocit,že vás partner poviedol. Viete to sa stáva....Tak toto je choré. V normálnych vzťahoch sa ľudia pohádajú, na blbostiach väčšinou,financiách,ako vychovávať deti,ale potom sa porozprávaju dohodnú a idú spolu dalej. V normálnych vzťahoch aj po rokoch si navzájom dôverujú. A nik druhu dôveru nezneuziva ale váži si svojho partnera a mepodvadza ho. Váš vzťah je chorý a áno chudák deti. Lebo taký príklad im dávate obaja. Aj ty sa tvária,že všetko v poriadku..Otecko môže písať s inými aj orgie mať,pokiaľ nemám dôkaz,je to v poriadku. Veď mu to doslova tolerujes.
@marry184 tak ale to není normálne, keď si spokojná prečo ho "sleduješ", prečo zisťujes čo si vypisuje s inými? Tak mu asi neveríš.. chvíľu si spokojná a potom keď opäť po miliónty raz mu na "niečo" prídeš tak si nešťastná a padas na dno ako si napísala..
Fakt chces tak žiť celý život, veď si mladá žena..
Sama si najprv napísala či sa máš rozviesť a potom si už s tým nespokojná, keď ti to poradia. A určite toto nerobí každý preboha, nie každý je nonstop na nete, nie každý podvádza svoju ženu, nie každý človek by sa dokázal zachovať tak jak tvoj muž napr s tým zahraničím, že nekomunikuje, vypne mobil, sere na rodinu a fľaka sa po diskotékach a baroch ? To si na omyle. Žijú tak ľudia, sú aj takí, ale určite nie všetci.
@marry184 chceš úplne konkrétne rady?
1.prihlas sa mu do pc, mobilu, atď, všetko čo si píše s jeho slapkami skopiruj, ulož si, použi neskôr pri rozvode
2.požiadaj o rozvod a o zverenie deti do svojej starostlivosti + vyzivne
3. smer psychológ, máš pokrivene vnímanie vzťahov a nulovu sebahodnotu, môže ti to len pomôcť
4. tes sa z deti a venuj sa im a jedného dňa keď si budeš vážiť samu seba, budeš môcť začať odznova s normálnym mužom
@marry184 no veď na rodicaku večne nebudes, tak počkaj, kým ti mala pôjde do škôlky a nájdi si prácu a potom môžeš požiadať o rozvod, ale tak je to z tvojho písania jasné, že sa ti do toho veľmi nechce, škoda že si neodišla keď ste ešte nemali deti
@marry184 nemas tvoje manželstvo s cim porovnat,ked si iny dlhsi vztah a byvanie s niekým iným nemala.Preto sa ti zda zivot s nim normlny, ale nie je. Takyto chlap ta podvádza kde moze,nie ze nemas dokaz iba vypisovačky cez net.Mne by bohato stacili aj tie dlhoročné vypisova"ky ako dôkaz,nielen 99%nej nevery ale hlavne neucty k tebe a rodine.Po 18r sa tazko odchadza,no urobila by si najlepšie.A ze si na rodicaku?No a co,tiez som odisla s dvomi detmi a len na rodicaku,najdes si pracu a hotovo.
@marry184 ved ty ho este branis🙂vypisuje si kazdy na nete, odisiel od Vas nechcel travit cas, odisiel na noc, kolegyniam posielal sex videa, ty uz radsej ani nepatras ved to sama pises, lebo vies aka je pravda a zatvaras pred nou oci.Si uplne zaslepena a vyhovaras sa na RD, ak by si sa nej nebola naco sa vyhovoris?
Si s nim 18 r a zvykla si si na taky zivot on je notoricky klamar a nevernik a vzdy bude.
V twj chvili, ked si sa s nim stretla so synom na rukach ako ma mat stretko s druhou si to mala ukoncit.
@marry184 no tak nemozes nic....ked to tak podavas ....si na rodicaku, v podnajme a hrate sa, ze ste spokojna rodina.Ty nic nevytahujes...to neznamena, ze o nicom nevies , ale aku chces radu???
Si s nim 18 r ty nemas nic usetrene, vybudovane?co by si robila, ak by odisiel za inou zenou?zijes v sebaklame
@marry184 Prepac, ak nie som dost skusena,ale som .vo veku, kedy by som uz mohla byt babkou. Co to mam uz teda odzite. Utesujes sa tym, ze su vsetci na soc. sietach. No predstav si, ze nie su. Ze existuju muzi, ktori sa venuju svojim konickom - stolarstvo, ryby, hudba, chov domacich zvierat, sport a svojej rodine. Nemaju potrebu riesit svoj zivot s inymi, riesia ho so svojou partnerkou. Ani si nepotrebuju dvihat ego nadvazovanim kontaktov s inymi zenami. Robis to presne tak, ako zena, ktora sa pri piatich pivach denne u svojho muza utesuje tym, ze ini piju viac, prepiju vyplatu a nevidi alebo nechce vidiet to, ze su muzi, ktori piju prilezitostne, alebo vobec. Mozno bude fajn, ak pojdes psychologovi, potrebujes sa naucit vazit si sama seba. Neviem, co si chcela citat od inych zien, mozno, ze mali podobneho muza a ako sa zmenil a ze vypisovanie si s inymi zenami nic neznamena. No klames sama seba a robis to rada, lebo sa bojis byt bez neho. V tvojej situacii sa ani necudujem. Ste roky manzelia a nezbudovali ste spolu nic. Muz mal ine priority, ako riesit byvanie pre rodinu a ty si sa s tym uspokojila. Len by ti bolo lahsie, keby si teraz mala polovicu bytu, ako ked nemas nic. Ale ty od neho predsa vobec odist nechces, tato tema bol len taky vykrik, mozno si sa len potrebovala uistit, ze to, ako zijete, je normalne. Podla teba ano, ja by som sa dogrcala, keby som mu mala len pusu dat
@elizabet173 velky suhlas s tvojim nazorom.
@marry184 Veľmi dobre ti napísala @elizabet173. Ty si už tak psychicky zlomená, že neuvažujes racionálne. Vieš ako ti jeho správanie ubližuje a následne ho obhajuješ, že všetci muži to robia. Ver tomu, že sú muži, ktorých to ani nenapadne. Pretože majú v živote úplne iné priority ako bary, vypisovanie a stretka s cudzím ženami atď. Venujú sa po práci svojím rodínam, väčšina má koníčky bud spoločné alebo každý svoje. To, čo robí tvoj, nemá nič spoločné s normálnym fungovaním rodiny. Jediné plus, že pracuje, ale to by mala byť samozrejmá vec.
@malva123 dakujem, je mi jej luto. Cely zivot v napati, co kde kedy muz vystraja. A zrazu zisti, ze su najlepsie roky v nenavratne. Zivot je len jeden, nema reprizu, nikto jej nevrati strateny tento den, tyzden, rok. A deti preberaju taketo spoluzitie ako model spoluzitia muza a zeny. O par rokov uz budu velmi dobre chapat a navyse vzdy sa najde nejaky debil, ktory im vykrami, co ich otec stvara
@marry184 chapem, ze si zivot lahky nemala. Ale nie vsetci mladi dostavaju od rodicov dary a ked si zoberu hypo predsa nemusia rucit rodicovskym bytom, rucia tym svojim. Vela krat je hypo vo vyske najmu, niekedy aj nizsia. Ste spolu 18 rokov, neviem, ako dlho manzelia, ako dlho spolu zijete, ale deti mate male, obaja ste pracovali, mali ste take iste podmienky, ako tisice inych. Ale to je uz jedno. Len by som sa bala, ak by sa s manzelom nieco stalo, ci to sama utiahnes. Vlastne by si bola v tej istej situacii, ako keby si sa rozviedla. A co je lepsie pre deti? O nejaky cas budu brat ako normu, ze ak mama cusi, nevrta do otca, nepyta sa to, na co on nechce odpovedat, tak je doma klud. A okrem nich si tu este ty. Zrejme si si uz zvykla na zivot bez dovery, s klamstvami. Ty uz trpis stokholmskym syndromom, skutocne je zbytocne ti nieco pisat. Pre svoje dobro navstiv toho psychologa, tato diskusia skutocne nema zmysel. Pekny vecet
Nerozvedies sa s nim nikdy. Tu by som ukoncila tvoje trapenie. Si na to slaba povaha, si na nom zavisla a on to citi.
Bojis sa co i len pomysliet na rozvod. Stale si ho sama pred sebou ospravedlnujes.
Je vela zien ako si ty.
Vacsinou odidu (aj to velakrat horko tazko) az potom ked si najdu oporu v inom muzovi.
@evica01 Zvyčajne rovnakom alebo ešte horšom 😂
@marry184 ze rodicia vam nic nedali a preto nemate byvanie?? To nemyslis vazne. Tiez som bola v podnajme, aj slobodna, aj s ex, aj po rozvode.Terajsi manzel je mladsi ako ja a tiez bol v podnajme,no dom stavia vlastnymi rukami,kazdu jednu tehlu ulozil sam a aj ked nemame dorobene,boze ved nemozes ho takto vo všetkom obhajovat hnupa jedneho.Ty vlastne nehladas riesenie,hladas vyhovorky ako s nim zostat,mozno uz nemas 20,ale nikdy nie je neskoro zacat odznova sama s detmi,ved takymto prezivanim aky im das zaklad do zivota,no budu take iste,bud blbe(prepac za vyraz) a neschopne ako tvoj chlap,alebo submisivne ako ty a zivot ich doslova prevalcuje.Coho sa bojis ak s nim nebudeš?Ved nemas o co prísť,nemas co stratiť,iba ti bude lahsie na duši.