icon

Mám sa stretnúť s mužom z online zoznamky?

22. feb 2025

Poznám z videnia jedneho muža. 40r. Paci sa mi. Napísala som mu cez net, keďže sa pohybujeme obaja na zoznamkach a registrujem ho. Ale neviem, z rozhovoru príjemný, má dieťa v rovnakom veku ako moje, veľmi zlate na fotke. No a teraz nie som si istá. Spýtal sa ma, že či by mohol prísť niekedy na návštevu. Nezdá sa mi to. Hneď ku mne domov??? To mi ešte žiadny muž nikdy nenavrhol, vždy sme si dali stretko vonku. Napísala som mu, že si cudzích mužov domov nevodim. Tak na to mi napísal, že tak aspoň von dole pod bránu, ze by ma prišiel objať. Zdá sa mi to divne. Aký je váš názor? Kašľať na to? Ci stretnúť sa s ním? Zase nič nestratím ak sa stretnem a názor si utvorím, ale toto mi proste príde divne. Nechcem iba sex alebo niečo také. Mam záujem o vzťah.

nicegirl369
22. feb 2025

No to mi pride doslova ako uchylacil, ktoremu ode len o to jedno s ktoroukolvek.

mantilka
22. feb 2025

Red flag....z toho nič dobré nebude.

michelle567
22. feb 2025

@enmery no na návštevu hej to by mi bolo jasné. Zas nerob zo mňa debila 😃 ale potom že pred bránu? Tak to by mi napadlo že nemá ani fuka keď ma nepozve ani len na kávu. Tak to bolo myslené

mantilka
22. feb 2025

Ten chlap má 40...on vie čo robí. Nijako si ho neobhajuj pred sebou. To nie je chlap na zdravý vzťah. Nepodliehajú svoje nastavené nároky zo zúfalstva, to ti určite nepomôže ku šťastiu. Za ať sexom je veľmi malá pravdepodobnosť úspechu na dlhodobé šťastie. Sama píšeš dosť nezrelo.

enmery
22. feb 2025

@michelle567 Nerobím😏Len ma to zaskočilo. Prepáč.☺️

autor
22. feb 2025

@michelle567 robotu ma to viem. 😀 Síce nič moc inteligentné nerobí, je sbs

autor
22. feb 2025

@michelle567 akože mne nejde o kavičky ani pozvania. Kľudne prechádzka, hoci teraz je zima, tak prechádzka by sa mi nepáčila moc. 😀

autor
22. feb 2025

@mantilka nie som zúfalá, mam co robiť, mam záujmy 🙂 Síce priateľa by som chcela, ale toto ma riadne sklamalo, príde mi to také až sedliacke... Alebo ako to nazvať.

autor
22. feb 2025

@mantilka nezrelo? No tak ďakujem a co som nepísala nezrele?

autor
22. feb 2025

*napisala

mantilka
22. feb 2025

Zúfalstvo je, keď cítiš divné správanie a potrebuješ sa utvrdiť stretnutím. Zbytočne podliezanie svojich nastavených nárokov. Normálny zrelý chlap sa takto nesprava...lepšie to nebude.

mantilka
22. feb 2025

Zas na druhej strane častokrát vznikne vzťah aj zo sexu. 😀 Ale nefandim si že je to pravidlo.
Nezrelosť. Kvalitný vzťah nezačína sexom.

barborachors
22. feb 2025

to bude nejaky fetak, co caka, ze ho pozves hore a das mu tu kavu ty, pripadne ho pohostis alebo aj nieco viac.... Fuj. A dobre on vie, ze sa lubi babam, lebo toto asi navrhuje kazdej, takto usetri peniaze za kavy na rande a este aj mu aj dajaka mozna aj da. Dobre to ma vymyslene.

enmery
22. feb 2025

Ty musíš but zúfalá, ďalšia, ktorá nedostala mužskú lásku otca v detstve. Toto je tu už ako mor. Svoju hodnotu máš niekde v káčerove, ktoré neexistuje, inak si túto otázku neviem vysvetliť.

sedmicka_x
22. feb 2025

Zima nezima, prejst sa da a pripadne mozete skocit niekde na caj sa zohriat. Ale ja by som mu zo srandy napisala, ze to co ma za napady sa pozyvat k Tebe :D a teda aj na to objimanie pod branou nech zabudne.. tym ze si mu prva napisala, si asi je nejaky sam sebou isty a nestraca cas.. a ked sa teda nechyti, ze teda napr zacnime kavou v meste, tak dovi dopi

ibajaanikiny
22. feb 2025

OMG,taketo tahy ma na zoznamke aj moj kolega,rovnaky vek a ma 3-rocne dieta a chyta kade koho takto…boze,ti chlapi,ze “objatie”. Keby aspon zacali normalnym “nezbehneme na kavu”?? Odpudzujuce

autor
22. feb 2025

@mantilka ja som ziadny vzťah tak nezačala, ale často pomerne to vidím a čítam aj tu.

lussy353
22. feb 2025

Ja by som sa s ním teda nestretla. Dole pod bránu ťa chce prísť objať? No ja som väčšiu somarinu ešte nepočula. :D Očividne chce veľmi vedieť, kde bývaš. On mi príde ako nejaký čudák, dala by som si pozor na tvojom mieste.

michal_dr
23. feb 2025

@autorka

Hoc sa registrujete, z videnia poznáte, tak toto je za mna Red flag

Nikdy v živote by ma toto nenapadlo žene navrhnúť.... 🤦
Keď prve stretnutia tak na verejnom priestranstve... takéto "stretnutia" odrevadzania k brane, detto navšteva... má prísť "spontanne" od ženy, rozhodne nie od muža. A toto plati hoc by išlo i o "friends with benefits". Pride mi to ako natlak (hoc si to dotyčný možno neuvedomuje, no nie je to korekt)

Pustit si do sukromia cudziu osobu..? 🙄🫡, to už radšej zaplatiť hotelovu izbu... 😉 (povedane uprimne, hoc to vyznieva hlupo)

Niekedy skutočne žasnem... 🙈🙉🙊 (a to chlap po 40tke 🤦, čo už by mohol vedieť o bontone troška viac 🫤)

Pokus sa mu to nejak slusne vysvetliť, aby na teba spomalil, ze ho chces najskor spoznat... Ide len o to, ak ti nesadne, aby sa z neho nevyklul "lol", ktory by ti mohol robiť neprijemnosti a scény, co isto nepotrebuješ... 😉

larisa
23. feb 2025

Ja by som s ním na tvojom mieste nestretla. Veď aké má úmysly, keď sa pozýva sám od seba k tebe domov alebo prvé stretnutie pod bránou kde ty bývaš. Celé je to zlé a divné. Buď preto opatrná. Veď mu navrhi ísť na kávu niekde do kaviarne kde je veľa ľudí. Nepoznáš ho a nevieš nič o ňom. Najlepšie je nič si s ním nezacat. Predsa si nepustis k sebe domov úplne cudzieho neznámeho chlapa.

mikinka123
23. feb 2025

Môj názor je, že chlap loví na zoznamke vo veľkom a bude zrejme dosť vyberavý. Chce si ťa čeknúť naživo, len tak nezáväzne ako obhliadku auta a podľa toho uvidí či sa mu oplatí do teba investovať. Z takých väčšinou nič nebude, tento typ je už tak zmagorený širokým výberom žien na zoznamkách, že mu to ani nepríde divné. Je to sedliacke, ako už bolo spomenuté a hlavne, pri prvej príležitosti pôjde pod bránu obzrieť nejakú ďalšiu

dobryden
23. feb 2025

Ved tak to skus ,daj si s nim to stretko pred bránou,mozno sa prejdete a uvidis potom podla rozhovoru,nevyskúšaš nebudes vediet.Mozno to bude ok stretko a budes rada .

romi0310
23. feb 2025

V prvom rade to komunikuj s nim! Chces vztah, tak to treba jasne komunikovať od zaciatku. Nie take ze ty si počula, ze aj zo sexu vznika niekedy vztah. Pretoze on moze byt na tej zoznamke z roznych dovodov. Vačšina chlapov je takych, ze ked im jasne narovinu povies, co ocakavas, tak ti daju aj oni jasnu spatnu vazbu. Iba rozni playeri a manipulátori sa ta budu snazit oklamat. Ale tych vies tiez prekuknut, pokial si v týchto smeroch uvedomelá. Nemusis mu hned hovorit, ze chces vztah s nim. Lebo to je blbost. Pocas randenia nikdy nevieme, ako to vypali a ci aj casom si budeme rozumiet. Ale ked ty randis s tym, ze chces vztah a on randi s tym, ze sa chce len zabavat, tak to nemôže dopadnúť dobre. Vždy pocuvaj, co ti muz hovori. Ked raz povie, ze nechce vztah, tak ho naozaj nechce! A ten nazor nezmeni ani kvalitnym sexom. On bude v tom pokračovať nadalej, lebo ty mu to tolerujes. Takze ja by som sa ho narovinu opytala, co ocakava od tejto zoznamky? Lebo ty si otvorená vztahu! A ze ak aj on, velmi rada ho budes naďalej spoznavat a uvidite, ako sa to casom vyvinie. Máloktorý chlap budr nečestný a bude sa s tebou zahravat. Len ked mu to neodkomunikujes hned na začiatku, tak on nebude mst odkial vediet, co ty ocakavas. A potom sa zeny este viac ponizia, ked mu zacnu vykrikovat, ze oni chcu vztah a nie sex. Pritom mu ho dali aj za nulovu snahu z jeho strany, lebo je pekny, ma pekne babo, auto, postavu...proste ty si vyberas partnera, na to nezabúdaj. A hlavne uz jedno dieta mas, tak sa nenechaj unasat len tou chémiou a drz si zo zaciatku odstup. Skor nech on do toho radenia dava viac. Nie, ze ty za nim budes chodit, ty vyberat miesto na rande. Vsak ked bude mat záujem o teba a nie o tvoje telo, tak sa pojde aj pretrhnut, aby ta zaujal. Veľa muzov, zial, slobodne mamičky berie ako ľahkú korist, ktorym staci minimum, aby ich dostali tam, kam chcu
...

sevrin
23. feb 2025

Asi by to nebolo vhodné, ktovie čo má za lubom.
Pred bránou ťa objíme, pri vchodových dverách požiada o ruku, na schodoch do bytu ti urobí dieťa a v byte ešte aj porodíš. Asi tak si to predstavuje.

katkati
23. feb 2025

Je to chlap, ktorý nemá ani na to, aby ti zaplatil kávu.

dadka1997
23. feb 2025

No domov urcite nie, ak ti napisal, ze pre objatie k brane, urcite to pisal na zaklade komunikacie ktoru vediete na zoznamke, on vie kde bývaš? Asi radsej by som sa stretla niekde v meste, na kave, na ihrisku s detmi, ale nie pred domom

autor
23. feb 2025

@dadka1997 vie približne ulicu ale nevie kde.

barborachors
23. feb 2025

tak ani ulicu by som mu nehovorila... paneboze, vsak to moze byť kludne nejaký magor, co ta moze prenasledovať alebo ti inak ublížiť alebo tvojmu dietatu. Kde si rozum nechala? Vies kolko je unesenych a nezvestných zien? Tvl, hlava mi toto nebere... Kvôli troche pozornosti, ktorá je ešte k tomu aj fejk, sa tu ides posr...t z nejakého chudáka. Ty nemas stipku sebaucty, ked davas takto do rizika seba plus svoje dieta.

romi0310
23. feb 2025

@barborachors chcem sa ta opytat, ze co ta vedie k tomu, ze vo vacsine prispevkov jednas takto agresivne? Ta zlost je extremne z teba citit. Uz viackrat som si to vsimla. Tak ma zaujima, preco takto prudko reagujes? Co sa ta tak extremne dotyka, ze mas v sebe taky hnev?

dadka1997
23. feb 2025

Tak odsledovat by si to vedel keby chcel, ale pred domom by som sa urcite s nim nestretla