Mám sa zúčastniť svadby priateľovej kolegyne?
29. aug 2026
Priateľ bol pozvaný na svadbu svojej kolegyne. Ja som vraj pozvaná tiež. Ja ju ale nepoznám, jediný koho budem poznať bude môj priateľ ale on chce aby som išla s ním... Mám ísť alebo slušne odmietnuť? Taktiež neviem čo je vhodné priniesť, ak by som mala ísť
Predošlá
Strana
z2
autor
•
3. sep 2026Baby tak mám nové informácie. Potvrdila som účasť pred pár dňami s tým že rada teda prídem. Dnes mi tá jeho kolegyňa povedala že pozerala do papierov a že vlastné ja pozvaná nirsom. Akože čo? Najprv ma pozve a potom povie že nemôžem prísť? Priateľ tam napriek tomu chce ísť, a ešte potom ma ísť na nejakú chatu s ostatnými kolegami. Akože vôbec sa mi to nepáči, povedal že nech sa vyjadrím či som s tým ok. No čo myslíte?
Predošlá
Strana
z2

@livsi dar na svadbu že by? A čo mám povedať priateľovi že ty kúp dar ja budem pozerať?
@anonym_autor áno priateľ ťa zavolal, dar má riešiť on, tebe stačí malá kyticka, ako už niekto vyššie napísal aj tak skončia zvyčajne na hroboch. Mám pocit,že to prežívala viac ako tvoj priateľ ,ktorý bol pozvaný svojou kolegynou