icon

Mám šancu so sympatickým lekárom v práci?

22. júl 2025

Ahojte stala sa mi taka vec. Mam 26 rokov, pracujem ako upratovacka v jednom zdravotnom stredisku. A zapáčil sa mi lekár. Mladý 35 rocny pohladny muž, ktory tam ma ambulanciu. Vždy ma pekne pozdraví a ozdravi. Myslíte, že mám šancu, mam mu dat svoje sympatie najavo?

Strana
z2
mnamko
23. júl 2025
@lenka.25

Podľa mna nie je dôležité , akú prácu momentálne vykonávaš , veď niektoré upratovačky majú aj VŠ ukončenú . Takto na sex , je úplne jendo , aj ču máš , alebo nemáš školu , sle z dlhodobého hľadiska , keď si nebudete mat čo povedať , mentálne by ste boli každý niekde inde, to by bolo naozja oba krátkodobo na sex a cau .

@lenka.25 to fakt?

anonym_11e482
23. júl 2025

@anonym_autor nalejme si čistého vína, 35 ročný lekár s vlastnou súkromnou prácou a slobodný, bezdetný si s najväčšou pravdepodobnosťou nezačne seriózny vzťah s upratovačku, čo mu upratuje chodby a ordináciu. Na svete to tak chodí, môžeš byť dobrý človek , atď., ale taká je realita, väčšinou.

anonym_1bba28
23. júl 2025

@anonym_autor Prepac, ale aj ja pekne zdravim upratovacky a to z jedneho jedineho dovodu: Vazim si kazde remeslo. Ber to tak, ze to je slusny chlap na urovni. Ak chces viac,zariskuj, ale rataj s tym, ze tam je velke percento strapnenia sa. Iniciativa by musela vyst z jeho strany. A uz si sa vyjadrila, si pekna alebo seda mys? Co si vystudovala?

denisforgan
23. júl 2025

@anonym_autor
Chod do toho! Ja som Mal priatelku sanitarku, a bola to ovela viac hodnotnejsia bytost Ako akakolvek lekarka PO atestacii. Mas co ponuknut, ver si. Stare pravidlo vrana k vrane sada si myslim uz neplati. Zial museli sme sa rozist kvoli mojej praxi v zahranici. Drzim Ti palce.

laurinka27
23. júl 2025
@denisforgan

@anonym_autor
Chod do toho! Ja som Mal priatelku sanitarku, a bola to ovela viac hodnotnejsia bytost Ako akakolvek lekarka PO atestacii. Mas co ponuknut, ver si. Stare pravidlo vrana k vrane sada si myslim uz neplati. Zial museli sme sa rozist kvoli mojej praxi v zahranici. Drzim Ti palce.

@denisforgan To je milé, že poznáš všetky lekárky po atestácii a vieš tak objektívne zhodnotiť ich hodnotu. 🤗 Btw, dotyčný kľudne môže mať priateľku.

denisforgan
23. júl 2025
@laurinka27

@denisforgan To je milé, že poznáš všetky lekárky po atestácii a vieš tak objektívne zhodnotiť ich hodnotu. 🤗 Btw, dotyčný kľudne môže mať priateľku.

@laurinka27 imponuje mi co hovoris, ale "s pokorou prichadzaju velke veci"

laurinka27
23. júl 2025
@denisforgan

@laurinka27 imponuje mi co hovoris, ale "s pokorou prichadzaju velke veci"

@denisforgan Ty píšeš iracionálne veci bez logických súvislostí.

niki35
23. júl 2025

@anonym_autor či máš šancu nezávisí od toho že on je lekár ale aj od toho aký má on postoj a kritériá na partnerku. Kľudne môže chcieť ženu bez super vzdelania pokiaľ mu osobnostne sadne a bude sa s ňou cítiť dobre. Sú určite aj lekári ktorým záleží na Tom aby mali ženu na úrovni, inteligentnú a vzdelanu ale nie upratovačku. My ho nepoznáme, nevieme aké ženy sa mu páčia a aké má kritériá na svoju budúcu partnerku. Už som počula od lekára výrok že by nechcel obyčajnú predavačku lebo ich vníma ako hlúpe a neinteligentne, na rovinu to takto povedal lenze tiež povedal že mal vzťah s doktorkou a nemal si s ňou čo povedať lebo debaty sa točili len okolo medicíny. Inemu lekárovi by mohlo stačiť že si so ženou rozumie po osobnostnej stránke a cíti sa s ňou dobre, ma sa s ňou o čom rozprávať vo všeobecnosti.
To že si zdravite nič neznamená. Skús sa napríklad prihovoriť a vsimni si či má záujem o konverzáciu.

anonym_2e681f
23. júl 2025

Pisete ako malomestiacke kravy, ako pardon. Nie kazdy doktor pretahuje a bali len povolne sestricky v nemocnici 🙃

barbie2023
23. júl 2025

Ja si myslím,že keby chcel niečo viac tak ako chlap sám urobí prvý krok. Bezohľadu na nejaké aktuálne pracovné pozície.

Strana
z2