Mám šancu so sympatickým lekárom v práci?
Ahojte stala sa mi taka vec. Mam 26 rokov, pracujem ako upratovacka v jednom zdravotnom stredisku. A zapáčil sa mi lekár. Mladý 35 rocny pohladny muž, ktory tam ma ambulanciu. Vždy ma pekne pozdraví a ozdravi. Myslíte, že mám šancu, mam mu dat svoje sympatie najavo?
Môj osobný názor je, že nie, nemáš u ňho šancu...pozdraviť je základná slušnosť, akurát to mnohí už nerobia. Ale nemyslím, že je za tým niečo viac z jeho strany.
Už nie ženatý z fitka?
Pekne pozdraví a odzdraví asi každého. Na tvojom mieste by som to na lekára neskúšala.
Pekne pozdraví a odzdraví asi každého. Na tvojom mieste by som to na lekára neskúšala.
@laurinka27 prečo nie?a nie je zenaty
@anonym_autor úprimne, myslím si, že lekár bude hľadať k sebe inú ženu. Seberovnu. Netvrdím, že to tak musí byť, ale aby si nebola sklamana
@anonym_autor čo okrem toho že je 35 ročný pohľadný lekár o ňom vieš? Pozdraviť a odzdravit je základ, to mi aj sbs v obchode pozdraví, aj predavačka … a predsa po nich nestartujem. Kľudne môže mať partnerku, byt vo vážnom vzťahu, mať aj deti, to, že nie je ženatý predsa neznamená, že je hneď voľný, jedine ze by to sám povedal
@anonym_autor poznám pripad, kde robotnička ma za muža lekara
@mirokub ak je pekná a vie zvádzať, tak možno šancu má, ale nikde nie je zaručené, že aj na dlhodobý vzťah. Aby ju nevyužil na sex a nedal jej potom pápá. Lebo vo vzťahu si treba byť podľa mňa aspoň čiastočne rovní aj na mentálnej úrovni. Výnimky len potvrdzujú pravidlo.
@anonym_autor su vynimky, cize minimalna sanca, ze by si to bola ty.
@anonym_autor môžeš ho skúsiť pozvať niekde von a uvidis. Nie všetci ľudia sú povrchni... ale skôr sa priprav na to, ze budete max.kamarati
Jemine ženy! To, že autorka upratuje automaticky neznamená, že je to Araňa z osady s IQ 25. Netvárte sa všetky, že ste minimálne docentky, je to strašne malomeštiacke.
Profesia upratovačky nie je nijako zahanbujúca, ak je ten lekár aspoň trochu viac inteligentný ako tu ženy tak si to sám uvedomí a ak si osobnostne sadnete, nebude to riešiť, pripadne ti pomôže s iným zamestnaním. Aj tu na koniku sú ženy, ktorým domov chodia muži v umastených spotených montérkach a pritom ony sú každý deň v kostýme v kancelárii.
Autorka, ak sa ti páči a cítiš šancu, skús sa s ním dať do reči a uvidíš, či je len slušný, alebo aj prístupný. Ja ti držím palce 😊
Keby si ho zaujala tak uz sa to prejavi z jeho strany,takze zrejme smola.Ze si upratovačka nie je problem.
Podľa mna nie je dôležité , akú prácu momentálne vykonávaš , veď niektoré upratovačky majú aj VŠ ukončenú . Takto na sex , je úplne jendo , aj ču máš , alebo nemáš školu , sle z dlhodobého hľadiska , keď si nebudete mat čo povedať , mentálne by ste boli každý niekde inde, to by bolo naozja oba krátkodobo na sex a cau .
A inak teda… autorka nikde nespomenula vzdelanie. Má 26 rokov, kľudne môže byť po vysokej škole, nezamestnala sa vo svojom odbore, nevedela si nájsť prácu a namiesto toho, aby sedela doma a nechala sa živiť rodičmi, išla upratovať, aby si zarobila. Možno sa mýlim, ale možno nie 😉
Ale uznavam, že v dnešnej dobe plnej vytupených mladých dievčat predvádzajúcich sa na internete je manuálna práca pomerne neštandardná.
@anonym_autor Keby boli sympatie už by sa asi prihovoril viac.
Keby mal zaujem uz to riesi a nie len dookola pozdravi
Odzdravit a pozdravit je slusnost
On je slusne vychovany a pozdravi…. Este nieco naviac? Ak by mal zaujem, tak nebude mat problem sa prihovorit. Mozes sa mu prihovorit aj ty …. Len mysli na to, ze sance je 50:50 a dovodov je xy a nemusi Ti dat ziadny - Zadany, gay alebo sa mu nemusis pacit ako zena …
Ste ju odpísali len za to, že je upratovačka??? A kde píše ona aké má vzdelanie???
@anonym_autor poznám pripad, kde robotnička ma za muža lekara
@anonym_autor ano...poznam zubarku co ma muza stavebneho robotnika, inzinierku architektku co ma kombajnistu...kamoska doktorat z fyziky, muz bez maturity...cize teoreticky mas sancu
šance máš mizivé.
nechápem ako si niekto môže takto namýšľať. pán doktor chce asi ženu na úrovni po každej stránke. aj pracovnej.
Ma priateľa mi tak leteli spolužiačky ma škole chodí externe ma vš. Aj mu papiere nosila jedna a na kávu ho pozyvala, až kým na jednej prednáške nepovedal ze čakáme dieťa. Konečne pochopila ze vzťah mame vážny. Vravel od začiatku ze ma priateľku. Ale presne tak bol milý a vždy sa pozdravil, podržal dvere... je len slušne vychovaný
@anonym_autor kľudne by som to skúsila veď uvidíš. Nie každý lekár chce ku sebe doktorku. Tie kým si porobia atestácie, prax atď neskoro zakladajú rodiny práve preto podľa mňa mnoho lekárov voli obyčajne ženy. Vyskúšaj, za skúšku nič nedáš potom keď ho zbalí nejaká sestrička budeš ľutovať 😃
Uspesna zena by si s "upratovacom" nikdy nezacala, opacne to vsak neplati 🙂 ... Aneb - zatial co zena hlada minimalne seberovneho a viac - chlapovi staci, ak dobre vyzeras a citi sa pri tebe dobre. Nemusis byt ziaden lumen, ocenejeme pohodu a taky ten zensky element, ktory dokazete priniest iba vy. Tak smelo do toho.
Jemine ženy! To, že autorka upratuje automaticky neznamená, že je to Araňa z osady s IQ 25. Netvárte sa všetky, že ste minimálne docentky, je to strašne malomeštiacke.
Profesia upratovačky nie je nijako zahanbujúca, ak je ten lekár aspoň trochu viac inteligentný ako tu ženy tak si to sám uvedomí a ak si osobnostne sadnete, nebude to riešiť, pripadne ti pomôže s iným zamestnaním. Aj tu na koniku sú ženy, ktorým domov chodia muži v umastených spotených montérkach a pritom ony sú každý deň v kostýme v kancelárii.
Autorka, ak sa ti páči a cítiš šancu, skús sa s ním dať do reči a uvidíš, či je len slušný, alebo aj prístupný. Ja ti držím palce 😊
@a_alexandra_a presne tak, osobne jednu taku poznam 🙂
Držím palce 🙂 Poznám jednu, čo má síce len nejakú tú politológiu (ktorou dnes ohúriš akurát tak na pohovore v kaviarni), ale podarilo sa jej uloviť riaditeľa. Z obyčajnej dedinčanky, čo do 28 bývala u rodičov (mama robí upratovačku, otec vo výrobe) a ešte donedávna jej trčala slama z topánok, sa razom stala veľká bratislavská panička. Teraz sa len povýšenecky díva na všetkých, keď zavíta na dedinu. Takže áno, dnes už netreba ani rozum, ani poriadnu školu – stačí dobrý úlovok a trocha drzosti.
Držím palce 🙂 Poznám jednu, čo má síce len nejakú tú politológiu (ktorou dnes ohúriš akurát tak na pohovore v kaviarni), ale podarilo sa jej uloviť riaditeľa. Z obyčajnej dedinčanky, čo do 28 bývala u rodičov (mama robí upratovačku, otec vo výrobe) a ešte donedávna jej trčala slama z topánok, sa razom stala veľká bratislavská panička. Teraz sa len povýšenecky díva na všetkých, keď zavíta na dedinu. Takže áno, dnes už netreba ani rozum, ani poriadnu školu – stačí dobrý úlovok a trocha drzosti.
@anonym_371772 coooo, ja mam tiež politilogiu a nerobím v kaviarni, ale v obchode 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor sympatie mu daj určite najavo. Len buď pripravená a nebuď sklamaná keď to nevyjde. To že si “len” upratovačka nesmieš v hlave nosiť ako nejaký tvoj handicap ale snažiť sa nájsť spoločnú reč. Vzdelanie nie je vo vzťahu dôležité a ani intelekt, ale vzťahová inteligencia a spoločné témy áno. Nerozpravaj s ním o lekárne ale o bežných veciach záujmoch počasí filmoch knihách zdieľaj s ním svoje pocity a on tie svoje s tebou. Venujte si navzájom čas a pozornosť. Tak bude vzťah rásť. Keďže sa stretávate v práci, je dobré byť trochu opatrná. Lekári si často držia profesionálny odstup, najmä na pracovisku. Ale ak je k tebe milý, usmieva sa, pamätá si tvoje meno a zdraví ťa inak než ostatných, tak je to znak že máš šancu. Obdar ho úsmevmi a očnom kontaktom. Krátko sa mu príhovor nejako neutrálne napríklad: dnes je tu ale rušno. Pochvál ho že je napríklad vždy pokojný a mily k pacientom. Ak sa to vyvíja dobre, môžeš raz napr. spomenúť, že si ideš dať kávu a naznačiť, že by sa mohol pridať ale nič záväzné, len signál. Sleduj jeho reakcie. Dáva najavo záujem aj on? Usmieva sa na teba, pýta sa na veci, ktoré s prácou nesúvisia? Ak áno, môžeš byť odvážnejšia a posúvať to ďalej.

@anonym_autor daj foto a uvidime