Mám sexi manžela a žiarlim
Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.
@karolinakr ako ja to tiez nechapem, ale mozno tym ako je celkovo sexy, tak to posobi na obe strany, ja to mam podobne a vies aky bol pruser, ked sa mi po statniciach priznali hned dve spoluziacky, ze 5 rokov na mna kukaju 🙈🙈 Neviem ci som aj vizualne tak fluidny typ, zjavne ano
@kiki68 yeraz budem ešte zvedavšia 🙂
Ja si neviem veľmi predstaviť, že by dospelé ženy vyslovene čumeli na chlapa.
Pozrieť sa je normálne, veď ľudia nechodia s hlavou do zeme.
Ale vyslovene čumieť, jedine že by to boli puberťáčky.
Inak napr. mne sa typovo páči napr. herec James Norton. Na príťažlivosti mu ale dosť dodáva jeho britský prízvuk. Ale tiež si nemyslím, že by som naňho čumela ako zhypnotizovaná, keby ho zbadám. Navyše, toľko ľudí sa všade premelie, že podľa mňa väčšina si aj tak nevšíma ostatných. To len autorka je paranoidná.
Tvoje problemy a prezidentov plat. Prehanas a okrem toho ako sa uz pise, mas skresleny pohlad na vec. A okrem toho, to ze nejaka zena pozera na tvojho muz, neznamena nic... taketo ako ty milujem:D posledne sa mi takato vec stala v bistre kde sme cakali na jedlo a tam zrazu k chlapovi prisla, resp. docupitala tam vyskerena matrona a zavesila sa na neho a dobreze sa mi do ksichtu tvarou nestrcila, som sa akurat tak rozrehotala. Pri jej chlapovi som stala len preto,ze som nevedela ze su spolu a myslela som ze stoji v rade, inak by som sa postavila za nu a obdivovala som psa (a v duchu uvazovala, ze ake zaujimave, ze ho tam vobec pustili) a nie toho chlapa :DD Cize pozor aj na tvoje reakcie, aby si sa nahodou nestrapnila
A kludne to moze byt aj vec zien okolo vas, ze pozeraju inam a tebe sa to zda, alebo sa porzu z roznych dovodov, napr. aj po detoch.. alebo proste.. tak ako sa bezne stava, sa naozaj clovek zahladi alebo ho nieco zaujme a proste to nevie ovladat :DD strasne.. :D Vsak ked sa pozrie niekto na niekoho co je na tom? mame chodit vsetci s priklopkami na ociach?
Mimochodom mam takuto ziarlivu kamosku, ten sexy chlap bol trpezlivy, a fakt ze to je kus chlapa, nakoniec ked jej nestacilo nic, ani svadba, ani dalsie deti, sa na nu vykaslal a nasiel si kludnu sebavedomu stvoru, ktora nerobi dramy lebo sa musi v biznise aj so zenami stretavat a celkovo pri svojej praci mal dost spolocensky zivot a nehrozia mu doma lietajuce pohare, vrieskajuca zduta zena, ani kazdy mesiac sa stahujuca k mamicke, lebo sa na neho niekto pozrel :DD tym akoze nechcem nic naznacit, jedine ked tak = popracuj na svojom pristupe a mozno aj pomoc vyhladaj ak je to fakt vazne. Lebo ziarlivost je strasna vec. TO ani ty sa psychicky v pohode nemozes citit, ked musis stale taketo veci "sledovat" okolo tvojho muza
@simca06022011 no ale na tohto by si vyvalovala okále
Ja sa na niektorych komentaroch doslova idem pocikat od smiechu 😀
Ste skvelé baby
@karolinakr
To mi pripomína, necelé 3 roky dozadu v lete, sme boli v Tatrách a ako sme šlapali k vodopádu poprchalo (aj cestou späť) a išli takí dvaja chalani (okolo 30r) a boli bez trička (asi si šetrili oblečenie :D nech nemajú mokré). Nebol to zlý pohľad, mali vyšportované telá. Ale určite som nešla na nich vyslovene civieť.
@unicornlady ty kokso ja som tiez stretla v tatrach 3 bez tricka okolo 30r, boli dost mlandravi, take roztrasene tela mali. . my sme isli partia a kamos im vravi - chalani toto sa mi lubi, ze ked clovek na sebe cely rok maka a nehanbi sa ukazat. Isla som do kolien.
Prave som inak bola na benzinke a tam bol typek s afrom (beloch), kucerave dlhe rysave vlasy na vsetky strany plus dlha brada, no to si pis, ze som cumela (pod pojmom cumela upresnim, ze som sa nanho pozerala dlhsie, nez 1,5 sekundy). Keby to bol tvoj muz, uz by si ma isla zabit, ze ti ho preberam. Takze mozno nanho cumia len preto, lebo vyzera divne a najsexi muz planety je to len v tvojich ociach 😀
@karolinakr to nie je moj typ :DD
@simca06022011 a tento?
@karolinakr nie :D ja som divny tvor, ja by som hocijakej ani chlapa nebalila.. :D Ale tak mne sa paci napr. Henry Cavill, kedysi sa mi pacil Huge Grant :DD takze taketo typy.. a potom taky "velky" zarasteny ako Momoa :DD
@simca06022011 Momoa keby ťa schytil, to jak kabelku pod pazuchu
Ja som tak cumela na popradskej vlakovej stanici na Colina Firtha a bolo mi to jedno.
Pre mňa by musel vyzerať ako Jeffrey Dean Morgan (voľakedy) 🤭
ja som asi uplne mimo, lebo z tych svalnatych chlapov sa mi nepaci ani jeden, mne sa pacia chalpi inteligentni a ze by som sa za nejakym obzrela, to uz ani nepamatam. ale taky zlaty psik. macicka alebo dieta, to kukam hned.
Uff, esteze som sa svojim výberom uchranila od podobných situácii 🤣
@karolinakr tak zase ja nie som ziadny drobec :DDD ale tak pobavilo
@kiwi3 presne :D
Autorka som sa z chuti zasmiala ,ako ta ide roztrhnúť ,čo ti vadí ,veď nik ti nič nerobí
Tak keď si ich on nevšíma, ťažko by im splechol do tváre.. 😅 splechni im ty.. ale nie srandujem.. nesleduj tak okolie.. ty sa nikdy nepozries na cudzieho muža?
Ja sa pozriem, verím že aj môj muž sa pozrie na nejaké zeny ale teda nikoho neocumujeme.. nevylučujem však že moje obyčajne letme pozretie by si nejaká žiarliva žena mohla vysvetliť že cumim, hoci to tak vôbec nie je.. ja som silne monogamny človek, ale oči mám bohužiaľ také že pozerajú 😅
Ako sa tvoj muz oblieka? Chodi bezne po uliciach s tebou vymodeny, nebodaj v obleku? Lebo ak nie, naozaj pochybujem, ze po nom cumi kazda. A ja netvrdim, ze nie je fesak, kedze som ho nevidela, ale ver mi, ze kazdej sa nepaci. Mna by napr.nezaujal nejaky svalovec z fitka, o ktorom si jeho partnerka urcite mysli, aky je neodolatelny. A u mna vela robi styl obliekania. Teda stane sa asi raz za uhorsky rok, ze kuknem na nejakeho chlapa, to skor na zenu. Ale ak aj niekto pekny je a nema pre mna to spravne vyzarovanie, tak proste nic, absolutne ma nezaujme. Niekomu sa pacia bradati zalesaci a mozu byt jak zo zurnalu, ale pre inu ten styl je proste ble... Takze ozaj never tomu, ze kazda sa z neho zlozi. Ale ak je fesak, tak sa k nemu nahod aj ty a hrdo sa nes a tes sa, ze je ziadany
ja si myslim, žeby mala dat foto,aby sme objektivne posudili pravdivosť jej žiarlenia
tak ale zas Justin Bieber, Brad Pitt maju fanynky, to sa zas neda povedať, že žiaden chlap vo vesmire nepriťahuje ženy, lebo to by bola lož..,mne sa napriklad nepačia, lebo su moc sladkí, ale uznavam, že ženy z nich môžu šalieť, aj ked idu v dave, všetky pohlady idu tym smerom
@karolinakr ten kocúrik je sexi 😸

Teraz som si predstavila ako ides s muzom po meste a vsetky zeny cumia a obzeraju sa, celkom zaujimava predstava, ked ze som sa s nicim takym nestretla a pochybujem, ze je taky krasavec, ze vsetky zeny cumia, no ale dajme tomu, ze mas pravdu, tak ze je to uplne jedno pretoze ako tu uz raz niekto v nejakej diskusii spominal, ked bude chlap chciet podvedie ta aj ten v monterkach.