icon

Mám ukončiť tento vzťah?

dollynkaa
2. máj 2020

Baby tak a som tu zas. Zhrniem to po pár mesiacoch. Od januára sa stretávame. Pan rozvedený po 10r vzťahu žena zla nestará sa o dieťa on iba. Ja mam dcéru v takom veku ako jeho. Mame naplánovanú letnú dovolenku. Každý deň sa stretávame aj s deťmi aj bez deti. Chcel by sa aj sťahovať do spoločného bývania.Ako on hovorí vždy ráta somnou ma plány do budúcnosti atď. Snaží sa aj s mojou dcérou vychádzať aj všetko. Sex nebol lebo není zaľúbený. Ukončiť alebo ešte počkať. Lebo pokiaľ sa za 4mesiace nezaľúbil tak už neviem

Strana
z2
miadi
3. máj 2020

@perdulka7 mne je luto akurat tej dcery ze ju matka zbytocne stresuje ze budu žit stym panom otcom jej kamosky .. ked z toho aj tak nič nebude. Ked su ludia single a robia hluposti ok ich vec ale ked uz maju deti taketo veci by mali brat zodpovedne a s ohladom na dieta.

vilma7
3. máj 2020

Mám ukončiť tento vzťah??? Však nemáte žiaden vzťah, ste kamaráti,tak čo chceš ukončiť?
Na dovolenku chodia aj kamaráti s deťmi, tak choďte aj vy, keď si vaše deti majú čo "povedať".

nelinka888
3. máj 2020

Toto vzťah nie je a asi by som ani nechcela aby to prepuklo, keď už doteraz to nenabralo nejaký smer a teda už je to nejaká tá doba, tak načo.

sasa1310
3. máj 2020

@dollynkaa v živote by som nechcela muža, ktorý by na svoju bývalú ženu povedal, že je zlá. Hlavne, že s ňou bol chudáčik 10 rokov.

dollynkaa
autor
3. máj 2020

@perdulka7 ja som nenapísala vzťah to mi prepísal MK. A za ďalšie jeho ex veľmi dobre poznám a viem co je to zač takže k tomuto mam jasne vyjadrenie Nie ona sa naozaj nestará a je toho ešte ďaleko viacej takže netreba hneď mudrovat. Ale chápem co si tým myslela

lentilkaxxx
3. máj 2020

Ze by niekto chcel len vyriešiť bytovú otázku a popri tom sa mu pritrafia aj bezplatná "hotelová gazdiná a šefkuchárka"?

dollynkaa
autor
5. máj 2020

@dollynkaa baby nie nieje to vzťah sme kamaráti ale ja som si kamaráta nehľadala. 4mesiwce každé ráno mam správu na dobre ráno večer to isté. A plánuje... Tak potom načo? Chová sa ku mne ako ku princezné. A pritom zatiaľ ani sex nebol. Tomu nerozumiem.

dollynkaa
autor
5. máj 2020

@moonlight1210 baby nie nieje to vzťah sme kamaráti ale ja som si kamaráta nehľadala. 4mesiwce každé ráno mam správu na dobre ráno večer to isté. A plánuje... Tak potom načo? Chová sa ku mne ako ku princezné. A pritom zatiaľ ani sex nebol. Tomu nerozumiem.

katkati
5. máj 2020

@dollynkaa Už sme to písali vyššie prečo to môže byť tak.

moonlight1210
5. máj 2020

@dollynkaa Tak ho nechaj este nejaku dobu "kruzit" okolo teba, spolocne byvanie zatial odmietni (aj tak je to priskoro) a uvidis.
Ale vztah s nim neplanuj, ani za tym zatial vztah nehladaj. Pokojne bud otvorena dalsim moznostiam, ak pridu. Neuviaz sa na tuto moznost len preto, ze sa asi mozno pravdepodobne snad nieco rysuje.

Daj tomu cas. Prestan si od toho nieco vazne slubovat.

Ono je to cele take krasne romaticke, ze on citovo zraneny muz a ja ta vyvolena, co mu moze pomoct... ech. Ako, emociami je to nabite, ale pre realny zivot je to neupozitelne.

Mne to cele pride, ze obaja ste akysi zaseknuti v tych vasich minulostiach, zneisteni. Obaja by ste chceli viac, ale mate dojem, ze nemate sancu, nadej. Tak ste ubrali z ocakavani a beriete, co prislo, vdacni aj az to.
Proste on by radsej chcel iny typ zeny, ale nema odvahu a ty mu prides taka dosiahnutelna. A ty tiez by si chcela iny typ muza, ale si rada, ze niekto sa zaujima sam od seba, lebo si sa bala, ze uz nikto nebude.

Vies, zraneny-nezraneny, ked by si bola typ zeny, co naozaj chce, tak tvoj zaujem by ho vynasal na oblacik blazenosti, v ktory ani nedufal. Nie, ze on nevie, ci ta vobec miluje. Ze vraj veril, ze bude citit a nic neciti.

Ja by som si uzila, ze mi pise smsky, ze mi rozprava o "spolocnej buducnosti", ale drzala by som ho v priatelskej rovine. Aspon by som nebola osamela a neutapala sa v beznadeji, ze ma nikto nechce. Mala by som aspon kamosa na tu dobu, nez by sa objavil realny muz, co by ma naozaj chcel.
A butlava vrba, ked by moj vztah skripal, sa tiez vzdy hodi.

(A vzbudim asi pohorsenie, ale napadlo mi uz aj to, ze je to pedofil. Ze cez matku sa snazi dostat k dcere. Preto velky zaujem, ale ziadne city. No ale na to mam malo info. Takze je to cisto teoria.)

Strana
z2