icon

Mám veriť jeho príbehu o utopenom mobile?

scarletka34
23. máj 2025

Ahojte skupinka. Zoznamila som sa rovnako starým mužom ako som ja. Písali sme si 3 týždne a potom sme sa stretli. Posedeli sme pokecali všetko bolo ok. Písal mi ako sa mu páčim, že na mňa mysli. A musel ísť do Chorvátska opraviť 6 lodí, minimum 5-6 dní. Ze mu je to ľúto ze to je zrovna teraz keď sme na začiatku spoznávania. To isiel v pondelok. Písali sme si všetko super, že škoda ze som tam není sním. No včera sa mi ozval naposledy o 18:30 a ja som mu odpisala no to si precital až okolo 23 hod no neodpísal mi až ráno o 6 hod. A to ze mu spadol mobil do mora, že musel skočiť aby sa mu nepotopil. A že sa mu vypína odfotil mi ze mi písal len mu to neodoslalo ze displej je KO. Tak ak by sa mi neozýval, že mysli na mňa a že mu chybam. Potom celý deň mi nepísal až večer o 18:30 ze stále mu nejde telefón. Odpísala som mu ze pohode hlavne ze viem co je vo veci a, že on je v poriadku precital si to no neodpísal. Takže neviem co si o tom myslieť. Mobil mu nejde ale čítať správy na whatsapp vie. Neviem ci tej veci s mobilom mam veriť, alebo je za tým niečo iné.
Správy krásne, ale správanie vzbudzuje vo mne neistotu

Strana
z4
mandzula
24. máj 2025
@lenkakravcova

@mandzula úmrtné oznamy sú bežne na stránkach obci uverejnené. Rovnako tak pohrebné ústavy častokrát zverejňujú na FB takéto veci. Stačí trochu pohľadať a nájde čo potrebuje (ak je to teda pravda).

@lenkakravcova ale spred 5 rokov? Plus nemusia byt, ak si to pozostali nezelaju.

sasa1310
24. máj 2025

ja sa ani nedivím, že niektorí si povymýšľajú lepšie telenovely ako sú v TV, lebo je kopec takýchto žien, ktoré im na to naletia.

sasa1310
24. máj 2025
@lenkakravcova

@scarletka34 ak je zo Slovenska, z vedľajšieho mesta a zomrela mu manželka, tak si to vieš normálne overiť na obecnom úrade. Nemusíš tu robiť z toho kovbojku. A hneď budeš vedieť na čom si.

@lenkakravcova a načo by to robila a overovala na obecnom úrade. Overovať si fakty o človeku, s ktorým si píše 30 dní mi príde už trochu cez.

mischy00
24. máj 2025

Nič by som si nepreverovala, ak si niekto dokáže vymyslieť smrť blízkeho človeka, tak to je už úplne že morálne dno🤢. Nejaký mobil utopeny vo vlnách chorvátskeho mora by ma trápil najmenej.

ruxandra
24. máj 2025

Mne to tiež pride celé také neuveriteľné, asi by som sa s nim uz nejak nesnažila baviť. A najmä ta mŕtva žena, to znie asi lepšie ako keby ti povedal, ze ma hroznú ženu a chcú sa rozviesť.

V každom prípade, celkom ma zaujíma aká je pravda. Ak to náhodou vypátraš, daj nám vedieť 😀

A inak, ženy tu zbytočne preháňajú, ved ak si tu založila fórum, kde sa nás pýtaš, čo si o tom myslíme, tak to určite neznamená, ze to isté celé deň vypisuješ aj jemu 😀 ale očividne si niektoré nevedia predstaviť ako mozes písať na koník a zároveň jeho nebombardovat správami 😀

scarletka34
autor
24. máj 2025
@sasa1310

@lenkakravcova a načo by to robila a overovala na obecnom úrade. Overovať si fakty o človeku, s ktorým si píše 30 dní mi príde už trochu cez.

@sasa1310 presne tak vôbec ako píšeš na to teda energiu nemám. Zaujímal ma ten telefón lebo mi to prišlo nedovercive zachraňovať mobil v mori a ešte ze ho vôbec zapol a nejaký čas mu išiel. Lebo slanej vode utopiť mobil je horšie ako v čistej vode. No som zvedavá aké to bude mať pokračovanie. . Som nad vecou a celkom ma to baví zisťovať kam až dokáže zájsť ľudská hlúposť a co stoho ten dotyčný ma 😊

terezia74
24. máj 2025

@scarletka34 kľudne mi pošli do správy nick aký má na pokeci 😅 som ochotna sa obetovať a preveriť ti Don Chuana .

scarletka34
autor
24. máj 2025
@ruxandra

Mne to tiež pride celé také neuveriteľné, asi by som sa s nim uz nejak nesnažila baviť. A najmä ta mŕtva žena, to znie asi lepšie ako keby ti povedal, ze ma hroznú ženu a chcú sa rozviesť.

V každom prípade, celkom ma zaujíma aká je pravda. Ak to náhodou vypátraš, daj nám vedieť 😀

A inak, ženy tu zbytočne preháňajú, ved ak si tu založila fórum, kde sa nás pýtaš, čo si o tom myslíme, tak to určite neznamená, ze to isté celé deň vypisuješ aj jemu 😀 ale očividne si niektoré nevedia predstaviť ako mozes písať na koník a zároveň jeho nebombardovat správami 😀

@ruxandra ďakujem za pochopenie 😊 Chcela som počuť názor iných žien to je cele, lebo ma zaujíma pravda .A ako to vidia iné ženy. Ja ho uhanať nepotrebujem ,ved co by som stoho mala. A tiež som zvedavá, aké to bude mať pokračovanie ak vôbec nejaké bude, 😀 Určite som není zalaskovana, alebo neviem co , len som sa tu podelila o svoj príbeh ,ktorý možno v budúcnosti pomôže, ak bude niekto v podobnej situácii to je cele 😊😉

scarletka34
autor
24. máj 2025
@terezia74

@scarletka34 kľudne mi pošli do správy nick aký má na pokeci 😅 som ochotna sa obetovať a preveriť ti Don Chuana .

@terezia74 ja som ho nespoznala na pokeci 😀

alickapusinka
24. máj 2025

píšeš že býva od teba 40 km.Nepoznaš tam niekoho koho by si sa na neho opýtala.

sasa1310
24. máj 2025
@scarletka34

@sasa1310 presne tak vôbec ako píšeš na to teda energiu nemám. Zaujímal ma ten telefón lebo mi to prišlo nedovercive zachraňovať mobil v mori a ešte ze ho vôbec zapol a nejaký čas mu išiel. Lebo slanej vode utopiť mobil je horšie ako v čistej vode. No som zvedavá aké to bude mať pokračovanie. . Som nad vecou a celkom ma to baví zisťovať kam až dokáže zájsť ľudská hlúposť a co stoho ten dotyčný ma 😊

@scarletka34 mne padol Iphone do vriacej polievky a trvalo dosť dlho kým som ho varechou vybrala. A prežil normálne

emuska30
24. máj 2025

Švagor išiel tiež do chorvátska....pripraviť loď...na sezónu....ale isla aj segra....no idem zistiť ci ju nepochoval....chceš?.?

scarletka34
autor
24. máj 2025
@emuska30

Švagor išiel tiež do chorvátska....pripraviť loď...na sezónu....ale isla aj segra....no idem zistiť ci ju nepochoval....chceš?.?

@emuska30 netreba 😀ale ďakujem za ochotu🤣

lenkakravcova
24. máj 2025
@sasa1310

@sasa1310 tak myslím, že pýtať sa na MK po 30 dňoch o človeku o ktorom nemáme poňatia, je menej rozumne, než si takéto niečo overiť sama, keď už má také podozrenie že je to klamár.. 😀 Určite jej to dá viac, než tu odpovede žien že áno alebo nie. Však nikto ho tu nepozná. Keď tak už nech si to overiť v jeho obci, v jeho okolí, tam ho niekto určite reálne pozná a povie jej či je to normálny chlap a fakt chodí takto do Chorvátska alebo je to bajkar.

cacianka
24. máj 2025

Mmch loď sa pripravuje na šírom mori, mobil mohol padnúť do vody niekde na plytčine, do málo hlbokej vody ...

domkakvet
24. máj 2025

@scarletka34 kde ti povedal, ze ptacuje ked ste si pisali?

sasa1310
24. máj 2025
@lenkakravcova

@sasa1310 tak myslím, že pýtať sa na MK po 30 dňoch o človeku o ktorom nemáme poňatia, je menej rozumne, než si takéto niečo overiť sama, keď už má také podozrenie že je to klamár.. 😀 Určite jej to dá viac, než tu odpovede žien že áno alebo nie. Však nikto ho tu nepozná. Keď tak už nech si to overiť v jeho obci, v jeho okolí, tam ho niekto určite reálne pozná a povie jej či je to normálny chlap a fakt chodí takto do Chorvátska alebo je to bajkar.

@lenkakravcova vsak nevie ani priezvisko

mircalla
24. máj 2025
@scarletka34

@muchotrafka298 tak aspoň človek zisti tu aký ľudia behajú po svete v zrelom veku 🤣🤣

@scarletka34 No nevyzera, ze od neho nic necakas, ak kvoli nemus zakladas diskusiu a hras sa na detektiva

ketrint
24. máj 2025
@scarletka34

@emuska30 netreba 😀ale ďakujem za ochotu🤣

@scarletka34 aj ja som bola 2x na rande s jedným
vdovcom… Všimla som si, že mal na prste obrúčku, ale keďže som vedela, že je vdovec (od neho, z písania), tak som sa na to nechcela pýtať, ani na žiadnu tému okolo jeho súkromia, naschval som sa tomu vyhýbala, lebo som predpokladala, že to môže byt pre neho ešte boľavé, keďže stále nosi obrucku…

A viesco? Tá jeho mŕtva žena až taká mŕtva zase nebola 🙏🏻😅😅😅
Ani som to nijako neoverovala, proste mi zrazu len vzniklo také podozrenie, tak som mu napísala, že mi mozno zatiaľ nestihol nieco povedať, ale že už ani netreba... (Fakt len ženská intuícia a časy, v ktorých sa ozýval a navrhoval stretnutia.)
Tak potom sa mi to ešte snažil vysvetliť a zdôvodniť, ale samozrejme som už nemala dôvod na to reagovať…

Tak… ja len, že toto ma vždy napadne keď počujem že vdovec 😖🤣🤣

scarletka34
autor
24. máj 2025
@ketrint

@scarletka34 aj ja som bola 2x na rande s jedným
vdovcom… Všimla som si, že mal na prste obrúčku, ale keďže som vedela, že je vdovec (od neho, z písania), tak som sa na to nechcela pýtať, ani na žiadnu tému okolo jeho súkromia, naschval som sa tomu vyhýbala, lebo som predpokladala, že to môže byt pre neho ešte boľavé, keďže stále nosi obrucku…

A viesco? Tá jeho mŕtva žena až taká mŕtva zase nebola 🙏🏻😅😅😅
Ani som to nijako neoverovala, proste mi zrazu len vzniklo také podozrenie, tak som mu napísala, že mi mozno zatiaľ nestihol nieco povedať, ale že už ani netreba... (Fakt len ženská intuícia a časy, v ktorých sa ozýval a navrhoval stretnutia.)
Tak potom sa mi to ešte snažil vysvetliť a zdôvodniť, ale samozrejme som už nemala dôvod na to reagovať…

Tak… ja len, že toto ma vždy napadne keď počujem že vdovec 😖🤣🤣

@ketrint Bože ty chlapi niektorý sú vážne úbohý keď dokážu svoju živú ženu pochovavat

monika988
26. máj 2025

Môj názor
Keď ma chlap naozaj záujem tak bude on písať ako šialený a pod.
Ja keď som sa zoznámila s mojim tak sme si písali nonstop a to on chodí robiť do nemecka už neviem kolko rokov a aj keď sme sa zoznámili bol akurát v nemeckú a sme mesiac písali pred prvým stretnutim aj po stretnuti potom stále ako pubertaci
A sme spolu už vyše 5 rokov a som šťastná,

Chlap keď ma skutočne zaujem ,tak niesu vtedy žiadne prekážky. A aj mobil by si dokázal druhy zariadiť rýchlo keby chcel ,hlavne aby mohol s tebou písať a aj robota vtedy je pohodicka
Viem to posúdiť podľa môjho

martin96321
26. máj 2025
@tomiholjubavi

Prečo vlastne potrebujú v Chorvátsku niekoho zo Slovenska aby im prišiel opravovať lode? Bývala som 12 rokov v Chorvátsku a servisov lodí tam majú dosť. 😊 Neodskocil si skôr na dovolenku?

@tomiholjubavi Mozno preto,ze sa vela lodi a jacht vyraba na slovensku. Mozno nevies,ale pre talianov a chorvatov sa ani nestiha vyrabat.

martin96321
26. máj 2025

@scarletka34 Ak ides robit toto po par dnoch pisania a jedmo rande,tak mu urob prosim sluzbu a vykasli sa nanho. Ty ho nebudes podozrievat a on nebude mat toto na krku....

cacianka
26. máj 2025
@monika988

Môj názor
Keď ma chlap naozaj záujem tak bude on písať ako šialený a pod.
Ja keď som sa zoznámila s mojim tak sme si písali nonstop a to on chodí robiť do nemecka už neviem kolko rokov a aj keď sme sa zoznámili bol akurát v nemeckú a sme mesiac písali pred prvým stretnutim aj po stretnuti potom stále ako pubertaci
A sme spolu už vyše 5 rokov a som šťastná,

Chlap keď ma skutočne zaujem ,tak niesu vtedy žiadne prekážky. A aj mobil by si dokázal druhy zariadiť rýchlo keby chcel ,hlavne aby mohol s tebou písať a aj robota vtedy je pohodicka
Viem to posúdiť podľa môjho

@monika988 môj nevie ani sms písať.... holt je dyspraktik, ale už vie dať 👍

bambulka224
31. máj 2025

@scarletka34 😁. Všeličo môže byť.
Hlavne keď Ti napíše, ty si daj na čas... Neodpisujem. Choď niekam, tel.som si zabudla doma, .... Hádam nedovolis, aby s Tebou takto manipuloval...

karinss
31. máj 2025
@scarletka34

@scarletka34 no co nove? Ako sa to vyvinulo? 😀

scarletka34
autor
31. máj 2025
@karinss

@scarletka34 no co nove? Ako sa to vyvinulo? 😀

@karinss noo píše mi . Už si dal aj mobil opraviť. Zázračné mu ho opravili s jedného dňa na druhý. A napísala som mu ze nemám záujem o klamára. Ze on ma neklame na to sú iné svine muži ci ženy a on nemá potrebu k nim patriť. A co sa týka mňa, prešla ma chuť ho spoznávať a aj zisťovať ako to v skutočnosti bolo .

casavina
31. máj 2025

Ezop ako vyšitý 😂😂

Strana
z4