Mám veriť partnerovi napriek minulosti?
Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.
Toľko red flagov a ty stále nevieš čomu veriť. Padnes na hubu dievča zlaté. To ti vravím teraz. Gambler a feťák. Bomba kseft
Koľko ďalších varovných signálov potrebuješ? Dokedy mu chceš slepo veriť? Akože bodaj by to tak bolo, že sa odrazu polepšil a všetky prúsery sa mu budú vyhýbať. No ale neznie to tak.
@anonym_autor pozri si úverový register aby si si overila tie dlhy…inak, keby mal dlhy, asi by mu nedali leasing… ale radšej to over a budeš vedieť, kto ti klame. S týmto treba opatrne.
A naco ti je taky zbyticny chlap? Obciansky rovno odovzdaj a sprav si stvrte dieta...asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku, vsak? Ale niekto by hadam mohol byt schopny ti to vysvetlit, alebo az zivot sam ti ukaze ake zle rozhodnutia robis
Aj ku nej sa určite najskôr správal ako ku princeznej, inak by sa asi nenechala týrať, využívať a nenarobila si kvôli nemu dlhy, s čím začínaš už aj ty… snáď sa aspoň o deti postarajú ich otcovia, keď bude zle… skús mu jeden mesiac nedať peniaze, nedoplatiť čo mu chyba, že ako sa vyfarbí
Ježiš,prečo si tak strašne komplikuješ život?keď zarobí minimalku,nech ide do druhej roboty,veľa ľudí nerozpráva nemecký,a robia,ale nezabudni si urobiť štvrté dieťa, samozrejme zistíš že diriguje,pochybujem,že prestal s drogami.Bol sa liečiť? Jasné ,že sa správa k tebe ako ku princezne,lebo mu všetko platíš.
Z nemeckej minimalky "keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne" ? To je ako mozne ? Co znamena to "vsetko" ?
Nejake vase spory s jeho ex a kto klame to neriesim, to sa na dialku overit neda. Tebe len poradim, aby si na seba nebrala rucenie ani splacanie poziciek, ktore si berie on. Inac je velka sanca, ako panko raz zmizne k dalsej obeti a tebe ostanu dlhy.
Na začiatku sa každý správa pekne a slušne a ako ku princeznej. Len potom sa to vždy otočí a je väčšinou koniec.
V podstate ťa ĺutujem že si tak zaslepená a hlúpučká. Tvojich detí mi je neskutočne ľúto.
Prestaň ho dotovať, keď z teba nebude mať peniaze, veľmi rýchlo sa ukáže kde je pravda.
ja naozaj neverim, ze na svete ziju takto xxx zeny...vazne.
neexist, aby nejaka zena mala na haku svoje tri deti (sice s dvoma chlapmi splodene) a zila s takymto niemandom - fetakom, zlodejom, gamblerom a klamarom
to musi byt naozaj vymyslene - alebo je ta zena mentalne retardovana.
sorry, inak to nemoze byt
alebo je to african a ma 30 centimetrovy hruby papek...a to znamena to, co je vyssie napisena - zena je chudera retardovana, ked kvoli tomuto ohrozuje svoje deti
urob test - keď bude od teba pýtať peniaze, povedz, že mu nedáš - nemáš lebo si musela zaplatiť niečo deťom -- podľa jeho reakcie uvidíš či si stále jeho princezná
Ježiš,prečo si tak strašne komplikuješ život?keď zarobí minimalku,nech ide do druhej roboty,veľa ľudí nerozpráva nemecký,a robia,ale nezabudni si urobiť štvrté dieťa, samozrejme zistíš že diriguje,pochybujem,že prestal s drogami.Bol sa liečiť? Jasné ,že sa správa k tebe ako ku princezne,lebo mu všetko platíš.
@anonym_8a1abf nie nelieči sa ,keď sem prišiel sme sa dali dokopy skoro hneď asi o mesiac o dva už sme spolu bývali.Pred tým bral ale on tvrdí,že nebol závislý no jeho ex mi povedala,ževraj už to robil aj doma a že jej kradol peniaze a začal ju posledné dva roky aj napádať ale on zas povedal,že ho podvádzala a pila alkohol a že sa s nou nedalo normalne žiť.Ona dlhy nema žiadne na svoje meno vraj iba on má ale zas nema ju to čo trápiť už s nim nie je.Ona má aj svoje bývanie a on keď sem prišiel nemal ani vodičak aj to som mu ja doplatila.
@anonym_8a1abf nie nelieči sa ,keď sem prišiel sme sa dali dokopy skoro hneď asi o mesiac o dva už sme spolu bývali.Pred tým bral ale on tvrdí,že nebol závislý no jeho ex mi povedala,ževraj už to robil aj doma a že jej kradol peniaze a začal ju posledné dva roky aj napádať ale on zas povedal,že ho podvádzala a pila alkohol a že sa s nou nedalo normalne žiť.Ona dlhy nema žiadne na svoje meno vraj iba on má ale zas nema ju to čo trápiť už s nim nie je.Ona má aj svoje bývanie a on keď sem prišiel nemal ani vodičak aj to som mu ja doplatila.
@anonym_autor Nemal vodičák a ty si mu ho zaplatila. No pekne.
Hlúpa si statočne.
@anonym_autor Nemal vodičák a ty si mu ho zaplatila. No pekne.
Hlúpa si statočne.
@anonym_cadeed a hned si kupil auto za 25 tisic 😀 😀 😀
a teraz tu o cervenej ciapocke 😀 😀
Mne je ľúto len tvojich deti. Ty si uži, čosi si dobrovoľne vybrala.
@abbey1
Deti nie sú pre veľa ľudí podstatné
mne sa paci ta romanticka veta: "Mal problém s drogami a hranim a podobne, strasne som sa do nho zamilovala a uz byval u mna" Skus sa odmilovat cim skor tym lepsie
Drogy už neberie určite,verím ze pri mne nebude pretože ja mu nerobím to,čo jeho ex a veľa záleží aj od ženy.Ona sa mi smeje,ževraj som si matka Tereza nasťahovala domov chudáka a konečne sa o neho ma kto starať a že mi môže len ďakovať že ich nechal na pokoji ale podla mňa to robi zo žiarlivosti a naschvál ubližuje,pretože nechce vidieť,že je šťastný s niekym iným.
pochybujem, ze by ex ziarlila na taky suteren, podla mna hovori pravdu
Ona tvrdí,zevraj ho vyrazila lebo to bolo už neúnosné ze bitky hádky a dieta sa pozeralo na to ale on mi povedal zevraj odišiel lebo bola kurva a podvádzala ho všade a tak aj vyzerá.
Drogy už neberie určite,verím ze pri mne nebude pretože ja mu nerobím to,čo jeho ex a veľa záleží aj od ženy.Ona sa mi smeje,ževraj som si matka Tereza nasťahovala domov chudáka a konečne sa o neho ma kto starať a že mi môže len ďakovať že ich nechal na pokoji ale podla mňa to robi zo žiarlivosti a naschvál ubližuje,pretože nechce vidieť,že je šťastný s niekym iným.
@anonym_autor zlatko zamysli sa nad tym co si napisla...aka normalna pricetna zena by ziarlila na takeho skrachovaneho nimanda? Co si sa uz nacisto zblaznila
@anonym_autor zlatko zamysli sa nad tym co si napisla...aka normalna pricetna zena by ziarlila na takeho skrachovaneho nimanda? Co si sa uz nacisto zblaznila
@anonym_83b4ab neverím jej to,pretože nám to nerobi a naozaj sa snaží je dobrý aj k deťom a ona mi vždy povie ,že to robí lebo keď nej už dvere nie sú otvorené a on nemá kam ísť.Asi by sa tak dlho nepretvaroval
Boze moj, 2x rozvedena a stale nepoucitelna ..
Hej lebo chudak tvoj chlap musel brat drogy pri svojej ex, to mu ich ona aj kupovala? 😅
Koľko ďalších varovných signálov potrebuješ? Dokedy mu chceš slepo veriť? Akože bodaj by to tak bolo, že sa odrazu polepšil a všetky prúsery sa mu budú vyhýbať. No ale neznie to tak.
@laurika1432 no už odkedy je so mnou nič neberie a naozaj vyzerá,že koli nám chce žiť lepšie.
@laurika1432 no už odkedy je so mnou nič neberie a naozaj vyzerá,že koli nám chce žiť lepšie.
@anonym_autor tie tvoje naivne odpovede a argumenty nemoze pisat dospela zena, neverim
Neverím, že v dnešnej dobe internetu a sociálnych sietí, si ho nevieš preklepnúť. Ináč stále píšeš o sebe a svojom živote, len nejako zabúdaš na deti. Tie peniaze čo vrážaš doňho odkladaj radšej pre deti. Pekne sa nechávaš oblbnúť od neho. Nato koľko máš rokov, predpokladám, že minimálne 40, už by si mohla mať viac rozumu. Ja by som bola na tvojom mieste veľmi opatrná. A hlavne si dávaj pozor, aby si nemala ďalšie dieťa. 🙈

@anonym_autor Mne za tie dva roky neublížil a povedala som,že začneme od znova a neriešime obaja minulost ale tá ex stále zasahuje do nášho života a špiní ho aj napriekt tomu,že vidím naozaj,že sa snaži.Moj bývalý bol super otec ale už to bola rutina a spolubyvajuci a konečne niekto prejavil záujem.