Mám veriť partnerovi napriek minulosti?
Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.
@rybkoava mam 32
@anonym_autor však samozrejme že mu je u Teba dobre keď ho má kto živiť,
ja naozaj neverim, ze na svete ziju takto xxx zeny...vazne.
neexist, aby nejaka zena mala na haku svoje tri deti (sice s dvoma chlapmi splodene) a zila s takymto niemandom - fetakom, zlodejom, gamblerom a klamarom
to musi byt naozaj vymyslene - alebo je ta zena mentalne retardovana.
sorry, inak to nemoze byt
alebo je to african a ma 30 centimetrovy hruby papek...a to znamena to, co je vyssie napisena - zena je chudera retardovana, ked kvoli tomuto ohrozuje svoje deti
@nyusika no v sexe nam to naramne klape,hlavne sa cítim milovaná konečne.Moj ex je úžasný otec a chlap ale boli sme už len ako kamoši ,vôbec nejavil záujem o mňa.Tu som po dlhej dobe cítila iskru a ozajstný záujem a najprv som chcela byť sama ale proste to išlo spontanne,že sme sa zaľúbili do seba a ani neviem ako a už tu býval.
@nyusika no v sexe nam to naramne klape,hlavne sa cítim milovaná konečne.Moj ex je úžasný otec a chlap ale boli sme už len ako kamoši ,vôbec nejavil záujem o mňa.Tu som po dlhej dobe cítila iskru a ozajstný záujem a najprv som chcela byť sama ale proste to išlo spontanne,že sme sa zaľúbili do seba a ani neviem ako a už tu býval.
@anonym_autor Mylis si dobry sex a zamilovanost. Ten "pan uzasny" je dobry len v tom sexe, na nic ine pouzitelny nie je a coskoro spoznas, aky je v skutocnosti.
@anonym_autor otvor oči konečne lebo skončíš s ďalším deckom od ďalšieho chlapa a tento ani platiť nebude. Kvôli skvelému sexu si ochotná platiť polovicu mesiaca za chlapa nech by bol akokoľvek dobrý k tebe? Nechceš radšej šetriť deťom na budúcnosť? Dlhy si vieš veľmi jednoducho overiť aj drogy cez test z lekárne.
Ak s ním ostaneš budeš si trieskať hlavu o stenu prečo si nikoho nepočúvala.
Ako matke s tromi detmi od dvoch chlapov, plus totalny skrachovanec ktory vyuziva tvoju naivitu a hlupost, je naramny sex to posledne na com by mi zalezalo...
Ako matke s tromi detmi od dvoch chlapov, plus totalny skrachovanec ktory vyuziva tvoju naivitu a hlupost, je naramny sex to posledne na com by mi zalezalo...
@anonym_83b4ab tak su take jednoduche chuderky, co im zalezi len na svojej skatuli - deti su, zial, vedlajsi produkt tehoto hobby
@anonym_83b4ab tak su take jednoduche chuderky, co im zalezi len na svojej skatuli - deti su, zial, vedlajsi produkt tehoto hobby
@nyusika ja si zaslúžim byť šťastná tak isto a deti sú na tom dobre a svojho otca nestratili,tie si pravidelne brava a mame super vztah aj po rozvode.Moj terajši ich zbožňuje a nič im nechýba.
@anonym_autor zlatko zamysli sa nad tym co si napisla...aka normalna pricetna zena by ziarlila na takeho skrachovaneho nimanda? Co si sa uz nacisto zblaznila
@anonym_83b4ab No ved to, ze normalna a pricetna. Pride ti, ze autorka taka je? 😌
ženy neodhovárajte ju tu, ako sa vraví vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. Autorka má len 32 a už stihla si urobiť 3 deti s dvomi partnermi a s daľším partnerom začať žiť... Proste ona tiež nebude nejaký symbol stability a usporiadanosti a preto si rozumejú lebo je rovnako nezodpovedná ako on...
@nyusika ja si zaslúžim byť šťastná tak isto a deti sú na tom dobre a svojho otca nestratili,tie si pravidelne brava a mame super vztah aj po rozvode.Moj terajši ich zbožňuje a nič im nechýba.
@anonym_autor ak potrebujes vyvetrat skatulu tak nemusis ho doma zivit a dotovat
@anonym_autor hej hej...jasne, kazda zena si zasluzi byt stastna a milovana 😀
idealne, ked ju miluje fetak a gambler na mizine 😀 😀 😀
@nyusika no ale on už feťak nie je a chodi do roboty a posiela výživné.Jeho ex mu robila peklo zo života a preto sa tak spustil.Ked je chlapovi dobre,tak neurobí také veci a ani detstvo nemal bohvie aké.Pri mne to nerobí.Jeho ex hovorila,ževraj aj k nej sa dobre správal preto sa nim mala po 2 rokoch dieta a až potom začal robiť toto ale musel mať dôvod na to.Mne sa zdá,že chce len špinu hadzat lebo je nešťastná a vraj ma partnera,tak asi na hovno ked sa stále miesa do nášho vzťahu 🤣
a prečo si založila už druhú tému keď máte ružový romantický vzťah a jednorožce sa vznášajú na ružových obláčikoch kam sa pohnete?
@nyusika no ale on už feťak nie je a chodi do roboty a posiela výživné.Jeho ex mu robila peklo zo života a preto sa tak spustil.Ked je chlapovi dobre,tak neurobí také veci a ani detstvo nemal bohvie aké.Pri mne to nerobí.Jeho ex hovorila,ževraj aj k nej sa dobre správal preto sa nim mala po 2 rokoch dieta a až potom začal robiť toto ale musel mať dôvod na to.Mne sa zdá,že chce len špinu hadzat lebo je nešťastná a vraj ma partnera,tak asi na hovno ked sa stále miesa do nášho vzťahu 🤣
@anonym_autor a tera ztu o cerven ej ciapicke
naozaj ma zaujima, co ta uspokojuje na vymyslani takychto skvostov...lebo neverim, naozaj neverim, ze existuje taka chudera, ako si si teraz vymyslela
iba chore samice nechrania svoje mlade....kazda aspo z casti pricetna zena by mala na pamati najma dobro svpjich deti, nie svoju zanedbanu posvu
@anonym_autor a tera ztu o cerven ej ciapicke
naozaj ma zaujima, co ta uspokojuje na vymyslani takychto skvostov...lebo neverim, naozaj neverim, ze existuje taka chudera, ako si si teraz vymyslela
iba chore samice nechrania svoje mlade....kazda aspo z casti pricetna zena by mala na pamati najma dobro svpjich deti, nie svoju zanedbanu posvu
@nyusika no ja si myslím,že každá žena chce byť šťastná a milovaná a nie žiť s chlapom ,čo je síce dobrý otec ale vôbec sa jej nevenuje a cíti sa pri ňom jak keby jej skončil život
@anonym_autor a co vlastne chces? Aby sme sa spolu s tebou opustili a kydali na jeho ex? Ci co teda? Precitaj si celu diskusiu, dokola a vela krat
ajajaj.... cele zle...
@nyusika Práve to, keď už sa rozviesť, tak kvoli lepšiemu, hodnotnejšiemu mužovi ako mala predtým, ale toto je úplne mínusový muž, ktorého aj finančne treba podporovať a v 32 rokoch by už každá žena mala mať toľko skúsenosti, že záujem takéhoto muža ju iba stiahne nadol. Jemu je zato tento vzťah dobrý, lebo žena na neho dopláca, má sex zadarmo a ak má dlhy, to ho aj tak raz dobehne. A ešte výživné, problémy s ex. Keď ho prestane dotovať aj takáto láska pominie a ona zistí, že to nebola žiadna láska ale stratené roky, príp. ešte aj jej zostanú dlhy.
ajajaj.... cele zle...
@anonym_915f42 aale kde...sex klape, antidepresiva slapu, ma pristup na internet - hotova slayada
@nyusika Práve to, keď už sa rozviesť, tak kvoli lepšiemu, hodnotnejšiemu mužovi ako mala predtým, ale toto je úplne mínusový muž, ktorého aj finančne treba podporovať a v 32 rokoch by už každá žena mala mať toľko skúsenosti, že záujem takéhoto muža ju iba stiahne nadol. Jemu je zato tento vzťah dobrý, lebo žena na neho dopláca, má sex zadarmo a ak má dlhy, to ho aj tak raz dobehne. A ešte výživné, problémy s ex. Keď ho prestane dotovať aj takáto láska pominie a ona zistí, že to nebola žiadna láska ale stratené roky, príp. ešte aj jej zostanú dlhy.
@petronelag a dalsie dieta, an to nezabudajme
Drogy už neberie určite,verím ze pri mne nebude pretože ja mu nerobím to,čo jeho ex a veľa záleží aj od ženy.Ona sa mi smeje,ževraj som si matka Tereza nasťahovala domov chudáka a konečne sa o neho ma kto starať a že mi môže len ďakovať že ich nechal na pokoji ale podla mňa to robi zo žiarlivosti a naschvál ubližuje,pretože nechce vidieť,že je šťastný s niekym iným.
@anonym_autor keď človek nemá peniaze na kýho vola mu je auto za 25k? Nechápem, úplne stačí jazdnenka na 1k.
Samozrejme exky vždy klamú ale keď jej neveríš over si to v registri dá sa všetko vyhľadať roky spätne
A ešte ho máme aj ľutovať?ne je ľúto tvojich detí
@petronelag no preto sme sa začali sem tam hádať lebo mi vadí,že mu stačí jedna robota a ja sa obraciam ale môžem iba doobeda alebo cez víkend a on zatiaľ iba túto jednu kde ako cudzinec ma minimálnu mzdu.Lenze život a tri deti treba z niečoho platiť plus leasing a pôžičku 10 000e.Ja som tu dlhšie ako on už asi 9 rokov a do budúcna chcem riešiť aj hypotéku lebo ona sa smeje,že dobrého som si domov nasťahovala že tak jak na nich sral a roky im nedal absolutne nič,že to iste urobi aj mne
@petronelag no preto sme sa začali sem tam hádať lebo mi vadí,že mu stačí jedna robota a ja sa obraciam ale môžem iba doobeda alebo cez víkend a on zatiaľ iba túto jednu kde ako cudzinec ma minimálnu mzdu.Lenze život a tri deti treba z niečoho platiť plus leasing a pôžičku 10 000e.Ja som tu dlhšie ako on už asi 9 rokov a do budúcna chcem riešiť aj hypotéku lebo ona sa smeje,že dobrého som si domov nasťahovala že tak jak na nich sral a roky im nedal absolutne nič,že to iste urobi aj mne
@anonym_autor takze pri tom naramnom sexe stiha iba jednu pracu chudacik?
@anonym_autor A možno má aj pravdu, muži sa nemenia, hlavne nemajte s ním dieťa a ak to bude takto ťahať dlho, tak sama zistíte, že to nie je muž na reálny život, nehovoriac o tom, že napr. budete chorá a dostávať menej. Ja by som sa ho zbavila, lebo to je naozaj chyba niekoho takéhoto si k sebe nasťahovať.
@anonym_autor áno urobí to aj tebe nezabudni sem potom napísať aby sme ťa mohli po ľutovať.

Neverím, že v dnešnej dobe internetu a sociálnych sietí, si ho nevieš preklepnúť. Ináč stále píšeš o sebe a svojom živote, len nejako zabúdaš na deti. Tie peniaze čo vrážaš doňho odkladaj radšej pre deti. Pekne sa nechávaš oblbnúť od neho. Nato koľko máš rokov, predpokladám, že minimálne 40, už by si mohla mať viac rozumu. Ja by som bola na tvojom mieste veľmi opatrná. A hlavne si dávaj pozor, aby si nemala ďalšie dieťa. 🙈
@rybkoava mam 32