Mám vo vzťahu pokračovať?
Ženy poraďte mi prosim. Začala som si s jedným starším mužom,.. Všetko bolo v začiatkoch skvelé a teraz po styroch mesiacoch sme išli spolu na dovolenku. Keďže sme z iných miest tak to bola aj príležitosť byť spolu dlhší čas. On mal aj na dovolenke home Office a ja som to chápala. Chodila som aj sama po meste, k moru ale aj som mu pomáhala, uvarila, upratala vždy všetko, ustlala po ňom, rešpektovala jeho čas na prácu. No vraj to nebolo dosť, lebo jemu chýbali raňajky a nerobila som to tak ako on chcel. Stále našiel niečo, čo som vraj urobila zle, vraj čakal viac snahy. ??? Pritom ani nepovedal, ako si to želá, vraj som to mala vedieť. Už viacero vzťahov sa mu rozpadlo, vraj boli všetky kravy, jedna ho podviedla, druhá bola výbušná, tretia neviem aká, no o jednej žiadna lichotivé správa a začínam mať pocit, že o chvíľku aj ja budem iba neschopná ako o nich trvdi. Ja by som tomu ešte chcela dať šancu a spoznať sa viac, no trošku mám aj obavy...
Joj utekaj od takeho blbca ,ja mam o 10rokov starsieho muza a je to uzastny vztah
Cwz tyzden navarim ja ,no pride vikend ani ma do kuchyne nepusti🤣od ranajok az po veceru vsstko chysta on (ok obcas upeciem kolac ze za nu tam motam )ale chysta to pre mna ,seba a 3deti ,akoze tohot chlapa mi zoslalo nebo.
Takto sa ma chlap starat a nie ze cakal na ranajky a kavu
Nemala by som nanho nervy a to som mala vo vztahu narcisa doslova ;(bez kym je cas lebo ,mozu byt dovolenky vylety pohode ale pride spolocny cas a je to zabite ;(
Ľudia všeobecne by nemali mať očakávania,neboli by potom sklamaní.
Doktor pacientke:
- A kde vás pichá?
- Zatiaľ je to hotel ale sľúbil, že kúpi byt.
celkom sa mi tu tento vtip hodi...
@zuzu11166 ty necitas poriadne? Veď písala, že bývajú v rôznych mestách, kvôli pracovným povinnostiam oboch to žiaľ vyšlo len s jeho HO na dovolenke a súhlasila s tým aj preto, aby si vyskušali spoločne fungovanie. Účel to podľa mňa splnilo dokonale, keby nebola šla, lebo fuj cesta autom, fuj žiadny AI program ( ktorý mimochodom všetkých neláka), možno s debilkom premárni ďalší rok.
@panelacikova Nezvyknem sa zapájať do diskusií, z 90 % bývam s tvojimi názormi stotožnená, takisto ma mrzí, že nijako konštruktívne neprispejem k téme - no skús si, prosím, ešte raz pozrieť profil any_soj. Má len jedno vlastné dieťatko (na ktoré dlho čakala), jedno v pestúnskej starostlivosti, o dve prišla…
Neznič si život. Si mu na sex a ako slúžka,ktorá okolo neho behá. A ani ďakujem sa nedočkáš? Bež ...utekaj...už ukonči kontakt. S ním nemáš budúcnosť...
@miscellaneous ospravedlňujem sa, ja som prebehla jej profil bez toho, aby som čítala. i tak vidím 2 deti a jedno v starostlivosti. jedno že umrelo... tak pardon, fakt som si to nevšimla.
Pomoooc🤦♀️

@panelacikova a predstav si, aj mne takáto dovolenka vyhovuje viac, cítim sa menej ako turistka, život v krajine vnímam z inej perspektívy, priblížim sa životu miestnych. Úplne odveci reagujes