icon

Mám vzťah so ženatým mužom

12. dec 2025

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

Strana
z13
anonym_9c8dc2
Dnes o 06:25
@anonym_592ee7

@anonym_autor typická milenka. Typická vhodná adeptka, až keď našiel vhodnú pepu,tak je ochotný sa rozísť. Ja by som zúrila, jeho by som nedrzala, zhnusil by sa mi, ale bola by som fúria! A mala by som na to sakra dôvod! Ona ostane doma sama s deťmi! Aké šance ma ona teraz na nový vzťah??? Pojde na rande s deťmi?? Si spokojná? Myslíš na tie deti? Obaja ste hnusný sebci. Sexujte si , kým oni trpia. Nechutne. Píšeš o sebe co si dokázala.. v práci...a chlapa slobodného si nevieš nájsť? Nikto ta nechce slobodný? To si co za furiu,ze o teba bemaju záujem?

@anonym_592ee7 Nie ona nemyslí na detí ona si nevie predstaviť aký to má dopad na deti a ženu.Asi jej to róby dobre pretože ubližujé žene aj deťom.Ona mať nemôže tak potrebuje aby trpeli aj iný .Milenka potom daj vedieť do diskusie či sa milenec rozviedol.Alebo si začala hľadať ďalšieho ženáča.Slobodny to asi nebude.Snad sa chmulo spamäta.

lentakyterapeut
Dnes o 06:27

Prosim vas dajte uz nieco nove. Novy prispevok tu uz sme sa vypisali.

anonym_015ec3
Dnes o 08:23
@anonym_autor

@anonym_015ec3 No vsak uz sa chysta podat ziadost.

@anonym_autor chystat sa môže ďalšie tri roky zatial co jeho žena o vas netuší. Ty mu za to jednoducho nestojís pochop to uz.

evkatk
Dnes o 09:03

O snahe rozviesť sa a o iniciatíve na rozvode hovoria všetci, čo podvádzajú, no ani desatina sa rozviesť nechce. Vyhovuje im pohodlný život, v ktorom je o neho a deti postarané. A žiť z toho, čo zostane po vyplatení výživného každý mesiac, to je ťažké pre takého, čo zarába menej ako 2500 Eur mesačne. Taký si rozvod rozmyslí. Poznám prípad, kedy manželka sa zaťala a na rozvode navrhla zveriť svoje dosť divoké 3 deti vo veku 4,6 a 9 rokov do výlučnej starostlivosti otca s odôvodnením, že ide pracovať do zahraničia, keďže po MD a RD zostala nezamestnaná. Manžel zobral deti k milenke a tá skončila po asi 3 mesiacoch u psychiatra. Vôbec deti nezvládala. Ich matka si prácu našla aj tum deti si vzala späť, ale muža nie. Milenka ho tiež vyhodila. Ten je teraz bezdomovcom.

Strana
z13