Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
Prosim vas dajte uz nieco nove. Novy prispevok tu uz sme sa vypisali.
@anonym_015ec3 No vsak uz sa chysta podat ziadost.
@anonym_autor chystat sa môže ďalšie tri roky zatial co jeho žena o vas netuší. Ty mu za to jednoducho nestojís pochop to uz.
O snahe rozviesť sa a o iniciatíve na rozvode hovoria všetci, čo podvádzajú, no ani desatina sa rozviesť nechce. Vyhovuje im pohodlný život, v ktorom je o neho a deti postarané. A žiť z toho, čo zostane po vyplatení výživného každý mesiac, to je ťažké pre takého, čo zarába menej ako 2500 Eur mesačne. Taký si rozvod rozmyslí. Poznám prípad, kedy manželka sa zaťala a na rozvode navrhla zveriť svoje dosť divoké 3 deti vo veku 4,6 a 9 rokov do výlučnej starostlivosti otca s odôvodnením, že ide pracovať do zahraničia, keďže po MD a RD zostala nezamestnaná. Manžel zobral deti k milenke a tá skončila po asi 3 mesiacoch u psychiatra. Vôbec deti nezvládala. Ich matka si prácu našla aj tum deti si vzala späť, ale muža nie. Milenka ho tiež vyhodila. Ten je teraz bezdomovcom.
@anonym_bcc152 treba ju umiestnit do zariadenia , kde jej s tymto nastavenim a chutou zabit sa pomozu... ved aj na to su paky... ten tvoj je tiez pekny srab
@krasneleto nemyslím, že to je pravda, že si chce siahnúť na život, 45 ročný cap si namotáva mladú, aby si užil a ona mu naletí na každú blbosť a 20 rokov spolu, kríza stredneho veku, nič viac, na mladej si dviha ego a doma žena o ničom nevie.
@krasneleto 4. povedal jej, ze ak ma kontaktuje, tak sa okamzite bali, tak sa stiahla.
@anonym_autor no tak toto je už riadna blbosť sa nehnevaj, to si naozaj tak blbá, prepáč
autorka, aký post v práci zastávaš, kedže sa tým tak chváliš, čo také si dosiahla, s milencom ste kolegovia, no píšeš, že ti nabieha, ale sex už bol, myslíš si, že žena o vas vie, nikdy si ju nevidela, deti iba na fotke, kolegovia o vas vedia? Doma nespal, deťom sa venuje len žena a on cez vikendy trávi čas s tebou, ale na druhej strane ho odbijaš, nech si doma rieši najskôr veci, žena ho od deti odpojila, tebe sa ozvať nesmie, lebo on od nej odide. No moja, len aby to nebol on ten problém, narcis a sekera doma, žena bude utláčaná, o deti sa starať, o neho aj domácnosť, lebo doma je pánko za dverami bytu riadna hyena, deťom sa nevenuje, lebo trávi čas s tebou ako v práci, tak vikendy. Len kde spal, ked nespal doma, nešiel by za tebou? Ty zrejme máš ešte detskú izbu a bývaš s rodičmi, inak by bol u teba, takže vôbec nevieš ako to doma majú, všetko poznáš len z jeho rečí a nejakých správ, ktoré si mohol napísať aj sám, alebo manželku niečím vyprovokoval a napisala niečo, čo mu sadlo, tak urobil zo seba chudáčika, no pravda môže byť úplne iná. Pri dlhom manželstve sú hádky bežné a vieš ako končia? sexom, lebo takto sa udobrujú manželia, no to by si musela byť vydatá aspoň raz aby si toto pochopila. Ja na tvojom mieste trošku poňurim ako žiju, vidieť ich určite musiš na ulici, v obchode....kedže ste z malého mesta a kolegovia určite jeho ženu poznajú tiež, alebo ju kontaktuj, že ti jej muž nabieha a kedže nechceš rozbijať rodinu a on ti povedal, že sa rozvádzajú, prišla si si to ku nej overiť, či je to tak a možno ti padne sánka, akú pravdu ti povie druhá strana, lebo doposiaľ vieš iba verziu muža v strednom veku a druhej puberte, ktorého svrbia vajcia. Podla mňa je to hajzel a klame ťa. Urob službu jeho manželke a zbav ju idiota, nech sa jej dvere otvoria ku niečomu lepšiemu a niekomu, kto ju bude mať rád a tiež jej deti, lebo tento chmuľo má rád jedine tak seba a ked nechceš byť raz v pozicii jeho ženy začni rozmýšlať a daj si dole ružové okuliare, nečakaj kedy ťa nabúcha, lebo potom naozaj zistíš jeho pravú tvár, no len aby ti potom neostali už len oči pre plač, potom si spomeň na tú jeho ženu, držím palce
a ešte sa opýtam, vieš kde pracuje jeho manželka?
autorka, aký post v práci zastávaš, kedže sa tým tak chváliš, čo také si dosiahla, s milencom ste kolegovia, no píšeš, že ti nabieha, ale sex už bol, myslíš si, že žena o vas vie, nikdy si ju nevidela, deti iba na fotke, kolegovia o vas vedia? Doma nespal, deťom sa venuje len žena a on cez vikendy trávi čas s tebou, ale na druhej strane ho odbijaš, nech si doma rieši najskôr veci, žena ho od deti odpojila, tebe sa ozvať nesmie, lebo on od nej odide. No moja, len aby to nebol on ten problém, narcis a sekera doma, žena bude utláčaná, o deti sa starať, o neho aj domácnosť, lebo doma je pánko za dverami bytu riadna hyena, deťom sa nevenuje, lebo trávi čas s tebou ako v práci, tak vikendy. Len kde spal, ked nespal doma, nešiel by za tebou? Ty zrejme máš ešte detskú izbu a bývaš s rodičmi, inak by bol u teba, takže vôbec nevieš ako to doma majú, všetko poznáš len z jeho rečí a nejakých správ, ktoré si mohol napísať aj sám, alebo manželku niečím vyprovokoval a napisala niečo, čo mu sadlo, tak urobil zo seba chudáčika, no pravda môže byť úplne iná. Pri dlhom manželstve sú hádky bežné a vieš ako končia? sexom, lebo takto sa udobrujú manželia, no to by si musela byť vydatá aspoň raz aby si toto pochopila. Ja na tvojom mieste trošku poňurim ako žiju, vidieť ich určite musiš na ulici, v obchode....kedže ste z malého mesta a kolegovia určite jeho ženu poznajú tiež, alebo ju kontaktuj, že ti jej muž nabieha a kedže nechceš rozbijať rodinu a on ti povedal, že sa rozvádzajú, prišla si si to ku nej overiť, či je to tak a možno ti padne sánka, akú pravdu ti povie druhá strana, lebo doposiaľ vieš iba verziu muža v strednom veku a druhej puberte, ktorého svrbia vajcia. Podla mňa je to hajzel a klame ťa. Urob službu jeho manželke a zbav ju idiota, nech sa jej dvere otvoria ku niečomu lepšiemu a niekomu, kto ju bude mať rád a tiež jej deti, lebo tento chmuľo má rád jedine tak seba a ked nechceš byť raz v pozicii jeho ženy začni rozmýšlať a daj si dole ružové okuliare, nečakaj kedy ťa nabúcha, lebo potom naozaj zistíš jeho pravú tvár, no len aby ti potom neostali už len oči pre plač, potom si spomeň na tú jeho ženu, držím palce
@charlotte911 Toto si pekne napísala ja si toto všetko tiež myslím takto ako ty a určite to tak aj bude .Ale ťa autorka je fakt ......myslím si že ženu ani kontaktovať nebude je podľa mňa rada že ju vôbec niekto chce.Kedze jej nevadí ženáč s deťmi.Podla mňa je autorka nula ktora nemá na viac.Co svedčí aj to že ženu milenca nekontaktovala pretože kontakt je pre ňu nepodstatný.A počúva len toho chudáka čo jej ukazuje.
@charlotte911 Toto si pekne napísala ja si toto všetko tiež myslím takto ako ty a určite to tak aj bude .Ale ťa autorka je fakt ......myslím si že ženu ani kontaktovať nebude je podľa mňa rada že ju vôbec niekto chce.Kedze jej nevadí ženáč s deťmi.Podla mňa je autorka nula ktora nemá na viac.Co svedčí aj to že ženu milenca nekontaktovala pretože kontakt je pre ňu nepodstatný.A počúva len toho chudáka čo jej ukazuje.
@anonym_9c8dc2 preto som sa opýtala, čo také dosiahla v tej práci .... s tým jej rozumom ako rozmýšľa
opisujete tu situaciu, kde preberáte zodpovednosť za niečo, čo nie je vo vašej kompetencii a zároveň sa snažíte nezapájať sa do konfliktov, ktoré sa vás priamo netýkajú....to vytvara neistotu a napätie..prakticka rada: udržiavať odstup a jasne si definovať hranice, sledovať, ako sa veci vyvíjajú, ale nezapájať sa do riešenia jeho rodiny ani do možných budúcich manipulácií, ktoré by mohli byť namierené proti vám...všímajte si, kde končí vaša zodpovednosť a pripomínajte si, že vaša energia a čas sú vzácne...nemajú slúžiť na upratovanie cudzích konfliktov...odporúčam hodiť očko na karpmanovu drámu..čo by sa stalo, keby ste prestali čakať na jeho rozhodnutia a začali sa starať o to, čo môžete ovplyvniť len vy? ako dlho ešte chcete niesť bremeno, ktoré nie je vaše? čo by sa stalo, keby ste ho položili? (zajtra dopoludnia mám o tom krátky príspevok na mojom profile zhodou okolností) ..držám palce 🙂
@anonym_autor nezabudaj že mu porodila deti. Pre deti je ich matka vesmír takže keď sa ona bude mať na hovno, budú sa mať aj deti a on to veľmi dobre vie. Čiže keby sa aj chcel rozviest, neurobí to, jedine že by ho vykopla ona 😉…a potom nenávisť tých deciek voči tebe ktorá tam samozrejme že bude pretože ta bude nenávidieť ona. Toto vyhrať nemôžeš.
@anonym_autor nezabudaj že mu porodila deti. Pre deti je ich matka vesmír takže keď sa ona bude mať na hovno, budú sa mať aj deti a on to veľmi dobre vie. Čiže keby sa aj chcel rozviest, neurobí to, jedine že by ho vykopla ona 😉…a potom nenávisť tých deciek voči tebe ktorá tam samozrejme že bude pretože ta bude nenávidieť ona. Toto vyhrať nemôžeš.
@charlotte911 Neviem a nezaujima ma to, viem ze nerobi naplno, hoci by mohla.
@charlotte911 Som na vysokej menezerskej pozicii v prestiznej firme.
@bjnr Konkretne o nevere a byt tretou zenou?
@anonym_d1609d Tak to zavisi od toho, ako sa k tomu rodicia postavia a najmä ona. AKo bude motivovat a ovplyvnovat deti.
@anonym_d1609d Tak to zavisi od toho, ako sa k tomu rodicia postavia a najmä ona. AKo bude motivovat a ovplyvnovat deti.
@anonym_autor A on ti ako pomáha v práci? Písala si že ti veľmi pomáha.To mi nesedí veď si na vysokej menezerskej pozícii.Tam ti nemá ako pomôcť.Nemas skôr rozbehnuté niečo kde pracuješ manuálne troška?
@anonym_autor neodpovedala si mi na otázku. Si schopná povedat svojej mame co robis bez výčitiek svedomia?
@anonym_autor neodpovedala si mi na otázku. Si schopná povedat svojej mame co robis bez výčitiek svedomia?
@anonym_015ec3 naco by to vravela mame? 🙄
@anonym_015ec3 naco by to vravela mame? 🙄
@anonym_79d576 tak snad jej raz priateľa predstaví nie? A ak robi správnu vec a stojí si za nou môže mame povedat ze zobrala dvom detom otca. Mama ju potom potľapka po pleci aka je hrdá na svoju výchovu a vsetko ok.
Iba ze by nie a mama by sa za ňu hanbila ako pes. Preto ma zaujíma ako to autorka vlastne vidi. Lebo na vela veci zámerne neodpovedá. A pokiaľ spolu budu mat ďalšie deti tak aj tie z prvého manželstva su rodina.
@anonym_9c8dc2 Pomaha mi v sukromi, ked nieco potrebujem. S autom, v domacnosti a tak.
@anonym_015ec3 Nemam rodicov ani surodencov. A aj keby zili, tak tato verzia nebude, pretoze ja cakam, kedy sa rozvedie. Potom by som kludne svojim kamaratkam a znamym mohla povedat, ze ano mam vztah s rozvedenym muzom, ktory ma 2 deti.
@anonym_79d576 tak snad jej raz priateľa predstaví nie? A ak robi správnu vec a stojí si za nou môže mame povedat ze zobrala dvom detom otca. Mama ju potom potľapka po pleci aka je hrdá na svoju výchovu a vsetko ok.
Iba ze by nie a mama by sa za ňu hanbila ako pes. Preto ma zaujíma ako to autorka vlastne vidi. Lebo na vela veci zámerne neodpovedá. A pokiaľ spolu budu mat ďalšie deti tak aj tie z prvého manželstva su rodina.
@anonym_015ec3 zecto teba trapi. Ty hovoris mame vsetko? A v kostole chodis na spoved a vsetko povies?
@anonym_9c8dc2 Pomaha mi v sukromi, ked nieco potrebujem. S autom, v domacnosti a tak.
@anonym_015ec3 Nemam rodicov ani surodencov. A aj keby zili, tak tato verzia nebude, pretoze ja cakam, kedy sa rozvedie. Potom by som kludne svojim kamaratkam a znamym mohla povedat, ze ano mam vztah s rozvedenym muzom, ktory ma 2 deti.
@anonym_autor no mama sa musi v hrobe obracat
@anonym_autor no mama sa musi v hrobe obracat
@really8 Tebe kamarati nikdy nepomohli?
@anonym_autor Ty strašne ciganis veď si vravela že sa bojíš že sa to dozvie tvoja rodina.Je mu steba zle fuj si ,..... Prečo hlames vo všetkom ešte aj čo robíš
@really8 Tebe kamarati nikdy nepomohli?
@anonym_9c8dc2 To vôbec nieje pravda čo vravíš vôbec nemas miesto v prestížnej firme.Povec prosím ťa pravdu čo robíš a aj ten tvoj slizky milenec .
@anonym_autor a co myslis ze povie na teba detom? Deti, tatko nebol s maminkou stastny, nasiel si inu tetu, ktoru ma rad. Tak budeme byvat oddelene a budeme vsetci spokojni, budete kat statsnu maminku, stastneho tatka. Takto nejako?
No mna to tiez asi caka ked sa muz nerozhybe, nerozhodne, ale urcite to nebude vyzerat ako je vyssie. Deti uz to citia, ze to nie je OK ale urcite nic dobre nepoviem na nu, pretoze deti sa budu pytat, preco nie sme spolu a co im mam povedat, len tak, nie sme stastni, budeme od seba. No jasne ze tatko ma uz inu "kamosku" kvoli ktorej nemozeme byvat spolu vsetci stastne pokope.
@anonym_autor Ty strašne ciganis veď si vravela že sa bojíš že sa to dozvie tvoja rodina.Je mu steba zle fuj si ,..... Prečo hlames vo všetkom ešte aj čo robíš
Mam sirsiu rodinu samozrejme. Tety, sesternice.
@anonym_autor ved dobre ale s ním spávas a on ti uz neviem ako dlho sľubuje ze sa rozvedie. Preco si nenájdeš muža pre ktorého budeš na prvom mieste ty a pre koho budeš jediná?
@anonym_015ec3 zecto teba trapi. Ty hovoris mame vsetko? A v kostole chodis na spoved a vsetko povies?
@anonym_79d576 Nepochopila si ma. Zamen si za mamu hocikoho kamošku otca šéfa v robote. Mala to byť mierka toho či to čo robí je v poriadku keď sa to nehanbi povedať niekomu nahlas.
@anonym_9c8dc2 To vôbec nieje pravda čo vravíš vôbec nemas miesto v prestížnej firme.Povec prosím ťa pravdu čo robíš a aj ten tvoj slizky milenec .
@anonym_9c8dc2 ked vies ze klame preco nenapíšeš pravdu?
@anonym_592ee7 Nie ona nemyslí na detí ona si nevie predstaviť aký to má dopad na deti a ženu.Asi jej to róby dobre pretože ubližujé žene aj deťom.Ona mať nemôže tak potrebuje aby trpeli aj iný .Milenka potom daj vedieť do diskusie či sa milenec rozviedol.Alebo si začala hľadať ďalšieho ženáča.Slobodny to asi nebude.Snad sa chmulo spamäta.
autorka-keby s tebou chcel byt, tak uz davno je. Cakaj este par rokov a uvidis. Mozno aj nie. Nie je ti blivno zo seba?
@anonym_9c8dc2 muz mal mysliet aky to ma dopad na deti a zenu. Jej to moze byt sum a fuk.
@anonym_79d576 Nepochopila si ma. Zamen si za mamu hocikoho kamošku otca šéfa v robote. Mala to byť mierka toho či to čo robí je v poriadku keď sa to nehanbi povedať niekomu nahlas.
@anonym_015ec3 ved vidis ze sa hanbi. Caka aby mohla povedat ze ma rozvedeneho. Ale uz nepovie co bolo pred tym

@anonym_autor typická milenka. Typická vhodná adeptka, až keď našiel vhodnú pepu,tak je ochotný sa rozísť. Ja by som zúrila, jeho by som nedrzala, zhnusil by sa mi, ale bola by som fúria! A mala by som na to sakra dôvod! Ona ostane doma sama s deťmi! Aké šance ma ona teraz na nový vzťah??? Pojde na rande s deťmi?? Si spokojná? Myslíš na tie deti? Obaja ste hnusný sebci. Sexujte si , kým oni trpia. Nechutne. Píšeš o sebe co si dokázala.. v práci...a chlapa slobodného si nevieš nájsť? Nikto ta nechce slobodný? To si co za furiu,ze o teba bemaju záujem?
@anonym_592ee7 Nie ona nemyslí na detí ona si nevie predstaviť aký to má dopad na deti a ženu.Asi jej to róby dobre pretože ubližujé žene aj deťom.Ona mať nemôže tak potrebuje aby trpeli aj iný .Milenka potom daj vedieť do diskusie či sa milenec rozviedol.Alebo si začala hľadať ďalšieho ženáča.Slobodny to asi nebude.Snad sa chmulo spamäta.