Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_9c8dc2 ked vies ze klame preco nenapíšeš pravdu?
@anonym_015ec3 To je viditeľné že klame vo všetkom je to f....Manželka sa moc venuje deťom a jeho zanedbáva chudáčika.Tak miesto toho aby pomohol žene s deťmi a povenovať sa jej tak ide pomáhať milenke v domácnosti.A jasné že betóny v prestížnej firme veď klame vo všetkom ako sa len dá.Muz sa vraj ženil v 25,Ktorý muž sa žení tak skoro bez toho aby bola žena tehotná?Boji sa že sa to dozvie jej rodina a zrazu nemá rodinu len vzdialenu.Jednoducho nesedí čo píše.Keby bola aspoň taká že pravdu napíše .Nevie nič o jeho žene a ohovára ju ,pozná ju podľa toho čo jej navravi.Avraj sú iba 2 mesiace spolu mne to nesedí vôbec
@charlotte911 Neviem a nezaujima ma to, viem ze nerobi naplno, hoci by mohla.
@charlotte911 Som na vysokej menezerskej pozicii v prestiznej firme.
@bjnr Konkretne o nevere a byt tretou zenou?
@anonym_d1609d Tak to zavisi od toho, ako sa k tomu rodicia postavia a najmä ona. AKo bude motivovat a ovplyvnovat deti.
@anonym_autor A čo róby tvoj milenec? Čím sa živý?
@anonym_autor chystat sa môže ďalšie tri roky zatial co jeho žena o vas netuší. Ty mu za to jednoducho nestojís pochop to uz.
@anonym_015ec3 Ja si myslím že on o rozvod nepožiada.O rozvod ak požiada tak jeho manželka jedine.Autorka jej to mohla uľahčiť a oznámiť jej čo jej muž robí .
@anonym_9c8dc2 Pomaha mi v sukromi, ked nieco potrebujem. S autom, v domacnosti a tak.
@anonym_015ec3 Nemam rodicov ani surodencov. A aj keby zili, tak tato verzia nebude, pretoze ja cakam, kedy sa rozvedie. Potom by som kludne svojim kamaratkam a znamym mohla povedat, ze ano mam vztah s rozvedenym muzom, ktory ma 2 deti.
@anonym_autor Ako ti pomáha v domácnosti?
Prepac mi to nemalo byt tebe. Jedna baba tu pisala ze ju pozná pomýlila som si vas 🙂 ale hej nesedia jej veci. Darmo 14 strán si ľahko nezapamatas ked vymyslas
@anonym_autor Ako ti pomáha v domácnosti?
@anonym_9c8dc2 natriasat matrac predsa😅
Dám ti tu toto čo dnes na mňa vyskočilo🙂 myslimz e tam máš krásne zhrnuté všetko aj keď je to asi len vymyslený príbeh...
https://feminity.zoznam.sk/cl/2005410/9279899/M...
To je to čo sa ti snažíme všetky povedat
@anonym_autor A čo róby tvoj milenec? Čím sa živý?
@anonym_9c8dc2 Buď aspoň raz úprimná a povec čím sa živý tvoj milenec.
@anonym_015ec3 Ja si myslím že on o rozvod nepožiada.O rozvod ak požiada tak jeho manželka jedine.Autorka jej to mohla uľahčiť a oznámiť jej čo jej muž robí .
@anonym_015ec3 Ze sme ako kamarati, nedovolim mu viac, aj ked pusa bola. Ale do postele ma nedostane, kym si to nevyriesi. To nie je v rozpore s tym, ze mozme byt spolu 8 hodin. NIeco sme na kave, nieco na prechadzke a nieco u mna doma.
@anonym_9c8dc2 Je podnikatel. A poziada, zeny ma plne zuby po tych rokoch.
Dám ti tu toto čo dnes na mňa vyskočilo🙂 myslimz e tam máš krásne zhrnuté všetko aj keď je to asi len vymyslený príbeh...
https://feminity.zoznam.sk/cl/2005410/9279899/M...
To je to čo sa ti snažíme všetky povedat
@veronicka88 To sa nestane, ak to niekto ukonci, tak ja. Pocitam s tym, ze Vianoce travi doma, ma predsa deti a ja som uz dost velka aby som tomu rozumela. Mam uz iny program na sviatky, urcite sa nebudem takto lutovat a cakat. Ja mam tiez svoje paky, ako urychlit jeho odchod. Stretavam sa aj s muzmi, kamaratmi a mam svoje profily na socialnych sietach, kde tieto fotky vesiam, kazdy si ich moze pozriet, aj on. Svojim sposobom aj ta stopka, ze sa teraz zastavime a pockame ako to vyriesi, je paka, ako ho donutit, aby si najprv vyriesil svoju situaciu.
@veronicka88 To sa nestane, ak to niekto ukonci, tak ja. Pocitam s tym, ze Vianoce travi doma, ma predsa deti a ja som uz dost velka aby som tomu rozumela. Mam uz iny program na sviatky, urcite sa nebudem takto lutovat a cakat. Ja mam tiez svoje paky, ako urychlit jeho odchod. Stretavam sa aj s muzmi, kamaratmi a mam svoje profily na socialnych sietach, kde tieto fotky vesiam, kazdy si ich moze pozriet, aj on. Svojim sposobom aj ta stopka, ze sa teraz zastavime a pockame ako to vyriesi, je paka, ako ho donutit, aby si najprv vyriesil svoju situaciu.
@anonym_autor ale tam si vezmi tie Vianoce ako metaforu🤷aj tak si myslím že si naivna
@anonym_015ec3 Ze sme ako kamarati, nedovolim mu viac, aj ked pusa bola. Ale do postele ma nedostane, kym si to nevyriesi. To nie je v rozpore s tym, ze mozme byt spolu 8 hodin. NIeco sme na kave, nieco na prechadzke a nieco u mna doma.
@anonym_9c8dc2 Je podnikatel. A poziada, zeny ma plne zuby po tych rokoch.
@anonym_autor haha teraz si ma pobavila..ani nevie aký je s tebou sex..co si zač v posteli..ci sa mu ten rozvod vbc oplatí.. a taka si diktuje podmienky??
Ty si taká hlúpa, prepáč.
Nevzdá sa pohodlia, rodiny, ani ženy.. kvôli nejakej Micke kt absolútne nepozná..
Možno by som uverila, moznooo, keby mu pomotas hlavu, ze se sexuálna raketa, mašina.. nevie sa ta nabažiť.. a vy ste si dali pusu???
To vážne mu veríš ze on poda o rozvod a rizvedue sa..ty si ten urýchľovač?? Ved ty si v jeho živote nula, nic..
@anonym_autor haha teraz si ma pobavila..ani nevie aký je s tebou sex..co si zač v posteli..ci sa mu ten rozvod vbc oplatí.. a taka si diktuje podmienky??
Nevzdá sa pohodlia, rodiny, ani ženy.. kvôli nejakej Micke kt absolútne nepozná..
Možno by som uverila, moznooo, keby mu pomotas hlavu, ze se sexuálna raketa, mašina.. nevie sa ta nabažiť.. a vy ste si dali pusu???
To vážne mu veríš ze on poda o rozvod a rizvedue sa..ty si ten urýchľovač?? Ved ty si v jeho živote nula, nic..
@mk22 Pretoze sa nerozvadza kvoli mne, chcel sa rozviest, ja som bola uz len taky katalyzator. A zrejme predpoklada, ze ked som sexovala doteraz, tak nejako to uz pojde.
Nuz ked ma nepozna, tak hlupy je on, nie ja. Ved ked to nevyjde, tak nebyjde, pojdeme od seba. Nehra to rolu, lebo sa chcel rozviest. Obcas to tak byva.
@mk22 Pretoze sa nerozvadza kvoli mne, chcel sa rozviest, ja som bola uz len taky katalyzator. A zrejme predpoklada, ze ked som sexovala doteraz, tak nejako to uz pojde.
Nuz ked ma nepozna, tak hlupy je on, nie ja. Ved ked to nevyjde, tak nebyjde, pojdeme od seba. Nehra to rolu, lebo sa chcel rozviest. Obcas to tak byva.
@anonym_autor a prečo ked toľké roky trpel, bolo to zle..prečo až teraz riesi rozvod??
Véd ked som nešťastná a trpím, ukončím vzťah.
Nejaký sex haha ani nevie aký, boze tvoje odpovede sj hodne 15r oubertacky.
Tak čakaj, ozvi sa o rok, ako s tebou vybabral, a snáď to nepoznaci tvoju skvelú kariéru.. aby sa o tebe nesepkalo, to je ta co ťahala so ženatý ale kopol ju dk riti..vieš, male mesto.. neutajis nic.
Užije si Vianoce s deťmi, s rodinou.
A teda randite 8mes, sex nezijete, so ženou je rozideny..je bez sexu, to vieš 45r nadržancek dobrovoľne drzi sex ramadam??
Vážne si to myslíš? Lebo ti to povedal?? Normálne sexuje so ženou, sak by mu strelil rozkrok, alebo poslušne čaká, uxiva si tvoje pusy a Honka si pod perinou,ze?
@anonym_autor Ty si naozaj ....Čo si s tým chces dokázať? Časom pochopíš že si úplne...Je mi tá ľúto.Je mi ťa ľúto musíš byť strašne nešťastná v živote.Ked dokážeš robyt toto čo robíš.A najhoršie na Tom je že ty si si není ani vedomá že to čo robíš není v poriadku.
@anonym_autor na co je tato tema?
Ja sa ti čudujem, že dávaš do chlapa so záväzkami energiu. Más predstavu, ako to celé dopadne, ak sa skutočne rozvedie (nenastane to) a budete spolu? Chceš riešiť pre teba cudzie deti? Starať sa o ne, variť im, upratovať, prať po nich, ale nemoct ich vychovávať, nemat právo na názor, lebo na to majú rodičov? Výživné, výlety, dohadzovačky, konflikty. Zasiahne ťa to maximálne, ale budeš posledná, kto do toho má niečo povedať. Minimálne každý druhý víkend, ak nevychytnes striedavku. Ktoré na teba môžu byť aj hnusne, veď v ich očiach by si bola za tú zlú. Prečo to robis sebe? Čo také má ten chlap dokonale, že si ochotná ísť do takejto budúcnosti?
Ja sa ti čudujem, že dávaš do chlapa so záväzkami energiu. Más predstavu, ako to celé dopadne, ak sa skutočne rozvedie (nenastane to) a budete spolu? Chceš riešiť pre teba cudzie deti? Starať sa o ne, variť im, upratovať, prať po nich, ale nemoct ich vychovávať, nemat právo na názor, lebo na to majú rodičov? Výživné, výlety, dohadzovačky, konflikty. Zasiahne ťa to maximálne, ale budeš posledná, kto do toho má niečo povedať. Minimálne každý druhý víkend, ak nevychytnes striedavku. Ktoré na teba môžu byť aj hnusne, veď v ich očiach by si bola za tú zlú. Prečo to robis sebe? Čo také má ten chlap dokonale, že si ochotná ísť do takejto budúcnosti?
@oblecenie99 a vždy, vždy bude za detmi, za všetkým.. posledná kt sa bude môcť vyjadriť, niečo komentovať.. starať sa o cudzie, deliť čas, program..
Po 8t známosti, aká obeta, ze??
@oblecenie99 a vždy, vždy bude za detmi, za všetkým.. posledná kt sa bude môcť vyjadriť, niečo komentovať.. starať sa o cudzie, deliť čas, program..
Po 8t známosti, aká obeta, ze??
@mk22 Nechcem autorke krivdit, ale keď ho tak chce, a v podstate sa ani nepoznajú, tak či tam nejde o chlapa, ktorý je lepšie finančne zabezpečený, alebo ozaj neviem, aký to má potom zmysel. Alebo je mladá, neskúsená a nemá predstavu, čo to je starať sa o deti, najmä o cudzie.
@mk22 vyspi sa s ňou, docieli čo chcel, pobaví sa a dovi dopo asi tak
@anonym_autor Ty si naozaj ....Čo si s tým chces dokázať? Časom pochopíš že si úplne...Je mi tá ľúto.Je mi ťa ľúto musíš byť strašne nešťastná v živote.Ked dokážeš robyt toto čo robíš.A najhoršie na Tom je že ty si si není ani vedomá že to čo robíš není v poriadku.
@anonym_9c8dc2 No ano, mozno mi to casom docvakne, ze to co si teraz ospravedlnujem a odargumentujem, casom mi docvakne, aky pruser som urobila.
@anonym_9c8dc2 No ano, mozno mi to casom docvakne, ze to co si teraz ospravedlnujem a odargumentujem, casom mi docvakne, aky pruser som urobila.
@anonym_autor prečo časom??
Dnes si s tym ok?
Smutne.
Nechaj otca deťom.
Dnes si s tym ok?
Smutne.
Nechaj otca deťom.
@mk22 Pretoze teraz som si to asi neni schopna uvedomit. A tiez k nemu citim naklonnost. Nevidim nic, bohuzial, podla jeho reci, co by mam malo odradit...
Dnes si s tym ok?
Smutne.
Nechaj otca deťom.
@mk22 a ci on ten otec sa musi premahat? 😄
@mk22 Pretoze teraz som si to asi neni schopna uvedomit. A tiez k nemu citim naklonnost. Nevidim nic, bohuzial, podla jeho reci, co by mam malo odradit...
@anonym_autor "Ak by ma kontaktovala, povedal jej, že okamžite odchádza. " =nechystá sa odísť a ma smrteľný strach, že by vyplavali na povrch lži, ktoré ti natlačiť, preto jej to povedal.
"Chystá sa rozviesť" je úplne v rozpore s bodom jedna.
Tu máš len také 2 Bodíky, ktoré by Ti mali rozkývat všetky červené zástavy.
Stále nič???
@anonym_autor "Ak by ma kontaktovala, povedal jej, že okamžite odchádza. " =nechystá sa odísť a ma smrteľný strach, že by vyplavali na povrch lži, ktoré ti natlačiť, preto jej to povedal.
"Chystá sa rozviesť" je úplne v rozpore s bodom jedna.
Tu máš len také 2 Bodíky, ktoré by Ti mali rozkývat všetky červené zástavy.
Stále nič???
@sova7 Manzelka nie je pre mna dovod, pretoze ju opusta. Ked, tak mozno deti by mohli byt dovod. Mozno tym ze ja sama nemam deti, tak si to tak nedokazem uvedomit a idealizujem si to. A mala by som si uvedomit asi aj to, ze sa vobec nepozname, aj si to uvedomujem. Ja to beriem tak, ze je to jeho rozhodnutie, ze odchadza od rodiny a deti, ved aj rozvedeni su nadalej rodicmi. A az si to vyriesi, tak mozme byt spolu.
@enmery Nie, cervene zastavky nie su, lebo ja to asi neberiem tak vazne. Je to jeho zodpovednost. Mozno sa len boji, co by mi ta jeho zena narozpravala. Mozno vymysly, mozno pravdu, ako to ja zistim, ak by nanho aj nadavala? Lebo co ine by mi asi tak mala povedat? A rozhodnutie ze sa chysta rozviest nie je v rozpore s bodom jedna. Kludne sa moze rozviest bez toho, aby ma ona kontaktovala.
Uznavam, ze asi som sama pre seba neopatrna, no, tak ak na to doplatim, tak sa neda nic robit.
@sova7 Manzelka nie je pre mna dovod, pretoze ju opusta. Ked, tak mozno deti by mohli byt dovod. Mozno tym ze ja sama nemam deti, tak si to tak nedokazem uvedomit a idealizujem si to. A mala by som si uvedomit asi aj to, ze sa vobec nepozname, aj si to uvedomujem. Ja to beriem tak, ze je to jeho rozhodnutie, ze odchadza od rodiny a deti, ved aj rozvedeni su nadalej rodicmi. A az si to vyriesi, tak mozme byt spolu.
@enmery Nie, cervene zastavky nie su, lebo ja to asi neberiem tak vazne. Je to jeho zodpovednost. Mozno sa len boji, co by mi ta jeho zena narozpravala. Mozno vymysly, mozno pravdu, ako to ja zistim, ak by nanho aj nadavala? Lebo co ine by mi asi tak mala povedat? A rozhodnutie ze sa chysta rozviest nie je v rozpore s bodom jedna. Kludne sa moze rozviest bez toho, aby ma ona kontaktovala.
Uznavam, ze asi som sama pre seba neopatrna, no, tak ak na to doplatim, tak sa neda nic robit.
@anonym_autor Takže si oficiálne hlúpa...lebo teda bod jedna a 2 sú v úplnom rozpore. Čaká Ťa neskutočne tvrdá životná lekcia.
Ps, zeny by mali držať spolu a nie si ubližovať, stačí, že to robia už slabí muži.

@anonym_015ec3 ved vidis ze sa hanbi. Caka aby mohla povedat ze ma rozvedeneho. Ale uz nepovie co bolo pred tym
@really8 Ja je práveže toto veľmi neverím že čaká😂 Možno som to zle pochopila ale keď čaká a nestretávajú sa tak kedy s ňou tráviť tých 8 h a kedy jej pomáha v práci