Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_d43fe2 ja nemôžem mať deti. Možno si to idealizujem.
@anonym_autor on to vie?
@anonym_autor ahoj, napisem ti to z druhej strany. Ja som ta manzelka, ktorej muz sa 2 roky tahal s inou, paralelny vztah. Chudacik vraj trpel doma, ako som sa zmenila, nebavime sa, nemame sex... Ano, aj toto jej tlacil do hlavy. Nehovorim, vo vztahu byvaju problemy, ale nie neriesitelne. Dve male deti do 1,5 roka rozdiel, da to zabrat.. Tiez mi chybalo od neho vela vo vztahu, aj som mu povedala o nich, ale nepocuval, no ani vo sne by ma nenapadlo riesit si to inde... Ked som sa to dozvedela, skoro ma porazilo... Aj ona dostala studenu sprchu, ked som sa odo mna dozvedela, ze sa veci az tak nemaju, ako jej povedal. A nie, nerobila som jej naprieky, xkrat som im povedala, nech su spolu. Doteraz ani nevedia byt spolu, len sa hadaju. Takze tak, rozbila celu nasu rodinu, samozrejme muz je prvy na vine, ze take nieco vobec dopustil, ked tak trpel, mal odist, potom si riesit inu zenu, ale mi povedz, ako moze zena, tiez matka deti rozbit druhu rodinu, kde su tam male deti? A to ona sa tahala s mojim muzom, este ked mala svojho muza, potom sa rozviedla. A ci budem robit problemy? No to nie je ze robit problemy, ale on take problemy narobil, ktore by rozvod priniesol,deti,byvanie,vysporoadanie,teraz uplne nerealne.myslim,ze sam nevie co by chcel, srdce ho taha za nou urcite, ale hlava mu ukazuje vsetky problemy... A hlavne co teda neznesiem, aby niekedy takato zenska sa mala starat aj o moje deti! Je mi zle z toho, ze niekto kto nam rozbije rodinu, kto nasim detom znicil tu moznost, byt stastna, uplna rodina, aby mali mamku aj tatka pri sebe, tak taka by mala byt pri nasich detoch? A ja kvoli nej mam trpiet, ze neuvidim svoje deti kvoli striedavke? Rozbili nas zivot na marne kusky a ver tomu, ze to strasne boli co zazivam. Takze nie, nechapem zeny co si zacinaju co zenatymi aj s detmi, aj ked su same slobodne, ci vydate...
@anonym_5ae2c8 ja ti niečo napíšem ako tiež podvedena žena. Ten môj spravil presne to isté, rovnako s vydatou... keď som sa to dozvedela som samozrejme revala, nemohla spávať a podobne, no s odstupom času som si uvedomila, že sobášny list nie je list vlastníctva. U nás to dopadlo po pár rokoch tak, že sme sa zmierili aspoň kvôli deťom aby to nemali ešte horšie, beztak trvalo kým sme im vysvetlili striedavku. Ale pochopili a teraz je to fajn, nás berú ako rodičov a partnerov oslovujú menom a teda nemajú s nimi problém. Dokonca niekedy na výlety beriem aj deti tej druhej, veď oni za to nijak nemôžu čo sa stalo a tiež ma berú dobre aj keď už sú skoro pubertiaci tiež. A ja som to nikdy nebrala že ona nám rozbila rodinu, pretože tá rodina nebola dokonalá ani predtým a nebola by ani keby sa toto nestalo. Práveže teraz je z neho ukážkový otec, takže niekedy pustiť to na čom tak visíš je to najlepšie rozhodnutie pre všetkých aj keď to tak nevnímaš.
@anonym_5ae2c8 ja ti niečo napíšem ako tiež podvedena žena. Ten môj spravil presne to isté, rovnako s vydatou... keď som sa to dozvedela som samozrejme revala, nemohla spávať a podobne, no s odstupom času som si uvedomila, že sobášny list nie je list vlastníctva. U nás to dopadlo po pár rokoch tak, že sme sa zmierili aspoň kvôli deťom aby to nemali ešte horšie, beztak trvalo kým sme im vysvetlili striedavku. Ale pochopili a teraz je to fajn, nás berú ako rodičov a partnerov oslovujú menom a teda nemajú s nimi problém. Dokonca niekedy na výlety beriem aj deti tej druhej, veď oni za to nijak nemôžu čo sa stalo a tiež ma berú dobre aj keď už sú skoro pubertiaci tiež. A ja som to nikdy nebrala že ona nám rozbila rodinu, pretože tá rodina nebola dokonalá ani predtým a nebola by ani keby sa toto nestalo. Práveže teraz je z neho ukážkový otec, takže niekedy pustiť to na čom tak visíš je to najlepšie rozhodnutie pre všetkých aj keď to tak nevnímaš.
@anonym_e23bba no s tymto by som ja mala osobne velky problem, este aby nase 2 deti zili s jej 3 detmi a aby ona bola pri nich. Viem, ze raz ma to caka, ked nebude s nou, mozno s inou. Ale toto ja nedam psychicky. Muza nech si vezme, uz keby sa dali znova dokopy, aj tak nevydrzia, ale deti nase ani za nic. A prehadzovat si ich ako macence, jasne ze muz je vo vyhode, lebo on chce zostat tu s detmi, kde to poznaju, kde sa citia dobre, nez ked budu mat odist so mnou niekde do neznama. A este ona sa tu bude valat, v tom co sme si spolu s muzom budovali.. Nakoniec ja vyjdem zo vsetkeho najhorsia. Ano beriem ju, ze nam rozbila rodinu. Ona mala svoju rodinu, mala sa tiez rozviest a potom hladat medzi slobodnymi, rozvedenymi ci starymi mladencami. Nie naschval ze jej nevysiel zivot, rozbit zivot druhym. A moj muz tiez nemal take nieco dopustit vobec, neviem kde mal rozum... Z duse ju nenavidim
@anonym_e23bba no s tymto by som ja mala osobne velky problem, este aby nase 2 deti zili s jej 3 detmi a aby ona bola pri nich. Viem, ze raz ma to caka, ked nebude s nou, mozno s inou. Ale toto ja nedam psychicky. Muza nech si vezme, uz keby sa dali znova dokopy, aj tak nevydrzia, ale deti nase ani za nic. A prehadzovat si ich ako macence, jasne ze muz je vo vyhode, lebo on chce zostat tu s detmi, kde to poznaju, kde sa citia dobre, nez ked budu mat odist so mnou niekde do neznama. A este ona sa tu bude valat, v tom co sme si spolu s muzom budovali.. Nakoniec ja vyjdem zo vsetkeho najhorsia. Ano beriem ju, ze nam rozbila rodinu. Ona mala svoju rodinu, mala sa tiez rozviest a potom hladat medzi slobodnymi, rozvedenymi ci starymi mladencami. Nie naschval ze jej nevysiel zivot, rozbit zivot druhym. A moj muz tiez nemal take nieco dopustit vobec, neviem kde mal rozum... Z duse ju nenavidim
@anonym_5ae2c8 a prečo to vlastne tak berieš že ona je tá suka a vravíš že naschvál vám rozbila rodinu ? Nikdy nie je na vine len jeden. Pozri, u mňa za rozpad manželstva tiež nemôže cudzia ženská ktorú muž spoznal keď nám to nefungovalo ale môžme za to my dvaja. Keď vzťah funguje ako má, nestane sa taká vec. Ver tomu že keby bolo u vás všetko dokonalé tak by tá baba nemala žiadnu šancu a nie že naschvál vám zničila rodinu. Bohužiaľ, nie všetky problémy každý dokáže riešiť tak že vzťah udrží, niektoré páry si prešli horšími vecami a ustáli to, no niektoré sa rozišli aj kvôli blbostiam, je pravda že každý to vnímame asi inak 🤔
@anonym_autor su zeny a aj muzi ktorych obzvlast pritahuju len zenati a vydate. Vydata zena je pre niektorych Muzov najvacsie vzrusenie. Dobrodruzstvo, adrenalin, vyzva. a to iste plati pre zeny. Tebe sa pacia stihli vysportovani muzi? Inej sa pacia muzi s vplyvom a peniazmi i ked vypadaju ako slizaci a potom su tu lovkyne zenacov.
@anonym_5ae2c8 a prečo to vlastne tak berieš že ona je tá suka a vravíš že naschvál vám rozbila rodinu ? Nikdy nie je na vine len jeden. Pozri, u mňa za rozpad manželstva tiež nemôže cudzia ženská ktorú muž spoznal keď nám to nefungovalo ale môžme za to my dvaja. Keď vzťah funguje ako má, nestane sa taká vec. Ver tomu že keby bolo u vás všetko dokonalé tak by tá baba nemala žiadnu šancu a nie že naschvál vám zničila rodinu. Bohužiaľ, nie všetky problémy každý dokáže riešiť tak že vzťah udrží, niektoré páry si prešli horšími vecami a ustáli to, no niektoré sa rozišli aj kvôli blbostiam, je pravda že každý to vnímame asi inak 🤔
@anonym_e23bba ja som pisala vyssie, ze ano, boli problemy, ale nic, co by sa nedalo riesit. V prvom rade moze za to moj muz, on nemal vobec nikde inde nic hladat, a ju vnimam ako spinu, cisto z moralneho hladiska, ako zena, ze ako ju vobec moze napadnut take nieco, ked vie ze dotycny je zenaty a ma doma preboha dve deti do 4 rokov. A nehovorim o tom, ze ona bola este vydata. Takze kde tito dvaja maju chrbtovu kost, nejaku uctu a respekt k svojmu partnerovi? Toto ja nikdy nepochopim
@anonym_e23bba Vsetko dokonale...v ktorom dlhodobom vztahu je vzdy vsetko dokonale? Podstata je skusit vztah zachranit (komunikacia, parova terapia) a ak to nejde, najprv sa rozist. Hlavne, ak su tam deti, tak im mileneckym vztahom a jeho dosledkami velmi ublizite...vlastna skusenost.
@anonym_autor Spáva v pivnici?
@abbey1
ja poznam tajeho, co ozaj v tej pivnici spaval. Mal tam jednu m8estnost prenajatu ako sklad. Vtedy este manzelka si do bytu nastahovala milenca (buduceho muza( a rak sa streravali, jed si isiel vymenit oblecenie a osprchovat sa. Detom bolo kktno aj za mamu!
@anonym_autor byť tebou poviem jej že ukazuje cudzej ženskej ktoru chce do postele spolocnu komunikáciu a nech ho pošle do riti a zostane s tou čo sa na nho ulakomi. Nemysli si, že ti hovorí pravdu a vo všetkom je chudáčik nevinne a že s tebou bude žiť do konca života verne ako psík. Asi máš málo rokov, takže ja ťa nesudim, ale život s tebou vy*ebe, ak s ním zostaneš a tiež ti spraví decko

Vo vela pripadoch taky vztah moze vyhovovat aj tej zene. Ma zenateho, kludne moze jeho sluby pocuvat jednym uchom a druhym von. Su zeny co si ziju podla vlastnych pravidiel a nikti ich nezmeni. Moze zenaca vyuzit a potom odkopnut. Staci ze ma chut chvilku nebyt sama. Omota si ho pohra sa a ide dalej. To este on moze byt v srackach ked sa na nu namota ona pojde o dum dal a on v riti ze ho uz nechce 🙂