Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_autor Tebe nevadí, že sa od teba vracia domov pod teplú perinu k manželke? Predpokladám, že mu ešte i perie, vari a trávi čas s deťmi, ked on si užíva 8 voľných hodín u teba.
@abbey1 ako to myslíš? Nevracia sa pod žiadnu perinu.
@amdornik ved to doma povedal
@anonym_autor
@anonym_autor ako vieš že to doma povedal? To nemôžeš vedieť.netrap sa a skontaktuj sa s ňou a spitaj sa jej to .pomôže ti to a možno by to pomohlo aj jej.
@katarinka963 ja ju nerozbijam, ja čakám. On nech sa rozhodne. Nepopieram ze kladiem podmienky.
Jughi .Ja by som si určite zistila kontakt a zavolala jej prípadné sa s ňou stretla .Je to najrozumnejšie riešenie
Je to clovek so zavazkami.. nie je to len dospley jedinec, ale rodic, ktory uz ma svoje a deti budu vzdy jeho sucastou. Ten vztah bude vzdy komplikovany, lebo nie ste v nom len dvaja. Ma uz svoju rodinu - deti, ktore su jeho sucastou a ktore ta mozu (ne)prijat roznym sposobom. Neviem ci si to vie clovek si predstavit, ak sam nema deti. Podla mna nie, lebo prichodom deti sa meni cloveku zivot nenavratne a nepredstavitelne.
A dalsie, vzdy tu bude je ex. A priznajme si, zeny, sme harpie. Ked je uz teraz nahnevana/ranena/podvedena, tak ten pocit bude aj nadalej. Moze aj nemusi robit tebe napriek, moze aj nemusi to riesit cez deti. A aj ked si povies, ze ty si to nepripustis, lebo su to jeho deti, tak vzdy to bude medzi vami, budes sa s nim "delit"
Ak vam to ma vyjst, povedz mu, ze zatial mu nechavas priestor, nech sa ozve, ked bude po vsetkom. Zi zatial svoj zivot. Bud sa vase cesty este spoja alebo nie.
Ale ja by som uz nehladala cestu spat
Autorka, to si naozaj taká naivná, alebo taká hlúpa. Veď, takéto frázy použivaju všetci trkovia sveta, ako im to doma nefunguje. Prečo už dávno nežijete spolu keď sa natoĺko milujete a doma im to neklape a o tebe už žene povedal.Čo máš dvadsať rokov, alebo si naozaj odkázana na takehoto rozprávkára?
Dolezite je ze si rozumiete a pokial si sama je to prijemne rozptylenie. Nikto necaka ze sa vydas ale romanik potesi kazde srdce.
Dolezite je ze si rozumiete a pokial si sama je to prijemne rozptylenie. Nikto necaka ze sa vydas ale romanik potesi kazde srdce.
@anonym_d43fe2 nikdy si nemala výčitky?
@anonym_autor Nie, práve naopak, pomohla som mu.
@anonym_autor ale respekt pred nim ze ti ukazal s nou komunikaciu, zrejme to nieje ruzove a neklame
@anonym_autor ale respekt pred nim ze ti ukazal s nou komunikaciu, zrejme to nieje ruzove a neklame
@greywolf to vôbec nemusí byť komunikácia ako komunikácia vyzerá bežné si dlho ročny manzelia napíšu hocičo a doma to vyzerá úplne inakšie
@greywolf ukazovat komunikaciu je ubohe.
Ženy, ktoré si začnú so ženatým mužom, sú pre mňa ľahké ženy!
@alguno A muzi ktori podvadzaju svoje zeny su co?!
Po mojich všetkých skúsenostiach ,či osobných alebo z počutia,by som už nikdy nechcela riešiť cudzie problémy. Sú to jeho sračky,nech si to rieši. Prípadne nech sa ozve,keď bude mať v hlave a v srdci jasno. Inak je to len o trápení. Hlavne tvojom
@anonym_autor ona nesuhlasi a tak spolu byvaju 🤣🤣🤣🤣 stopni kontakt… ten spravny chlap pride.
@anonym_autor tak cakaj dalej, ked tomu veris.
@renesance80 to sa ani vyslovit neda
@moonlight1210 tak ja som tu frázu zjednodušila, samozrejme ze to nebolo doslova ze si s nou nerozumie.
@anonym_autor ani muz to samozrejme tiez nepovie uplne presne takto. Obkecava to rozne.
Vacsinou tak, aby znel ako citlivy typ.
Kombinacia sucit + snaha pochopit ho = autodovera (taka, do ktorej sa presvedcis sama, on nepohne ani prstom, taka je pre teba najuveritelnejsia a je najpevnejsia)
@anonym_5ae2c8 chápem ta, ale nezabúdaj tie deti vedia potom okoreniť každý mužov úlet.Vsetky kamarátky, ktoré sa mi rozviedli aj neskôr okolo 40 tky to majú zle kvôli svojim a jeho deťom, výživné mu, správam od žien, že sa neučia s deťmi, treba odviesť na krúžok, zaplatiť lyžiarsky potom príde vytriezvenie to je ine ako si hrkutat a mať tajnú bokovku.
@luccija ano, ja som mu to povedala, ze uz to nebude taka zabava, ked pridu do beznych starosti... Len ja nechcem aby boli deti zbran, kvoli nim ma to strasne trapi, este su v skolke..
@anonym_5ae2c8 ja ta plne chapem. Vzdy jeden trpi ako kon, ale ludia su ...... Ked sa im.nahromadi nadrzanost vtedy rozum.nefunguje
@lentakyterapeut to nie je omluva. To je bezchrbtovovost, ktoru ma dany clovek v sebe
@anonym_autor mám jednu známu, zamilovala sa do ženatého muža, ťahá to s ním už asi 20! rokov, on je stále ženatý, má dve deti, už väčšie, so ženou chodí všade na verejnosti ako šťastná rodinka, všetci to vedia, aj manželka, ona sa kvôli nemu ani nevydala, ani dieťa nemá, pomaly starne a onedlho ju možno vymení za mladší model, chces tak dopadnúť?
@anonym_5ae2c8 velmi ma mrzi co sa ti stalo, ako si to zvladla s detmi? Ze zrazu muz nie je kazdy den s vami ako dovtedy? Neviem ako to bolo davno a ci ste spolu ostali.
@anonym_015ec3 niekolko mesiacov to viem, zatial sme "spolu" doma. Oni sa rozchadzaju-schadzaju, hadaju, aktualne su rozideni. Ale je to na psychiku enormny tlak
@anonym_autor iba k tomu záveru. Ale toto nebude populárne, tu sa ťaží teória "nech si to zlizne len ten muž".
Ak by to prasklo, hneď potom, čo som vyriešila môjho "nádherného" (so všetkým, čo k tomu patrí a čo by sa len dalo v rámci legálnych možnosti) by som vyriešila aj teba - áno, ak by som mala možnosť ti nejakým spôsobom škodiť (samozrejme, opäť v rámci legálnych, ale nie až tak morálnych hranic), tak by som sa k tomu pravdepodobne uchýlila, či už by to bola tvoja reputácia v tvojej rodine alebo v práci 🙂
Lebo keď už to buchlo, tak nech je aj poriadny ohňostroj.. už by mi to bolo srdečne jedno, kto si čo pomyslí a povie. Tie povestne tri dni, ako sa hovorí, by za to stáli.
@renesance80 hajzli!
Treba dať ultimátum a potom to dodržať. Ak sa nerozhodne, neurobi kroky...nechať ho tak. Nestál za to čakanie.
@anonym_autor iba k tomu záveru. Ale toto nebude populárne, tu sa ťaží teória "nech si to zlizne len ten muž".
Ak by to prasklo, hneď potom, čo som vyriešila môjho "nádherného" (so všetkým, čo k tomu patrí a čo by sa len dalo v rámci legálnych možnosti) by som vyriešila aj teba - áno, ak by som mala možnosť ti nejakým spôsobom škodiť (samozrejme, opäť v rámci legálnych, ale nie až tak morálnych hranic), tak by som sa k tomu pravdepodobne uchýlila, či už by to bola tvoja reputácia v tvojej rodine alebo v práci 🙂
Lebo keď už to buchlo, tak nech je aj poriadny ohňostroj.. už by mi to bolo srdečne jedno, kto si čo pomyslí a povie. Tie povestne tri dni, ako sa hovorí, by za to stáli.
@anonym_f330dc Čo ak by prasklo veď autorka tvrdí že muž o nich vie .Tak ak je rozumná a psychicky zdravá tak keďže videla konverzáciu videla aj kontakt.Moze sa s jeho ženou porozprávať a spitat sa jej .Alebo klame čo by som skôr povedala a taja to obaja.Komunikacia správy nie sú dôkaz veď to je nič nevie ako to vyzerá u nich doma.Vela známych si píše do správ zle veci no už doma to je ok.
@abbey1 ako to myslíš? Nevracia sa pod žiadnu perinu.
@anonym_autor Tak kde spáva nespava doma?keby sa rozišli tak sa rozvedie predsa nie sú milenci ale manželia.
@anonym_autor život píše rôzne príbehy, tu citas zväčša tie katastrofické ale nie vždy to tak dopadne. Poznam aj prípady, kde to vyšlo a su šťastní. Ja viem, ze manželstvo nieje holubnik, ale ani nieje automaticky dozivotnym väzením.
Ale ak on o teba naozaj tak veľmi stojí, nech ti to dokáže. Nie rečami... skutkami.....ma predsa možnosť zmeniť svoj život ale nie tak, ze tebe hodí na plecia svoje " sračky"....nech si ich pekne sam zbiera a uprace po sebe. Až vtedy pochopíš, ci pan dokonalý za nieco stojí. Maj svoju cenu, prosím 🍀❤️

@anonym_d43fe2 fajn koniec, ale tento "tvoj" muž jednoducho doma oznámil, že niekoho má... u autorky to takto nie je 😉
@amdornik ved to doma povedal