Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
Každá podvádzana žena(áno tá čo nie je rozvedená je podvádzana)je zlá hnusná a robí prieky.doma neupratuje,nevarí a nechce sex🤟
Každá podvádzana žena(áno tá čo nie je rozvedená je podvádzana)je zlá hnusná a robí prieky.doma neupratuje,nevarí a nechce sex🤟
@veronicka88 mas cistu pravdu. Zena sa stara o domacnost ale mlady pan natolko zlenivel ze je nevyhnutne strkat do inej. Doma ked chce omocit musi aj nieco urobit. A tu nemusi nic lebo tu ide iba o zabavu
@veronicka88 mas cistu pravdu. Zena sa stara o domacnost ale mlady pan natolko zlenivel ze je nevyhnutne strkat do inej. Doma ked chce omocit musi aj nieco urobit. A tu nemusi nic lebo tu ide iba o zabavu
@anonym_79d576 neviem či to až takto treba hrotit.ale áno metaforicky máš pravdu. Tie kecy sú staaale rovnake
Nerozumiem co tu vsetci radia ako ma ona zit. Ked raz sa zalubim, alebo len namotam, alebo len potrebujem sex lebo pol roka som nadrzana a potrebujem to a nikto iny nie je po ruke tak mi je jedno ci je zenaty ak sa mi paci. kecy preco su nepodststne aj rozpravky o zlej zene. Podstatna je priroda. Uspokojit seba.
Mám to iste,žena sa rozviesť nechce a pritom o nás vie.Vyvolavala mi na začiatku a bla bla bla.Ze si máme robiť čo chceme ,ale ona rozvod nedovolí.Je na ňom finančné závislá.sama by to nedala s peniazmi.Takze my sme spolu,pozná ho aj moja rodina,chodíme spolu na nákupy,na obedy,chodí ku mne domov,deti ho poznajú.Uz to x krát riešil,,,,jeho rodina má samozrejme neznáša,volala mi aj jeho mama,vynadala mi,že ani ona rozvod nikdy jej syna nedovolí,že mi urobí zo života peklo atď atď.Samozrejme ,že obranuje nevestu.......Napriek všetkému sme spolu,každý z jeho strany, to akože v tichosti rešpektuje a čaká ,kedy ho to so mnou prejde.....A po pravde????Mne to vyhovuje,,,,,on aj tak nikdy doma nie je,sme spolu každý deň.Riesime problémy spolu ,ako rodina,riešime spolu školy mojich detí,peniaze,atď atď..On má deti už dospelé,majú svoj život.Je odomna starší o 13 rokov,a cítim sa pri ňom ako princezná.Lubime sa neskutočne,,,,takže som zvedavá kedy to jeho ženu prejde a uzná že nemá pre ňu zmysel robiť ,,vojny,,....A čo sa týka jeho rodičov,,,otec je dosť chorý,,,,takže čaká čo bude a snáď pochopia ,že naozaj spolu chceme ,,normálne žiť,,,,.....
@anonym_afc079 No a keby si ty bola pricinou toho, ze to zacne riesit? Aj ked on ti bude tvrdit ze nie, a ty si teda pockas, kym to vyriesi? Ja mam totiz z toho blby pocit, ze aj ked teda v pozadi cakam a on tvrdi ze to chcel urobit uz davno, stale akokeby to bolo kvoli mne.
@anonym_097a96 A ako dlho ste spolu?
@anonym_bcc152 A vy ste ako dlho spolu?
Nerozumiem co tu vsetci radia ako ma ona zit. Ked raz sa zalubim, alebo len namotam, alebo len potrebujem sex lebo pol roka som nadrzana a potrebujem to a nikto iny nie je po ruke tak mi je jedno ci je zenaty ak sa mi paci. kecy preco su nepodststne aj rozpravky o zlej zene. Podstatna je priroda. Uspokojit seba.
@anonym_79d576 To by to na tejto planete vyzeralo, keby kazdy zmysla ako Ty.. 🤦🏼♀️ "Podstatna je priroda" moze platit pre zvieratka, ludia by mali mat aj charakter a svedomie.
@anonym_79d576 To by to na tejto planete vyzeralo, keby kazdy zmysla ako Ty.. 🤦🏼♀️ "Podstatna je priroda" moze platit pre zvieratka, ludia by mali mat aj charakter a svedomie.
@kasssiopea mozno mali preto je kazdy druhy a kazda druha neverna
@anonym_autor nuž, môžeš si si nahovárať hocičo keď si si začala so ženatým už si to rozbila aj ty.
Jedno si zapamätaj, chlap ti môže tvrdiť hocičo a doma to môže byt úplne inak. Možno doma on sám je nepríjemný, nepozorný a žena preto zúri a je zufala.
Ty by si čo robila keby ta tvoj manžel podvádza s inou??? Si naozaj myslíš že si prvá pri ňom? 🤣
Sorry, ale u mňa jedno čo neprichádza do úvahy sú takéto ženy a chlapi čo všetko hádžu na “zlu manželku” len aby obhajovali svoj vzťah!!!!!!
Je to trápne! A mysli nato že aj keď spolu budete a po case zmizne ta obrovská láska tebe možno bude robiť to iste čo teraz robi jej !
@ingush616 Ale on netvrdi vyslovene, ze ona je problem, on si uznal svoje chyby a nedostatky, ide o to, ze si spolu celkovo nerozumeju, odlisne nazory, postoje. A ze si mysli ze sa to nezmeni, kedze sa tak doteraz nestalo a to uz ma 45 rokov.
počula si komunikaciu s ňou, no nevieš čo za tým bolo, to aká je vieš len z jeho reči, vobec nevieš ako sa ku nej správa doma, nabieha ti a ešte je ženatý, už len tu by ti mala blikať kontrolka, či takto nenabieha aj iným a preto, že je možno v ňom chyba, mu manželka zavadzia lebo mu nedovolí robiť si čo on chce, keby mal tak hrozné manželstvo, tak to rieši a ide do prenájmu, má len hlúpe výhovorky, lebo mu je doma dobre a možno si len potrebuje vrznuť na naivkách, lebo jeho žena si nenechá kydať popol na hlavu, tieto biele lalie chlapov keď škulia na iné objekty ver never sa doma ku manželke správajú nepekne, lebo im zavadzia, takže pravda môže byť úplne iná než to, čo ti vykladá on, daj mu podmienku, nech ti dokáže, že to naozaj s tebou myslí vážne a ide do prenájmu, deti má väčšie, manželka je už asi sebestačná a pracuje, tak aspoň uvidíš ako to mysli s tebou, len mysli aj nato, aby časom si ty nebola na pozícii partnerky, ktorej doma nadáva len preto, aby jeho oči škulili po inej, slobodných je ešte dosť ako mať vzťah s niekým kde pravdu nepoznáš z oboch strán, mala som doma takú bielu laliu, čo nič zlé nerobil, ale ja som bola tá čo si namýšla až kým mi doma nezvonila tehotná naivka, dnes má peklo zo sukničkarom ona
Nevšímaj si tie kecy ze si zarucene pre neho len handra na zábavu 🙂. Ano, väčšinou to tak býva. Chlapi pri balení mileniek radi rozprávajú o tom ako im to doma neklape. Ak si rozumna zena, tak sama musíš citit, ci to s tebou mysli vážne a ci podnika nejaké kroky k tomu aby s tebou bol. Ak stále iba rozpráva, ale nic nerobí, tak mu jasne povedz ze s tebou ma stopku, kym si to doma neuprace. Potom uvidíš ci to mysli alebo nemysli vážne. Jednoduché.
@gerrwie_girl Ved to som urobila, ale aj tak mam pocit, ze tym ze je to kvoli mne tak sa podielam na rozbijani.
počula si komunikaciu s ňou, no nevieš čo za tým bolo, to aká je vieš len z jeho reči, vobec nevieš ako sa ku nej správa doma, nabieha ti a ešte je ženatý, už len tu by ti mala blikať kontrolka, či takto nenabieha aj iným a preto, že je možno v ňom chyba, mu manželka zavadzia lebo mu nedovolí robiť si čo on chce, keby mal tak hrozné manželstvo, tak to rieši a ide do prenájmu, má len hlúpe výhovorky, lebo mu je doma dobre a možno si len potrebuje vrznuť na naivkách, lebo jeho žena si nenechá kydať popol na hlavu, tieto biele lalie chlapov keď škulia na iné objekty ver never sa doma ku manželke správajú nepekne, lebo im zavadzia, takže pravda môže byť úplne iná než to, čo ti vykladá on, daj mu podmienku, nech ti dokáže, že to naozaj s tebou myslí vážne a ide do prenájmu, deti má väčšie, manželka je už asi sebestačná a pracuje, tak aspoň uvidíš ako to mysli s tebou, len mysli aj nato, aby časom si ty nebola na pozícii partnerky, ktorej doma nadáva len preto, aby jeho oči škulili po inej, slobodných je ešte dosť ako mať vzťah s niekým kde pravdu nepoznáš z oboch strán, mala som doma takú bielu laliu, čo nič zlé nerobil, ale ja som bola tá čo si namýšla až kým mi doma nezvonila tehotná naivka, dnes má peklo zo sukničkarom ona
@charlotte911 Tak on je doma kvoli detom. Aj jeho rodicia mali zly vztah a zle to on vnimal ako dieta, aj ich nasledny rozvod, tak s tym ma teraz problem.
@charlotte911 Tak on je doma kvoli detom. Aj jeho rodicia mali zly vztah a zle to on vnimal ako dieta, aj ich nasledny rozvod, tak s tym ma teraz problem.
@anonym_autor neries kvoli comu je doma. Dava jasne najavo celeho ma mat nikdy nebudes ale mozeme spolu spavat a robit veci v ramci moznosti. To je cele. Normalny kamarat s vyhodami
@anonym_autor Nikdy som sa k nicomu nevyjadrovala ale tu napisem svoj nazor osobny aj rodinny. Vzdy zalezi od charakteru, povahy muza a jeho zeny. Jedna nevera par bol spolu12 rokov, muz si chybu priznal, pochopil aku chybu v zivote urobil a ani mu nenapadlo opustit rodinu a dieta. Druhy pripad, muz odisiel od manzelky lebo ju nemiloval urazala ho trvalo to roky, 2male deti, nastahoval sa k milenke chceli zacat ale manzelka ho psychicky tak zdeptala, ze napokon odisiel aj od milenky, chcel si utriedit myslienky. Manzelka ho stale kontaktovala navstevovala a vyzadovala pozornost, potrebu pomoci s detmi: odnies desiatu do skoly lebo si zabudli, odviest ju na gynekologiu lebo asi nemala nohy, urobit po skole ulohy s detmi, pomoct jej pozmyvat schody lebo mala sluzbu vo vchode, mimochodom prvy den ked sa od nej odstahoval, hned im dohodla stretnutie u pravnika kde riesili ze cely byt prepise len na nu. Po 3 tyzdnoch sa k nejvratil a milenke nevysvetlil vobec nic. Co som tym chcela povedat, jednoducho muz, ktory nikdy nemal sebavedomie, sebauctu a hrdost voci sebe samemu. Takze musis poznat svojho milenca aky ma charakter ci je manipulativny typ, a aky ma charakter. Vsetko je to na nom a na jeho manzelke, ci maju svoju hrdost, ci vedia co chcu a ci je manzelka bez neho schopna fungovat. Ak nie bude sa ho drzat a robit vam zo zivota peklo. Aj ked ti ukazal sms ako hnusne si pisu nic neznamena. Manzelka o ktorej som pisala hore muzovi nadavala do k.k.t.v... aj ho nie raz udrela a su spolu. On je nestastny ale ostal lebo sa nemal rad a nepoznal svoju hodnotu. Inak rozumny a mudry muz, len slaboch. Zeny dokazu aj nemozne ked chcu. Tie ktore maju svoju hrdost vedia ci vztah v ktorom sufunguje/nefunguje a nebudu chciet v nom zotrvat, pokial sa o seba vedia postarat a s ex sa rozumne na vsetkom dohodu. Teraz uz len aka je ta jeho a aky je on. Laska sa vynutit neda ale zit v nefungujucom vztahu sa da, hlavne ked sa o seba nevie dotycna postarat.
@anonym_autor On je doma z dôvodu, že mu A) Vyhovuje takýto dvojitý život. Aj manželka sa postará, aj milenka
B) Je to zbabelec, ktorý sa nedokáže v živote pohnúť, vyriešiť si svoje problémy a tak sa radšej na niečo vyhovára.
Jeden či druhý prípad je pre mňa jasný prípad, že toto nie je a nebude vhodný kandidát za partnera, ktorý má byť pri mne v dobrom i v zlom a nielen si život so mnou užívať, ale žiť ho so mnou
Predpokladám, že jeho deti sú zdravé a inteligentné bytosti a musia teda jasné vidieť a chápať to, čo doma vidia. Nevrav mi, že deti nevidia a necítia ten nefungujú i vzťah medzi rodičmi doma. Sama si napísala, že nespí doma pri manželke.
Deti sú výhovorka.
Prosím ťa, nebud hlúpa. Ostáva kvôli deťom, milý, a CK im doma ukazuje? Akú rodinnú pohodu? Véd tue deti trpia aj teraz, vidieť rozhadanych rodičov, ktorí sa nerozprávaju, vedia ako otec bicí od mamky, spáva je? Na gauči? Ci v spálni? Ukazuje deťom ze každý vlastne funguje sam, kvôli tomuto ostáva?
Normálne fungujú ako roducua, par..tebe hovorí, co sa hodi počuť.
A nezabudni, ze veľmi ľahko môžeš byt na mieste jeho zeny, ked bude nadbiehat ďalšej, bude s nou tráviť slávnych 8h, a ty budeš ta hrozna zenska, co ho čaká doma.
Takí sa nemenia.
@anonym_autor On je doma z dôvodu, že mu A) Vyhovuje takýto dvojitý život. Aj manželka sa postará, aj milenka
B) Je to zbabelec, ktorý sa nedokáže v živote pohnúť, vyriešiť si svoje problémy a tak sa radšej na niečo vyhovára.
Jeden či druhý prípad je pre mňa jasný prípad, že toto nie je a nebude vhodný kandidát za partnera, ktorý má byť pri mne v dobrom i v zlom a nielen si život so mnou užívať, ale žiť ho so mnou
Predpokladám, že jeho deti sú zdravé a inteligentné bytosti a musia teda jasné vidieť a chápať to, čo doma vidia. Nevrav mi, že deti nevidia a necítia ten nefungujú i vzťah medzi rodičmi doma. Sama si napísala, že nespí doma pri manželke.
Deti sú výhovorka.
@abbey1 haha jasne ze spi..normálne fungujú.. ci odtava doma kvôli deťom aby im ukázal ako sa ma zit v nefung vzťahu?
To co hovorí teenagerov prečo spáva v inej izbe, ci na gauči??
Tlaci autorke kaleráby ale nezmení nic. Jedna opere trenky druha ho obstastni..nebude nic menit
@anonym_autor ale respekt pred nim ze ti ukazal s nou komunikaciu, zrejme to nieje ruzove a neklame
@greywolf mne už len to nesedi, že jej ukazal spravu od manželky, ale čo on pisal asi nie, 45 ročný muž na ktorého tlačí druhá puberta a potrebuje robiť zo seba čudáka čo doma trpí, proste ja neverím, že hovorí pravdu a manželka je to, čo z nej robi on, keby mali zly vzťah,v davno odide, podľa jeho veku, deti sú veľké a hľadá zvýšené ego u mladých báb
@anonym_autor ake staré deti má, keď už on je starý, 45 ročný muž je v prechode, bije s ním druhá puberta, potrebuje si ešte dokazovať niečo, fakt mu veríš?
Prečo by si mala čakať na to až budeš môcť vliezť do týchto problémov? Nájdi si chlapa ktorý chce teba a má v živote poriadok. Ale ako poznám ženy je to zbytočne ty sa len tak trasies až budeš náhradníčka. Tak si to trápenie s ním uzi keď už je taký sympaticky ja by som o neho neoprela bicykel
Prečo by si mala čakať na to až budeš môcť vliezť do týchto problémov? Nájdi si chlapa ktorý chce teba a má v živote poriadok. Ale ako poznám ženy je to zbytočne ty sa len tak trasies až budeš náhradníčka. Tak si to trápenie s ním uzi keď už je taký sympaticky ja by som o neho neoprela bicykel
@sova7 😂 ze najdi si. Pojde rano vyniest smeti a tam bude cakat na nu vhodny chlap? Ked pises najdi si to je ako kedcti mama vyberie za koho sa vydas.
@sova7 😂 ze najdi si. Pojde rano vyniest smeti a tam bude cakat na nu vhodny chlap? Ked pises najdi si to je ako kedcti mama vyberie za koho sa vydas.
@anonym_79d576 aj ženáca nejako nasla, ci? Nemusi chodiť po uliciach a hľadať, stačí vedieť co chce, a neskakat zenatemu do postele.
@anonym_79d576 aj ženáca nejako nasla, ci? Nemusi chodiť po uliciach a hľadať, stačí vedieť co chce, a neskakat zenatemu do postele.
@mk22 ale potom nech neberie ani cernocha ved co by povedali ludia a ked najde slobodneho ale bude mat maleho utekaj od takeho. Vy niektore mate predstavy ako z romantickeho filmu ze z poza rohu vyskoci dokonaly fesak.
@mk22 ale potom nech neberie ani cernocha ved co by povedali ludia a ked najde slobodneho ale bude mat maleho utekaj od takeho. Vy niektore mate predstavy ako z romantickeho filmu ze z poza rohu vyskoci dokonaly fesak.
@anonym_79d576 kto sa tu bavi o černochoch ci fesakoch?
Stačí tvoriť par so slobodným mužom.
Nic viac.
Pozri ake sracky riesi iba preto lebo chlap je ženatý, ma deti a ženu.
@anonym_afc079 No a keby si ty bola pricinou toho, ze to zacne riesit? Aj ked on ti bude tvrdit ze nie, a ty si teda pockas, kym to vyriesi? Ja mam totiz z toho blby pocit, ze aj ked teda v pozadi cakam a on tvrdi ze to chcel urobit uz davno, stale akokeby to bolo kvoli mne.
@anonym_097a96 A ako dlho ste spolu?
@anonym_bcc152 A vy ste ako dlho spolu?
@anonym_autor No ja si myslím že na 100 percent žena o vás nevie.A to že o vás nevie je asi jasné keďže si s nov nevolala.To že si možno myslí že niekoho ma prípadne mu napríklad píše že to a to.To znamená že si je istá na 0 percent.A ty klameš že o vás vie pretože keďže si sa s nov nestretla ani jej nevolala to znamená že o vás nevie.Keby o vás vedela tak sa skontaktuje ona s tebou.Tak tu neklam ľudí.
Ahoj, necitala som vsetky komentare, ale moj postreh je ten, ze bacha ...ked sa manzelstvo rozpadne, mozu za to obaja, nie len jedna strana (manzelka) a ver, ze zaciatky su krasne a zatial stale plati - Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju.
Teraz sa ti moze zdat vsetko krasne, ale aby si si na krk nezavesila muza, ktory po case ukaze svoju tvar a budes nestastna.
@anonym_autor Ako vieš že sa jeho rodičia rozviedli? Poznáš ich osobné? Či zasa veríš tomu čo ti on povedal?Už aj keby to bola pravda a bol taký dobrý tak prečo terás róby on to čo mu ublížilo a podvádza ženu ktorá o Tom nevie? Pretože určite o Tom nevie.Kolko majú deti rokov?
@anonym_79d576 tak nech si nenájde. Môže byť kľudne sama. Furt lepšie ako ženatý chlap. Či ty tak klasicky slovensky? Lepší hocijaký dilino kľudne ženatý len nech nejaký je keď už aj tak sa všetko schopné minulo?
@anonym_79d576 kto sa tu bavi o černochoch ci fesakoch?
Stačí tvoriť par so slobodným mužom.
Nic viac.
Pozri ake sracky riesi iba preto lebo chlap je ženatý, ma deti a ženu.
@mk22 nevera je liek na posraty vztah.
@anonym_79d576 tak nech si nenájde. Môže byť kľudne sama. Furt lepšie ako ženatý chlap. Či ty tak klasicky slovensky? Lepší hocijaký dilino kľudne ženatý len nech nejaký je keď už aj tak sa všetko schopné minulo?
@sova7 ked je slobodny dilino ale zenaty rozumny chlap. Volba jasna.

@anonym_autor Sorry, toto je ako cez sablonu.
Som chudak co si nerozumie so zenou. striga mi robi priblemy, ale nemozem odist. Najde sa tu niekto kto mi pomoze?