icon

Mám vzťah so ženatým mužom

Dnes o 07:16

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

Strana
z5
autor
Dnes o 17:46
@amdornik

@anonym_d43fe2 fajn koniec, ale tento "tvoj" muž jednoducho doma oznámil, že niekoho má... u autorky to takto nie je 😉

@amdornik ved to doma povedal

autor
Dnes o 17:47
@abbey1

@anonym_autor Tebe nevadí, že sa od teba vracia domov pod teplú perinu k manželke? Predpokladám, že mu ešte i perie, vari a trávi čas s deťmi, ked on si užíva 8 voľných hodín u teba.

@abbey1 ako to myslíš? Nevracia sa pod žiadnu perinu.

anonym_9c8dc2
Dnes o 17:49
@anonym_autor

@amdornik ved to doma povedal

@anonym_autor
@anonym_autor ako vieš že to doma povedal? To nemôžeš vedieť.netrap sa a skontaktuj sa s ňou a spitaj sa jej to .pomôže ti to a možno by to pomohlo aj jej.

anonym_9c8dc2
Dnes o 17:58
@anonym_autor

@katarinka963 ja ju nerozbijam, ja čakám. On nech sa rozhodne. Nepopieram ze kladiem podmienky.

Jughi .Ja by som si určite zistila kontakt a zavolala jej prípadné sa s ňou stretla .Je to najrozumnejšie riešenie

anonym_0cc406
Dnes o 18:02

Je to clovek so zavazkami.. nie je to len dospley jedinec, ale rodic, ktory uz ma svoje a deti budu vzdy jeho sucastou. Ten vztah bude vzdy komplikovany, lebo nie ste v nom len dvaja. Ma uz svoju rodinu - deti, ktore su jeho sucastou a ktore ta mozu (ne)prijat roznym sposobom. Neviem ci si to vie clovek si predstavit, ak sam nema deti. Podla mna nie, lebo prichodom deti sa meni cloveku zivot nenavratne a nepredstavitelne.
A dalsie, vzdy tu bude je ex. A priznajme si, zeny, sme harpie. Ked je uz teraz nahnevana/ranena/podvedena, tak ten pocit bude aj nadalej. Moze aj nemusi robit tebe napriek, moze aj nemusi to riesit cez deti. A aj ked si povies, ze ty si to nepripustis, lebo su to jeho deti, tak vzdy to bude medzi vami, budes sa s nim "delit"
Ak vam to ma vyjst, povedz mu, ze zatial mu nechavas priestor, nech sa ozve, ked bude po vsetkom. Zi zatial svoj zivot. Bud sa vase cesty este spoja alebo nie.
Ale ja by som uz nehladala cestu spat

abbey1
Dnes o 18:04
@anonym_autor

@abbey1 ako to myslíš? Nevracia sa pod žiadnu perinu.

@anonym_autor Spáva v pivnici?

anna777115
Dnes o 18:09

Autorka, to si naozaj taká naivná, alebo taká hlúpa. Veď, takéto frázy použivaju všetci trkovia sveta, ako im to doma nefunguje. Prečo už dávno nežijete spolu keď sa natoĺko milujete a doma im to neklape a o tebe už žene povedal.Čo máš dvadsať rokov, alebo si naozaj odkázana na takehoto rozprávkára?

Strana
z5