icon

Mám zlú optiku vo vzťahu? Váš názor!

Dnes o 10:20

Ahojte, len by som chcela vedieť váš názor na vec, lebo už mám asi ja pokrivenú optiku. Môj priateľ býva so starším otcom, ktorý má momentálne problém s kĺbom a potrebuje pomoc pri chôdzi. Na víkendy si ho niekedy berie jeho brat s manželkou. Dnes si ho berú a budú s ním do soboty. Chceli sme ísť na výlet do Maďarska, ale môj priateľ povedal, že v sobotu to nebude vhodné, že poďme v piatok. Ja som mala na zajtra kaderníka po práci a cez deň som mala byť v práci. Zobrala som si dovolenku, kaderníka presunula o týždeň a teda, ja som sa prispôsobila, aby sme mohli ísť zajtra. Dnes sa ho pýtam, že idem po práci okolo 15,30 vybrať okuliare, či sa chce pridať, alebo pôjdem sama. Ja som chcela ísť do inej optiky, ale on trvá, že mám ísť tam, že má najlepšie ceny a prístup... tak som myslela, že mi pomôže vybrať rám.
Povedal mi, že on by rád išiel, ale po otca prídu až okolo 17.00. (optiku o 17.00 zatvárajú).
Tak som sa opýtala, veď aký je problém? Otec počká doma tú hodinku a pol a potom prídu po neho. Odpoveď bola, že to sa nedá, lebo on ho musí odprevadiť dole pred blok, aj s taškami. A prečo nemôžu oni prísť po neho hore? Nie, lebo vždy je to zaužívané tak, že on otca odnesie dole pred blok, aby nemuseli vychádzať z auta, on mu pomôže, aj ho odnesie.. takto to robia vždy predsa.

Nevedela som čo povedať. Zastala som. Tak ja si zoberiem zajtra dovolenku a preložím kaderníka, lebo on chce ísť iba piatok a nie v sobotu.

Ale on nemôže ísť so mnou, lebo ... viem, že je to totálna hlúposť a jasne, že pôjdem do optiky sama. Len mi to príde, že ja sa prispôsobím, a on sa neprispôsobí nikdy. Mám zlú optiku?
Áno, a preto idem na očné 😎.

Strana
z3
domkakvet
Dnes o 15:35

@anonym_autor nejake otazky mam k tomuto prispevku, cize dobre som pochopila, ze ty si isla do optiky, ktoru on vybral? Druha otazka, na ten vylet sa nedalo ist o tyzden? Posledna otazka ide iba o tuto situaciu, alebo sa nieco take riesi bezne?

autor
Dnes o 15:37
@domkakvet

@anonym_autor nejake otazky mam k tomuto prispevku, cize dobre som pochopila, ze ty si isla do optiky, ktoru on vybral? Druha otazka, na ten vylet sa nedalo ist o tyzden? Posledna otazka ide iba o tuto situaciu, alebo sa nieco take riesi bezne?

@domkakvet išla som do optiky, ktorú on veľmi odporúča, lebo sú tam cenovo podľa neho najlepší. Na výlet sa dalo ísť iba tento týždeň a on vybral piatok, lebo v sobotu už príde poobede otec domov. Predpokladám, že celé leto sa nepôjde nikde. Toto sa rieši vlastne veľmi bežne, posledné mesiace.

domkakvet
Dnes o 15:47
@anonym_autor

@domkakvet išla som do optiky, ktorú on veľmi odporúča, lebo sú tam cenovo podľa neho najlepší. Na výlet sa dalo ísť iba tento týždeň a on vybral piatok, lebo v sobotu už príde poobede otec domov. Predpokladám, že celé leto sa nepôjde nikde. Toto sa rieši vlastne veľmi bežne, posledné mesiace.

@anonym_autor nevonia mi to dobre, myslim ze maly testik, ci nejde o manipulatora, tak za to nic nedas, lebo zahadne musi byt vsetko podla neho, cize skus tie bezne techniky, porozpravaj mu ako sa tesis na vylet, ak by islo o manipulatora, tak este tam da nejaku vsuvku, aby si z toho nemala az taku radost, oznam mu, ze okuliare si kupila inde, ak bude urazeny, alebo ti bude vysvetlovat ze tam to bolo lepsie a podobne veci mozes vyskusat, tak to ukonci, co aj bez toho tomu vztahu zmysel nedavam.

autor
Dnes o 15:53
@domkakvet

@anonym_autor nevonia mi to dobre, myslim ze maly testik, ci nejde o manipulatora, tak za to nic nedas, lebo zahadne musi byt vsetko podla neho, cize skus tie bezne techniky, porozpravaj mu ako sa tesis na vylet, ak by islo o manipulatora, tak este tam da nejaku vsuvku, aby si z toho nemala az taku radost, oznam mu, ze okuliare si kupila inde, ak bude urazeny, alebo ti bude vysvetlovat ze tam to bolo lepsie a podobne veci mozes vyskusat, tak to ukonci, co aj bez toho tomu vztahu zmysel nedavam.

@domkakvet vieš čo? Jemu je úprimne jedno, kde kúpim okuliare a myslím, že 2x radšej ostane doma, ako by mal ísť niekde na výlet. Akonáhle som mu napísala, že ideme v sobotu a ideme vlakom, už sa neozval.

niki35
Dnes o 16:01
@anonym_autor

@domkakvet vieš čo? Jemu je úprimne jedno, kde kúpim okuliare a myslím, že 2x radšej ostane doma, ako by mal ísť niekde na výlet. Akonáhle som mu napísala, že ideme v sobotu a ideme vlakom, už sa neozval.

@anonym_autor nezáleží mu až tak na tebe. Ty si , podľa jedného z tvojich komentárov, rada že niekoho konečne máš a možno aj on to tak vníma. Že je rád že aspoň má nejakú babu ale nič viac od toho neočakáva. Na jednej strane pekne za je taký starostlivý a pomáha otcovi ale na druhej strane to vyzerá že asi skončí sám nakoniec. Z teba je cítiť že nie si spokojná v tom vzťahu, bude ťa to žrať. Ja osobne po prečítaní tvojich komentárov by som si nevedela predstaviť byť s týmto chlapom. Môžeš si nájsť aj lepšieho partnera do života ktorému nebude vás vzťah ukradnutý.

domkakvet
Dnes o 16:07
@anonym_autor

@anonym_autor on uz vie, ze mas dovolenku a zrusenu kadernicku, cize to berie ako trucovanie z tvojej strany, co vyuziva vo svoj prospech, nenadhadzuj mu takto karty, lebo budes z toho iba ty ta zla, otestovat sa da aj inak, aj ked ako som uz pisala zmysel v tom moc nevidim.

autor
Dnes o 16:15
@domkakvet

@anonym_autor on uz vie, ze mas dovolenku a zrusenu kadernicku, cize to berie ako trucovanie z tvojej strany, co vyuziva vo svoj prospech, nenadhadzuj mu takto karty, lebo budes z toho iba ty ta zla, otestovat sa da aj inak, aj ked ako som uz pisala zmysel v tom moc nevidim.

@domkakvet dovolenku som si zrušila, budem pracovať. Kaderníčku už neporiešim. V sobotu idem na výlet, či on pôjde alebo nie... vláčikom sa mu nechce.

dadis
Dnes o 16:47

@anonym_autor Soferovat nesoferuje a vyvazat by sa chcel. Pekne chod vlakom a on nech si trucuje doma. Aspon bude moct privitat otca pri jeho navrate. Takto to je win-win.

Strana
z3