icon

Mám známej povedať, že ju partner podvádza?

30. okt 2025

Baby mam dilemu... Moja veľmi dobrá známa žije roky so svojím partnerom majú spolu dve deti, on robí v zahraničí a už vyše roka sa ťahá s druhou. Chce ju opustiť a chce jej aj vziať deti. Podľa všetkého ona o milenke vôbec nevie...
Mam aj nejaké dôkazy.. čo mám robiť? Mam jej to povedať či mlčať? Fakt neviem ale na jednej strane nechcem ublížiť no na druhej strane robí z nej totalnu hlupanu

anonym_0dc4c2
31. okt 2025

A nebolo by lepsie poslat tie fotky nevernikovi? A napisat, ze ak neskonci, posles manzelke?

autor
31. okt 2025
@ivik4

Ona je LEN znama a ty vies o jej gynekologickych problemoch ?

@ivik4 nemôžem proste povedať viac detailov aby to tu cele dávalo zmysel mohli by sa tu v tom ľudia spoznať. Asi je logické že to tu celé nevypisem od slova do slova 🫣 veď rozmýšľajte baby

autor
31. okt 2025
@aurora33

@anonym_autor mas fotky? Sleduješ ho? Alebo nejaké screenshoty?

@aurora33 nie nesledujem ho ale dostali sa mi do rúk fotky takže mám reálne dôkazy

autor
31. okt 2025
@anonym_a462e9

Tak mňa len prekvapilo, že je to len známa a ty vieš o jej pohlavných chorobách...hm? Čo si sestrička na gynekológii alebo to ona rozprava kade chodi? Za mna dosť intímna téma. Po druhé, si ta milenka keďže sa bojíš reakcií jej chlapa? Ved skús najskôr osloviť jeho.
A ako sa k tebe dostali fotky? Si ho fotila a za ním behala...nejako mi tu pár vecí nesedí.

Takze radšej pošli anonymné lebo sa.mi zdá že toho vieš nejako veľa...hlavne ak je on v zahraničí, čiže mimo dosahu. A ty mas také dobre informácie o ňom, dokonca že aj deti chhce vziať...A jedna sa stále len o známu!!!

@anonym_a462e9 ja by som ti aj niečo napisala ale vlastne nemám silu lebo buď viem príliš veľa alebo som si tému vymyslela. Ešte raz a naposledy. Aby to dávalo celé zmysel musela by som uviesť detaily ktoré by mohli prezradiť viac ako je na tomto verejnom fóre potrebné a aktéri tejto smutnej situácie by sa mohli spoznať. Je to extrémne ťažká situácia pretože muž o ktorého sa jedná je chodiace zlo, ktoré neraz dostalo iných ľudí do úzkych vrátane jeho ženy ktorá ma s ním dve deti. Preto mi na tom pomerne dosť záleží pretože napriek tomu že sa tu opakuje názor že deti jej vziať nemôžete tak vedzte že môže. O to viac sa ma táto téma dotýka pretože si neviem predstaviť čo by sa dialo keby som v tejto otrasnej situácii ja. Trapne poznámky typu že ja som ta milenka si vyprosim je to absolútne nevhodné a dedukcia z ničoho netreba byť silou mocou vždy vtipný a múdry
Ja som položila otázku a ak na ňu ľudia neviete odpovedať tak neodpovedajte a nezapájajte sa do diskusie je to úplne jednoduché

lentakyterapeut
31. okt 2025
@anonym_autor

@aurora33 nie nesledujem ho ale dostali sa mi do rúk fotky takže mám reálne dôkazy

@anonym_autor nesledujes ho ale niekto ho sleduje za teba. Vy ste ako kriminalka na dedine tam tiez stare babky vedia vsetko.

autor
31. okt 2025
@amdornik

@anonym_autor ty si tá milenka?

@amdornik prosím ťa prestať tu písať kraviny , tvoj vklad do diskusie je nulový a trápny. Fakt sa to nehodí pekný deň

autor
31. okt 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor nesledujes ho ale niekto ho sleduje za teba. Vy ste ako kriminalka na dedine tam tiez stare babky vedia vsetko.

@lentakyterapeut no presne si to uhadla tak to je 🙂

autor
31. okt 2025
@anonym_513176

@anonym_autor ved aj tak jej to chces povedat 😉

@anonym_513176 asi je rozdiel či sa o tom porozprávam s ňou a či sa spozná v téme na modrom koníku 😊

autor
31. okt 2025
@anonym_cc3a73

@anonym_autor písala si ze je to známa tak akej reakcie sa bojíš? Čo ti pride domov vylepiť?

@anonym_cc3a73 to fakt?

amdornik
31. okt 2025
@anonym_autor

@amdornik prosím ťa prestať tu písať kraviny , tvoj vklad do diskusie je nulový a trápny. Fakt sa to nehodí pekný deň

@anonym_autor tak v tom prípade nie, nehovor jej nič. lebo ak jej to chceš povedať, tak je úplne jedno, či sa tu spozná alebo jej to povieš. a už vôbec neviem, ako by sa tu spoznala... však nikto tu nechcel od teba fotky, mená, mestá, pracovné zaradenie.
položíš otázku, na ktorú ak ti človek chce dať odpoveď podľa najlepšieho vedomia a svedomia, tak sa opýta. ale ty všetko zahmlievaš a píšeš kraviny.
dobre, tak napíš iba jedinú vec. prečo by jej mal vziať deti? ak teda má tú právomoc, že si to vie vybaviť? prečo by to robil? aby si ich vzal do zahraničia a tam čo? tam aby ho celý život nenávideli, že ich vytrhol matke z rúk? aspoň na toto jediné odpovedz.

aurora33
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sranda, to ti niekto len tak poslal jeho fotky?

ivik4
31. okt 2025

Jezis nam to doslo my niesme hlupane. Len naco chapes. Kto sa najde v tom ked napises kamoska sestra ci svagrinna ,brat atd ? Nic konkretne, este ked chlap robi dlhodobo prec, tam ma bokovku asi kazdy druhy
Ale vsak ok to je aj tak jedno

autor
31. okt 2025
@aurora33

@anonym_autor sranda, to ti niekto len tak poslal jeho fotky?

@aurora33 môjmu manželovi...

anonym_2a8d20
31. okt 2025
@ivik4

Jezis nam to doslo my niesme hlupane. Len naco chapes. Kto sa najde v tom ked napises kamoska sestra ci svagrinna ,brat atd ? Nic konkretne, este ked chlap robi dlhodobo prec, tam ma bokovku asi kazdy druhy
Ale vsak ok to je aj tak jedno

@ivik4 @ivik4 znie to ako paradox, ale ja som raz písala o známej v jednom fóre niečo čo sa reálne stalo len trochu upravené, žiadne mená, len dve situácie čo sa stali a ako som sa v nich cítila. Ani vo sne by mi nenapadlo že niekto sa tak nudí že chodí po fórach a číta si čo iní ľudia riešia a že pôjde na to fórum, zaregistrujte sa tam, že pôjde konkrétne do toho vlákna a spozná ju v tom jednom príspevku a pošle jej to. A bolo aj jasné že som to písala ja. To nemyslíš, ale život aj takéto príbehy píše.
Písala som na to fórum lebo som bolav ťažkej situácii a potrebovala som pomoc, možno aj psychologickú, a namiesto toho som vyšla za najväčšiu kravu a už som naozaj nemala nikoho komu tie veci čo ma trápili povedať. A bola som vtedy mladá a hlúpa, človek sa tiež nezamýslí had tým že sú aj iné možnosti ako veci riešiť. Dnes by som sa s tou osobou porozprávala do očí že toto a toto mi vadí, a nech to zmení alebo proste budem reagovať ako reagujem. Zas na druhej strane - naučilo ma to veľa.

derdia
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_be3cb3 no to práve nechcem. Ale zas si hovorím že keby mne toto chlap robí chcem to vedieť

@anonym_autor jasne ze daj. Co uz ona s tym spravi je jej vec.
Ale t, si spln povinnsot byt uprimna kamaratka. A zaroven jej povedz ze ty by si bola rada keby ta niekzo na to upozornil ak by sa to tykalo teba...

zuzanita1609
31. okt 2025

Keby to bola kamarátka, blízka osoba určite poviem. Do životov mojich "iba" známych by som sa nemiešala. A keď to prišlo manželovi,nech to povie tvoj manžel jej manželovi,ako chlap s chlapom.

betulinka1
31. okt 2025

@anonym_autor ja by som to chcela vediet ako podvádzana zena aby som sa mohla pripravit. Bolo by mi to jedno, kto mi tu informaciu da. Skor by som ocenila, ak by si sadla so mnou znama alebo kamoska a rovno by mi to povedala a pripadne ma upozornila na jeho plan. Mozno nakoniec jeho zena nieco tuší ale pri detoch nema cas ani silu to riesit. Keby mi niekto potom poradil co dalej a pomohol mi, bolo by to iba plus. Lebo toto je taka informácia, kde asi nie kazda vie racionalne uvažovať.

anonym_048d5d
31. okt 2025

Možno niečo tuší cíti len nevie čo sa deje. Hodila by som s ňou reč citlivo a tak po troche naznačovala. Nie prsknúť do tváre, pretože môže povedať že jej závidíš a nepraješ a môže sa dať oklamať svojim mužom pri konfrontácii s ním.
Ja na jej mieste by som chcela vedieť pravdu aj keby bolela.
Za seba hovorím že v minulosti som mala podozrenie s predošlým partnerom či nemá druhu lebo jeden čas som mala vkuse mykozy a nechcel so mnou spávať iba raz za čas a zakaždým mega problém odspodu. Dodnes neviem či mal druhú alebo nie.

anonym_082728
31. okt 2025

Určite povedať.Nikto nechce, aby z neho robili debilka.Zbytočne mrhá časom, život je krátky.Ale tu su ženy, čo radšej nechcu vediet, že ich muž podvadza, ziju v otrasných, mrtvych vzťahoch, hlavne, že nejaký chlap je, riadia sa heslom,, čo oko nevidi, srdce neboli,,Vôbec si tu nemala túto diskusiu zakladať.

vevebono
31. okt 2025

Ja som človek priamy. Domnienky si nechávam pre seba, ak ale mam svoje tvrdenie čím podložiť, rozhodne by som jej to povedala tvárou v tvár. Takisto sa mi páči, ked so mnou ľudia komunikujú priamo.
Ak je situácia natoľko vážna, ze jej dokáže zobrať deti, a som si vedomá, ze je dobra matka, neváhala by som ani sekundu. Maximálne sa môže stať, ze sa na teba naštve. Ale ma informáciu, s ktorou môže naložiť ako len chce a ja mam dobrý pocit, ze som spravila veci správne. A ohľad na nejakého debila by som nebrala, ze to ja som povedala. Mne su taketo veci ukradnuté, nech si myslí kto chce, čo chce

anonym_110ba3
31. okt 2025

@anonym_autor ja som myslel, ze vymyslene temy by mali mat aspon logiku, nie?

anonym_64dfee
31. okt 2025

@anonym_autor tiez sa pridávam, ako podvádzana žena by som urcite rada vedela a ja som este taka, ze by som sa hnevala na tych, co vedeli a nepovedali mi. Ale ano v takýchto situáciách je veľký risk ze ty vyjdeš ako ta zla a nebude sa s tebou baviť.

anonym_a462e9
31. okt 2025

Tu vole, tak toto je kruté ako sa tam sledujete atď...ked tvojmu manželovi niekto posiela foto, ze kto kde a ako...

aurora33
31. okt 2025
@anonym_autor

@aurora33 môjmu manželovi...

@anonym_autor to je divne. To len z prdele poslal niekto jeho fotky tvojmu manželovi? 😂😂😂 riadna telenovela

natalka13
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pises scenar k telenovele?😄

amdornik
31. okt 2025
@natalka13

@anonym_autor pises scenar k telenovele?😄

@aurora33
@natalka13 ja len dúfam, že človek, ktorý toto vymýšľa, má aj rovnaký meter na všetkých. ja už som dostala vynadané tuším na prvej alebo druhej strane, že sa nemám ozývať, lebo som uviedla, že je to určite vymyslené 😀

natalka13
31. okt 2025
@amdornik

@aurora33
@natalka13 ja len dúfam, že človek, ktorý toto vymýšľa, má aj rovnaký meter na všetkých. ja už som dostala vynadané tuším na prvej alebo druhej strane, že sa nemám ozývať, lebo som uviedla, že je to určite vymyslené 😀

@amdornik vsetky temy maju rovnaky scenar na 2 ci 3 strane

anonym_3753b4
31. okt 2025

Ked povedat, za mna anonymne. Moja naj kamoška, naozaj naj, sa dozvedela o nevere, nie odomna ,ale ked to prasklo, ku mne sa podostavalo tolko detailov, ze som jej to povedala, lebo muž ju aj tak klamal, ze jednorazovka atď, a nakoniec ročný vzťah v praci, no ale napriek tomu , mi tie detaily neverila, neverila, ze by bol schopný az tolko toho, tiez ho mala za boha. Až kym si to sama nepooverovala a dodnes mi nepovedala ze som mala pravdu, nieže by som na tom trvala, ale neuznala to z mojej strany. Odvtedy som jej nepovedala nic aj ked som vedela stále nové veci, nakoniec pravda vzdy vyjde najavo.

sasa1310
31. okt 2025
@klara546

Nie nehovor jej nič. Neviem načo sa chceš starať do cudzich vzťahov. Keby si s tým prišla za mnou,vynadám ti.

@klara546 pokrytectvo ako vyšité

sasa1310
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_a462e9 ja by som ti aj niečo napisala ale vlastne nemám silu lebo buď viem príliš veľa alebo som si tému vymyslela. Ešte raz a naposledy. Aby to dávalo celé zmysel musela by som uviesť detaily ktoré by mohli prezradiť viac ako je na tomto verejnom fóre potrebné a aktéri tejto smutnej situácie by sa mohli spoznať. Je to extrémne ťažká situácia pretože muž o ktorého sa jedná je chodiace zlo, ktoré neraz dostalo iných ľudí do úzkych vrátane jeho ženy ktorá ma s ním dve deti. Preto mi na tom pomerne dosť záleží pretože napriek tomu že sa tu opakuje názor že deti jej vziať nemôžete tak vedzte že môže. O to viac sa ma táto téma dotýka pretože si neviem predstaviť čo by sa dialo keby som v tejto otrasnej situácii ja. Trapne poznámky typu že ja som ta milenka si vyprosim je to absolútne nevhodné a dedukcia z ničoho netreba byť silou mocou vždy vtipný a múdry
Ja som položila otázku a ak na ňu ľudia neviete odpovedať tak neodpovedajte a nezapájajte sa do diskusie je to úplne jednoduché

@anonym_autor si tu anonymne. Možno by to práve pomohlo, keby s tu spoznali