Mám známej povedať, že ju partner podvádza?
Baby mam dilemu... Moja veľmi dobrá známa žije roky so svojím partnerom majú spolu dve deti, on robí v zahraničí a už vyše roka sa ťahá s druhou. Chce ju opustiť a chce jej aj vziať deti. Podľa všetkého ona o milenke vôbec nevie...
Mam aj nejaké dôkazy.. čo mám robiť? Mam jej to povedať či mlčať? Fakt neviem ale na jednej strane nechcem ublížiť no na druhej strane robí z nej totalnu hlupanu
Ja neverim tomu , že o tom nevie . Rok , ak ta muž podvádza , ešte aj mala gynekologické problémy , určite jej aj gynekológ naznačil z čoho konkrétneho ich môže mať . Jednoducho to nechce vedieť / vidieť .. nechaj to tak
@anonym_be3cb3 no to práve nechcem. Ale zas si hovorím že keby mne toto chlap robí chcem to vedieť
@anonym_autor Chce jej zobrať deti?Doskáče,keď zistí,že ich nedostane..Mala by to vedieť už len z toho dôvodu,čo planuje s deťmi...
@anonym_autor deti nemôže len tak zobrať nikto ich matke, to by ta matka musela byt nejaká alkacka ci fetacka, alebo by sa o deti nestarala. Robí ta matka niečo z toho? To není ze zoberiem ti deti a hotovo.
Si anonym . Keď sa rozpiseša oni sa v tom spoznajú, on isto nie ,pochybujem ,se ma kona .tak to bude len plus. Nemusíš riešiť listy či zoči voči. Ak by aj tusila,kto si tak sa ti ozve a možno nie .
Toto je naozaj tazka situácia. Neviem ako by som sa ja zachovala . Ten list nemusí byť zlý nápad. Ale urcite by som hľadala nejakú cestu ako ju varovať .
Aj keď si myslim,ze to vie . Len skrz deti ,seba to radšej nerieši Ak nená nikoho kto by jej pomohol keby zostala sama s deťmi. Žiaľ, zeny pre toro zostávajú vo vzťahoch aj ked su klamané, týrané atď .
Ja osobne by som to povedala, ak by mi na nej záležalo... Ja by som to chcela vedieť. Nikdy s nim nebude šťastná. Povedala by som jej to skôr, aby sa vedela zariadiť do budúcna a skôr začať odznova.
@anonym_autor deti nemôže len tak zobrať nikto ich matke, to by ta matka musela byt nejaká alkacka ci fetacka, alebo by sa o deti nestarala. Robí ta matka niečo z toho? To není ze zoberiem ti deti a hotovo.
@bielasovicka Ak ma deti s niekym kto je vysokopostavený a má peniaze,tak náš skorumpovaný štát dokáže pripraviť aj slušnú dobrú matku o vlastné deti.
mam zial skusenost z oboch stran. Ked som to priatelke oznamila, priatelstvo skoncilo, ona o tom nevedela,on sa z toho vykrutil, vraj som im ich vztah zavidela a nase priatelstvo skoncilo. nakoniec na jeho neveru prisla sama, priatelstvo sa uz nezachranilo. Zazila som to ale aj z opacnej strany, ja som o tej druhej vedela (verte ci nie, zena vzdy tusi, aj ked nevie), ked mi to okolie "v dobrej viere" oznamilo, absolutne ma to polozilo. Popri vsetkom co sa dialo doma, este myslienka, ze o tom vedia aj vsetci naokolo, aj ked som to drzala pod poklickou, to ma dostalo na kolena. Cize, dospela som, zavisi od Vasho vztahu, ja by som to ale nehovorila, ani tuto info nesirila, nikto nevieme co sa deje za zatvorenymi dverami a cim si ta zena prechadza.
@anonym_autor
Ak manželka o ničom netuší, tak sa priprav na to ze ti veriť nebude!
mam zial skusenost z oboch stran. Ked som to priatelke oznamila, priatelstvo skoncilo, ona o tom nevedela,on sa z toho vykrutil, vraj som im ich vztah zavidela a nase priatelstvo skoncilo. nakoniec na jeho neveru prisla sama, priatelstvo sa uz nezachranilo. Zazila som to ale aj z opacnej strany, ja som o tej druhej vedela (verte ci nie, zena vzdy tusi, aj ked nevie), ked mi to okolie "v dobrej viere" oznamilo, absolutne ma to polozilo. Popri vsetkom co sa dialo doma, este myslienka, ze o tom vedia aj vsetci naokolo, aj ked som to drzala pod poklickou, to ma dostalo na kolena. Cize, dospela som, zavisi od Vasho vztahu, ja by som to ale nehovorila, ani tuto info nesirila, nikto nevieme co sa deje za zatvorenymi dverami a cim si ta zena prechadza.
@anonym_83af8e Hm,ale to potom svedčí aj o tom aké ste boli kamarátky.Nie je to jednoduchá situácia,ale dať argument,že ty si závidela,tak to bola pekná trupka.Keby mne toto povie dobrá kamarátka a mne by sa zdalo,že máme vzťah ok,tak by som určite spozornila a viac si všímala môjho chlapa.Nie je dobré hneď pred partnerom s neverou vyblafnúť na povrch.Jasné,že sa bude snažiť urobiť debila zo všetkých,ktorí to o ňom vedia..
@anonym_83af8e A este jedna vec.Každá situácia je iná.Ak je pravda,že autorka vie,že jej kamaratke chce deti zobrať,tak to je na úvaženie,aby žila s takýmto debilom.Normálny človek takto neuvažuje..
@anonym_autor poznam lodobny pripad z okolia.muz odisiel oracovat do zahranicia,doma zena s detmi.panko si tam uzival,dokonca si urobil dieta s inou.vsetci o tom vedeli z partie len ona nie.prisla na to nahodou,ked stretla jeho kamarata a ten sa preriekol,mysliac si,ze uz sa rozvadzaju..to este len bol cirkus potom.samozrejme,osklbal ju o co sa dalo,peniaze co sporili vsetky vzal...takze byt tebou,cim skor jej to poviem
@anonym_autor on pracuje v zahraničí... prioritne sa o deti stara mamka... a on jej chce vziať deti...😁😆 no ...ale k veci... ja by som to nehovorila... mozno o tom ona aj vie ... skúsila by som napisat anonym...ako rádia zeny
bože ženy, vy ste neuveriteľne zvedavé.. autorka vie prečo nepovie detaily, tak to proste nechajte.. chcela vedieť názor či to má povedať dotycnej, za vás názor snáď nemusi odplácat detailami..
ja by som to chcela vedieť o to viac ak sú v Tom deti.. (milenka je nádejná macocha keď jej ich chce zobrat ? to je len recnicka otazka) myslím, že stačí anonymny mail - či mu uverí, alebo nie je uz na nej..
bože ženy, vy ste neuveriteľne zvedavé.. autorka vie prečo nepovie detaily, tak to proste nechajte.. chcela vedieť názor či to má povedať dotycnej, za vás názor snáď nemusi odplácat detailami..
ja by som to chcela vedieť o to viac ak sú v Tom deti.. (milenka je nádejná macocha keď jej ich chce zobrat ? to je len recnicka otazka) myslím, že stačí anonymny mail - či mu uverí, alebo nie je uz na nej..
@jana_eyre_2 no ide o to že ta milenka je priamo z ich dediny a chodí s ním na "dovolenky" do zahraničia kde on pracuje. To nie je tak že tam si našiel.. preto je aj reálne že jej vezme deti (ďalej konkretizovať nebudem) lebo ma na to páky a možnosti a jeho milenka je d tými deťmi aktuálne aj kamarátka vlastne by sa dalo povedať
@jana_eyre_2 no ide o to že ta milenka je priamo z ich dediny a chodí s ním na "dovolenky" do zahraničia kde on pracuje. To nie je tak že tam si našiel.. preto je aj reálne že jej vezme deti (ďalej konkretizovať nebudem) lebo ma na to páky a možnosti a jeho milenka je d tými deťmi aktuálne aj kamarátka vlastne by sa dalo povedať
@anonym_autor pošli list a prilož fotky.Dávaj si ale pozor,aby si sa nepreriekla😉
Keby som bola príjemca nejakého anonymu s fotkami, tak pochybujem, že by sa mi to v dnešnej dobe deepfake-ov zdalo dôveryhodné... Skôr by ma vydesilo, kto mi potrebuje hádzať do schránky anonymy...
Samozrejme, závisí od situácie a neznámych detailov, ale osobný rozhovor, s hocijakým opatrným naznačením, by mal imho oveľa lepší efekt.
Ak tak ťahá rok, potom ešte nejaký čas bude. Žena to však musí vedieť, aby sa pripravila na to najhoršie a zabránila tomu, aby zostala bez prostriedkov a deti. Ak sa to stane náhle a prekvapene, bude na tom tak, že nedokáže hneď správne zareagovať a môže skončiť zle. Ona to musí vedieť a na rozchod byť pripravená. Bolo by neľudské ju v tom nechať a čakať, kedy ju stihne katastrofa.
Ak on robí v zahraničí, môže všetko pripraviť tak, že ju náhle pripraví o deti a ona ich v živote neuvidí. To sa teraz bežne stáva pri rozchodoch ak jeden partner žije v zahraničí.
Deti môže kedykoľvek zobrať do zahraničia. V EU nepotrebujú ani pasy. Stačí ich vybrať, posadiť do auta,... To iba ak by žil tu, má problém. Vycestovať s deťmi môže kedykoľvek a tam im dať urobiť pasy ak nemajú.
Deti môže kedykoľvek zobrať do zahraničia. V EU nepotrebujú ani pasy. Stačí ich vybrať, posadiť do auta,... To iba ak by žil tu, má problém. Vycestovať s deťmi môže kedykoľvek a tam im dať urobiť pasy ak nemajú.
@evkatk zobrať môže ale akurát tak na dovolenku 😀 centrum záujmu detí je v SR, ostatné je únos či už z jeho strany alebo aj z jej (ak by sa rozhodla odsťahovať sa do Austrálie alebo kde)
Ak mu ide o deti, tak únos je to najideálnejšie a žiaľ aj najčastejšie.

Autorka. Určite jej to daj nejako vedieť. Tiež navrhujem anonymne listom, kde jej vysvetlis stručne o čo ide. Už je na nej, ako sa zariadi. Ak bude rozumná, vie si podať návrh na zverenie deti a aj výživné do rozvodu. S takým chrapunom by som teda nechcela byť a bola by som rada, ak by mi niekto povedal, čo je zač a čo stvára v zahraničí.
Daj vedieť, ako to dopadlo. Držím palce.