Mama partnera je vždy na jeho strane - čo s tým?
Máte tiež skúsenosť, že mama partnera je vždy na strane synacika? Ja potom nerozumiem na čo sa mam s nou aj zoznamovať (myslím všeobecne), keď vždy ja budem ta zla a jej syn bude ten najlepší bez ohľadu na to, že on sa správal vo vzťahu horšie. Toto je tak veľmi všeobecne napísané, ale chápete co myslím. Ze ta cudzia žena bude vždy horšia ako syn. Samozrejme viem, že existujú aj výnimky ale je to ich malo.
No ja som už "skorosvokra" 🤣 a teda...v živote by som sa nestarala do synovho vzťahu...ako si zariadia,tak budu mať...nevestu mám rada ako dcéru,beriem to,že mám o dieťa viac 😉 a keď si ju moj syn vybral,asi vedel prečo...
@danielahamar možno majú tú istú frajerku s mojim🙂 raz nepochopím ako naši múdri chalani dokážu za sekundu prísť o rozum, oslepnúť a ohluchnúť
Akoze,ja ziram koľko z vás tu píše ze je to normálne. No nie je. Pokiaľ by môj syn urobil nejakú blbosť tak mu vycistim žalúdok a neriešim kto z nich dvoch je môj príbuzný. A takto by to podľa mňa aj malo byt. A nie ze budem na jeho strane aj keď sa chová ako blbec len preto ze je to moje dieťa.
@gerrwie_girl konecne to tu niekto napisal
@dundulica najhoršie je, že ani nepočúvajú 😬 neveria tomu, že za nás hovoria skúsenosti a osobne neviem, či až takáto progresívna mládež je to pravé pre budúcnosť ľudstva🥴
@danielahamar progresivna?
@simona92101 tak toto ma zaujima co ti odpíše ohľadom "progresivnej mládeže" 🤣
Takto ti to poviem takto . Moje deti budú vzdy u mna moje deti a nech urobia čokoľvek , nebudem pritakávať ich partnerom , ani keby čo bolo . To čo si o tom budem myslieť je druha vec . Ale moje dieťa bude u mna vždy na prvom mieste , to ale neznamená , že sa budem zapájať do ich “nezhôd “ .
Súhlasím s názorom, že nemáte čo riešiť "vaše veci" s rodičmi. Je to vaša vec. S mamou sa zoznamuješ, lebo je to jeho mama, dôležitá žena v jeho živote, budete sa stretávať pri nedeľných obedoch, oslavách, sviatkoch. Nič viac, nič menej.
To ako je na jeho strane? Vy pridete za nou s nejakou hadkou a ze co si o tom mysli? To preco?
Za 16 rokov co sme s muzom, moja svokra nevie o jedinnej nasej hadke. Nikdy nemala prilzitost sa postavit na stranu muza.
To čo máš za vzťah? Čo sa rieši doma, je len doma. Neviem si niečo také ani predstaviť. 🙂
Otázkou je prečo mama partnera/partnerky (je to úplne jedno) je vôbec informovaná a tým pádom sa stavia na nejakú stranu? Vzťah je o 2 ľuďoch, každý navyše je vždy problém.
@didiana333 mám svokru podobného razenia ako máš ty👍 A dúfam, že raz budem takou svokrou aj ja...
@autorka vy máte s frajerom 12, že sa chodí sťažovať domov mamičke??
@simona92101 áno, že sa dokážu pozerať aj nato, ako partnerka sexuje s niekým iným. Že im nevadí, ak ich niekto podvádza, klame. Proste otvorené vzťahy jak brána do pekla🤣
Mi bolo jasné,že sa toho chytíte a nie jedna🤣🤣🤣
@gerrwie_girl kto nemá dospelákov a pubertiakov nepochopí význam
@danielahamar ja som sa len spytala co je tym myslene..kazdy si ten pojem vysvetluje inak,a hlavne starsia generacia nechape ten vyznam a vsetko je progresivne
Zjavne ste to tu nepochopili správne. Nechcela som písať detaily. Nikto jej nic nevesia na nos. Žiadne hádky. Ide skôr o to, čo vidí, čo si domyslí, samozrejme som všetko zlé "urobila ja", aj keď to bolo presne naopak.
Tak jej to vysvetli a obhaj sa. Hlavne nanu neutoc
Ja som to napriklad pochopila, neviem prečo si zeny hneď mysleli ze chodíte za nou riesit problémy 🙂. Ved niekedy ste predsa aj s nou a môže dôjsť k nezhode zrovna vtedy. Je to úplne normálne.

Jezis zeny,autorka to mysli tak,ze ak by jej vedome v ramci vztahu ublizoval,spraval sa k nej ako k handre alebo nestaral sa o deti,chlastal,minal peniaze..vy by ste v tom svojho syna podporili???neblaznite!ja mam syna maleho ale nikdy ho nebudem podporovat v akejkolvek kravine ci klamstvach,len za to ze je to moje dieta!