icon

Máme 4 deti a naše manželstvo neklape

7. okt 2025

Ahojte, mamičky,
prepáčte, že toto píšem anonymne, ale neviem, kam inak s tým ísť. Potrebujem počuť váš názor nie len radu, ale skutočne, čo si o tom myslíte.
Mám 27 rokov, s mojím manželom sa poznáme už 10 rokov, z toho 4 roky sme manželia a máme 4 malé detičky. Lenže naše manželstvo vôbec neklape a ja sa cítim veľmi zmätene a sama. Niekedy sa zamýšľam, či je vôbec možné, že by si ma niekto všimol alebo by si o mňa zaujímal keď mám štyri malé deti.
Bola by som veľmi vďačná za akýkoľvek úprimný názor alebo skúsenosť, ktorú by ste sa so mnou podelili.

Strana
z3
alickapusinka
7. okt 2025
@anonym_autor

@alickapusinka kde to prosím nájdem?

@anonym_autor nech ti niekto pošle link ten chlap bol podnikateľ jeho žena bola s deťmi doma a teraz sa rozhodla ona zamestnať a jemu sa to nepáči a s ním chce rozviesť tak už sa spamätal.Nech TI pošle link nejaka prispievateľka

anonym_6ea2e4
7. okt 2025

Tak ja som od 19-tich s 1 muzom, on mal vtedy ale 17, je mladsi o 2 roky odo mna. Teraz mame po 40-ke a 4 deti tirz. Som prevazne zienka domaca, realizujem sa v kuchyni, teraz aj v zahrade, sijem,...posledne, na co myslim je sex a este zhanat dakeho ineho muza. Tiez mame ponorku obcas, riesime veeeela okolo deti, domacnosti, muz sa obracia, aby zarobil. Ale stale si najdeme na seba cas, prevazne cez vikend. Ked prestanem kojit najmladsiu a zaspi bezo mna, tak planujeme nejaky wellness vikend. Ono ten vztah nebude nikdy ako pred detmi.

kitycat
7. okt 2025
@zmrzlinka2021

@kitycat Pocet deti je vecou oboch v pare. On musel ratat s tym, ze ked bude tolko deti, musi ich uzivit. Je logicke ze pri takej velkej rodine musi jeden z rodicov ostat na plny uvazok doma - aj je to praca na plny uvazok.

@zmrzlinka2021 ved ja jej len vysvetlujem, ze preco sa coti ako zena v domacnosti lebo len rodi deti a muz maka aby ich zivil

zltalienka
7. okt 2025

@anonym_autor autorka....ak toto je realna tema....prosim nevesaj sa na dalsieho chlapa a neocakavaj od neho ze ta urobi stastnou. Najprv sa nauc byt stastna sama so sebou a potom mozes riesit dalsi vztah (ak sa rozhodnes z tohto odist).

romiada
7. okt 2025

@anonym_autor môj názor, zabudni . 4 male deti si nikto nezavesí dobrovoľne na krk. Jedine ze by bol fakt taky mega nadšenec deti ,opustený svojou ženou s ďalšími svojimi 3 deťmi a rád že sa spolu prehraju na kope ako v škôlke.
A neuvazuj nad iným mužom. Mate len ponorku. Pôjdeš potom do prace tak život sa Ti otočí a budeš tak vyflusnuta ,že budeš rada ze máš doma toho svojho co pozná teba aj deti a postara sa. Máš podľa mňa nereálne predstavy teraz . A nič si dokopy nezažila a mala hneď deti s druhým mužom v živote, preto asi tie úvahy. Skúste manželskú poradňu aby ste sa nepozabijali od makačky a nervozity s toľkými deťmi.

anonym_a86f74
8. okt 2025

Predstav si ze si slobodná a bezdetna
Chcela by si chlapa so 4 detmi? Ja teda určite nie.

anonym_ca13e3
8. okt 2025

Prepáč som chlap a aj keby si bola modelka ,nedal by som to ,štyri deti je veľa ,pre iného muža ostan kde si ,deti tvoje potrebujú hlavne dvoch rodicov

andrejka1974
8. okt 2025

@anonym_autor a máte vôbec čas aj na seba ste aspoň pól hodinku hodinku úplne bez deti keby ste sa venovali len sebe navzájom , skúste sa rozprávať mať čas len pre seba určite to pomôže my s mužom sme si vždy večer našli čas , a deti to akceptovali, že proste hodinku musíme byt sami dvaja a stále nám to funguje takto a to mame 5 deti

maury
8. okt 2025

Mne kedysi dávno jeden profesor povedal, že šťastie a spokojnosť nájde človek sám v sebe a nie v partnerovi. Ak sám je nešťastný a nespokojný, tak nemôže očakávať, že to zmení druhá osoba. Šťastie existuje v maličkostiach, tam treba začať. Nie vždy sa darí a nie vždy svieti Slnko. Ako si sama napísala máš 4 zdravé šikovné deti. A súhlasím s tým čo tu bolo popísané. Treba sa venovať aj sebe a s manželom navzájom, vášmu vzťahu. Vzťah sa vyvíja a mnohokrát stačí len zapracovať.

anonym_f6d16a
8. okt 2025

@anonym_autor Moj nazor je taký prostý..možno nie na tvoj vek ideálny. Na vzťahu treba pracovať a pokúsiť sa zachrániť. Veď si mladá žena a 4 deti chceš nechať bez otca naozaj? Nemáš doma vyriešené a už sa pýtaš či si niekoho nájdeš keď máš 4 deti...och toto ma veľmi sklamalo taký postoj .

NIKDE TO JIE VŽDY IDEÁLNE, RUŽOVÉ,ALE SMUTNÉ NATOM JE,ŽE SI SI DALA UROBIŤ 4 DETI V TAK MLADOM VEKU A NEPRACOVALA NA VZŤAHU.

Lebo nechceš!

alkoholik
9. okt 2025

Ospravedlnujem sa za uprimnost. Ale zenu s 4 detmi radsej si ho ...

Strana
z3