Manžel je nevšímavý
Ospravedlňujem sa, ale aaaaaaa, už mám toho dosť!!! Musím sa tu vypísať, lebo by som mu už niečo urobila.
Je to taký chlapik- nevšimavec.
Včera som jemu a deťom povedala,že prestávam upratovať, v kuchyni som nechala všetko tak, a on si dnes dal budík na piatu, samozrejme to zobudilo aj mňa, a ja že sa ide do toho pustiť. A on sa vybral peši do práce. Asi nech ma viac pohybu, alebo má MOŽNO chcel "odbremeniť" nech ho nemusím odvážať 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Do prdele!!! Už mám toho dosť!!
Ďakujem za vypočutie.. zdieľaná bolesť je polovičná 😅
Z "Manžel je debil" na "Manžel je nevšímavý". 😃
Len vydrž 😁
Mením názov témy: manželia nevedia komunikovať a manželka sa z frustrácie uchyľuje k nadávkam.
@galganka včera, VČERA, som mu napísala do SMSky ako som na všetko sama a ,že veci na chodbe,čo priniesol sú tam už týždeň a , že ani smeti nevyniesol. Už jasnejšie to neviem povedať
@januska12323 ďakujem ♥️
@mamina7070 deti 13 a 6, som na s jeho rodičmi.
Ja viem, mala som si to všetko inak zorganizovať, alé už vytváram nový režim.
SMS-ku? Ty nemáš ústa? Treba komunikovať aj ak by ste sa mali pohádať ale komunikovať a nie si nechávať odkazu cez sms. Dofrasa ste dospelý či ?
@enmery to nemá tie grády a emóciu 😃
cize ty si doma? v prvom rade zapoj deti, tie si mala davno zapajat do prac okolo domacnosti urob rozvrh prac v domacnosti vylep na ladnicku a odstrtavaj
ak si doma je jasne ze robis toho viac ty ale nie vsetko
a vytrvaj
@3petka bol v inom meste a vyčítal mi,že si toho na seba naberiem veľa a potom jeho otravujem. Ale ok. Má pravdu, už si toho naberám menej
a co si si nabrala na seba?
@mamina7070 to už máme, len dcéra na ťažkosti s učením a tak jej škola bola pre mňa na prvom mieste. Ale to som si tiež už povedala, že musím nechať na ňu a iba jej do pomáhať. A proste jej prach nerobiť a vytrvať.
@mamina7070 starám sa o rodičov, behám s nimi po lekároch, a je toho dosť, varím, hygiena, udržiavam veľký dom, periem veela, vozím deti, krúžky, a milión vecí
Joj keď chceš, aby vyniesol kôš, povedz mu priamo. Prosím ťa , vynes smeti. Nie po týždni mu to vytknúť v sms ke..
Oki, lúčim sa s vami, idem ich zobudiť. Ešte aj spinkaju ako polená a musím ich ťahať z postele...
Tak ale ked si žena v domácnosti...
Zeny v domacnosti s detmi to maju bezne... vedia si den rozplanovat
A k tomu " nevsimavcovi" ešte toľko: po 10rokoch si začal posielať perinu. Ale len svoju stranu. Najprv som ho pochválila(ešte sa mi s tým hrdil) a po týždni mu hovorím, že by mohol aj moju stranu. Ale pekne s láskou som to vravela. On sa urazil,že vždy si nájdem niečo a nie som spokojná 🤦🏻♀️ je to DEnevšímavec
@sweet20 jasné
@barka1 nie som OTROK v domácnosti. Opatrujem jeho rodičov.
To, čo tu píšeš, že robíš, je celkom bežné, a cez deň sú deti v škole, tak neviem no.. Muž vstane o 5 a upratuje a potom ide do práce a ty si doma. Ak ti všetko padá na hlavu, choď do práce.
Prepac, my ti tu hovorime veci, ktore su normalne a ty sa hnevas... tak asi mate problem inde
tiez myslim ze problem bude skor v stereotype
deti uz mas velke mozno ich treba ucit vacsej samostatnosti
kolko si uz doma mimo prace?
A to ani nemusim byt otrok v domacnosti... ved dnes na vsetko mame roboty, ci umyvacka, ci vysavac s mopom, pracka... tiez si myslim, ze je to stereotyp... kolko rokov si doma? Podla toho co pises uz si z toho znechutena a vsetko ta stve
Že v sms

@ibrunova muž nevstal aby upratal, on len vstal, stačilo mu o šiestej, a šiel
Veď ale to čo pises sú úplne bežne veci čo zena robí a áno muž by mal pomáhať ale bohužiaľ niektorým jedincom to treba pripomínať. A ak si zena v domácnosti ako baby píšu tak čo chceš ? Zájdu si na sedenie k psychológovi lebo to trosku preháňaš a zober so sebou rovno aj muža nech pochopí tvoje pocity.
@mamina7070 už som doma 6 rokov. Dobitá stereotypom a starostlivosťou o všetkých. Ok. Budem si to nejako s riešiť keď mi hlava vychladne.
Pamätajte,že som sa sem prišla hlavne vypísať, nech mu neublížim ..😅
Už sa sem nebudem vracať. Prajem vám pekný deň ❤️
Ty opatruješ jeho rodičov? .. ženy ona opatruje jeho rodičov tak kus vďačnosti a menej komentárov, že si vela hodila na plecia by ho nezabilo ani keby kus pomohol... Mohol si tých rodičov opatrovať sám...
Nechapem, co sa tu vsetky ohanate zenou v domacnosti. To, ze je zena doma, neznamena, ze chlap doma nema pohnut ani prstom. On robi dajme tomu 8 hodin a ona ma kmitat aj zvysok dna plus sa do toho starat o jeho rodicov? Nie je sluzka pana tvorstva, je jeho partnerka. Akoze pratat po nom veci a aby nebol schopny vyniest smeti ci sa oduval, ked ho zena poprosi, aby ustlal aj jej postel, to nema nic spolocne so zenou v domacnosti, to je proste egoista zasraty.

aky je vek deti? ty chodis do prace?