icon

Manžel je nevšímavý

27. mar 2025

Ospravedlňujem sa, ale aaaaaaa, už mám toho dosť!!! Musím sa tu vypísať, lebo by som mu už niečo urobila.
Je to taký chlapik- nevšimavec.
Včera som jemu a deťom povedala,že prestávam upratovať, v kuchyni som nechala všetko tak, a on si dnes dal budík na piatu, samozrejme to zobudilo aj mňa, a ja že sa ide do toho pustiť. A on sa vybral peši do práce. Asi nech ma viac pohybu, alebo má MOŽNO chcel "odbremeniť" nech ho nemusím odvážať 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Do prdele!!! Už mám toho dosť!!
Ďakujem za vypočutie.. zdieľaná bolesť je polovičná 😅

Strana
z3
mamina7070
27. mar 2025

aky je vek deti? ty chodis do prace?

enmery
27. mar 2025

Z "Manžel je debil" na "Manžel je nevšímavý". 😃

januska12323
27. mar 2025

Len vydrž 😁

galganka
27. mar 2025

Mením názov témy: manželia nevedia komunikovať a manželka sa z frustrácie uchyľuje k nadávkam.

autor
27. mar 2025

@galganka včera, VČERA, som mu napísala do SMSky ako som na všetko sama a ,že veci na chodbe,čo priniesol sú tam už týždeň a , že ani smeti nevyniesol. Už jasnejšie to neviem povedať

autor
27. mar 2025

@januska12323 ďakujem ♥️

autor
27. mar 2025

@mamina7070 deti 13 a 6, som na s jeho rodičmi.
Ja viem, mala som si to všetko inak zorganizovať, alé už vytváram nový režim.

3petka
27. mar 2025

SMS-ku? Ty nemáš ústa? Treba komunikovať aj ak by ste sa mali pohádať ale komunikovať a nie si nechávať odkazu cez sms. Dofrasa ste dospelý či ?

autor
27. mar 2025

@enmery to nemá tie grády a emóciu 😃

mamina7070
27. mar 2025

cize ty si doma? v prvom rade zapoj deti, tie si mala davno zapajat do prac okolo domacnosti urob rozvrh prac v domacnosti vylep na ladnicku a odstrtavaj
ak si doma je jasne ze robis toho viac ty ale nie vsetko
a vytrvaj

autor
27. mar 2025

@3petka bol v inom meste a vyčítal mi,že si toho na seba naberiem veľa a potom jeho otravujem. Ale ok. Má pravdu, už si toho naberám menej

mamina7070
27. mar 2025

a co si si nabrala na seba?

autor
27. mar 2025

@mamina7070 to už máme, len dcéra na ťažkosti s učením a tak jej škola bola pre mňa na prvom mieste. Ale to som si tiež už povedala, že musím nechať na ňu a iba jej do pomáhať. A proste jej prach nerobiť a vytrvať.

autor
27. mar 2025

@mamina7070 starám sa o rodičov, behám s nimi po lekároch, a je toho dosť, varím, hygiena, udržiavam veľký dom, periem veela, vozím deti, krúžky, a milión vecí

ibrunova
27. mar 2025

Joj keď chceš, aby vyniesol kôš, povedz mu priamo. Prosím ťa , vynes smeti. Nie po týždni mu to vytknúť v sms ke..

autor
27. mar 2025

Oki, lúčim sa s vami, idem ich zobudiť. Ešte aj spinkaju ako polená a musím ich ťahať z postele...

barka1
27. mar 2025

Tak ale ked si žena v domácnosti...

sweet20
27. mar 2025

Zeny v domacnosti s detmi to maju bezne... vedia si den rozplanovat

autor
27. mar 2025

A k tomu " nevsimavcovi" ešte toľko: po 10rokoch si začal posielať perinu. Ale len svoju stranu. Najprv som ho pochválila(ešte sa mi s tým hrdil) a po týždni mu hovorím, že by mohol aj moju stranu. Ale pekne s láskou som to vravela. On sa urazil,že vždy si nájdem niečo a nie som spokojná 🤦🏻‍♀️ je to DEnevšímavec

autor
27. mar 2025

@sweet20 jasné

autor
27. mar 2025

@barka1 nie som OTROK v domácnosti. Opatrujem jeho rodičov.

ibrunova
27. mar 2025

To, čo tu píšeš, že robíš, je celkom bežné, a cez deň sú deti v škole, tak neviem no.. Muž vstane o 5 a upratuje a potom ide do práce a ty si doma. Ak ti všetko padá na hlavu, choď do práce.

sweet20
27. mar 2025

Prepac, my ti tu hovorime veci, ktore su normalne a ty sa hnevas... tak asi mate problem inde

mamina7070
27. mar 2025

tiez myslim ze problem bude skor v stereotype
deti uz mas velke mozno ich treba ucit vacsej samostatnosti

kolko si uz doma mimo prace?

sweet20
27. mar 2025

A to ani nemusim byt otrok v domacnosti... ved dnes na vsetko mame roboty, ci umyvacka, ci vysavac s mopom, pracka... tiez si myslim, ze je to stereotyp... kolko rokov si doma? Podla toho co pises uz si z toho znechutena a vsetko ta stve

letfenixa
27. mar 2025

Že v sms

sticker
autor
27. mar 2025

@ibrunova muž nevstal aby upratal, on len vstal, stačilo mu o šiestej, a šiel

3petka
27. mar 2025

Veď ale to čo pises sú úplne bežne veci čo zena robí a áno muž by mal pomáhať ale bohužiaľ niektorým jedincom to treba pripomínať. A ak si zena v domácnosti ako baby píšu tak čo chceš ? Zájdu si na sedenie k psychológovi lebo to trosku preháňaš a zober so sebou rovno aj muža nech pochopí tvoje pocity.

autor
27. mar 2025

@mamina7070 už som doma 6 rokov. Dobitá stereotypom a starostlivosťou o všetkých. Ok. Budem si to nejako s riešiť keď mi hlava vychladne.
Pamätajte,že som sa sem prišla hlavne vypísať, nech mu neublížim ..😅
Už sa sem nebudem vracať. Prajem vám pekný deň ❤️

angeli121212
27. mar 2025

Ty opatruješ jeho rodičov? .. ženy ona opatruje jeho rodičov tak kus vďačnosti a menej komentárov, že si vela hodila na plecia by ho nezabilo ani keby kus pomohol... Mohol si tých rodičov opatrovať sám...

mandzula
27. mar 2025

Nechapem, co sa tu vsetky ohanate zenou v domacnosti. To, ze je zena doma, neznamena, ze chlap doma nema pohnut ani prstom. On robi dajme tomu 8 hodin a ona ma kmitat aj zvysok dna plus sa do toho starat o jeho rodicov? Nie je sluzka pana tvorstva, je jeho partnerka. Akoze pratat po nom veci a aby nebol schopny vyniest smeti ci sa oduval, ked ho zena poprosi, aby ustlal aj jej postel, to nema nic spolocne so zenou v domacnosti, to je proste egoista zasraty.

Strana
z3