icon

Manžel má milenku

darinkaa1
24. nov 2022

Ahojte ,
Neviem či potrebujem pomoc, či iba vypočutie. Čo robiť ako sa s tým vyrovnať ? Manzel ma 7 rokov milenku , ani som to netušila doma bolo vždy všetko rovnako a v poriadku , sex mame síce možno tak raz do mesiaca ,ale myslela som si ,že je to po rokoch manželstva normálne. Nepracujem , starám sa o rodinu , oňho , a tohto som sa dočkala ? Vždy som mu verila , nerozumiem tomu a strašne to boli. Myslela som si ,že keď sa ešte dokážeme v posteli “zabaviť” aj keď nie často , že sa starám o všetko ,že mal iba úlet , ale 7rokov milenka sa mi zdá už veľmi dlha doba (dnes som sa to náhodou dozvedela)este spm sa s ním o tom nerozprávala , stále mám pocit ,že je to zlý sen. Miluje ju keď je s nou tak dlho ? A so mnou len kvôli dieťaťu ? Prečo sa so mnou teda miluje ( i keď priznám sa , iniciátor milovania som ja) ako to tak dlho dokázal tajiť ? Stále to neviem pochopiť

miadi
24. nov 2022

By som sa mu ozvala ked uz otvoril pandorinu skrinku nech aj povie ako sa vola ta krasna vzdelana bohata milenka 7r to ju musi dobre poznat kamos ..

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@mamula20 nejak som to neriešila občas som po ňom vybehla ,prečo tak malo , ale tiež sa mi už veľmi nechce, ale vždy ten sex nejak prebehol. Či bol z jeho strany nasilu asi Nie , veď inak by sa mu poviem sprosto ani nepostavil .v podstate je to už jedno hlupa som ja , že som nič neriešila , nevidela tiež mi bolo dobre a teraz toto

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@miadi aj som sa pýtala , ale potom sa nejak zbadal a už nechcel hovoriť

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@miadi teraz mám sok a budem pátrať asi si musím viac všímať a závery spravím keď si budem istá , ale intuícia až teraz zacala pracovať .myslím ,že to tak je a tí chlapi sú väčšie drbny alebo skôr prostorekejsi ako ženy , ale je to jedno teraz , hlavne teda nech sa dozviem pravdu nech už bude aká kolvek

miadi
24. nov 2022

@darinkaa1 tak sa ho opytaj alebo nejakeho ineho kamosa ked to “ vsetci “ vedia.7rokov mà hmm milenku vase dieta mà 5r Cize ju mal este nez ste si urobili dieta . Ste spolu 15r z toho skoro polku casu ty netusis co vsetci vedia . 7 rokov nie je ziadny skrat je to dost dlha doba.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
miadi
24. nov 2022

@darinkaa1 nemyslim si ze by to bola prostorekost jedine ze by bol uplny idiot . Aby sa pytal kamosovej zeny na situaciu s milenkou .. poznam par ludi co zazili neveru aj nevernikov no v ziadnej z tych story to nevykecal nejaky kamos na pumpe pri nahodnom stretnuti. A este ospevovat ze je krasna bohata vzdelana . Divna story toto.

lienka.7
24. nov 2022

@miadi presne tak... nieco tu smrdí. A poriadne

sissy27
24. nov 2022

@darinkaa1 aká náhoda… 7 rokov nikto nič a zrazu náhodný kamoš na pumpe odkope dlhoročné tajomstvo, a hneď sa pridajú dobrí ľudia, ktorí povedia, že je krásna, bohatá a vzdelaná a pomedzi to ako “práve sa pýtam a zatĺka” ty ďalej diskutuješ na mk…
No dobre, tak teraz tú o Červenej čiapočke a môžeme ísť spať 😏

lienka.7
24. nov 2022

@evamarek77 pokial si schopná prace, žiadny súd ti neprisudi vyzivne. To ze si dobrovolne sama doma, je tvoj problem

kakatulik
24. nov 2022

@lienka.7 aj mne🤔😗

svetlanka111
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
24. nov 2022

@sissy27 presne🥱

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
svetlanka111
24. nov 2022

Obdivujem tvoj klud ak je to pravda.

kitycat
25. nov 2022

@darinkaa1 tato sebalutost. No inponuje mu zena, co sa bezahrabala v putkovosti. Ked doma je vsetko "hotove" aby sa nerealizoval inde..

liljana
25. nov 2022

Pracu si nasli ini, najdes si aj ty. To su iba vyhovorky, preco si ziadnu nehladat (ucnovka, nepracujem). Aspon mas kde byvat. Malemu moze byt dalej dobry otec, ved rozchadzate sa iba vy a nie otec s dietatom.
Z "muzskeho" hladiska moze mat kludne aj zenu, dve milenky a vsetky bude mat uprimne rad. Len opacne by sa mu to asi nepacilo, kebyze ty mas este dvoch milencov. 🙂

lasoli
25. nov 2022

@darinkaa1 to mi je luto co sa ti stalo.A naisto to je pravda,preco by prave bohata mudra a vzdelana chcela zadaneho?Tvoj mamzel co robi ako vyzera?Mozno su to len zle reci a ty ked nudes oksa na to tadsej opytaj.

lasoli
25. nov 2022

a inak decko do skolky a ty sa snaz zamestnat byt je na tena co ke dobra vyhoda,a bude platit na jo tak vam nebude zle.Len sa zamestnaj aj tebe ude lepsie a to orejde casom to sklamanie.

martul
25. nov 2022

@darinkaa1 môžeš mi prosím ťa vysvetliť prečo si 5 rokov doma a nič? Ako to to mohlo vyhovovať? A staranie sa o domácnosť je výhovorka
Keby máte dom, gazdovstvo,....ale starať sa o 1 dieťa a byt? A tak sa neskutočne opustiť že si si ani len maturitu nedokončila? To ste mali taký plán že ty budeš furt doma a muž nech ťa živí?!
A máš to tu, vznikol problém a teraz čo.

888elizabeth
25. nov 2022

@darinkaa1 Ahoj, tak sex raz za mesiac je naozaj žalostne málo 🙂 zdravý človek a hlavne chlap potrebuje sexuálne spojenie aspoň 2-3x do týždňa. A nemusí byť hneď sex, máme aj ruky a ústa.

aurora33
25. nov 2022

@darinkaa1 inac a to čo si doma toľké roky robila? Bez roboty, dieťa v skolke, sex len raz za mesiac. Ja si to ani neviem predstaviť ako si aktívne trávila čas. Či len telenovely v tv a podobne?

viera
25. nov 2022

😀Podla mna troll…Dobra blbost😹

darinkaa1
autor
25. nov 2022

@aurora33 No starala som sa ešte o záhradu , venujem sa aj umeleckým veciam , varím , dohoda bola (tým že finančne sme na tom dobre ) že teda zostanem doma. Včera sme sa hádali vysvetľovali a všetko poprel. Oslovila som dalších známych cez sms prišli mi odpovede typu , neviem , nechcem sa starať , toto je medzi vami …ničomu nerozumiem

aurora33
25. nov 2022

@darinkaa1 akokolvek by sme na tom boli dobre, nikdy by som nezostala doma a nerobila zo seba takúto puťku domácu. Toto všetko čo píšeš sa dá kludne riešiť aj popri práci. Každopádne, drzim palce.

mam1na
25. nov 2022

@darinkaa1 to prejde tá bolesť. Niekedy, keď má chlap všetko, začne sa nudiť a začne takto vymýšľať. V tebe mal miliónpercentnú istotu, že si doma a nič iné. Nežiarlil na nikoho.
7 rokov je už celá večnosť.

❗❗❗Na tvojom mieste by som sa snažila zamestnať a popritom si urobila maturitu. To si dnes robí v dospelosti kopec ľudí. ❗❗❗

Mal všetko na tácke. Iná ho očarila - zrejme tým, aká je sebavedomá, samostatná - nezávislá. Presný opak manželky....
Poznám veľmi podobný príklad. 5 rokov podvádzania s kolegyňou z práce. Tá kočka sa z toho dostávala veľmi dlho. Bola to šedá myška v domácnosti, ako hovorila - nevedela si nič sama vybaviť - po úradoch, všetky vybavovačky robil manžel. Tiež spolu spávali sporadicky, vyznával jej lásku, lenže on žil dvojaký život.
Chodil k druhej, k nej domov, k mladej, bohatej, samostatnej, študovanej, atraktívnej, všetci po nej šaleli, no jej sa zapáčil muž so záväzkami. Rozbila rodinu, manžela vzala od detí.

No lenže, tá baba sa postavila na vlastné nohy. Spravila si dokonca vš popri práci. Tiež predtým nemusela pracovať, manžel nechcel, aby robila, že veď načo, keď dokázal zabezpečiť všetko.
No ona si neuvedomovala, že preňho to, čo ona robila doma - to vyváranie, servisy okolo detí, choroby detí a lekári, atď si nevažil..bral to že veď on maká, a ona je doma upratovačkou, kuchárkou, pripravenou keď on dostane chuť na ňu. On bol zbláznený do tej atraktívnej kolegyne v luxusnom kostýmčeku a pančuchách, vo vysokých opätkoch s dokonalými vlasmi.

❗❗❗ Ty sa postavíš na VLASTNÉ nohy a budeš ešte šťastná. ❗❗❗
V prvom rade práca, nech prídeš na iné myšlienky. A tým, že ty pracuješ, nech aj otecko tvojich detí, aby kmital okolo povinností s deťmi.
Staň sa nezávislou do tej miery, že budeš zarábať...... To je prvý krok.
A ja by som s ním už žiť nemohla, aj keby neviem čo. To nebol úlet v opilosti, ale 7 rokov čohosi..... Drž sa!!!! 🍀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
miadi
25. nov 2022

Aha vcera si nahodou zistila od kamosa na pumpe o pol noci si este nechcela patrat a rano pred 7am uz mas sms od ludi ze nevedia. . Co z toho mas? Ze si vymyslas Taketo story ? Ze robis z ludi blbcou co uveria tvojim vymyslom. 🤦‍♀️ najdi si lepsie hobby.

kaktusik007
25. nov 2022

jeden moj byvaly kamarat sa cielene snazil mat s milenkou dieta.... jej rodicia ho poznali.... otehotneka, porodila.... vsetci okolo to vedeli - okrem manzelky. Dieta sa styka so starsim nevlastnym bratom (mal cca 16 ked sa narodilo a otecko mu to povedal, o milenke roky vedel) styka sa s jeho mamou, bratom, celou rodinou.... ALE - manzelka nic. To dieta je uz plnolete - kamarat stale zenaty. A manzelka nic nevie.
Je to taka fakt velmi jednoduchsia zena, on strasne manipulativny clovek.

takze mne 7 rokov pride este ze paralelny vztah praskol celkom skoro.