icon

Manžel má milenku

darinkaa1
24. nov 2022

Ahojte ,
Neviem či potrebujem pomoc, či iba vypočutie. Čo robiť ako sa s tým vyrovnať ? Manzel ma 7 rokov milenku , ani som to netušila doma bolo vždy všetko rovnako a v poriadku , sex mame síce možno tak raz do mesiaca ,ale myslela som si ,že je to po rokoch manželstva normálne. Nepracujem , starám sa o rodinu , oňho , a tohto som sa dočkala ? Vždy som mu verila , nerozumiem tomu a strašne to boli. Myslela som si ,že keď sa ešte dokážeme v posteli “zabaviť” aj keď nie často , že sa starám o všetko ,že mal iba úlet , ale 7rokov milenka sa mi zdá už veľmi dlha doba (dnes som sa to náhodou dozvedela)este spm sa s ním o tom nerozprávala , stále mám pocit ,že je to zlý sen. Miluje ju keď je s nou tak dlho ? A so mnou len kvôli dieťaťu ? Prečo sa so mnou teda miluje ( i keď priznám sa , iniciátor milovania som ja) ako to tak dlho dokázal tajiť ? Stále to neviem pochopiť

pribinak
24. nov 2022

@darinkaa1 počúvaj sem, nerozmyslaj tak že kto tá kde zoberie s ucnovkou a 5 ročným dieťaťom
5 ročne dieťa nie je už bábätko, je v škôlke, ty prestaň doma robiť slúžku a nájdi si prácu aspoň na part time, teraz hľadajú do obchodov takmer všade

Začni odkladať peniaze, to je dôležité, zapoj ho do kolobehu domácnosti ako je vyberanie deti zo školy či skolky, nakupy, robenie večere, ….

lienka.7
24. nov 2022

@darinkaa1 zaujímavé je, ze kamarat ti po 7 rokoch povie, ze tvoj muz ma milenku... veľmi zaujimave. Naco ti to vravi teraz? Prečo toľko mlcal? A co tvoj muz? Tiez je bohatý, krásny a vzdelany? Kto je ta jeho milenka?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
eva193
24. nov 2022

@darinkaa1 hej cele to je zaujimave ze pri nahdonom stretnuti na pumpe to JEHO kamarat len tak vybali na teba ??? Nemas dokaz , mohol si vymyslat alebo mu chciet zle....najprv sa upokoj a zisti od manzela co sa deje

lienka.7
24. nov 2022

@pribinak závisí podla toho kto to je... ak sekretárka z prace, je to bezpredmetné, keďže gymnastikuju spolu cez pracovnu dobu

niekto2hy
24. nov 2022

@lienka.7 Kladies otazky,ako vysetrovatel.😎

lienka.7
24. nov 2022

@niekto2hy 🤣🤣🤣🤣 no diky. Proste cele sa mi to nezdá...

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@eva193 práve sa pýtam , zatĺka ze je to blbost , ale nejak mu neverím , ono to postupne asi začne všetko do seba zapadať , keď prišiel na narodeniny že si sám sebe kúpil oblečenie , že každý rok príde opálený z firemnej akcie a ktovie čo ma ešte všetko napadne myslím že je to pravda a myslím ,že ešte na niečo prídem ona ta skladačka sa nejak posklada

lienka.7
24. nov 2022

@darinkaa1 a ten známy, prečo ti to povedal práve teraz?

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@mamula20 to áno , nikdy som sa nepýtala kam ide a s kým ; nikdy nebol cez noc ale áno vybehol každý druhý deň aj na pár hodín preč cez víkend aj na pól dňa hovorím že som bola asi hlúpa a verila mu

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@lienka.7 my sme sa dlho nevideli , stretli sme sa na pumpe začali sme sa baviť a on nadhodil niečo v takom zmysle ,že teda ako na tom sme nerozumela som , začala som sa vypytovať …nechcel hovoriť zatĺkal a teda že nech nie som za idiota ale že vedia to všetci …neviem kto Všetci ale vyrazim ho asi , len strašne to boli teraz bojim sa budúcnosti , nemám prácu, maly je naňho neuveriteľne naviazaný

viveglo
24. nov 2022

@darinkaa1 zatlkat aj bude.. 100% aj keby si mala rovno dokazy, lebo len moralnejsi clovek so svedomim sa dokaze priznat, co ale on - 7rokov chrapun - urcite nie je. Vela sil ti prajem, budes to mat tazke, ale zvladnes to a budes na seba hrda 😉🍀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
darinkaa1
autor
24. nov 2022

Strašne to boli ,veď ako môže mne vyznať lásku , byt so mnou v posteli (aj keď malo ) s dieťaťom mat tak úžasný vzťah a ešte jednu k tomu toľké roky ? To je teraz kde láska ? O čom to je ? Prečo sa to stalo ?

lienka.7
24. nov 2022

@darinkaa1 no kým ho vyrazis, radšej rozmyslaj. A vyber z účtu peniaze, ak mate spolocny

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@lienka.7 ono s peniazmi asi veľký problém nebude , problém bude skôr čo so mnou , s deckom , kde sa zamestnám ? Pohovory ? Veď nemám ani maturitu

lienka.7
24. nov 2022

@darinkaa1 vies, nebudem ti tu teraz nakladať... nepotrebujes to. Ale 5 rokov ci kolko si doma a ani školu si nedorobis???

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
darinkaa1
autor
24. nov 2022

@lienka.7 ja viem , celé to bolo tak ,že peniaze mal on aj moja rodina , nikdy sme nemali nedostatok nemala som dôvod pracovať , asi som si ním bola istá neviem , asi by neodišiel odomna kvôli malému , nerozumiem ako môže hrať lásku na mna , alebo ani to som si nevšimla že ma nemiluje ? A ma sex so mnou aj keď by ma teda nemiloval ? Nemôže to byt len skrat ? Ja neviem to je neuveriteľne čo ja cítim zmätok , hanbu , strach bolesť

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
24. nov 2022

@darinkaa1 a rozvod je potom problem? Kto bude škodny viac? Ked si spočítal 2 a 2, tak sa nemusi chcieť rozvádzať. Záleží od toho aj co chce pani druha skoro "manzelka"

lienka.7
24. nov 2022

@evamarek77 pokial moze pracovať, nikto jej vyzivne na nu nepriklepne... dieta je uz veľké, ona je doma dobrovolne.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
24. nov 2022

@lienka.7 To čo je za blbá rada, že vyber peniaze. Veď všetko zarobil jej muž a nie ona, ona sedela doma celé dni. Tak nech si (keď už) vezme polku a je rada,že je rada. Manžel hľadal to, čo doma nemal - pracovitú, sebestačnú, nezávislú ženu. A nie puťku domácu. Vždy je to tak.

miadi
24. nov 2022

@lienka.7 tiez mi je to velmi divne ze kamos by to vykecal. Chlapi nie su ako zeny vedia sa kryt navzajom. Mala som kamosku co podbadzala muza islo mi to na nervy ked basnila o milencoch a doma ju muz miloval. Len Nebol dost . Raz som ju pozvala na rozluckovu party ( pred odchodom z Svk ) a nebola stredobod pozornosti vsetci chalani tam boli zadani jediny single bol gay. Tak do mna zacala z nicoho nic rypat ze aka som povrchna Lebo konverzacia bola o vselicom len nie jej oblubene o sexe.. Tak som ju poslala niekam. Ze ako si ona dovoli mna odsudzovat Ked Neni centrum pozornosti a sama mà za usami - neznasam neveru. A este jej muz si dal tu namahu mi vypisovat na Skype ( ju som blokla skoncila snou( ze preco som taka hnusna a zla co som to za kamosku takto ju trapit ze ona je doma koli Mne nestastna. Mala som 💯 chuti mu povedat ze jeho zenusku by nelutoval Keby vedel ake mà giganticke parohy .. No kusla som si do jazyka lebo to bola Moja kamoska Aj ked uz nie je. A ze to su ich sracky ktore si on raz musi uvedomit. Takze mi to pride divna story ze kamos by to takto z nicoho nic vytrubil jeho zene.

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@lienka.7 pravdepodobne ona nechce nič ked 7 rokov je s ním a našich účtoch nie je nič nezvyčajne , možno ma nejaký iný a možno sa nebude chcieť rozviesť lebo maleho miluje (i keď to som si myslela ,ze aj mna )

darinkaa1
autor
24. nov 2022

@evamarek77 mne už zomreli rodičia 😢

miadi
24. nov 2022

@darinkaa1 Ja by som chcela aj nejake dokazy Nie len ze ti kamos na pumpe povedal . Aj meno vies kto to je ? Nevies . Velmi lahko to poprie ani to nemusi byt pravda .

evamarek77
Odpoveď bola odstránená