icon

Manžel má milenku

darinkaa1
24. nov 2022

Ahojte ,
Neviem či potrebujem pomoc, či iba vypočutie. Čo robiť ako sa s tým vyrovnať ? Manzel ma 7 rokov milenku , ani som to netušila doma bolo vždy všetko rovnako a v poriadku , sex mame síce možno tak raz do mesiaca ,ale myslela som si ,že je to po rokoch manželstva normálne. Nepracujem , starám sa o rodinu , oňho , a tohto som sa dočkala ? Vždy som mu verila , nerozumiem tomu a strašne to boli. Myslela som si ,že keď sa ešte dokážeme v posteli “zabaviť” aj keď nie často , že sa starám o všetko ,že mal iba úlet , ale 7rokov milenka sa mi zdá už veľmi dlha doba (dnes som sa to náhodou dozvedela)este spm sa s ním o tom nerozprávala , stále mám pocit ,že je to zlý sen. Miluje ju keď je s nou tak dlho ? A so mnou len kvôli dieťaťu ? Prečo sa so mnou teda miluje ( i keď priznám sa , iniciátor milovania som ja) ako to tak dlho dokázal tajiť ? Stále to neviem pochopiť

athom
Odpoveď bola odstránená
darinkaa1
autor
25. nov 2022

@lienka.7 ja neviem kto to je , keď on zapiera ako to mám vedieť ? A keď som sa spýtala známych tak odpovedali : neviem , neriešim a bla bla. Sex raz za mesiac stačil aj mne hold nechcelo sa mi veľmi , vzťah mame pekný , o rodinu sa staral nemala som dôvod mu neveriť nebodaj si niečo všimnúť, samu ma to zaráža ,že 7 rokov (ak je to teda pravda ) by niekoho mal a ak áno tak možno je so mnou len kvôli dieťaťu ../.tým že nemám dôkazy ja ho neviem vyraziť z bytu a vymenit zámok a zajtra si nájsť prácu (to môžem ísť bez maturity max upratovať ) a dieťaťu to ako vysvetlím ,že vyhadzujem otca keď vlastne sa na Oko nič nedialo , veľmi ľahko sa to druhým povie -vyhod ho . Možno mal doma full servis , zlate dieta a stretol ženu pracovitu , sebavedomú , možno sa o jeho city zaujimala viac ako ja :( možno je pekná , možno nie je pribrata ako ja , možno ju mal skôr ale keď som s ním zostala tehotná už si ma vziat musel …tu je veľa otázok na ktoré neviem odpovede , niekto tu písal že ma miluje a milenku ma iba na užívanie si …milujúci človek toto urobi manželke ktorá sa oňho stará ? Milujúci človek bude mat vzťah ešte pred dieťaťom a počas toho ako dieta rastie ? Ak je vôbec všetko toto pravda a ja tuším že je , tak potom so mnou je len kvôli dieťaťu.

mirkamm
25. nov 2022

@darinkaa1 zlatko je normalne ze si zmatena, ale pravdepodobne mas doma totalneho klamara, ktory bude zapierat aj ked to uz bude jasne vsetkym (mala som tu cest)...je mi to strasne luto, ale snaz sa co najskor zistit pravdu a zariadit sa pre seba a syna. Milujuci clovek nedokaze tak dlho klamat a podvadzat...

derdia
25. nov 2022

@darinkaa1 este by ma zaujimalo ako si na to prisla, ze ma 7 rokov milenku. Vymyslene.

lienka.7
25. nov 2022

@darinkaa1 suseda naša dopadla tak, ze az po rozvode po 25 rokoch jej známy začali hovoriť ze vedeli, ze jej muz ma milenky kade chodil... 25 rokov. A navonok boli ukážkovo rodinou, v nedeľu všetci 4 spolu do kostola.
Chlap ked chce, dokáže ta podvádzať cely život. Pre niečo s tebou ostal, ale láska to zial nebola. Vyhovovala si mu, ostala si tehotná... tak si ta teda vzal. A pravdepodobne by s tebou ostal aj na stalo. Vsak mu to vyhovuje takto. Ten, kto ti to povedal, ti to nepovedal po tak dlhom čase iba tak z rozkoše. Možno chce tu zenu on alebo co... nic nie je iba tak.
Ide o teba, co chces ty. Bud sa vzchopis, dorobís si školu a začneš na sebe pracovať a pomaly postupne sa vypracujes. Mozes chodiť do fitka, plávať... vsak si doma.
Ty si teraz na ťahu, nečakaj, ze ti povie on pravdu.

hilda08
25. nov 2022

A ako to ides riesit? Ako chces zistit pravdu?

miadi
25. nov 2022

Ak je to pravda tak cez sms sa predca ludi normalne nepyta ci vedia o milenke. Ved to si sa mala osobne stretnut. Ty nemusis spat Aj dva dni ale ti znami spali a rano bum prva vec sms od teba ? Aj Keby ti chceli povedat co vedia rano nema nikto moc cas chystaju deti do skoly seba do prace . Sa cudujem ze ti vsetci hnet aj odpisali . A ze si sa nesla radsej osobne pytat z oci do oci je tazsie klamat. Niekto tu klame bud ty alebo ten kamos na pumpe. Este moznost ze tvoj muz . Ale nemal by milenku a potom dieta to nedava zmysel .koli dietatu s tebou v dnesnej dobe nikto neostane . 7rokov nemas ani tusenie a zrazu vsetko dava zmysel . Zo sluzobky v gronsku prisiel opaleny a ty nic ? Az teraz 🤔 vela tazko uveritelnych veci. A urcite nema milenku lebo si pribrala v tehotenstve ked hu mal uz rok pred tym nez ta oplodnil.

miadi
25. nov 2022

Dalej ste spolu 15r z toho si 5 na materskej . Co si robila tych 10r nez ste mali dieta ? To si bola tiez zena v domacnosti Lebo nemas maturitu a robit upratovacku sa neoplati? Zijes v Ba neverim ze job by si si nenasla v sluzbach aj bez maturity. Predavacka casnicka atd. No ak je toto cele pravda byt je na teba to uzivis aj sama. Budes mat vyzivne rodicov mas za vodou si naznacila.. a daky job si najdes staci chciet .

darinkaa1
autor
25. nov 2022

@miadi naznačila som ,že sme podedili po rodičoch ,ja už rodičov nemám , spoznali sme sa otehotnela som vzali sme sa sme , nemusela som pracovat , dohoda bola taká …robila som si svoje , rada varím , kreslim , kamosky už moc nemam a tak som si žila v bubline a počula som že ma milenku viac k tomu nemám čo dodať. Neviem odpovedať neviem sa vám brániť , jednoducho zatiaľ je to sok …čo urobím keď nemám dôkazy ? Mám ísť zvoniť ľuďom ktorý ho poznajú a pýtať sa ich ? Dnes v online dobe už aj to by som bola za chuderu klopať im pri dverách , momentálne som v stave kedy som si neni nicim istá a teda asi nezvladam nič , prvý môj nápad bol “porozprávať” sa tu … keďže nemám komu zavolat , komu povedať , snažila som sa písať sem aby som mala aj iné názory , potom som sa pýtala jeho - poprel , písala som sms známym - neriešili takze čo ako kedy o koľkej som mala urobiť je ľahké komentovať ťažšie je to realizovať keď človek nevie kde je vlastne pravda

lasoli
25. nov 2022

@miadi ano a podla teba zasa vymyslena tema,amen.

oli18
25. nov 2022

@darinkaa1 Chlapi sa v takých veciach správajú podľa Plzáka : "zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať". Musíš nájsť nejaké dôkazy, ak nie z minulosti, tak aj nové. Možno bude teraz robiť chyby a prezradí ho niečo. Náhoda je blbec. Držím palce, nech to zvládaš.

darinkaa1
autor
25. nov 2022

@oli18 ďakujem pekne , prv než začnem podnikať kroky chcem si byt 100% istá (no ale zasa , bez vetra sa ani lístok nepohne )

katkati
25. nov 2022

@darinkaa1 Ten kamarát z pumpy by ti neprezradil viac? Ale musel by si byť istý, že ho nebonzneš manželovi.

sandria
25. nov 2022

@darinkaa1 preco nezavolate tomu tvojmu kamarátovi pripadne za nim choďte obidvaja ak to nieje pravda tak nech si to tvoj muž s nim vybaví a ak ten kamarát vie viac tak nech to povie ved už aj tak povedal. A mimochodom tebe stačí ze ti niekto cudzí povie ze ťa muž podvádza a hneď tomu veríš ??

darinkaa1
autor
25. nov 2022

@sandria píšem že som si neni 100% istá nepovedala som ,že tomu verím , ale že potrebujem čas, budem to riešiť ale ešte som zmätená

nafka0483
25. nov 2022
lienka.7
25. nov 2022

@nafka0483 ďalšia micinka???? Ja už nemám slov na toto tu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

hilda08
25. nov 2022

@lienka.7 mne rozum neberie naco je dobre si tu vymyslat, co z toho ti ludia maju?

miadi
25. nov 2022

@lasoli a ty zas veris kazdej blbosti co sa tu napise 😉uz tu bolo tolko vymyslenych tem a x krat sa to aj dokazalo. Taky anonym ako ty pre mna tiez nie si daleko od trolla. Rest In Peace.

lenkakravcova
25. nov 2022

@darinkaa1
7 rokov ma milenku a 5 rokov mate dieťa? To by bola s ním pomaly skôr než ty..
A ty od 3r sedíš doma, nevzdelavas sa, nepracuješ, neschudneš a mate sex raz v mesiaci a pritom sa čudujem ze chodí za nejakou inou? 😶 Celé divne.. Ak je to tak, dalo sa to aj čakať.

lasoli
26. nov 2022

@lenkakravcova a co,to je podla teba dovod na podvadzanie??Som si nemyslela ze si taka povrchna.

lianka123
26. nov 2022

@darinkaa1 ahojky. Ja tieto paralelne vztahy neuznavam vobec, poznam vsak viacerych ludi, co tak ziju. Aj som sa s takymi ludmi rozpravala, ze preco to vlastne robia a ono to nie je o tom, ze si svoju zenu nevazia, skor je to o tom, ze nove telo, zazitky atd.
Podla mna je teraz pre teba bytostne dolezite, aby si sa osamostatnila, nie v zmysle balim veci a udem. Ale v zmysle zacat robit nieco co zarobi peniaze, lebo cakat na to, ako to cele dopadne asi nie je stastne riesenie.
Osobne povazuhem za velmi nestastne, ze ti ten pan porozpraval o tom vztahu.

eva112014
26. nov 2022

@lenkakravcova Ty si spadla z Marsu? Ty nevieš, že aj krásne, úspešné, vzdelané ženy muži podvádzajú?

lenkakravcova
26. nov 2022

@lasoli Nie je to dôvod pre ospravedlnenie, ale veľa to vysvetľuje..

aurora33
26. nov 2022

@lasoli podla mňa to nie je o povrchnosti. Neospravedlňujem toho nevernika, ale kebyže som muž a prídem domov z prace, kde ma čaká žena, ktorá sa za celých 5 rokov nikam neposunula a nič od života nechce, stačí jej to že len rada vari, kreslí a je spokojná so sexom raz za mesiac , asi by ma takýto partner doslova a do písmena ubijal.

diaszoky
28. jún 2023

@darinkaa1 autorka ako si dopadla?

olusik112
29. jún 2023

Nemaš dokaz avšak povedz mu že aby si mu mohla znova verit potrebuješ si byt ista nech ti poskytne vypis z mobilu za posledneho pol roka. Ak je čisty rad s tym bude suhlasit ak ale ma za ušami bude sa vykrucat. Na vypise uvidiš či si s niekym viac smskuje alebo vola.

ellinorka
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
30. jún 2023

@diaszoky
@olusik112 uz nema ucet autorka

diaszoky
30. jún 2023