icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

18. mar 2026

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

anonym_fe5b9b
19. mar 2026
@anonym_969304

@anonym_fe5b9b Taketo zeny sa snazia vyviniť sa lebo mozno ked pride chvilkove svedomie tak to obcas zabolí. Keď viem ze ma chlap rodinu a chrapem s nim tak svata nie som. Ja by som sa do zrkadla nevedela pozrieť, keby viem ze ma doma male deti a manzelku. Takze ano taketo zeny rozbijaju rodiny a opeknujte si to ako chcete. Samozrejme nechcem tym povedat, ze chlap je v tom nevinne somar tiez…

@anonym_969304 ani ja by som to mozno nevedela-nemohla. Ale vies, co jej natlacil do hlavy? Aky je nestastny, su pred rozvodom, zena ma milenca... Nie nezatvaram oci. STALE je na vine LEN CHLAP. Tu zenu nemusi zaujimat jeho rodina-to je jeho svedomie.

tiezjedna
19. mar 2026
@anonym_7ca14b

@tiezjedna tvoja odpoved je presne iba sposob ako zatvorit oci pred tym, ze toto je realita a naozaj sa to deje v praci a neni to nic vynimocne 🤢

@anonym_7ca14b a to je presne to, kam som mierila, od "každý s každým" mierniš na "nie je to nič nenimočné"... 😕 Negeneralizuj, to je všetko.

anonym_7ca14b
19. mar 2026
@mandzula

@anonym_7ca14b ja nepopieram, ze sa to deje, reagovala som na prispevok, ktory sa niesol v duchu, ze to robi kazdy.

@mandzula kazdy s kazdym som skor myslela, ze nie len muz a zena ale aj zena a zena napr. Ja som zazila aj baby co mali normalne chlapov ako sa tam spolu bozkavali a obchytkavali, chlapi si to tocili a fotili. Nechutne.

biba_18
19. mar 2026

@anonym_7ca14b preboha, to fakt v akej firme robíš? 😲

anonym_7ca14b
19. mar 2026
@biba_18

@anonym_7ca14b preboha, to fakt v akej firme robíš? 😲

@biba_18 uz tam nejsom ale velmi znama je 😉

anonym_7ca14b
19. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_7ca14b a to je presne to, kam som mierila, od "každý s každým" mierniš na "nie je to nič nenimočné"... 😕 Negeneralizuj, to je všetko.

@tiezjedna kazdy s kazdym som myslela, nie len muz so zenou ale aj napr zena so zenou. Nie, ze kazdy podvadzal. Ja som odtial radaej utiekla spat lebo mi bolo na grc

tiezjedna
19. mar 2026

@anonym_autor ako dopadla konfrontácia??

anonym_9d98f9
19. mar 2026
@anonym_7ca14b

@tiezjedna kazdy s kazdym som myslela, nie len muz so zenou ale aj napr zena so zenou. Nie, ze kazdy podvadzal. Ja som odtial radaej utiekla spat lebo mi bolo na grc

@anonym_7ca14b Sodoma-Gomora, Cecilko😄

anonym_f36f6f
19. mar 2026
@anonym_d5708f

@anonym_autor sa nedivím, keď ta ma doma non stop 12 rokov, ze mu ideš na nervy a rozkoš hľadá niekde inde. Ty si pekne hovkaj spokojne doma a čakaj a bud ticho. Cez víkend stráž deti a pán si zatiaľ vytrasie vajíčka s inou. A karavana ide ďalej.

@anonym_d5708f @patrike ešte aj toto lajknes. Ty si strašný odpad 😃fuj ty kokos že existujú takito bezchrbtovi ľudia

anonym_9d98f9
19. mar 2026
@tiezjedna

@anonym_autor ako dopadla konfrontácia??

@tiezjedna Ale prosim ta...tato si usta neotvori.

sickynickyobsadene
19. mar 2026
@anonym_969304

@anonym_autor Vsetky mudrlantky, ktore pisete o sebaucte ste si to buď nezazili, alebo zazili ale velmi davno. Pre cloveka je to sok, keď to zisti potrebuje to spracovať. Mne sa to nestalo ale som dieťa haha 29 rocne, ktore ma uz svoju rodinu. Moj otec robil co Vas muz a dlhe roky som nechcela ja muza kvoli tomuto lebo som to videla doma. Bude to tazke urcite, kym to clovek prehltne mozno cely zivot to potrva, ale radaej sama ako toto a traumatizovat si deti. Zivot je nevyspytatelny mozno o par rokov si poviete chvalabohu. Nic nie je take cierne ako sa zda. Moja mama je teraz iny clovek, spokojna a stastna. Verim, ze aj po tomto tazkom kroku budete stastna aj vy, aj keby nie hneď rokmi urcite. Uprimne ze musim tak sprosto ja by som zeny ktore rozbijaju rodiny so zihlavou po pici s prepacenim vysvacala😁.. nech sa na mna nikto nehneva, ja sa cely zivot pytam ako mozu zit taketo osoby co niekomu dodrbu rodinu..

@anonym_969304 👍❤️‍🩹😘

tiezjedna
19. mar 2026
@anonym_d5708f

@anonym_autor sa nedivím, keď ta ma doma non stop 12 rokov, ze mu ideš na nervy a rozkoš hľadá niekde inde. Ty si pekne hovkaj spokojne doma a čakaj a bud ticho. Cez víkend stráž deti a pán si zatiaľ vytrasie vajíčka s inou. A karavana ide ďalej.

@anonym_d5708f podriadená, si to ty??😎

anonym_4388f8
19. mar 2026

V tomto prípade by som to milenke za vinu nedávala, chlap je jej šéf, ona mu je podriadená, tu zlyhal na plnej čiare manžel.
Zneužil svoje prac, postavenie a urobil tú najúbohejšiu vec, mladú podriadenú pod tlakom okolností(udržať si prácu a stabilitu vo firme atď) sprosto využil na sex účely a toto veľmi vypovedá o jeho charaktere.

sweaaa
19. mar 2026
@anonym_4388f8

V tomto prípade by som to milenke za vinu nedávala, chlap je jej šéf, ona mu je podriadená, tu zlyhal na plnej čiare manžel.
Zneužil svoje prac, postavenie a urobil tú najúbohejšiu vec, mladú podriadenú pod tlakom okolností(udržať si prácu a stabilitu vo firme atď) sprosto využil na sex účely a toto veľmi vypovedá o jeho charaktere.

@anonym_4388f8 Tiez si myslim ze moze mat z toho vazne problemy, ak by sa rozhodol milenku opustit, kedze je nadriadeny. Treba pocitat minimalne s tym, ze pride o pracu, ak sa milenka nas..... A to bude rad, ak pride iba o pracu. Ine by to bolo medzi kolegami na rovnakych poziciach.

tiezjedna
19. mar 2026
@sweaaa

@anonym_4388f8 Tiez si myslim ze moze mat z toho vazne problemy, ak by sa rozhodol milenku opustit, kedze je nadriadeny. Treba pocitat minimalne s tym, ze pride o pracu, ak sa milenka nas..... A to bude rad, ak pride iba o pracu. Ine by to bolo medzi kolegami na rovnakych poziciach.

@sweaaa možno je majiteľ a nemá ho kto vyhodiť...

anonym_4388f8
19. mar 2026
@sweaaa

@sweaaa áno, takýto prešlap si treba 100krát premyslieť, hlavne keď má ešte aj rodinu..
Takéto vzťahy na pracovisku sa utajiť nedajú, je tam príliž veľa svedkov a veľký risk z každej strany
A išiel bezhlavo do toho a ťahá to tak 1 rok, fakt neospravedlniteľné

lady511
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

@anonym_autor autorka nápis mi sukromku,môžeme si o tom popisat

anonym_b25716
19. mar 2026

@anonym_autor tá sa už neozve, ona nechcela odísť, chcela vedieť, ako sa muža pýtať na neveru, tak, aby zostal s ňou aj naďalej a aby neodišiel za milenkou a ako to urobiť, aby sa nezamiloval do milenky. To je všetko. 🤣Už jej povedal, že zostane s ňou a je to vybavené. Takto jednoduché to je. A potom sú tu témy o rakovinach, prečo toľko mladých ľudí je chorých. No možno aj preto, že v živote neriešime veci, ktoré nás doslova žeru, rozožieraju a ničia, ale namiesto toho šúchame nôžky a poslušne vykonávame stanovené funkcie.🤔

tiezjedna
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

@anonym_autor ja myslím, že neprerastie. Ak ju obrába rok, tak keby sa zamilovať mal, bol by v tom až po uši už dávno. Jemu len vyhovuje, že môže šukať mladú, vnadnú a zrejme dosť obmedzenú slečnu.

biba_18
19. mar 2026

@tiezjedna ona môže byť obmedzená (aj keď neviem ako to vieme tvrdiť) - on však môže byť veľmi rozumný aj keď je je zamilovaný... keď jeho racio vyhráva, tak ten rok nemusí byť až taký dôležitý...

tiezjedna
19. mar 2026
@biba_18

@tiezjedna ona môže byť obmedzená (aj keď neviem ako to vieme tvrdiť) - on však môže byť veľmi rozumný aj keď je je zamilovaný... keď jeho racio vyhráva, tak ten rok nemusí byť až taký dôležitý...

@biba_18 pre mňa je obmedzená každá mladá pekná baba, ktorá sa nechá pichať starým ženatým capom...

anonym_4388f8
19. mar 2026
@tiezjedna

@sweaaa možno je majiteľ a nemá ho kto vyhodiť...

@tiezjedna to je jedno, malo by mu byť jasné, že to nie sú správne okolnosti aj koli jeho postaveniu, aj ten štýl písania ako jej ho tam vrazí hovorí o tom kto je šéf.. je si vedomí svojej pozície a zaradil do náplne práce aj sex s podriadenou, ktorej sa z toho bude dať vycúvať len keď odóde z firmy

biba_18
19. mar 2026

@tiezjedna môže byť od nej iba o 10 rokov starší ... možno nechce deti tak sa nechce viazať ... milion možno ... nepoznáme ju ...
ako chápem, čo píšeš, ale nie je to vždy také jednoznačné ...

anonym_b25716
19. mar 2026
@tiezjedna

@biba_18 pre mňa je obmedzená každá mladá pekná baba, ktorá sa nechá pichať starým ženatým capom...

@tiezjedna prosím ťa, tá mladá má viac rozumu, ako autorka, s troma deckami na krku a kurevnikom k tomu. Mladá si užije a zavesí sa na iného a využije a vyťaží zo situácie všetko čo sa dá. Myslíš, že ju ten starý cap zaujíma? Len tie výhody ju zaujímajú a určite ich nebude malo.

sova7
19. mar 2026
@tiezjedna

@tiezjedna nebola si v jej situácii. A čo chlap? Vie že má doma ženu rodinu a pretahuje mladé baby. To je aj vec chlapa normálny nebude naháňať ženy keď si vazi partnerku.

katkati
19. mar 2026

Muž, ktorý podvádza manželku, s ktorou žije v normálnom funkčnom vzťahu je chladný a bezcitný chudák. On urobí tak ako to bude vyhovovať jemu. Zaslúžil by si, aby sa popálil.

tiezjedna
19. mar 2026
@anonym_4388f8

@tiezjedna to je jedno, malo by mu byť jasné, že to nie sú správne okolnosti aj koli jeho postaveniu, aj ten štýl písania ako jej ho tam vrazí hovorí o tom kto je šéf.. je si vedomí svojej pozície a zaradil do náplne práce aj sex s podriadenou, ktorej sa z toho bude dať vycúvať len keď odóde z firmy

@sova7 to predsa nijako nerozporujem... o jeho morálnom prerazenom dne je škoda sa baviť👍

@anonym_b25716 ja ti neviem no. Mladá krásna baba, ktorá nemá v hlave nasraté sa nepotrebuje nechať ocejchovať prívlastkom "milenka" predsa, nie? Bez ohľadu na výhody.
@anonym_4388f8 samozrejme, že to nie je správne, písala som to hneď v prvých komentároch, že je to chuj, ktorý využíva pozíciu moci.

anonym_969304
19. mar 2026
@anonym_fe5b9b

@anonym_969304 ani ja by som to mozno nevedela-nemohla. Ale vies, co jej natlacil do hlavy? Aky je nestastny, su pred rozvodom, zena ma milenca... Nie nezatvaram oci. STALE je na vine LEN CHLAP. Tu zenu nemusi zaujimat jeho rodina-to je jeho svedomie.

@anonym_fe5b9b No a presne pretoto si myslim, ze take zeny su odpad😁 Lebo pisete, ze zenu nemusi zaujimat jeho rodina a deti. No mna by zaujimala. Ked to ma ten chlap take zle doma, uboziatko nech sa rozvedie a nech zacina novy zivot potom, ale nie ze vedie dva zivoty. To si neviete predstavit alebo viete neviem.. co to spravi. To nikdy nie je o dvoch ludoch rozbije to dalsie zivoty. Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Neopeknovat sa, ze to to moze len chlap. Mat ciste svedomie je na nezaplatenie..

sova7
19. mar 2026
@anonym_969304

@anonym_fe5b9b No a presne pretoto si myslim, ze take zeny su odpad😁 Lebo pisete, ze zenu nemusi zaujimat jeho rodina a deti. No mna by zaujimala. Ked to ma ten chlap take zle doma, uboziatko nech sa rozvedie a nech zacina novy zivot potom, ale nie ze vedie dva zivoty. To si neviete predstavit alebo viete neviem.. co to spravi. To nikdy nie je o dvoch ludoch rozbije to dalsie zivoty. Ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Neopeknovat sa, ze to to moze len chlap. Mat ciste svedomie je na nezaplatenie..

@anonym_969304 môžu za neveru dvaja ale ja si myslím že odpad je aj ten chlap. U chlapa šéfa je to zvlášť hnusne aby zneužíval svoje postavenie a moc na lov žien. Plus tie spravy ako keby žena bola iba nástroj na jeho uspokojenie. A ventilovať sa da aj inak nie naháňaním žien

anonym_fe5b9b
19. mar 2026
@tiezjedna

@sova7 to predsa nijako nerozporujem... o jeho morálnom prerazenom dne je škoda sa baviť👍

@anonym_b25716 ja ti neviem no. Mladá krásna baba, ktorá nemá v hlave nasraté sa nepotrebuje nechať ocejchovať prívlastkom "milenka" predsa, nie? Bez ohľadu na výhody.
@anonym_4388f8 samozrejme, že to nie je správne, písala som to hneď v prvých komentároch, že je to chuj, ktorý využíva pozíciu moci.

@tiezjedna ta baba nemusi byt ani mlada, ani krasna, ani nemusi mat v hlave nasrane. Proste sa stane. Tam nejde o cajch milenky. Ved ona sa mohla zamilovat, alebo len potrebuje sex, alebo financne vyhody...nevieme. Vinu ma ten, co podvadza.