Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
@tiezjedna ta baba nemusi byt ani mlada, ani krasna, ani nemusi mat v hlave nasrane. Proste sa stane. Tam nejde o cajch milenky. Ved ona sa mohla zamilovat, alebo len potrebuje sex, alebo financne vyhody...nevieme. Vinu ma ten, co podvadza.
@anonym_fe5b9b to bola reakcia na popis autorky, ktorá tú milenu videla - mladá, krásna, štíhla s veľkými kozami...
A čo sa autorka neozve? Ani neviem, či chcem, aby s ním ostala, či ho kopla do zadku. Milenka určite nechce chlapa s tromi deťmi. A v konečnom dôsledku si myslím, že ani on nechce prísť o rodinu, len si užíva "zakázané ovocie" a tajne dúfa, že to nepraskne.
Ahojte rozhovor prebehol, napíšem sem dnes že čo sa dialo len práve nemám čas. Mám zmiešané pocity. Z toho ako som sa bála že od nás odíde teraz rozmýšľam či s ním dokážem ostať ja.
Ty do prace a rozdeľte si starostlivosť o deti.. Potom nebude mať kedy myslieť na iné pixky
@anonym_fe5b9b to bola reakcia na popis autorky, ktorá tú milenu videla - mladá, krásna, štíhla s veľkými kozami...
@tiezjedna ja som pisala vseobecne situaciu. Milenka neznamena automaticky lepsia a krajsia.
Milenka dava muzovi to co nedostane doma, a po tvojej reakcii na tie ich spravy je jasne ze doma asi nedostava ten typ sexu ktory by si predstavoval
Fuuu no ani by ma nenapadlo s nim zostat🫣
@anonym_969304 prosim ta, kto rozbija rodinu? Ta zena? trochu to mas pomylene. Ta zena dala autorke nejaky slub? Slubila autorke ona vernost? Co su to za dedinske taraniny? Manzel jej robil rodinu. Nemam rada zufale kecy, kde sa dava vina zene. Ked suka neda... no urcite ten chlap skoci inde. To je cele IBA O NOM!!!
@anonym_fe5b9b cize zena, co spi s tvojim muzom je vlastne v pohode, najma ak o tebe vie?
@anonym_fe5b9b cize zena, co spi s tvojim muzom je vlastne v pohode, najma ak o tebe vie?
@anonym_730cdf v prvom rade budem riesit svojho muza. Ta zena ma nezaujima. Ona nema so mnou vztah, mne neslubovala vernost, nema voci mne ziadne zavazky. Vytaham za gule svojho muza, ten za to moze. Nikto iny. Takisto-ked sa ja budem kurvit, nemoze za to moj milenec, ale ja. JA SOM ZODPOVEDNA ZA SVOJE KONANIE. NIKTO INY!!! Ja si ponesiem nasledky a so mnou bude robit manzel poriadky.
V tomto prípade by som to milenke za vinu nedávala, chlap je jej šéf, ona mu je podriadená, tu zlyhal na plnej čiare manžel.
Zneužil svoje prac, postavenie a urobil tú najúbohejšiu vec, mladú podriadenú pod tlakom okolností(udržať si prácu a stabilitu vo firme atď) sprosto využil na sex účely a toto veľmi vypovedá o jeho charaktere.
@anonym_4388f8 prosim ta, kde zijes? u Clintona v urade? akoze kazda podriadena je automaticky nadriadeneho milenka, lebo sa boji o pracu? ako ved ked chce funou zarabat, na to su ine institucie... toto je velmi zcestna teoria... ze podriadena musi spat so svojim sefom... a kupovat detom a manzelke na vianoce potom darceky nie?
@anonym_730cdf v prvom rade budem riesit svojho muza. Ta zena ma nezaujima. Ona nema so mnou vztah, mne neslubovala vernost, nema voci mne ziadne zavazky. Vytaham za gule svojho muza, ten za to moze. Nikto iny. Takisto-ked sa ja budem kurvit, nemoze za to moj milenec, ale ja. JA SOM ZODPOVEDNA ZA SVOJE KONANIE. NIKTO INY!!! Ja si ponesiem nasledky a so mnou bude robit manzel poriadky.
@anonym_fe5b9b suhlasim, ale ta dotycna v tom rozhodne nie je nevinne... tiez sa sama rozhodla niekomu rozbit rodinu... ano, co tam koho po stetke... muz ma zaujima... ale ked suka neda, pes ne* ebe , nie? ak by mala trochu moralne hodnoty, musel by muz hladat inu... ale tato sa mu zjavne ponukala... nic to nemeni na to, ze problem v mojom manzelstve je manzel.... nie ta dievcina... ale netvarme sa, ze nema podiel
Milenka dava muzovi to co nedostane doma, a po tvojej reakcii na tie ich spravy je jasne ze doma asi nedostava ten typ sexu ktory by si predstavoval
@anonym_86c22a milenka je suka, štetka, ktorá berie co príde. Počkaj ešte pár rockov, a koli tvojej povesti ani pes po tebe nestekne.
Ja akože neviem ako iné ženy, ale kebyže toto ja zistím, že má manžel podvádza, ani prstom by sa má už viac nedotkol, sprotivil by sa mi, nedokázala by som ďalej viac fungovať normálne a tváriť sa že všetko je ok, zničil dôveru. Tu už nevybuduje opäť.
Stat sa mi toto, asi sa polozim. A nasledne vyberiem ucty a regulerne mu oznamim rozvod a striedavku alebo volny vztah s tym, ze si doprajem zivot ako on. A ked sa budem bavit, bud strazi decka on alebo opatrovatelka. Byt obetavou, pokornou a tradicnou matkou je cesta do pekla dost casto. Tiez mam vyssie postaveneho manzela, ale predtym nez som nastupila na rodicak, tak sa na mna musel napisat poriadny majetok, inak by ma prestriedal na rodicaku, neposkodim si karieru, aby som sa starala zadarmo o cudzi majetok a deti, ktore su i jeho, to by nerobil ani on. Takze je jasne, o co by priesil v pripade komplikacii. A samozrejme potrebujem cas na cvicenie, relax, spanok a zdravu stravu, dovolenku s kamoskami (on to ma vsetko tiez, proste sme partneri, mame pravo na rovnako kvalitny zivot), o deti sa starame spolu, takze obaja vieme, aka je to makacka.
@anonym_fe5b9b suhlasim, ale ta dotycna v tom rozhodne nie je nevinne... tiez sa sama rozhodla niekomu rozbit rodinu... ano, co tam koho po stetke... muz ma zaujima... ale ked suka neda, pes ne* ebe , nie? ak by mala trochu moralne hodnoty, musel by muz hladat inu... ale tato sa mu zjavne ponukala... nic to nemeni na to, ze problem v mojom manzelstve je manzel.... nie ta dievcina... ale netvarme sa, ze nema podiel
@anonym_730cdf NIE NEMAS PRAVDU. KED SUKA NEDA, ANI PES.... nie, nie,nie!!!! To su take dedinske povedacky. NESTARAJ SA O SUKU STALE. PORIES SI SVOJHO PSA.
Posledny krat-uz sa neobudem opakovat ako gramofon- MILENKA NEROZBILA RODINU. ROZBIL JU TVOJ MUZ. TY NEMAS RODINU S MILENKOU.
@anonym_730cdf nikomu nic robijat nemusi - mozno si chcela len uzit a zavesit si do buducnoisti na krk debila, co podvadza svoju zenu naozaj netuzi...spavat s nim jej ale problem nerobi, mozno ma z toho nejake benefity - dovolenku, vikendy, co-to pokupi...
jediny, kto robi problem je zenaty chlap - on za to moze, nie milenka
@anonym_730cdf NIE NEMAS PRAVDU. KED SUKA NEDA, ANI PES.... nie, nie,nie!!!! To su take dedinske povedacky. NESTARAJ SA O SUKU STALE. PORIES SI SVOJHO PSA.
Posledny krat-uz sa neobudem opakovat ako gramofon- MILENKA NEROZBILA RODINU. ROZBIL JU TVOJ MUZ. TY NEMAS RODINU S MILENKOU.
@nyusika
@anonym_fe5b9b milenka je za mna rovnaky odpad
@anonym_fe5b9b mňa sa to netyka, ja som napísala definíciu kto je vlastne MILENKA
@anonym_730cdf to "keď suka nedá, pes neskočí" je ospravedlňovanie muža... prečo ospravedlňuješ mužov a ich správanie??
@anonym_730cdf Nie, milenka rodinu nerozbíja, ak ju niekto rozbíja, tak zadaný chlap. Písala som to sem už viackrát - držíš diétu (si zadaná) a v cukrárni je vystavený lákavý koláč (krásny chlap). Keď ten koláč zješ, kto porušil diétu? Ty alebo koláč? A s tým psom, to je výmysel ľudí, čo podvádzajú, aby si očistili svedomie.
Ahojte rozhovor prebehol, napíšem sem dnes že čo sa dialo len práve nemám čas. Mám zmiešané pocity. Z toho ako som sa bála že od nás odíde teraz rozmýšľam či s ním dokážem ostať ja.
@anonym_autor drž sa
@nyusika
@anonym_fe5b9b milenka je za mna rovnaky odpad
@anonym_730cdf jasne, ked sa ta to tyka, tak je pochopitelne, ze radsej budes kydat na milenku, ako na svojho chlapa - tazko by si zila s pocitom, ze mas prietrnika, co si ta nevazi
ja nepisem, ze tie zeny su vzor moralnej cnosti - iba to, ze ich cielom rozhodne nemusi byt rozbijat niekomu manzelstvo - su aj take chuderky, co proste chcu len vytazit maximum z promiskuitneho chlapa, co si nevazi svoju zenu
Mozme to aj otocit: keby ten pes tolko nevyskakoval, mozno by mu ta suka nedala. 😀😉
Mozme to aj otocit: keby ten pes tolko nevyskakoval, mozno by mu ta suka nedala. 😀😉
@anonym_fe5b9b resp keby pes tolko neponukal...
@anonym_fe5b9b medzi psami je to ale tak - ak ona ešte nie je pripravená, pes môže skákať koľko chce ... v podstate to tak platí v celej živočíšnej ríši ...
@anonym_730cdf jasne, ked sa ta to tyka, tak je pochopitelne, ze radsej budes kydat na milenku, ako na svojho chlapa - tazko by si zila s pocitom, ze mas prietrnika, co si ta nevazi
ja nepisem, ze tie zeny su vzor moralnej cnosti - iba to, ze ich cielom rozhodne nemusi byt rozbijat niekomu manzelstvo - su aj take chuderky, co proste chcu len vytazit maximum z promiskuitneho chlapa, co si nevazi svoju zenu
@nyusika moze sa ma to tykat aj ako tej dievciny... ide aj o moje hodnoty, ci z niekoho takto tazit s vedomim ze sukam na stole , kde su rodinne fotky... to je cele...
@nyusika moze sa ma to tykat aj ako tej dievciny... ide aj o moje hodnoty, ci z niekoho takto tazit s vedomim ze sukam na stole , kde su rodinne fotky... to je cele...
@anonym_730cdf v tomto prípade sú morálne hodnoty ženatého chlapa nad morálnymi hodnotami peknej, nezadanej, sexuchtivej samičky. Ona nemá doma deti a muža, zato on má doma ženu a deti, ktorej prisahal vernosť pred oltárom.

@sova7 Samozrejme je aj ten chlap odpad, keby si vazil svoju zenu nikdy by take neurobil. Ale nech sa taketo zeny co chrapu so zenačmi nehraju na chudiatka, ze ony nevedeli, ony netusili a stavaju sa do role obete a presvedcili samu seba o tom, ze su v tom vlastne nevinne, aby vedeli so sebou zit. A mozu sa tu opeknovat ako chcu🙂 Chvalabohu ja nemusim zaspavat s tym, ze nejake deti alebo nejaka rodina o mne hovori, ze som ku*va. No, zrejme toto niekomu brnkne na strunku..