Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
@anonym_f775cf Naopak, ja to ochotne pripustim, ze by to tak bolo. Len pozor, vidly do toho hadzu ako vzdy peniaze. Nanic ti je alfa samec, ked potrebujes niekoho ako zdroj prijmov na materskej.
@patrike a tebe je nanič 20 ochotných samičiek, keď nie si alfasamec. Môžeš len slintať a kukať ako sa to robí.
@anonym_f5aafd je to možné. V určitom období to je pre chlapov veľmi zaujímavé... Jednak ich to zbaví pocitu, že je veškerá finančná zodpovednosť len na nich a jednak začne pre nich byť tá žena svojim spôsobom nedostupná, nie sú stred jej vesmíru, ak mi rozumieš😉
@tiezjedna Hej, ale ked je realne rozlietana a nedostupna, nema nanho cas. A to by presne bola ona ten typ, keby musela okrem deti a domacnosti riesit este aj pracu. Kde by vladala a stihala este s muzom chodit do divadla, ci na vinko? Neverim, ze by sa hrnul prilozit ruku k dielu doma nejako vyraznejsie.
@anonym_fe5b9b sledujem uz dlhsie jeho prispevky a byvaju plne demagogie a plytkosti
@anonym_f5aafd a ty si ochotna ho prijat naspat, ked sa jej nabazi????
@anonym_a49a1a urcite nie.
@anonym_28913e Zbalil caky paky a odisiel ku nej, lebo ona mala volny byt. Su teraz vo faze honey moon, takze dokopy nic neriesia. On je uplne zaslepeny. Ona to urobila uz 3x, rozbila takto 3 manzelstva, pokazde sa aj vydala a zas rozviedla. Vobec nepochybujem ze ma pre neho tiez peknu smutku historku. On v tom urcite nie je nevinne, to nepochybujem, ako som napisala, ked sa chlap "nudi". Ten moj vsetko videl v poslednom case negativne, mal nejaku depku, pritom technicky za seba som mala pocit, ze sa nas vztah zlepsil, lebo ako su deti starsie, je to s nimi lahsie.
Ja som videla ich komunikaciu, sice iba utrzok, ale dost mi stacilo. Pre neho to bol unik zo stereotypu, a povinnosti, ona ho manipulovala, posielala mu fotky ako sa bavi... len on to nevidi. Teraz je to vo faze nicoho... proste sa caka, lebo aj ja prechadzam roznymi fazami. Vy to mate ako?
@anonym_f5aafd kolegyňa v práci, v rovnakom veku, s veľkým dieťaťom (aj my aj ona), jedného dňa som si uvedomila, že stále o nej rozpráva ale že stále, v každej situácii ju spomenul, keď som hovorila niečo hneď otočil a začal o nej, o jej rodine, o jej decku, o jej problémoch tak som kukla správy a zistila som, že si píšu v noci, ona vždy stále niečo nutne potrebuje, potom sa stretli aj mimo práce proste celé zle
@anonym_f5aafd kolegyňa v práci, v rovnakom veku, s veľkým dieťaťom (aj my aj ona), jedného dňa som si uvedomila, že stále o nej rozpráva ale že stále, v každej situácii ju spomenul, keď som hovorila niečo hneď otočil a začal o nej, o jej rodine, o jej decku, o jej problémoch tak som kukla správy a zistila som, že si píšu v noci, ona vždy stále niečo nutne potrebuje, potom sa stretli aj mimo práce proste celé zle
@anonym_28913e Poznam, na lieceni som bol na izbe s chlapom, ktory vybavil telefonat domov stylom : "deti v skole ok ? seno ste pohrabali ? " a za 3 min bolo hotovo. Potom dve hodiny kecal s kolegynou z prace, hihi, haha, rozne dvojzmyselne narazky.
@patrike počuj chlape, páči sa ti to z tvojho chlapského pohľadu. Ale ak by sme si preniesli isté modely zvieracieho správania do nášho ľudského fungovania, ty ako samec by si už asi nebol nadšený, keby ti tvoja samica nosila domov každý rok v bruchu cudzie mláďa od toho najlepšieho alfasamca? Či teba ako betasamcovi by to neprekážalo? Prezrad
@anonym_f775cf To mas pomylene v pojmoch, v prirode "ziadna moja samica" u beta samca nie je a vlastne ani u alfy nie.
A ono to vlastne uz takto funguje isty cas, ved mas plno mladych muzov, ktori si stazuju, ako si nevedia najst partnerku. Zeny maju nejake kriteriia a dost vela muzov tam proste nepasuje a ostanu bez partnerky.
@patrike a tebe je nanič 20 ochotných samičiek, keď nie si alfasamec. Môžeš len slintať a kukať ako sa to robí.
@anonym_f775cf Nie celkom, pozri si film o opiciach alebo vlkoch, alfa nema oci vsade a hned ked polavi v pozornosti, samice zajdu poza bucky s inym samcom. Sucasne alfa mina plno energie na udrzanie si pozicie a neustale ho niekto skusa zosadit z tronu.
@anonym_132166 Ved to len tak trochu provokujem, nech bezi debata, samozrejme je po svete vela modelov fungovania, od jedneho muza s viac zenami po jednu zenu s viac muzmi.
Len tvrdim, ze ak by muzi mali vela zdrojov, preferovali by striedanie zien a plodenie kde-kade, na styl Borisa K.
@patrike Preferoval by si to mozno ty a Boris Kollar, ale ty a typek, ktory ma evidentnu uchylku v oplodnovani hyaluronovych kacic, nie ste reprezentativna vzorka. Drviva vacsina muzov a zien v nasej spolocnosti monogamiu preferuje nezavisle od zdrojov a moznosti, pretoze pre nas zivotny styl je ekonomickejsia a emocne menej komplikovana pre nas, ludsky, nervovy system. Podotykam ludsky, lebo sa bavime o ludskej teorii rodicovskej investicie, nie o mysovci jelenom.
O monogamnych vztahoch sa vsak nedocitas na internetovych forach a v bulvari, preto vznika dojem, ze opacny pripad sa v nasej spolocnosti vyskytuje omnoho castejsie.
Ale kam sa hrabu nase doktoraty na tvoje vzdelanie z google univerzity, ze 🙂
@anonym_f775cf Nie celkom, pozri si film o opiciach alebo vlkoch, alfa nema oci vsade a hned ked polavi v pozornosti, samice zajdu poza bucky s inym samcom. Sucasne alfa mina plno energie na udrzanie si pozicie a neustale ho niekto skusa zosadit z tronu.
@patrike so zvieracou ríšou si tu začal ty, ja nemám záujem riešiť takéto kraviny a kukať párenie vlkov a opíc. Ber si príklad z verných zvierat (labute, vraj bobry, atď.) a prestaň sa tu oháňať zbytočnými drístami o živočíšnej ríši. Sme ľudia a máme mať nejakú úroveň a morálku, tak si choď niekam s týmto, nikoho to nezaujíma. Keď chceš ospravedlniť kurevníkov a kurvy, tak si ich ospravedlňuj so zvieracími pudmi, my ostatní zostaneme na úrovni ľudských bytostí.
@patrike Vlky su mimochodom monogamny druh. To je doslova 5-sekundovy google search, ktory si si mohol spravit predtym, ako si sa tu zacal strapnovat. Medzi opicami je monogamia tiez v zavislosti od druhu bezna, ako aj homosexualita alebo prostitucia.
Tato "teoria" o biologicko-genetickej tuzbe po neustalom plodeni s celou svorkou samic nielen, ze nie je aplikovatelna na ludi, ale nie je aplikovatelna ani na vela zvieracich druhov. To je ako keby si povedal, ze niektore morske cicavce sa zivia planktonom, a my ludia sme cicavce, takze by sme sa mali zivit planktonom. Tvoja neznalost teorii, ktorymi sa ohanas, je az smiesna.
@anonym_8dca1c samozrejme že mi to vadí a áno spávali sme spolu normálne teraz po tomto zistení zatiaľ nie... A samozrejme aj že sa mi hodia jeho peniaze však som na materskej a ja tak ako máme všetko spoločne aj deti aj domácnosť považujem aj naše peniaze za spoločne
@anonym_autor tak povazuj aj milenku za spolocne a mas vybavene
@patrike Vlky su mimochodom monogamny druh. To je doslova 5-sekundovy google search, ktory si si mohol spravit predtym, ako si sa tu zacal strapnovat. Medzi opicami je monogamia tiez v zavislosti od druhu bezna, ako aj homosexualita alebo prostitucia.
Tato "teoria" o biologicko-genetickej tuzbe po neustalom plodeni s celou svorkou samic nielen, ze nie je aplikovatelna na ludi, ale nie je aplikovatelna ani na vela zvieracich druhov. To je ako keby si povedal, ze niektore morske cicavce sa zivia planktonom, a my ludia sme cicavce, takze by sme sa mali zivit planktonom. Tvoja neznalost teorii, ktorymi sa ohanas, je az smiesna.
@zorienka28 Ešte doplním, že sa krásne odvolávajú na pudy o neustálom oplodnovani a pritom aj krásavec z toho konkrétneho prípadu ide oplodnovat pudovo iné samičky, kupodivu, s kondómom 😏
@zorienka28 Ešte doplním, že sa krásne odvolávajú na pudy o neustálom oplodnovani a pritom aj krásavec z toho konkrétneho prípadu ide oplodnovat pudovo iné samičky, kupodivu, s kondómom 😏
@oblecenie99 ja este doplním hormonálnu stránku. Po porode ženy prirodzene jej mužovi a otcovi dietata klesne testosterón a stupne prolaktin(dojčiaci hormón zjednodušene). Tak evolúcia zabezpečila, ze muž je viac starostlivý a emocionálne pripútaný k svojej rodine.
Na Instagrame spracuvava evolučne a genetické témy casto sciencer, sikovny chalan. narozdiel od patrikeho aj reálne nieco študoval.
@oblecenie99 Ved to, od vynalezu ochrany je to komedia, lebo on sice ide zasuvat inde, ale dava si sakra pozor.
Ahojte rozhovor prebehol, napíšem sem dnes že čo sa dialo len práve nemám čas. Mám zmiešané pocity. Z toho ako som sa bála že od nás odíde teraz rozmýšľam či s ním dokážem ostať ja.
@anonym_autor Myslím, že sa zdravo vyjasnilo 😊. Ako dopadol rozhovor?
@oblecenie99 Ved to, od vynalezu ochrany je to komedia, lebo on sice ide zasuvat inde, ale dava si sakra pozor.
@patrike Ide si zasúvať inde, lebo je to posledný hajzel. Lebo môže. A taký by sa najviac zrútil z toho, keby do jeho manželky vrazil (citujem) niekto iný.
@patrike Ide si zasúvať inde, lebo je to posledný hajzel. Lebo môže. A taký by sa najviac zrútil z toho, keby do jeho manželky vrazil (citujem) niekto iný.
@oblecenie99 A cela teoria o monogamii ako vymysle a socialnom konstrukte by bola zaraz von oknom 😂
@anonym_132166 myslis, ze keby pracovala a bola cely den rozlietana a vytazena, tak bude prenho viac sexi, viac zaujimava? Tazko.
@anonym_f5aafd sebavedoma samostatna zena, ktora je aj fajn mama (nie,nevylucuje sa to) je pre vacsinu muziv pritazlivejsia, ako otupela putka osem rokov na rodicaku, tomu teda ver
@anonym_f5aafd sebavedoma samostatna zena, ktora je aj fajn mama (nie,nevylucuje sa to) je pre vacsinu muziv pritazlivejsia, ako otupela putka osem rokov na rodicaku, tomu teda ver
@nyusika takze muž co ma doma krásnu sebavedomú modelku co zvláda prácu deti a domácnosť ju nepodvedie?😂
@nyusika takze muž co ma doma krásnu sebavedomú modelku co zvláda prácu deti a domácnosť ju nepodvedie?😂
@anonym_f36f6f a ty nievieš, že ženy, ktoré sú na rodičáku sú otupelé puťky? Žiadny samostatný sebavedomý fajn otec by o ne ani favorit neoprel😂
@anonym_f36f6f a ty nievieš, že ženy, ktoré sú na rodičáku sú otupelé puťky? Žiadny samostatný sebavedomý fajn otec by o ne ani favorit neoprel😂
@anonym_f775cf nie ja sa po dvoch retazovych materských citim oveľa viac sexi ako predtým 😂 takze mozno kazdy posudzuje podla seba
@anonym_f775cf nie ja sa po dvoch retazovych materských citim oveľa viac sexi ako predtým 😂 takze mozno kazdy posudzuje podla seba
😎@anonym_f36f6f no tak to musí byť pre niektoré veľký šok, že sa niekto môže cítiť po dvoch reťazových dovolenkách oveľa viac sexi. Ale zas keď je príležitosť si rypnúť, niekto to rád využije a neodolá😎
@anonym_f36f6f nie,kjludne aj taku podvedie... to som kde napisala, ze nepodvedie?
vieme citat ? alebo si sa len rozhodla, ze ides premyslat za mna ?
zopakuje - pre vacsinu muziv je pritazlivejsia samostatna, sebavedoma zena, ako taka, co je x rokov na materske, mimo socvialnych kontaktov a jedinou jej starostou su deti a domacnost
som zvedava, ci dokazete tuto informaciu spravne vyhodnotit
klasika - opat sa akterky prezradili a namiesto povodnej temy prislo na rad rypanie uuuuplne inej kategorie
@anonym_f36f6f nie,kjludne aj taku podvedie... to som kde napisala, ze nepodvedie?
zopakuje - pre vacsinu muziv je pritazlivejsia samostatna, sebavedoma zena, ako taka, co je x rokov na materske, mimo socvialnych kontaktov a jedinou jej starostou su deti a domacnost
klasika - opat sa akterky prezradili a namiesto povodnej temy prislo na rad rypanie uuuuplne inej kategorie
@nyusika nie ja som na tych retazovych materských zabudla citat😂 mne sa ako rypanie zdá tie tvoje otupele putky ako si vela žien nazvala
Podla mna je uplne jedno aka je žena, ak muž chce podviesť podvedie aj angelinu jolie
@nyusika nie ja som na tych retazovych materských zabudla citat😂 mne sa ako rypanie zdá tie tvoje otupele putky ako si vela žien nazvala
Podla mna je uplne jedno aka je žena, ak muž chce podviesť podvedie aj angelinu jolie
@anonym_f36f6f no co uz...niektore naozaj su otupele putky - netvarme sa, ze take nie su, ja jednu osobvne poznam a je to teda fakt
@nyusika áno, tá čo má doma, s ním nepreberá témy, ako tá druhá, nesmeje sa tak na všetkom, nemá čas ísť vonku po restikach..., aaaaaale, do tohto stavu ju dostal aj on spoločným rozhodnutím, tak ma sedieť s rodinou a nenahanat iné šuchoritky 🫣.
@nyusika áno, tá čo má doma, s ním nepreberá témy, ako tá druhá, nesmeje sa tak na všetkom, nemá čas ísť vonku po restikach..., aaaaaale, do tohto stavu ju dostal aj on spoločným rozhodnutím, tak ma sedieť s rodinou a nenahanat iné šuchoritky 🫣.
@margotka17 pisem nieco ine ?
ja len reagujem na jeden konkretny komentar
bez ohaldu na to, ci je zena doma/v praci ju nema co chlap podvadzat
aaaale
niektori chlapi (mnohi) podvadzaju bez ohladu na to, ci maju doma super zenu, super putku, super sexicu - proste to robia len tak,
Nikto inak nehovori, ze zena na rodicaku = otupela putka. Zas nieco totalne prekrutene po 100 komentoch. Moja povodna uvaha bola o tomto konkretnom pripade, kedy je zena retazovo na troch rodicakoch, do prace ma zakazane, a ani raz nespomenula, ze by mala okrem domacnosti aj nejake osobne zaujmy a osobny zivot. To je nieco uplne ine, ako ked zena ide na rodicak, alebo trebars aj tri, ale zaroven nezabuda sama na seba a kultivuje si aj nejake zazemie mimo plienok a dudlov. Pretoze je to zdrave nielen pre nu, ale aj pre vztah, ktory by mal byt zalozeny okrem ineho aj na nejakom vzajomnom spojeni, rozhovoroch, posuvani sa navzajom. A to je tazke udrziavat pre niekoho, kto X rokov zije v totalnom intelektualnom stereotype.
Ak uz nejaka zije s takymto debilom, ktory toto vsetko chce, zatial co on pan si zije podla seba a uplne inak, ako caka od manzelky, a necha si toto so sebou robit, to uz je na nej.
Nikto inak nehovori, ze zena na rodicaku = otupela putka. Zas nieco totalne prekrutene po 100 komentoch. Moja povodna uvaha bola o tomto konkretnom pripade, kedy je zena retazovo na troch rodicakoch, do prace ma zakazane, a ani raz nespomenula, ze by mala okrem domacnosti aj nejake osobne zaujmy a osobny zivot. To je nieco uplne ine, ako ked zena ide na rodicak, alebo trebars aj tri, ale zaroven nezabuda sama na seba a kultivuje si aj nejake zazemie mimo plienok a dudlov. Pretoze je to zdrave nielen pre nu, ale aj pre vztah, ktory by mal byt zalozeny okrem ineho aj na nejakom vzajomnom spojeni, rozhovoroch, posuvani sa navzajom. A to je tazke udrziavat pre niekoho, kto X rokov zije v totalnom intelektualnom stereotype.
Ak uz nejaka zije s takymto debilom, ktory toto vsetko chce, zatial co on pan si zije podla seba a uplne inak, ako caka od manzelky, a necha si toto so sebou robit, to uz je na nej.
@zorienka28 On si to zariadil tak, ze doma ma stroj na deti a ich opateru a sucasne si uziva mladu peknu pevnu inde. On tu rodinu doma chce, deti ma rad, peniaze donesie, postara sa, len nevie udrzat penis v nohaviciach. Ta zena doma velky manevrovaci priestor nema, ved sama hned v otazke pise, ze nechce odist a manzela si chce udrzat.

@anonym_f775cf presne
@patrike no vidis..a to su studie v kvazi monogamnom svete. Tak si predstav ako by si sa dopracoval k vlastnemu dietatu, keby sme boli vsetky sebestacne a bohate. To by ste sa museli velmi snazit. Pretoze by sme uz mali na vyber od koho sa nechame oplodnit.
@anonym_a49a1a absolutne nesuhlasim, ze je jednoduchy a nezrely. Ja viem, co chce tym povedat. Chlapi sa tou teoriou radi ohanaju. On mava dost rozumne prispevky a k veci. Len ma smolu, ze tu su k chlapom zeny ako harpye.
@anonym_fe5b9b sledujem uz dlhsie jeho prispevky a byvaju plne demagogie a plytkosti