icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

18. mar 2026

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

eliska677
20. mar 2026
@anonym_f36f6f

@mandzula pre k.urvu je každý k.urevnik. Tieto rozprávky sa snaží nahovoriť sama sebe aby sa vedela pozrieť do zrkadla.

@anonym_f36f6f Ja sa do zrkadla pozerám v pohode. Skôr mám pocit, že niekoho iného bolelo, čo som trafila 🙃

anonym_458f7e
20. mar 2026

@anonym_autor tvoj kamarát mal ale pravdu. Muži toto bezne robia. Aj ked ich ženy sú presvedčené že ten jej isto nie.

Každopádne, je mi to ľúto, ale toto čo robíš že celé zle. Neváži si ťa a po tomto si ťa už nebude vážiť ani trošku.

eliska677
20. mar 2026
@mandzula

@eliska677 To, ze ty ich uspokojis vela, ti nedava pravo tvrdit, ze to robi kazdy.

@mandzula Ja sa s tými mužmi rozprávam a oni úprimne márne premýšľajú nad kamarátmi či kolegami, ktorí by nemali nejakú bokovku.

mandzula
20. mar 2026
@eliska677

@mandzula Ja sa s tými mužmi rozprávam a oni úprimne márne premýšľajú nad kamarátmi či kolegami, ktorí by nemali nejakú bokovku.

@eliska677 Opakujem, tvrdenie, ze to robi kazdy, je hlupost.

oblecenie99
20. mar 2026

Keď bol Covid, tak som veľa kocikovala u nás v meste na miestach, kde chodili málo ľudí, sú tam zvyčajne rodinné domy. U nás v KE to boli uličky v Starom meste. A ktoré tu bývate, tak viete, že začnete od peknej novostavby pri mestskom parku a môžete zablúdiť za pár minút na zaujímavejšie miesta, kde ísť nechcete, a máte to na skok k tým ostatným uličkam bližšie k trati, kde postávali a postávajú prostitútky (viď taká Masarykova). A veru som len kukala, ako tam odbacali rodinné auta, cez deň, s nálepkami Eliška v aute, Miško v aute... A že ich bolo aj celkom dosť.. a tam nepostávali také, s ktorými by ste chceli muža zdieľať, ak viete, na čo myslím.. ja neviem no.. nedala by som ruku do ohňa ani za jedného.

anonym_f6e1f7
20. mar 2026
@eliska677

@eliska677 Prepáč, že ťa takto na rovinu, nemyslím to vôbec v zlom, ale keď si to tu už napísala, môžem sa spýtať, koľko taká služba stojí? Pýtam sa fakt zo zvedavosti.

anonym_856e59
Autor odpoveď zmazal
macko1983
20. mar 2026
@eliska677

Nechcem ti brať ilúzie, naozaj. Ale poviem ti to ako žena, ktorá sa živí v sexbiznise. Tým, že odídeš, nič nevyriešiš. Robí to úplne každý. Kamaráta to nevykolajilo, pretože každý ženatý muž sa raz dostane do bodu, keď zbehne na masáž s happy endom, za prostitútkou alebo si nájde milenku. Teraz tu za toto dostanem naložené od všetkých, ktoré by práve za toho svojho dali ruku do ohňa, čo je vlastne dosť úsmevné. Živím sa tým už niekoľko rokov a chodia ku mne presne takí muži, do ktorých by to nikdy nikto nepovedal. Čistí, vzdelaní, inteligentní, na úrovni, krásna rodina. Lenže jednoducho im tam chýba nejaká iskra. Muži toto milujú. Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom... Vykašli sa na to. Ak sa k tebe správa ako partner, máte sex a má ťa rád, aj tak si nepomôžeš. Každý si to v manželstve nejako rieši.

@eliska677 tak to mi vychádza, že ak by sa ženy ako ty neznížili na takú úroveň....tak by chudence chlapi nemali kam chodiť.Toto už je aká úroveň a apropo k ženám ktoré si myslia, že práve ten ich je svätec ,tak prosím pekne už vyše 20 rokov spolu robíme.To mi vychádza, že chudáčik trtka len mňa .

anonym_f36f6f
20. mar 2026
@eliska677

@anonym_f36f6f Ja sa do zrkadla pozerám v pohode. Skôr mám pocit, že niekoho iného bolelo, čo som trafila 🙃

@eliska677 jasne lebo každého zaujíma čo tu nejaká k.urva napíše😂 všetci sme tu čakali na tvoju životnú skusenost lebo bez teba by sme nevedeli čo sú muži zac. Hlavne nezabudni na pravidelne gyn kontroly a očkovanie proti HPV 🙂

aurora33
20. mar 2026
@eliska677

Nechcem ti brať ilúzie, naozaj. Ale poviem ti to ako žena, ktorá sa živí v sexbiznise. Tým, že odídeš, nič nevyriešiš. Robí to úplne každý. Kamaráta to nevykolajilo, pretože každý ženatý muž sa raz dostane do bodu, keď zbehne na masáž s happy endom, za prostitútkou alebo si nájde milenku. Teraz tu za toto dostanem naložené od všetkých, ktoré by práve za toho svojho dali ruku do ohňa, čo je vlastne dosť úsmevné. Živím sa tým už niekoľko rokov a chodia ku mne presne takí muži, do ktorých by to nikdy nikto nepovedal. Čistí, vzdelaní, inteligentní, na úrovni, krásna rodina. Lenže jednoducho im tam chýba nejaká iskra. Muži toto milujú. Milujú, keď prídu k žene, ktorá je sexy a upravená, má pekný makeup a zvodnú bielizeň. To je, žiaľ, holý fakt. A doma im to ani jedna z vás nemôže dať. Pretože sa to jednoducho nedá skĺbiť s bežným životom... Vykašli sa na to. Ak sa k tebe správa ako partner, máte sex a má ťa rád, aj tak si nepomôžeš. Každý si to v manželstve nejako rieši.

@eliska677 🤣🤣🤣😀😀😀😆😆 aha, hovoriaci matrac 😀😀😀

anonym_227b04
20. mar 2026
@mandzula

@eliska677 To, ze ty ich uspokojis vela, ti nedava pravo tvrdit, ze to robi kazdy.

@mandzula
Každý nie,tí,čo nemajú prachy a lúzri isto nie...

princessivi
20. mar 2026
@eliska677

@eliska677 Pozri aj ja som vydata a mame 2 deti a nesuhlasim s tym, ze kazdy chlap podvadza svoju manzelku. A ani s tym, ze my dlhorocne vydate sa o seba nestarame, neobliekame sa pekne a nenosime sexy spodne pradlo ci luxusne parfumy a podobne. Mas velmi mylne predstavy. Ja som napriklad tanecnik (high heels dance), cize urobim aj po detoch snoru a pod. Snazim sa na sebe pracovat stale, vo vsetkych smeroch i co sa vzdelania tyka. Manzel mi vzdy hovori a aj hovoril, ze som jedina zena, s ktorou nie je nuda. Cize si nemysli, ze my vsetky vydate a po porodoch sa nestarame o seba, o svojich manzelov a ze nie sme kreativne. Mozno tvoj zivot je prazdny, osamely, kedze nemas vlastnu rodinu a preto aj tie komentare… .

mandzula
20. mar 2026
@anonym_227b04

@mandzula
Každý nie,tí,čo nemajú prachy a lúzri isto nie...

@anonym_227b04 Si sa sekla, praveze luzri su ti, co taketo cundry vyhladavaju.

nyusika
20. mar 2026

Neblaznite, ta eliša je fejkovy profil - registrácia január, foto AI

princessivi
20. mar 2026
@nyusika

@nyusika Ja som jej fotku ani profil nepozerala, nezaujima ma to. Len nemam rada, ked niekto zhadzuje mamicky a povysuje sa, pritom je to chodiaca nakaza.

aurora33
20. mar 2026
@anonym_f6e1f7

@eliska677 Prepáč, že ťa takto na rovinu, nemyslím to vôbec v zlom, ale keď si to tu už napísala, môžem sa spýtať, koľko taká služba stojí? Pýtam sa fakt zo zvedavosti.

@anonym_f6e1f7 eliska momentálne tvrdo pracuje, tak myslím, že odpíše až ráno.

anonym_f775cf
20. mar 2026
@eliska677

@eliska677 no ja som zvedava, ked raz budes mat toho svojho muza aj s detmi ci budes taka tolerantna a das mu pusu na celo ked pojde za tvojou mladsou verziou a ci mu poprajes veselu sukacku🤓

anonym_4ea05f
20. mar 2026
@eliska677

@eliska677 🤮🤢🤢🤢

anonym_227b04
21. mar 2026
@mandzula

@anonym_227b04 Si sa sekla, praveze luzri su ti, co taketo cundry vyhladavaju.

@mandzula
No tak o živote vieš ho.no.
Nech sa páči, lúzri...
https://casprezeny.pluska.sk/sex-a-vztahy/sokuj...

maury
21. mar 2026

Ktovie ako to tu nakoniec dopadne

mandzula
21. mar 2026
@anonym_227b04

@mandzula
Nech sa páči, lúzri...

@anonym_227b04 Ty fakt nechapes? Chlap, ktory si zaplati stetku, je pre mna luzer.

letfenixa
21. mar 2026

Úplne všetci asi nepodvadzaju. Ale chodila som roky do kúpeľov a tam naozaj 90% mužov sa snažilo zbaliť a vyspať sa so ženou.

orisker
21. mar 2026

... a 90% žien v kúpeľoch tam vystrája ako odtrhnuté z reťaze. Len dva deci do nej a je schopná rozdať si to s dvomi chlapmi naraz vo vírivke pred všetkými.
Tiež chodievam do kúpeľov.

anonym_f775cf
21. mar 2026
@letfenixa

Úplne všetci asi nepodvadzaju. Ale chodila som roky do kúpeľov a tam naozaj 90% mužov sa snažilo zbaliť a vyspať sa so ženou.

@orisker
@letfenixa ja som bola v kupeloch par krat a nic taketo som si nevsimla.

nyusika
21. mar 2026
@anonym_227b04

@mandzula
Nech sa páči, lúzri...

@anonym_227b04 wau, Novy čas pre ženy 😂😂😂😂

anonym_235d68
21. mar 2026

@anonym_autor precitala som si par tvojich odpovedi neviem ako to dopadlo. Každopádne si hlupa žena bohužiaľ no co je horsie tak skor vychcana. Ty sa bojíš ze pôjdeš do prace ze na všetko si budes musiet zarobit sama (takto to robi každý normalny clovek). Vidis len peniaze a radsej ostanes s chudakom co podvadza lebo peniaze. Ani on ta nemiluje ani ty jeho. Ty milujes jeho peniaze. Uz len to ze si nic neodkladas. Nezabudaj že tych mileniek bude viac a ked budes mat problemy s pohlavnymi chorobami vtedy uvidis. Tak ti treba

oliolijanka
21. mar 2026
@anonym_227b04

@mandzula
Nech sa páči, lúzri...

@anonym_227b04 Ak je niekto medialne znamy a bohaty, tak to automaticky nie je luzer?

... takze ak niekomu budu v thajsku susku oblizovat za peniaze deti, a iny bude robit za tabulkovy plat hasica, takze väcsi luzer je ten hasic, lebo ma menej penazi a nedavaju ho na hnojke alebo narkoze?

Normalne ma udivilo, ze takto moze niekto uvazovat. Dufam, ze si iba hlupa vynimka a nie je vas takych viac.

anonym_7ca14b
21. mar 2026
@nyusika

@nyusika no neviem ci je to fejk. Ma na profile aj odkaz na IG a ten ma aktivny 🤷🏼‍♀️

aurora33
21. mar 2026
@anonym_227b04

@mandzula
Nech sa páči, lúzri...

@anonym_227b04 Aj tí sú lúzri.

nyusika
21. mar 2026
@anonym_7ca14b

@nyusika no neviem ci je to fejk. Ma na profile aj odkaz na IG a ten ma aktivny 🤷🏼‍♀️

@anonym_7ca14b fiha - novy “produkt” MK ?
Keď už nefunguje bazár, dáme do pľacu stetky ? 😂😂