icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

Dnes o 10:22

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

mandzula
Dnes o 11:32

Cim dlhsie budes cakat a mysliet na to, ako jej ho tam vraza, tym viac energie stratis. Pofot spravy a vyval to na neho, nech sa to cim skor zacne riesit.

anonym_1626b6
Dnes o 11:33

Asi si dosť submisívna, že? Súdim tak z tvojich odpovedí. Je jedno, čo ti tu radia, ty s ním proste chceš byť a kľudne budeš tolerovať aj neveru (s touto slečnou, a potom s inou, a možno s ďalšou...). Držím ti palce, čo iné?

anonym_730cdf
Dnes o 11:33

zariad detom opateru a vyraz na cesty... nic lepsie si nemozes dopriat ako im zaklopat na dvere a popriat klud a pohodu pri vrazini tvojho manzela penisu do tej dievcinky... jej by som struhla po papuli a jeho nechala v tejto situacii. s kludom anglicana odisla s dovetkom, ze doma sa o tom porozpravate... ako zaverom mozu byt len dve situacie... prizna sa, teda uz komplet mimo by musel byt ak by sa tvaril, ze to iny kolega si z jeho mobilu s nou pise a ine kreativne vyhovorky... prizna sa, ukonci to a idete pracovat na vas dvoch ... hoc dlha cesta, ale nie nemozna... alebo mu padne kamen zo srdca, s milenkou ma plany, a ty si v pribehu navyse... potom je uz len na vas sa slusne dohodnut... rozvod nemusi byt vzdy najspravnejsou volbou... rozhodne by do mna ale vtaka co mal dve hodiny predtym v milenke pchat nemohol... navrat dovery je tazky, ale nie nemozny... good luck

arek00
Dnes o 11:35

@anonym_autor ak ho milujes, moja rada je. Najdi si jej fotku, stiahni si ju do mobilu a ked bude odchadzat prec na tu sluzobku rano, tak mu daj pusu, povedz mu uprimne ze ho lubis a ukaz mu jej fotku...nic mu na nu nepovedz...iba popraj pekny den. Nebav sa s nim o tom... bud milá. On to pochopi a uvidis co sa bude diat. Poradim ti bud pokojna...

anonym_392717

Skús

anonym_cf043b
@anonym_autor

@anonym_e42209 ja neviem no som z toho dosť v šoku že to trvá tak dlho a nerozumiem tomu že som si to nevšimla. Intenzita nášho sexuálneho života sa nezmenila ani on nijako nezmenil správanie ku mne proste nič sa nezmenilo medzi nami akoby. Len teraz sa zmení ak mu o tom poviem

@anonym_autor a Ty s nim chces ten sex? Ja by som nemohla 🤕

brendaa

@anonym_autor nechápem prečo chceš zachrániť manželstvo? Ty sa bojíš že ťa nechá 🤢😲. Jemu je páradne s dvomi ženami spí, kupuje aj jej darčeky....toto nie je... zakopol som...on sa s ňou, povieme hnusne "kurví"...
Tak ona o tebe vie... určite to, že sa chce s tebou on rozviesť, ale máte malé deti a deti ho potrebujú... A možno jej vraví, že spolu nespíte...
A keď náhodou jej to povedal/nepovedal je to jedno, vie že je ženatý...aj on aj ona...
Ako toto by som nedala, hneď by som mu to povedala,. .. či ju môžeš pozvať k vám na kávu ?!
Ono ak má on postavenie a peniaze a ty o to nechceš prísť...lebo.. je to tvoje rozhodnutie...
No žiadne ospravedlnenie nemá tvoj muž...a je bez charakteru...

autor
Dnes o 11:36

Normálne mu to poviem a opýtam sa ho že ako to vidí ďalej a či chce aby sme ostali spolu alebo nie.
Ak to ukončí, som rozhodnutá odpustiť mu to, chcem s ním ostať to viem, chcem aby sme to dali všetko do poriadku. Dôvera sa mi ale bude vracať ťažko ak vôbec.

anonym_b2bf34
Dnes o 11:38
@anonym_autor

Normálne mu to poviem a opýtam sa ho že ako to vidí ďalej a či chce aby sme ostali spolu alebo nie.
Ak to ukončí, som rozhodnutá odpustiť mu to, chcem s ním ostať to viem, chcem aby sme to dali všetko do poriadku. Dôvera sa mi ale bude vracať ťažko ak vôbec.

@anonym_autor čiže ak ti povie, že chce odísť, tak ho budeš prosiť aby ostal? Wau, ty si tak strašne blbá. Ponižuješ sa .. o rok budeš riešiť to isté keď si nájde inú milenku. Povie si, odpustila mi to raz, odpustí zas. Nemá voči tebe rešpekt a ani mať nebude

autor
Dnes o 11:39
@anonym_b2bf34

@anonym_autor čiže ak ti povie, že chce odísť, tak ho budeš prosiť aby ostal? Wau, ty si tak strašne blbá. Ponižuješ sa .. o rok budeš riešiť to isté keď si nájde inú milenku. Povie si, odpustila mi to raz, odpustí zas. Nemá voči tebe rešpekt a ani mať nebude

@anonym_b2bf34 nie to nebudem. Ak somnou nemá byť lebo chce ale preto že ho nútim tak to nemá význam

petronelag
Dnes o 11:41
@anonym_autor

@anonym_b2bf34 nie to nebudem. Ak somnou nemá byť lebo chce ale preto že ho nútim tak to nemá význam

@anonym_autor Ja by som mu nepovedala, že som pozerala telefon, povedala by som, že som o tom počula, aby nevedel čo všetko vieš.

procrastique
Dnes o 11:42

Povieš mu to, pošle ťa doprdele a bude s milenkou. Nepovieš mu to, pošle ťa skor či neskôr doprdele a bude s milenkou 🙂

anonym_cf4467
Dnes o 11:43
@deti95060810

Určite povedať. vôbec nemusíš pritom plakať, ani kričať. Len to povedz. a zároveň sa ho aj opýtaj ako to chce ďálej riešiť. chce odísť ku kámoške, alebo zostať s vami?
Podľa všetkého je manžel vo vedúcej pozícii. a takýto muži všetci chcú kámošky s výhodami. Proste si to chcú užiť aj spolu s funkciou.
v pondelok bude pre teba blbý. Je jasné že viac ako služobka bude ich sex. Kto vie či vlastne aj nejaká služobka bude. Tebe môže povedať hoc - čo.
na tvojom mieste by som ku kámoške nešla, ale prebrala celú vec s manželom. Ku kámoške pôjdeš o týždeň a možno aj na dlhšie ako na víkend.

@deti95060810 všetci muži vo vedúcej pozícii chcú kamošky s výhodami?? Tak teraz si mi zobrala všetky ilúzie

biba_18

ale ty ho vôbec nemusíš nútiť. môže sa prinútiť sám - aby nestratil opatrovateľku detí, kuchárku, pomocnicu v domácnosti, aby nestratil 1/2 majetku - veď preto od teba ešte neodišiel - lebo toto všetko nechce stratiť ...

svetlonos
@anonym_autor

@anonym_0629c1 tiež si myslím že to vo firme musia o nich vedieť a poznajú ma tam a nikto mi nič nepovedal celú dobu

@anonym_autor
Aj ja som vedela o kolegovi. Spával s mojou kamoškou, tiež kolegyňou. Všetci u nás boli k jeho žene milí, chovali sa normálne. Ju som osobne inak nepoznala. Neviem si ani predstaviť ako by som jej to povedala. Hej Valtraut, vieš čo? Máš super muža, miluješ ťa aj vašu dcérku ale ľúbi aj Kláru a okrem nej nepohrdne ani Klausom a Martinom?
Úprimne - viem si aj inak spestriť deň, to ti poviem. Ďalšia moja velmi dobrá kamarátka sa pri presvedčení o mužovej nevere chcela zabiť. Sakra dobre by som si premýšľala či a komu )sila osobnosti by rozhodla) komu takúto vec poviem.
Inak to prajem, aby si to celé dobre ustála.

anonym_b2bf34
Dnes o 11:44
@anonym_autor

@anonym_autor mám kamošku čo ju snubenec podvadzal v čase ked bola tehotna, niekolko mesiacov. Hned by od neho odisla ale nemá nikoho na koho by sa mohla opriet a maju 2 deti. kupili si dom a všetky uspori on aj ona vrazili do domu. prosil ju ako pes na kolenach nech moze ostat. tiez sa poznaju z prace s milenkou. S milenkou to ukoncil. Cely zivot odkedy ho poznam som ho mala za dobreho cloveka, neverila som ked mi kamoska hovorila o tom, ze ju podviedol a co vsetko urobil. Ja sa mu nedokazem ani len pozriet do tvare, lebo clovek o ktorom som si myslela ze je dokonaly partner ju podviedol v tej najintimnejsej faze zivota - pocas tehotenstva. Su spolu, ale co sa deje u nich doma za zatvorenymi dverami to neviem.. podla mna je to vedoma volba ze niekoho podvedies a nie skrat. skrat je ked to urobi raz opity a ani to nie je ospravedlnenie.. kamoska by velmi chcela odist lebo ma hrdost, ale nema moznost

zorienka28
Dnes o 11:44

@anonym_autor Zena, ktora povie, ze chce nazor muzov, lebo ich pohlad je automaticky “menej emocny” ad jedna nema pravdu, ad dva ukazuje, ze si nevazi sama seba. Povazujes sa za hlupejsiu, nechas sa podvadzat, co ti na to povedat.

anonym_acf043
Dnes o 11:46

chces cakat kym si ten zmrd neverny uzije sluzobku a potom mu to povedat, ako vydrzis, naco cakat? Moj len vypisoval stetkam na azete a tak letel tanier v noci som ho vytiahla z postele a povedala, ze koncime, mala si vidiet ako sa prebral a prosil. Bud silna a maj sa rada, okamzite mu to povedz bud to ukonci, alebob ukoncite vas vztah, to ako chces byt s niekym kto bez vycitiek pokracuje v nevere, ved sa utrapis

anonym_7ca14b
Dnes o 11:46

Hlavne nejednaj pod emociami. Nechaj si to ulezat v hlave a poriadne si rozmysli co chces a co nie. V ziadnom pripade mu nehovor, ze to vies pred sluzobkov - akurat by mal kopec casu povymyslat si na teba este kraviny, ktorymi ta bude chciet oblbnut. Teraz si vo vyhode.
Musis si zratat ako ti to bude pripadne financne vychadzat, kam by ste isli byvat atd. Ako stare je dieta s ktorym si doma?
Urcite by som to na neho prvy krat vytiahla po tej sluzobke, vklude bez emocii a kriku. Proste ako vas dvoch vidi dalej. Ty si priprav pripadne rozuctovanie kolko chces alimenty, ako si rozdelite starostlivost o deti a dalsie veci spojene s pripadnym rozvodom. A uvidis ako zareaguje.
Ja chapem, ze by si s nim chcela zostat. Pocitaj s tym, ze ak by ste spolu zostali tak utcite to bude chciet mesiace parovych terapii a v tebe uz tento sram zostane navzdy. Uz mu nikdy nebudes verit alo doteraz. Poriadne si premysli co chces.

anonym_87ddaa
Dnes o 11:47

Necitala som komentáre ale bola som v rovnakej situácii. Prišla sok na milenku cca po roku a pol čo to a ňou ťahal. Sľubivalnze ju nechá, plakal, začal chodiť do kostola, chcel si dať obnoviť manželský sľub … 8 rokov potom sme ešte spolu zostali. Vedela som že má ďalej podvádza. Ale hrala som jeho hru a milenca som mala aj ja. Za tie roky mal xy mileniek, psychicky ma totálne zdeptal a nakoniec má bil. Po 10 rokoch som sa chvála bohu rozviedla. Žena zlata ber deti a utekaj kade ľahšie.

autor
Dnes o 11:50
@biba_18

ale ty ho vôbec nemusíš nútiť. môže sa prinútiť sám - aby nestratil opatrovateľku detí, kuchárku, pomocnicu v domácnosti, aby nestratil 1/2 majetku - veď preto od teba ešte neodišiel - lebo toto všetko nechce stratiť ...

@biba_18 ak by bol somnou len pre toto tak to je smutné. Ale je pravda že sa o toto všetko starám aj zaňho a má to asi až príliš pohodlné

snehulienka639

Ja by som to asi takto ignorovat nedokazala, nechat to tak, ze nechce odist...To je sice fajn, ale ja by som chcela viac, aby bol nie len pritomny, ale aby bol aj manzel, partner, milenec...Zasluzim si predsa vedla seba muza, ktory bude javit zaujem nie len o dieta, ale aj o mna ako o zenu.

anonym_a84447
@anonym_e42209

@anonym_autor ale pišeš že si to dlhsie tušila a teraz pišeš že sa nezmenil? Tak ako si niečo tušila..?

@anonym_e42209 Presne toto som sa isla spytat. Nijako sa nezmenil sexualny zivot, nijako nezmenil spravanie, ale zaroven mala uz dlhsi cas, ze ju podvadza.

anonym_b25716
Dnes o 11:51
@anonym_7ca14b

Hlavne nejednaj pod emociami. Nechaj si to ulezat v hlave a poriadne si rozmysli co chces a co nie. V ziadnom pripade mu nehovor, ze to vies pred sluzobkov - akurat by mal kopec casu povymyslat si na teba este kraviny, ktorymi ta bude chciet oblbnut. Teraz si vo vyhode.
Musis si zratat ako ti to bude pripadne financne vychadzat, kam by ste isli byvat atd. Ako stare je dieta s ktorym si doma?
Urcite by som to na neho prvy krat vytiahla po tej sluzobke, vklude bez emocii a kriku. Proste ako vas dvoch vidi dalej. Ty si priprav pripadne rozuctovanie kolko chces alimenty, ako si rozdelite starostlivost o deti a dalsie veci spojene s pripadnym rozvodom. A uvidis ako zareaguje.
Ja chapem, ze by si s nim chcela zostat. Pocitaj s tym, ze ak by ste spolu zostali tak utcite to bude chciet mesiace parovych terapii a v tebe uz tento sram zostane navzdy. Uz mu nikdy nebudes verit alo doteraz. Poriadne si premysli co chces.

@anonym_7ca14b zbytočne tu píšete, už povedala, že keď bude hrať dostatočne dobre predstavenie a milenku odvrhne zostane a ním 👍. Takže s ním zostava. Ktorý chlap so zabehnutou ženskou ( slúžkou ) v domácnosti a deťmi by menil za ceckatu podriadenú do ktorej vráža s kondómom? 🤣 Neboj sa autorka, bude len tvoj, doma určite a čo robí iným to tá nemusí trápiť, predsa ho miluješ, radšej si daj aj ty kondóm, pre istotu. 🤔

anonym_60f434

@anonym_autor ty si už o neho prišla. Nikdy nepochopím ženy ako ty, že si rozhodnutá mu to zatiaľ nepovedať. To sa doma nerozprávajte či ako? Vás vzťah nie je vôbec v poriadku aj bez tej milenky, keď vôbec dokážeš rozmýšľať nad tým či mu takúto vec povedať.
A k tvojmu postoju k partnerovmu ročnému paralelnému vzťahu sa vyjadrovať nebudem. Už len dúfaj, aby milenka neotehotnela a odíde ti z domu ani nebudeš vedieť ako

anonym_e42209

povedz mu to hned dnes, na nič nečakaj. Ako važne budeš celý vikend premýslať nad tým ako si užíva snou celý víkend ?😨

anonym_a84447
Dnes o 11:52

@anonym_autor Ak s nim zostanes a budes to tolerovat, alebo aj keby slubil, ze to viac nespravi, uz mu nebudes verit, budes sa trapit a mozno si aj zdravie znicis.😕

anonym_562b6c
Dnes o 11:52

On ti povie, že mile rád s tebou zostane a že sa obetuje 😀

Taká slúžka, upratovačka, kuchárka a opatrovateľka predsa stojí dosť... a on chce prachy minúť na milenku 😉

danielahamar
Dnes o 11:53

Za mňa si na ňom finančne závislá, inak nevidím dôvod v tom pokračovať. Kde je tvoje ja? Tvoja hrdosť🫣

nyusika
Dnes o 11:54

@anonym_autor
Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť
nie,nie je to dobry muz a otec

nepytaj si radu, rob, ako to v danom momente citis.

ja sa poznam - ja by som tak vyletela, ze ziadna sluzobka by sa nekonala, ani vikend u kamaratky s detmi - deti by sli bezo mna ku kamaratke a ja by som mala cas a priestor na rozhovor

chapem, ze financne zazemie je mega velka vyhoda - sale mozno ide iba o krizu a podari sa vam ju prekonat