icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

Včera o 10:22

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

nadijaeren
Včera o 12:19

Nápis mí súkromné môžeme sa o tom porozprávať

anonym_f36f6f
Včera o 12:21
@patrike

@anonym_f36f6f Nie, len potrebujem k praci aspon zaklady prava, tak rad upozornim, ked niekto navadza na nelegalne az trestne konanie. Zatial tu odzneli rozne nezmysly o:
- vydierani
- baleni kufrov
- publikovani cudzej komunikacie

@patrike no lenže si strceny v každej téme a v každej si totálne mimo a dávaš poškodzujúce rady, ktoré vydávas za fakt pritom su iba tvoj (hlúpy) názor. Tak ked chces robit nieco užitočné založ si právne poradenstvo samozrejme ak na to mas vzdelanie.

anonym_f36f6f
Včera o 12:22
@nadijaeren

Nápis mí súkromné môžeme sa o tom porozprávať

@nadijaeren uz si vyriešila problem s manzelom?

autor
Včera o 12:22
@patrike

@anonym_autor To vobec nie je o tom, ako vyzeras a ci mate spolu dobry sex, tym sa netrap. Mnohym chlapom proste funguje ten praveky instinkt lovu samic. Milenka moze na prvy pohlad vyzerat ako seda mys alebo podla vacsinoveho nazoru horsie, nez manzelka. Ide o ten pocit, aky je o neho zaujem, vzrusenie z noveho a ako ma harem.

@patrike podľa mňa by sa mal vedieť ovládať a potlačiť svoj ,,lov samíc" ja tiež nikoho nelovím, som mu verná a nikdy som s iným mužom nespala a ani ma to neláka

nyusika
Včera o 12:24
@patrike

@anonym_b2bf34 Dalsia komedialna rada. Nik nemoze tomu druhemu balit kufre a vyhadzovat ho zo spolocneho byvania. Takto to nefunguje.

@patrike ja mojmu vzfdy do batoziny prihodim tajne nejaku cokoladku - aby sa potesil, ked si bude kufor rozbalovat...cize uuuplne v phode mu tam nieco moze prihodit.
a rovnako ho mozu cakat zbalene kufre pred dverami - to neznamena, ze odchadza z domu natrvalo

anonym_da6975
Včera o 12:24

Uprimne j*blo by ma, keby som doma na 3 materskych po sebe, kariera v prdeli, naucena na standard od pana veduceho a on by trtkal podriadenu dookola rok😀 paneboze ved to uz musis aj ty vidiet, ze s nim chces byt len preto, ze nechces ostat sama. Keby dosiel multimilionar verny Adonis so zlatym perom, ze ta chce za zenu a bude sa starat o tvoje 3!!!! deti, tak podla mna by si nechcela ostat s nevernym prasatom.

anonym_f36f6f
Včera o 12:26
@anonym_autor

@patrike podľa mňa by sa mal vedieť ovládať a potlačiť svoj ,,lov samíc" ja tiež nikoho nelovím, som mu verná a nikdy som s iným mužom nespala a ani ma to neláka

@anonym_autor on sa vobec nevyjadruje správne. Iba trepe nezmysly co mu zapadajú do jeho vnímania roly muža a ženy. Muži samice nelovili. Aj ked žili v jaskyni mali iba jednu zenu a starali sa o ňu a spoločne deti. A ked sa tu idu takí tupci oháňať pudmi nech sa vrátia medzi opice a to mozes povedat aj svojmu manželovi.

anonym_3e4ce2
Včera o 12:29

@anonym_autor nečítala som odpovede, len tvoj úvodný príspevok, ale žena, preboha, vzchop sa. Ty s ním po tpm všetkom naozaj chces ostať? Chceš s ním spávať s vedomím, že pred tebou už niekoľkokrát vrazil penis do druhej? Hneď zajtra by som na tvojom mieste išla za právnikom a dala návrh na rozvod. Na takého by som sa nedokázala pozrieť, nie s ním v jednej domácnosti žiť. A pre istotu sa daj vyšetriť na všetky pohlavné choroby

anonym_60e1eb
Včera o 12:30

@anonym_autor Tak v prvom rade si úbohá ale to vieš asi aj sama.
A teda cesta k tomu aby s tebou ostal je ozaj asi len taká že budeš robiť že sa nič nedeje, ak budeš robiť scény iba mu potvrdíš že dobre urobí ak ťa opustí.
Možno je to ako ventil, možno nie. Sú len dve možnosti buď ťa opustí alebo ostane keď ho milenka omrzí.
No zrejme ho ty už vôbec nebavíš a časom tak či tak váš vzťah stroskotá a to hlavne z dôvodu že si ty sama seba nevážiš.

anonym_f36f6f
Včera o 12:32
@patrike

@anonym_autor To vobec nie je o tom, ako vyzeras a ci mate spolu dobry sex, tym sa netrap. Mnohym chlapom proste funguje ten praveky instinkt lovu samic. Milenka moze na prvy pohlad vyzerat ako seda mys alebo podla vacsinoveho nazoru horsie, nez manzelka. Ide o ten pocit, aky je o neho zaujem, vzrusenie z noveho a ako ma harem.

@patrike https://dennikn.sk/3505942/rozbili-mytus-ze-lov...
Odporúčam ti začať citat o australopitekoch, loveni našich predkov a trochu sa oboznámiť s antropologiou. Je to krasny odbor urcite ti to rozšíri vedomosti a nebudeš musiet pisat hlúposti na mamickovske fórum 🙂 je aj výskum na to o čom rad zavádzaš a vola sa mýtus o mužovi lovcovi v Plos one časopise.

mandzula
Včera o 12:35
@patrike

@anonym_f36f6f Nie, len potrebujem k praci aspon zaklady prava, tak rad upozornim, ked niekto navadza na nelegalne az trestne konanie. Zatial tu odzneli rozne nezmysly o:
- vydierani
- baleni kufrov
- publikovani cudzej komunikacie

@patrike Ake publikovanie cudzej komunikacie? To, ze mu ju hodi do kufra, je akoze ono?

anonym_f775cf
Včera o 12:38
@patrike

@patrike a u žien sa prečo neobjavuje praveký inštinkt otrčať každému, kto má záujem? Lebo niektoré samičky v zvieracej ríši majú aj takýto inštinkt

misicka31
Včera o 12:40

Žena ty chceš radu ako ho uprosíkat ,aby bol s tebou????

anonym_7dc62f
Včera o 12:41

Napíš potom ako to dopadlo.

anonym_ccbcc1
Včera o 12:42

A máš kam ísť? A z čoho žiť? Máš nejaké financie bokom? Poprípade rodinu ktorá pomôže?

nyusika
Včera o 12:42
@misicka31

Žena ty chceš radu ako ho uprosíkat ,aby bol s tebou????

@misicka31 nedramatizuj - nikoho nejde uoprosikat

chce vediet, ci by sme to riesili hend pred SC...alebo pockali po SC
chce, aby s nimi ostal, ale ked sa rozhodne pre milenku, drazat ho nebude.

aj citas, ci len otazniky si nasla na klavesnici a mas potrebu ich okamzite pouziat ?

autor
Včera o 12:43
@anonym_7dc62f

Napíš potom ako to dopadlo.

@anonym_7dc62f áno dám vám vedieť

hefo
Včera o 12:44
@anonym_autor

@anonym_autor "nikdy som s iným mužom nespala a ani ma to neláka" - nič proti tebe, ale potom to nie je nijaká extra cnosť - je to ako keby sa ten, čo mu alkohol nechutí, chválil, aký je dobrý, že nepije.

misicka31
Včera o 12:48
@nyusika

aj citas, ci len otazniky si nasla na klavesnici a mas potrebu ich okamzite pouziat ?

@nyusika ??????????? 😀

autor
Včera o 12:48
@anonym_ccbcc1

A máš kam ísť? A z čoho žiť? Máš nejaké financie bokom? Poprípade rodinu ktorá pomôže?

@anonym_ccbcc1 ja bokom si tajne neodkladam žiadne peniaze ale keby chcem odísť muž by ma nenechal len tak bez ničoho s deťmi natoľko ho poznám. On celý čas nechcel aby som išla do práce lebo načo a veď doma ma treba viac.. ale teraz po materskej by som sa už do práce vrátiť chcela aj keď viem že nebude za to rád

autor
Včera o 12:50
@hefo

@anonym_autor "nikdy som s iným mužom nespala a ani ma to neláka" - nič proti tebe, ale potom to nie je nijaká extra cnosť - je to ako keby sa ten, čo mu alkohol nechutí, chválil, aký je dobrý, že nepije.

@hefo áno už to ani ja nepovažujem za cnosť. Dakedy som to považovala za cnosť že som si to nechala až pre manžela

autor
Včera o 12:51
@nyusika

@nyusika asi tak pochopila si to správne aj keď je tu veľa žien čo mi nadáva aká som blba no možno som blba ale ja vidím rozvod ako to náročnejšie riešenie pre nás oboch, pre deti a stále ho napriek tomu čo spravil mám rada

anonym_132166
Včera o 12:52

Toto sa mi na tych ultrakonzervativnych chlapoch paci - trvaju na tom, aby zo zeny ostala domaca putka bez vlastneho zivota, logicky sa s takou casom zacnu totalne nudit, lebo o com sa budu bavit, o plienkach a tabletach do umyvacky? A skor nez aby situaciu riesili, najdu si milenku. Uplne cele super.

mandzula
Včera o 12:54
@anonym_autor

@anonym_ccbcc1 ja bokom si tajne neodkladam žiadne peniaze ale keby chcem odísť muž by ma nenechal len tak bez ničoho s deťmi natoľko ho poznám. On celý čas nechcel aby som išla do práce lebo načo a veď doma ma treba viac.. ale teraz po materskej by som sa už do práce vrátiť chcela aj keď viem že nebude za to rád

@anonym_autor Aby si nebola prekvapena s tym majetkom. Milenky vedia robit divy. A hlavne bud vystraznym prstom pre tie, ktore chlap ukeca, aby drepeli doma a zadarmo sa starali o jeho blahorodie.

autor
Včera o 12:57
@mandzula

@anonym_autor Aby si nebola prekvapena s tym majetkom. Milenky vedia robit divy. A hlavne bud vystraznym prstom pre tie, ktore chlap ukeca, aby drepeli doma a zadarmo sa starali o jeho blahorodie.

@mandzula nie je to zadarmo ja si môžem kúpiť čo potrebujem a čo chcem on sa o mňa zas stará finančne a nevydeluje mi peniaze možno aj preto že vie že s nimi dokážem hospodáriť normálne ale je pravda že mne sa doma ostávať nechce a do práce nechcem ísť kvôli financiám ale aby som vypadla zo stereotypu. On chcel aj ďalšie dieťa ale to som už povedala že nie, ak tak neskôr ale ďalšie po sebe by som už nezvládla. Potrebujem ísť do kolektívu

mandzula
Včera o 13:00
@anonym_autor

@mandzula nie je to zadarmo ja si môžem kúpiť čo potrebujem a čo chcem on sa o mňa zas stará finančne a nevydeluje mi peniaze možno aj preto že vie že s nimi dokážem hospodáriť normálne ale je pravda že mne sa doma ostávať nechce a do práce nechcem ísť kvôli financiám ale aby som vypadla zo stereotypu. On chcel aj ďalšie dieťa ale to som už povedala že nie, ak tak neskôr ale ďalšie po sebe by som už nezvládla. Potrebujem ísť do kolektívu

@anonym_autor Pre mna ostat doma, lebo to tak chlap chce, je robit mu sluzku zadarmo. Plati ti slusne odvody? Umoznuje ti vytvarat uspory? Plus ta obera o prax.
A hlavne ak teraz skonci vas vztah, skonci aj jeho stedre dotovanie.

nadijaeren
Včera o 13:01
@anonym_f36f6f

@nadijaeren uz si vyriešila problem s manzelom?

@anonym_f36f6f a ty anonym si kto? A aký ja mám problém s manželom?

anonym_227b04
Včera o 13:03
@jogy1984

Nájdi si milenca

@jogy1984
Čo by to riešilo?

anonym_df70c5
Včera o 13:03

Strašne... No nechces vymeniť svoj komfort za rozvod. Radšej nech tá podvádza však dobre no. Už si sa rozhodla.
A jednorazový sex nie je rocny vzťah s podriadenou

anonym_b6f994
Včera o 13:07
@deti95060810

Určite povedať. vôbec nemusíš pritom plakať, ani kričať. Len to povedz. a zároveň sa ho aj opýtaj ako to chce ďálej riešiť. chce odísť ku kámoške, alebo zostať s vami?
Podľa všetkého je manžel vo vedúcej pozícii. a takýto muži všetci chcú kámošky s výhodami. Proste si to chcú užiť aj spolu s funkciou.
v pondelok bude pre teba blbý. Je jasné že viac ako služobka bude ich sex. Kto vie či vlastne aj nejaká služobka bude. Tebe môže povedať hoc - čo.
na tvojom mieste by som ku kámoške nešla, ale prebrala celú vec s manželom. Ku kámoške pôjdeš o týždeň a možno aj na dlhšie ako na víkend.

@deti95060810 „ Podľa všetkého je manžel vo vedúcej pozícii. a takýto muži všetci chcú kámošky s výhodami. Proste si to chcú užiť aj spolu s funkciou.“

Toto mas odkial prosim ta?