icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

kiwi3
31. júl 2023

zo vsetkeho vracias, tak sa musis ist najest do restauracie a puchnu ti nohy z chodenia, tak sa musis prechadzat... tak ja teda neviem, ale dufam, ze si len niekto robi srandu cez prazdniny.

syslik81
31. júl 2023

ok za 1500 si najmi teda kucharku -susedku co ti navari .. nakupis za to v pohode potraviny a aj dako zaplatis.. ty nielen ze si hnila vos ale este aj sebecka trubka.. tvoj muz maka snazi sa a doma nema ani suchy rozok ..lebo panicenke je zle ale v meste jej jedlo nesmrdi a ani pach ludi v kaviarni

h2
31. júl 2023

Nahlásené!

1ryba
Odpoveď bola odstránená
alex49
31. júl 2023

toto nemôže byť reálne, tak doma je ti zle, puchnu ti nohy, ale 6 hodín v meste a prejesť 40 eur zvládaš v pohode

monikkatt
31. júl 2023

Takze v meste prejes 40 eur lebo mas tehotenske chute ale doma ti vsetko smrdi a grcas z toho.. no hold asi na pi*u varis 🤷‍♀️

luccija
31. júl 2023

Po pôrode sa má na čo tešiť tvoj muž🙂

tosomja
31. júl 2023

On má pravdu, a ešte by som dodala, že nie že si lenivá, ale aj vychcaná. Ty sa ideš prechádzať po meste, najesť sa, na koláčik atď a on nemá ani navarené, ani žiadne jedlo? 🤔 To máš aj ruky opuchnuté, keď nedokážeš zobrať do tašky aj jemu jedlo z reštaurácie? Aj ten koláčik by si možno zaslúžil.

llucy_m
31. júl 2023

Ty si buď troll alebo strašná krava 👌😂
Ja som v 36tt, od 25tt, mám nariadený kľudový režim, mám dni kedy mi je zle, dni kedy mi je lepšie ale domácnosť funguje, síce robím všetko 5x tak dlho ale viem sa postarať o seba aj o chlapa, a keby už, tak funguje aj donáška jedla tak minimálne objednám jedlo aj pre chlapa. Jak sa takáto šmudla dokáže postarať o dieťa po pôrode 🤦🏻‍♀️🤮

bessie12
31. júl 2023

autorka, ty si se**es do ust a uplne si protirecis 😂😂

majlo1234
31. júl 2023

Moj muz by sa postaral sam o seba a urcite by mi nevravel, ze som leniva!!! Radim rozchod!!!

tanyag
31. júl 2023

@majlo1234 😂😂😂

zuzubb007
31. júl 2023

Tak ale toto musi byt naozaj len sranda, to ktory muz by toto toleroval sama prejes 40 euro a chudak on ma jest cely mesiac rozky alebo co? Nedokazes stat ale 6 hodin v meste hej, kokos ked nebudes vladat ani dietatu nespravis jest, to by chcelo psychiatra cim skor tym lepsie

autor
31. júl 2023

@bessie12 a v čom si protirečim ? Veď v kuchyni treba pri všetkom stat šúpať a s mojou seknutou krčnou je to naozaj o život veď v meste trošku prejdem ale naozaj len trošku proste sedím v reštike potom idem ku hlavnej fontáne tam posedim potom idem na koláčik aby som to prežila nejako ..normalne som v zúfalstve založila tému aby som sa dozvedela názory iných a všetci mi píšu že troll a pritom mne je smutno z hádky ale naozaj neviem kto má pravdu

doriiis
31. júl 2023

@autor....no pravdu má tvoj muz

10zabka
31. júl 2023

masáž v 8. mesiaci? 😂😂😂

obleckodogymu
31. júl 2023

Počkaj počkaj ..čo???
Akože ja verím že ti môže byť v tehotenstve kadejak, ale keď je mi blbo tak ležím a nie že behám po meste, po restikach. Asi ti nie je až tak zle ako prezentujes....
Za druhé 40€ za deň preje jedna žena? Ja teda na potravinách nešetrim ale toto prejeme za deň obaja (s mojím 115kg chlapom).
Vieš ja sa mu moc nečudujem že je nervny, keď je pravda čo pises-si doma, nerobíš nič, ani nenavaris a ani mu nedonesies jedlo čo sebe kúpiš. Toto by som chlapovi ktorého milujem a s ktorým chcem rodinu naozaj neurobila...
Prosím ťa ty sa chces ako potom starať o malé dieťa? Tiež som tehotná, končím 6.mesiac a mám zatiaľ ozaj dobre tehotenstvo, ale stále si uvedomujem že tá skutočná výzva príde až keď malý príde na svet. Veď pokým sa staráš len o seba tak to nie je nič. Keď sa budeš musieť starať o dieťa, budeš ubolena z pôrodu, psychicky zničená ..čo bude potom?

bessie12
31. júl 2023

napr. opuchaju ti nohy, nevladzes stat, ale ides sa prejst do mesta. Napina ta z roznych pachov, ale v meste je to v poriadku .. Pritom v meste su tiez rozne pachy, ktore sa miesaju jeden cez druhy. Zijes si na vysokej nohe a tvoj muz doma hladuje. Byt na jeho mieste, tak by som ta kopla do zadku a to doslovne. A bolo by mi jedno ci si tehotna. Si tehotna a nie chora. Ale osoba ako ty si vzdy najde nejaku vyhovorku, len aby nemusela prstom doma pohnut.

saxana000
31. júl 2023

Chudak chlap..

autor
31. júl 2023

@10zabka áno na uvoľnenie krčnej ...vážte že si ste zdravý lebo to čo prežíva chorý človek je strašné a ešte v tehotenstve ..samozrejme že najradšej by som bola zdravá a strašne ma to trápi lebo to ide do peňazí najradšej by som si tie peniaze ušetrila na horšie časy alebo bohužiaľ ani variť neviem len také ľahké jedlá jednoducho neznášam kuchyňu a strašne to chcem prekonať ale neviem ako ..je mi jasné že keď mi bude okej tak nieco budem musieť variť

autor
31. júl 2023

@bessie12 no ale som na vzduchu vonku takže tie pachy niesu také plus máme minitaturnu kuchynku klasicku panelakovu takže naozaj tam byť a ešte v horúčave nedá sa mi

tramtada31
31. júl 2023

@syslik81 tak ale keď ten jej muž tak maká, prečo jej neodovzda gastrace a nenosi mu ona za ne to jedlo. Inak tiež ten chlap môže skočiť do McDonaldu, alebo si v Bille kúpiť pečene kura, pizzu cestou z prace veď nemá 3 roky. Ja som tiež bola z tábora vraciacich tehotných (poslednykrat som sa išla dovracat počas porodu). Keď nebolo navarene, môj muž sa nejako zaobišiel. Pre neho nebol uspech, keď mal navarene, ale keď som okolo neho nehadzala v noci tyčky na všetky strany 😀

bessie12
31. júl 2023

a myslis, ze my a tisice dalsich ludi to mame inac ??? Pochadzam z KE, viem ake byty tam su. Aspon tie stare. Nevymyslaj somariny. Prezrat 40€ v meste kazdy den nie je normalne. A ze nemas rada varenie ?? Vela zien to neznasa, ale musia sa prekonat.

syslik81
31. júl 2023

@tramtada31 keby nemynala 40+ denne na kavicku a jedlo len a len pre nu mo\no by mu ostalo ak na fastfood..ale kedze dama minie vsetko na seba ..tak zrejme dvom na restiky nevyjde

tramtada31
31. júl 2023

@syslik81 tak ale obedove menu v ba máš 6 eur veľkú porciu , oni sú na vychode, takze keď jej dáva peniaze mama, tak z jeho gastracov na to obedove menu musí vyjst.

alenalm
31. júl 2023

Nechce sa mi verit, ze toto je pravda. A ak ano, tak nieco na tomto svete uz vazne nie je v poriadku.

deti95060810
31. júl 2023

autorka, teba radšej šatiť ako chovať... denne sama prežereš 40 e... 😉

doriiis
31. júl 2023

@10zabka ...úplne normálne chodia tehotné ženy na masáže.Aj vo 8.mesiaci.Dokonca aj ku chiropraktikovi sa chodí.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
31. júl 2023

@tramtada31 no on si myslí že ja mám okolo neho skákať a stále mu variť proste chcem aby pochopil že keď mi je zle tak nevládzem proste ..už len fakt tých 6 týždňov vydržať do sekcie a potom budem variť ..len proste tuto tému som zalozila v zúfalstve ale tu sa proste podpory nedočkám