Manžel mi vyčíta, že som lenivá
Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..
Tazko sa veri, ze je cloveku zle ked sa cele dni motka po meste. Skor ako podporu by sa autorke hodila stipka sebakritiky.
A teraz tu o červenej čiapočke....ale ak by to nejakým nedopatrením bola pravda, tak tvoj manžel má pravdu si nielen lenivá ale aj egoista
@1ryba ale ja vraciam proste z tých pachov jednoducho sa mi nedá preto som v meste na cerstvom vzduchu veď mám navracane za celé tehotenstvo viac než dosť už jednoducho nevládzem stat nad misou z tých pachov
A prečo nekúpiš manželovi jesť, keď už si neschopná navariť?
A taka donáška ti nič nehovorí?? Tak by sa najedol aj tvoj muž.
ked sa mu zdas leniva, mal si vybrat inu.. vsak na stravu ti dala mama, neprejedas 'jeho tazko zarobene peniaze', tak co ho trapi? on si sam nevie zabezpecit jedlo? musi sa spoliehat na tehotnu zenu, ktorej je zle a ma sama co so sebou robit?
mne je divne z tych reakcii tu, aj keby to bola vymyslena tema, ale co tu pisete, tak to je trosku hard core 🙄
Jasný troll...škoda reagovať...
Doporučujem dať dieťa rovno na adopciu. Veď ťa bude napínať aj z okakaných plienok, z ogrckaneho oblečenia. K tomu ti bude zle z nevyspatia, nezabudni na boľavé kríže a seknutie v krčnej chrbtici z pestovania dieťatka a k tomu všetkému umriete všetci hladom, lebo variť nebudeš stíhať a vládať a mama vám už nemá z čoho poslať a manžel vysilený hladom padnie k zemi prvý.
@reanda áno, aj mne bolo celé tehotenstvo zle, nevládala som, dcéra chodila všade so mnou, lebo som hocikde odpadla, skoro celé dni som spala, zvracala, atď ..ale ani ma nenapadlo ísť sa najesť vonku a chodiť celé doobedie po obchodoch a reštauráciách, kde sú pachy tiež, na koláčik atď, v horúčave. A muž doma odpadáva od hladu (čo tiež neverím, že je pravda) a ona mu nekúpi ani jednu bagetu.
Keď sa chcela zosmiešniť, podarilo sa, keď to mal byť vtip, tak nevydarený.
@bessie12 a on preco to neurobi??? 😀 panko sa zrejme nestazuje, ze mu zena neobjedna, ale ze nenavari.. a ona si neobjednava, chodi do restiky, lebo travi dni v meste, lebo jej tam je lepsie, ako doma.. on si takisto moze cestou z prace nieco kupit, alebo objednat, ked pride, preco by to mala za neho zena robit?
Kup muzovi jedlo v meste, popripade objednaj v meste. Neukamenujem ta, ze minas 40E denne za jedlo. Ak mas slusny prijem, preco nie.
Odporucam ti najst si opatrovatelku pre dieta. Nie si typ, ktory by to zvladol bez pomoci.
Denne 40€ na jedlo? No fakt chudák manžel, ľutujem ho. A Ty si lenivá, doma Ti je zle, ale v meste byť x hodín vládzeš, to Ti nie je zle 🤦♀️
@reanda a preco by to aj ona nemohla urobit ??? Prezrat 40€ v meste to vie, ale kupit aj pre muza to uz nie. Tak nemusi chodit do mesta, ale objednaju si v pohodli domova. Ked sa jej nechce varit, lebo ani nevie dobre varit. Sama to priznala. Tam nejde len o pachy. Vzdy sa da najst nejake riesenie. Ale kto nechce, tak sa len vyhovara preco nie.
Oni su fakt rodinka uzasnych. Chudak dieta
@bessie12 ale ona pre seba riesenie nasla.. a pomohla jej mama.. len muzovi sa nepaci, lebo sa nestara o neho.. ale ja nevidim dovod, aby sa o dospeleho muza mala starat jeho tehotna zena.. este skor on o nu by sa mal, ked nosi jeho dieta.. ale nepomoze zrejme nijak a ked si zena pomoze, ako vie, tak sa stazuje, lebo o neho, chudacika, sa nestara.. a nejde o to, ci je to pravda alebo vymyslene, ale o princip, ako sa uvazuje.. zena sa ma zapriet, aj ked jej je zle, len aby sa muz mal dobre.. a nedaj boh si nechat od niekoho pomoct a nezvladnut vsetko sama.. prezrat peniaze od mamy - oo boze, aky hriech! 🙄
@doriiis nechodi sa úplne normálne tehotným na masáž....mňa v kúpeľoch masér pomasiroval 15 min a to som iba dojcila. A taaaak som sa tešila na hodinovú masáž po 2 rokoch. Hovoril ze tehotné vôbec a keď dojcim tiež by sa nemalo ale zlutoval sa aspoň tých 15 min chrbat
Boze .. ak si realna tak by som Ti dala dobre po pysku aby si sa prebrala. Niektore sme lezali v nemocnici cele tehotenstvo a mame dozivotne zdravotne problemy a ty fnukas skrz chujoviny. Ja som tiez skoro denne v restike ale mam aj doma stale navarene a ked uz by som sla jest do mesta,donesiem aj muzovi. To na margo toho ze Ti je zle z pachov.
Som zvedava ci odides z bytu aj skrz smrad ked sa Ti decko poserie