icon

Manžel pozval priateľov na rodinnú dovolenku. Čo robiť?

Včera o 08:08

Ahojte, čo by ste robili na mojom mieste?

S manželom sme plánovali dovolenku, po troch rokoch, deti boli moc malé, tak sme si robili len také mini výlety. Veľmi som sa tešila, na spoločný čas pre nás a deti. Lenže teraz sa bez môjho vedomia dohodol s našimi kamarátmi, že pôjdeme spolu ako partia.

Možno to niekomu príde normálne, ale mňa to úprimne dosť nahnevalo. Chcela som mať pokoj, čas pre rodinu, nie riešiť ďalších ľudí a prispôsobovať sa.

Dovolenku rušiť nebudeme, asi sa prispôsobím :-/ Ale teda neviem sa nejako na ňu tešiť :-/
Možno ma to prejde?

Strana
z2
marca12
Včera o 14:40

Mna by to tiez nastvalo. Pre mna dovolenka o rodine. Je to jediny cas v roku,kedy sme cele dni spolu a ja sa nemienim prisposobovat cudzim ludom. Cely rok sa clovek prisposobuje,organizuje cas a dovolenka je proste len o nas. Nakoniec to mozno nebude najhorsie. Stanovte si pravidla,robte,co chcete. Nechodte vsetci hromadne na kazde miesto. Ked chcete ist na plaz chodte a ostatni pridu,ked oni budu chciet. Jedina vyhoda je v tom,ze ak maju deti,tak deti sa spolu zahraju.

anonym_ea164c
Včera o 14:46
@marca12

@cyberk Ano,lebo bezne maju ludia na 2 dovolenky

@marca12 Ja chodim na 2. Takze ano, je to mozne.

anonym_ea164c
Včera o 14:47
@brrunetkaa

@martinmmartin Jaj a ma to mat na dovolenke len žena lebo ju to baví a ona sa tam bude o ne starať kým on bude s partiou či ako?

@brrunetkaa Ja sa bojim, ze presne takto si to on predstavuje.

julish
Včera o 14:55

@anonym_autor ono s maoymi detmi je partia naj vec, teda ai maju deti. Na to asi este prides. Konzultovat to s tebou ale mohol

zuzubb007
Včera o 14:59

Mne by to extrémne vadilo, asi by som ho poslala samého nech si ide, a ja išla na inú dovolenku s deťmi aj mužom ak by mal záujem, pre mňa toto nieje dovolenka mať ďalšiu kopu ľudí, ale to som ja potrebujem klud

katkati
Včera o 15:02
@anonym_ea164c

@anonym_ea164c Možné to je, ale určite nie bežné na SK.

marca12
Včera o 15:13
@anonym_ea164c

@anonym_ea164c Super,ale to si jedna mala. Az take bezne to nie je.

anonym_a97e90
Včera o 15:16

Mňa by by to nasralo lebo
1. urobil rozhodnutie, ktoré sa týka celej rodiny sám, bez toho, aby sme sa na tom spoločne dohodli
2. Záležalo by o akých ľudí ide a aký je manžel. Či hrozí, že si muži urobia leháro, veget, pivko v ruke a ženy budú obskakovať mužov a starať sa o deti
3. zažila som dovolenku, kde sme boli bezdetní s dvoma pármi a išlo ma vyrútiť. Neustále prispôsobovanie sa, kam ideme, ako dlho tam budeme, do akej reštaurácie pôjdeme… jeden pár boli fanatici do “opekania” sa na pláži, druhí chceli behať po obchodoch každý deň… no koniec
4. zažila som pár akcii na chatách s deckami, keď boli malé, že aká bude zábava s inými deťmi a po pár razoch som to vzdala. Vždy sa nájdu nejaké vedúce typy, čo musia všetko organizovať, čo kto kedy robí, cítila som sa ako v pionierskom tábore, mať takúto osobu na dovolenke, tak ma tam rovno je…e
Takže za mňa jedine ak by išlo o ľudí, čo sú na rovnakej vlnovej dĺžke, vlastné ubytovanie, žiaden zdieľaný dom, každý si bude robiť svoj program, so svojimi deťmi a stretneme sa nanajvýš na pláži, či zbehneme spolu na večeru, pripadne 1-2 výlety… inak zničená dovolenka.

ivett1
Včera o 16:23
@anonym_a97e90

Mňa by by to nasralo lebo
1. urobil rozhodnutie, ktoré sa týka celej rodiny sám, bez toho, aby sme sa na tom spoločne dohodli
2. Záležalo by o akých ľudí ide a aký je manžel. Či hrozí, že si muži urobia leháro, veget, pivko v ruke a ženy budú obskakovať mužov a starať sa o deti
3. zažila som dovolenku, kde sme boli bezdetní s dvoma pármi a išlo ma vyrútiť. Neustále prispôsobovanie sa, kam ideme, ako dlho tam budeme, do akej reštaurácie pôjdeme… jeden pár boli fanatici do “opekania” sa na pláži, druhí chceli behať po obchodoch každý deň… no koniec
4. zažila som pár akcii na chatách s deckami, keď boli malé, že aká bude zábava s inými deťmi a po pár razoch som to vzdala. Vždy sa nájdu nejaké vedúce typy, čo musia všetko organizovať, čo kto kedy robí, cítila som sa ako v pionierskom tábore, mať takúto osobu na dovolenke, tak ma tam rovno je…e
Takže za mňa jedine ak by išlo o ľudí, čo sú na rovnakej vlnovej dĺžke, vlastné ubytovanie, žiaden zdieľaný dom, každý si bude robiť svoj program, so svojimi deťmi a stretneme sa nanajvýš na pláži, či zbehneme spolu na večeru, pripadne 1-2 výlety… inak zničená dovolenka.

@anonym_a97e90 super napísané

anonym_64a0fb
Včera o 19:01

@anonym_autor ved na dovolenke nemusite byt stale spolu. viete si spravit aj vlastny program. staci byt spolu vecer atd viete sa dohodnut ze o 14tej sa stretnete v aquaparku atd... tiez sme to tak to riesili

maryetta
Včera o 19:11

Uz sme tak boli. Viac menej ranajky spolocne a potom sme si dohadovali program. Ak vyhovovalo tak spolu. Ak nie každý zvlášť. Takže sa dá aj takto 😉 to že niekto ide s vami neznamená že musite byť spolu nonstop.

anonym_3448ef
Včera o 19:29

tak mne by to nevadilo ja mam rada dovolenky s kamosmi... maju deti takze navzajom sa zabavia s nasimi detmi iba ked sme spolu samozrejme...lebo spolu sme len ked mame chut... vacsinou to funguje ze mame spolocny chat do ktoreho nahodne niekto z partie napise ze prave ideme tam... a zvysok sa bud prida alebo nie... proste si dohodnite pravidla a ta dovolenka bude super zakladne pravidlo sme spolu vsetci iba ak na to ma kazda strana chut a cas ...

anonym_d0de5f
Včera o 19:51

@anonym_autor Sadni si s ním v kľude, aj keď ťa to úplne právom hnevá.A povedz mu o svojich pocitoch.Skus mu nič nevyčítať ale pokojne mu povedať,teda že to nejak vydržíš,ale s tým nesuhlasíš.Proste to potrebuješ dať zo seba von,lebo sa to bude postupne v tebe hromadiť a vrieť.

Strana
z2