icon

Manžel so skupinou hodnotí fotky žien: čo robiť?

13. okt 2024

Ostala som v šoku, keď mu to dnes vyskočilo v mobile, zatiaľ čo mi ukazoval jedno video, zrazu mu pipla správa s fotkou ktorá ma názov, Hodnotenie samíc. Ostala som jak obarená. Povedala som, že nech ukáže, čo to je, najprv nechcel, no potom ukázal a boli tam ženy; ktoré poznám a aj nepoznám, dokonca aj jeho šéfka. A keď prišla fotka s ňou: vzal mi mobil a viac mi ho nechce ukázať.

Som sklamaná

h2
13. okt 2024

@yosi Keď to povieš, lebo takú ženu vidíš, tak nič. Keď vyhľadáš fotku nejakej svojej známej (neviem, či ju tí chlapi niekde odfotili, alebo stiahli z jej sociálnych sietí) a pošleš ju kamošom do špeciálnej skupiny, založenej za týmto účelom, tak to sa mne osobne OK nezdá.

ibrunova
13. okt 2024

@majo111222 u nás v robote 🤣🤣
Myslím verejne

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
gribka1
13. okt 2024

@majo111222 Veď aj ja, neboj sa nepohoršujem sa, ale bavím

majo111222
Odpoveď bola odstránená
monikkatt
13. okt 2024

@majo111222 ty si presne ten krcmovy typ ktory sa rozkysne v senku, sedi pri pive a kazde druhe slovo vyberane a nadava na zeny ze? IQ kupacieho kona a jedina zabava je byt trapny aby si zakryl svoje komplexy
Urazat zeny to ti ide

gribka1
13. okt 2024

@majo111222 Čo si, ja nemusím byť vidieť. To už potom nemá šmrnc.

anketkarka
13. okt 2024

Ešte aj šéfku hodnotia? Myslela som, že nejaké fotky stiahnuté kadekde. Ale šéfka je silné kafe. To už by som na ich mieste asi neriskla. Keby sa to nejak dostalo šéfke, tak to bude zaujímavé....🍿🥤

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
yosi
13. okt 2024

@anketkarka Záležať bude od hodnotenia...

gribka1
13. okt 2024

@majo111222 Tak snáď nezahodim tu šancu byť inkognito😂

mircalla
13. okt 2024

@majo111222 Nastastie doba sa meni....Za taketo spravanie je dnes v tych lepsich nadnarodnych firmach uz vyhadzov, predym povinne skolenie na harrasment. Pretoze zalozit si skupinu a posielat si fotky sefky a hodnotit ich harrasment je.
Takze nadrzani uslintani chudaci ako ty to budu mat coraz tazsie i na zaostalom Slovensku.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
mircalla
13. okt 2024

@majo111222 To je realitka, len k tebe a tvojim krcmovym kamosom do Hornej Marikovej to este nedorazilo.

anketkarka
13. okt 2024

@yosi alebo od tolerancie šéfky. Neviem, či by takúto zábavku považovala za teambuildingovú aktivitu každá šéfka.

joannita
13. okt 2024

Zeny, ale ved toto robia vsetci chlapi, kedy to konecne pochopite? Aj ten tvoj, aj tvoj a ano aj tvoj slusak co ma na stole fotku vasej rodiny a nieje "ten typ" a nikdy by ta "nedokazal podviest" a ten co ti hovori ako strasne ta miluje!

ingush616
13. okt 2024

To ta úplne chapem.
Možno ma veľmi nudnu prácu a doma malo starosti že ma čas s takýmito hovadinami sa zaoberať.
Venuje sa dosť času Vašim deťom????

mircalla
13. okt 2024

@joannita Je ine komentovat zeny a ine si zalozit skupinku a komentovat sefku a posielat si jej fotky medzi sebou. To uz je trosku mimo

petrahl
13. okt 2024

Bože, mať tieto problémy a plat prezidenta. Mám kolegyňu, s ktorou si posielame fotky a videá kadejakých pánov 😀. No a?
Nekukaj frajerovi do mobilu a máš po probléme.

gribka1
13. okt 2024

@joannita Ale no, aj muži si myslia, že sme všetky rovnaké a nie sme.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
gribka1
13. okt 2024

@petrahl Šefov, kolegov, susedov, ex? Len sa pýtam.

mircalla
13. okt 2024

@majo111222 Ja neodbocujem od temicky, pretoze toto sa tyka prace. Predpokladam, ze ti pride tiez v pohode debata tvojich ex s komentami, akeho mas neskutocne maleho vtaka.

petrahl
13. okt 2024

@gribka1 kolegov si neposielame, ved tych vidime obe v praci 😀
Sefa nemame, pracujeme v prevazne zenskom kolektive. Ex neviem preco by som mala nejako hodnotit, toho som uz raz vyhodnotila. Suseda nemam, len susedu 😀. Ale jej znamych som uz poohodocovala. A ano, som vydata. No a?😀
Preboha ludia, ved sa netvarte, ze ste svati za dedinou.

monikkatt
13. okt 2024

@majo111222 bla bla bla uz si trapny jak sa snazis byt vtipny 😂

joannita
13. okt 2024

@majo111222 akych nech je nas viac?