Manžel trvá v prípade náhodného otehotnenia na potrate
Ahojte...akoby ste reagovali...mame jedno dieťa...muž povedal, že ďalšie dieťa uz nechce a v prípade, ak by som otehotnela napriek antikoncepcii, musím dopredu súhlasiť s prerušením tehotenstva. Inak je pripravený žiť do konca života bez normalneho sexu (len orál atď...). Som v šoku, nemam v pláne nikdy pristúpiť na potrat, nikdy som si nemyslela, že on považuje potrat za riešenie a zabil by v kľude naše dieťa. Som sklamaná, oklamaná, v srdci mám bolesť...
Podľa mňa to povedal v afekte a reálne by sa k tomu postavil inak. Poznám takých prípadov viac, ale títo páni potom išli na vazektomiu - čo by mal aj Tvoj muž.
Minule som niečo čítal a ze vraj existuje také niečo ako hmm asi prezervatív sa tomu nadáva..
@pochod no len ten ma co sa tyka spolahlivosti nizsie skore ako trebars hak alebo vazek./steril
@michaela329 nie, hádame sa kvôli tomu už nejakú dobu.
autorka ty si daj nehormonalne teliesko, on k tomu prezervativ a to by uz museli byt inac zdatne spermie aby toto prekonali
Mozem ti nieco povedat/napísať? Keby si len trošku, ale iba trošku, rozmýšľala, bola by si došla nato, že on už tú druhú ženu/frajerku/ priateľku, dávno má. Keby mal len teba, a aj by uvazoval, len o tebe, mohli by ste mat, to druhé dieta. Kedze uz dávno má inú, tu uz dosť dlhú dobu rozmýsla aj nad spolocným dietatom s ňou, a nad vztahom v trojici s dietatom s tou druhou ženou, preto ty s ním más dieta zakázané, avsak násilne ta v putách , ani súdom na vydaj na potrat nemoze dodať. Preto ty bud v pohode, ak sa tak tomu uz dlho brániš a odmietas reálne takú moznost, ze je niekto okrem teba, hrá ti to do karát, že akože, niekoho máš, aj za podmienok "ošti ma", bud potom v pohode, lebo na potrat ta nedovlecie a v prípade narodenia ti bude musiet na dieta platiť. Musí ti byt nad mieru jasné, ze v pohodicke by urobil druhej dieta a uprednostnil pred tebou a áno, zvažuje rozchod, rozvod s tebou, druhá už má vsetko vydláždené, ty už máš druhé zstrhnuté , otvorený máš pri ňom jedine výkop, už čaká, kedy ťa vykopne. Už ti to vlastne aj povedal, lebo toto by druhej nepovedal, tej musel povedať, že vzťah dlhodobo, manželstvo.....
@pralinka25 to je dosť agresívne riešenie. Pri antikoncepcii + kondóm je možnosť nechceného otehotnenia fakt extrém nízka. No stavím sa, ze mladý pán nerád gumu a zrejme sa radšej vzdá sexu v resp takto nevhodne sa vyhráža partnerke fakt by si mal ten oral sam robiť ak sa nechce chrániť
Akoze ty mas brat hormony ale on chce mat este moznost na dieta 🤣🤣🤣🤣 to je dobre…tak teda nech si da zamraziť a ide na vasektomiu. Akoze ty mas rizkovat svoje zdravie a on je v pohode.
Keby nemal druhú, a neriesil, toto by z huby nevypustil a keby uvazoval len nad tebou, decko s druhou by ho nenapadlo, ale ty si už dobačovala, nakolko ti boh udelil zákaz mat dieta. Skoncila si. A keby uz aj cakali, vyberá si ju
@pochod no ale hak tiez nie je pre zeny ideal. A ano tieto zakroky su invazivne. Tu ale ide o volu. A on sa prejavil ako totalny chuj. A tiez si myslim ze je tu moznost ze niekoho ma lebo toto je uplne divna reakcia aj keby fakt dalsie dieta nechcel. Aj to co spomina ze v pripade rozchodu atd. Proste oplne odveci cele.
@pralinka25 nečítal som celú diskusiu a viem, ze to nie je ideál pre zeny no autorka ju zrejme berie no keby sa aj kondómom chránili tak by tento príspevok nevznikol. Nemyslím, ze by sa báli aj pri dvojitej ochrane.. Väčšinou su chlapi tí "šikovní" ktorí zvyknú odmietať latex a potom robia takéto blbosti
@abcabcada precitaj si svoj pridpevok pridany o 13.45,
O par desiatok rokov neskor...ked budes potrebovat pomoc,ked ostanete sami...lebo kariera aj vsetko raz pominie,a mozes mat aj nakldak zlata....lasku si za to nekupis.
Ja by som bola za tych usoplenych zasranov bola dala vaetko...vidis a nemam ich...
Neodsudzujem ta za to,ze nechces deti.
Ale vytaca ma,ako s o nich vyjadrujes.
Poznas prislovie-po pyche byva pad....?
Davaj si pozor,aby ta ta pycha raz nedobehla.
Dnes mas vsetko zahtra nemusis mat nic.
Deti su dar....
Autorka-muz s ktorym uz diwta mas,manzel a takto u azuje?
Mysli na zadne kolieska s inou zenou?
Tebe to nepride cudne?
Povedz mu ze sa nedas vydierat ani zneuzivat.
A nakolko mu nevies zaricit,ze HAK nezlyha,od dnes uz bude len taky sex,aky si spravi sam....
Berieš tabletky alebo ako sa chránite?
@lienka.7 taký rozosievac samaritán 😂
Na potrat by som nikdy nepristúpila a ak by som si už mala vybrať tak radšej dieťa ako takého ....muža.
@abcabcada hej, ja by som takému chruňovi nakázala ma lízať od rána do večera keď to je jediné prípustné a potom ho na odchod kopla do gulí nech si aj on troška užije :D
Manzela posli na vazektomiu. Ale osobne bu som si nerobila nejak tazku hlavu z otehotnenia, pretoze on by si uz nevrzol a asi ani nebol moj muz … kde na tych debilov chodite …
muz co s tebou dalsie dieta nechce ale s inou ano,co ta necha napchavat sa chemiou miesto toho aby si to poriesil u seba.. co uz dopredu posiela zenu na potrat a nepripusta inu moznost by nebol muz s kt by som ja osobne chcela travit vysok zivota ..
Však by som mu ani ten nespravila nech sa hraje sám je to obyčajný magor
Mam pocit ze tvoj chlap ma nejaku frajerku s ktoru caka asi dieta (myslim si to) a preto nechce s tebou dalsie dieta. Poslala by som ho do teplych krajin ked z vlastnou zenou druhe nechce ale s inou ano.
@pupava36 Nema inú. On to myslí preventívne, lebo tak polovica manželstiev sa rozpadá...
@ukgirls veď práve ....
Tá však nech si dá zmraziť spermie. Keď chce mať také zadné vrátka. A potom hneď vazektomia.
Ak to neurobí, tak sú to len výhovorky. Lebo dnes sa dá mrazit spermie na desiatky rokov za pár stoviek Eur.
Toto je na manželskú poradňu. Vo vzťahoch bývajú krízy, ale to , čo vy riešite je zásadná otázka. Mne osobne je extrémne vadil jeho postoj, toto ste nemali prediskutovane pred svadbou ?

Ja by som s takym chlapom nesexovala. Alebo aj, ale bola vzdy pripravena na to, ze odide, takze uspory bokom, blastnu karieru, infrastrukturu okolo existujucich deti, vlastne auto, prip byt ked sa da.
Ale skor by som asi odisla, vydierat sa cez sex nenecham.