Manžel zámerne nechce urobiť niečo, čo chcem a vyžíva sa v tom
Ako by ste reagovali? Smeje sa mi do tvare? Ci sa hadam, nerozpravam, som mila, nie a nie to urobit, je to vec, ktora je pre mňa dolezita, pre nebo banalita …. Som z toho na nervy, nedokazem s nim normalne fungovat, on ako keby sa vyziva v tom, aka som z toho zufala ….
Záleží od toho čo Chces. Ja tiež neurobím niečo, čo pokladám za zbytočnú blbosť len preto, že to chce mne niekto blízky - buď je lepší dôvod ako 'lebo chcem', alebo si to môže urobiť sám.a ak z toho kričíš, tak chápem, že sa smeje. Ale záleží od toho, o čo ide, pravdaže.
Neurobíš s tým ničovaté, nič. Buď sa s tým zmieriš, alebo kopneš manžela do prdele.
Záleží od toho čo Chces. Ja tiež neurobím niečo, čo pokladám za zbytočnú blbosť len preto, že to chce mne niekto blízky - buď je lepší dôvod ako 'lebo chcem', alebo si to môže urobiť sám.a ak z toho kričíš, tak chápem, že sa smeje. Ale záleží od toho, o čo ide, pravdaže.
@janagem no ja neviem. Aj keď pokladám niečo za blbosť a vidím, že milovanej osobe na tom záleží, tak sa snažím potešiť ju.
Neviem o čo ide, ak chceš niečo čo považuje za blbosť, tak si s teba robí srandu.
Čo tak porozprávať sa s ním, možno nájsť kompromis.
Otázka je, či to musí urobiť len on alebo môže aj niekto iný. Ak môže byť niekto iný, tak zavolaj pekného suseda, nech to spraví a uvar mu kávičku. Manžela ten smiech rýchlo prejde.
Ťažko povedať bez konkrétneho pomenovania.
Pokiaľ nejde o intímnu vec medzi Vami dvomi, tak by som si na to zavolala remeselníka, brata, suseda. A nech sa smeje.
Keď máš pocit, že sa v tom vyžíva, asi to tak bude. Je smutné, že na zlomyseľnom a možno aj inak zlom ( to neviem ) človeku si závislá. Pokús sa uspokojovať svoje potreby sama, nespoliehať sa na neho a hlavne ho neinformovať, o tom, na čom ti záleží. Zvoľ postoj takého " hlupáčika" a on nebude vedieť, na čom ti skutočne záleží a cez čo ťa môže takto zmýkať. Celkovo asi treba prehodnotiť celý zmysel manželstva, ak ti takéto veci robí.
Nedáva dolu dosku?
Neviem o co ide, ale mne keď nedokáže pomôcť s niečím manžel, zavolám suseda 😄
Zalezi o co ide… ale ako sa poznam, tak by som to nieco dostala aj bez neho. Ci uz by som si to zariadila sama, alebo by mi niekto pomohol - a uz nech sa s tym, ze ho vlastne nepotrebujem, vysporiada ako chce. Ale velmi by som rozmyslala, ci chcem byt s chlapom, ktory nema zaujem vyjst mi v ustrety a splnit moje tuzby a este sa bude z toho vysmievat, pretoze ja sa tak k nemu nechovam…
Ale naozaj zalezi o co konkretne ide, lebo naozaj je mozne, ze chces po nom totalny nezmysel…
Nie je narcista?
Normálne napíš o čo sa jedná lebo takto sa ti nedá nič normálne poradiť...
je rozdiel príklad že ti nechce zavolať pomoc alebo odviezť do nemocnice. Ako príklad alebo že ťa nechce prísť zobrať z večierku ráno o 5 to su dve odlišne veci.Bez konkretnej situácie čo nechce urobiť je veľmi ťažko sudiť.Na čiu stranku sa prikoniť.
Tak by som si to zrobila sama a este lepsie ako on
A keby mal k tomu poznamky tak by videl odo mna len vystrceny prostrednik a par dni by som toho blbca ingnorovaˇa
To je nejaky chudak, ked sa v tom vyziva. Zavolaj si ineho chlapa co ti s tym pomoze a potom sa mozes ty vyzivat v tom, ze aky je to debil. Mohol to urobit on a zadarmo
Fejkova tema. “Ako by ste reagovali”? … 😁
Podla mna je ok mat na veci iny nazor a dokonca aj nechciet vzdy partnerovi vyhoviet, co ale nie je ok je jeho spravanie, ze sa ti vysmieva do tvare atd co opisujes 🤷🏼♀️ ja neviem ci sa zasekol niekde v puberte alebo ma o koliesko menej, ci je iba blb…
Nemôže to urobiť niekto iný? Že by si si na to zaplatila hodinového manžela. Nech vidí že si vieš poradiť aj bez neho.
Ked nepuses o co sa jedno co ocakavas od nas? Tazko ti radit ako si tu vec vynutit.
Ak chces vylizat neumyty zarasceny pekac tak sa mu necudujem. 😀 ked nenapises konkretne tazko poradit.
Však si zavolaj na to človeka čo to vie robiť ,zaplať a vybavené
@janagem no ja neviem. Aj keď pokladám niečo za blbosť a vidím, že milovanej osobe na tom záleží, tak sa snažím potešiť ju.
@koniarova ja milovanú osobu nebudem tešiť trápnymi hovadinami. Vzťah je aj o Tom, aby sme spoločne rástli. Takže sú veci, ktoré môžu druhu osobu potešiť ale aj to pokladám za totálnu stupiditu tak to neurobím. Milovaná osoba by mohla aj chapat, že to nechcem/nemôžem urobiť. Vzťah ide dvoma smermi. Ale ako som spomenula, dosť záleží od toho čo vlastne autorka chce
Neda sa poradit, ked tu nikto nevie o co ide.
Narcista? Toto je pre nich typické
Však si zavolaj na to človeka čo to vie robiť ,zaplať a vybavené
@minenkaa Ale tým nezmení správanie manžela. Autorke vadí správanie....
@minenkaa Ale tým nezmení správanie manžela. Autorke vadí správanie....
@123_monika veď ale každý sme iný a ak jej to vadí tak nech to vyrieši inak a to že sú ľudia čo budú trvať tvrdohlavo na niečom ako autorka ,tak je to ich problém
Ak mám malo sexu lige si zaplatiť človeka čo ju uspokojí ,ak potrebuje niečo navŕtať objednaj si človeka čo to vyvŕta ,maliar omaluje ,upratovacia firma uprace atd
A ak s ním nedokáže žiť aj tu je pomoc,žiadosť o rozvod
Veď si to urob sama a mas po probleme. 🤦

Ťažko povedať keď nenapíšeš o čo sa jedna