Manžel zrazu nechce so mnou spať po služobke. Prečo mi to robí?
Manžel bol vždy naruzivy vášnivý milenec vždy so mnouu spaval pravidelne každý deň. Zvykla som si na to. Vyzadujemm právdelny sex alebo aspoň teda "" Nejakú starostlivosť" Nechcem byt ako mladá manželka zanedbavana. Ja sex potrebujem. Pred istým časom ochorel dostal chrípku a šiel na sluzobku. Ešte v ten deň ako ochorel a mal teplotu tak sme spolu spali. V noci. Odišiel ráno na sluzobku na týždeň do zahranicia. V zahraničí so mnou moc ne komunikoval pohádali sme sa trošku a proste pár dní mi neodpísal ani. Inokedy keď je na služobné volame furt.
Bolo mi to divné. Vyrobila som Zkarľivostnú scenu že má už asi nelubi. A že má inú. Urazil sa na mna. Došiel zo služobký stale chorý. V zmysle sopli sa a pokasliava nič viac. Tvari sa akoby umieral. Je tomu 9 dni co došiel zo služobký.
Prvý deň došiel večer hneď zalahol že je Ko. Vravím. Ok. Druhý deň som Logický chcela sex atd. Odmietol má surovo. Plákala som. Takže som sex nemala už 17 dni. Celé moje obdobie kedy nemám Menzes. Cez Menzes ktorý mimochodom trvá 9 dni tak nerobime nič. Manželovi som to vytkla po pár dňoch že sa má. ani len nedotkol od kedy došiel zo služobký. Manžel tvrdí že je chorý unavený a ja neempaticka. Do práce zeraz cmechodi. Je doma. Aj tak robí evanjelický z domu.
Prakticky som chcela napísať.
Nie evanjelicky.cize každý den je divný a nechce so mnou späť. Hlavné, že som si dala krásne sexi spodné padlo zvádzala ho. Nič. Vraj je unavený chorý. Jasne. V noci som ho našla ako pozerá na nevhodne veci na mobile. Vyrobila som scénu. Toto sa stalo už aj v minulosti ale prekuslá som to pretože má nikdy neodmietol v sexe. On chcel sex takmer každý deň. Je strašne divný. Keď sa spýtan co je tvrdí že nič vôbec. Nedovolí mi bozkavat ho nič. Keď mna bozkava tak nasilu. A keď začnem byť viac vášnivéjsia nemá záujem vstanee odíde do kúpeľné alebo spat alebo jesť alrbo pústi tv. Nechapem ničomu. Keď prichádza večer a už vie že budem niečo chcieť tak začne zivat že je strašne unavený a chorý (podotýkam ma miernu nadchu a pokasliava nic iné).absolutne nic iné. strasne prehana ohľadne tej údajnej choroby. Nesedí mi to. On co vždy vždy chce sex denne takmer aj keď je chorý zrazu nič nechce ani má neobjime nebozkava nič . Tvarí sa ako cudzí.
@anonym_autor prepáč ale si asi dosť neempaticka a nechapava ked sa neciti dobre napriek tomu pracuje aby vas zabezpecil a ty mu ides vycitat sex. Mala by si skusit zrejme psychologa alebo sa nad sebou zamysliet lebo to ako to beries vporiakdu urcite nie je.. nevnimas sex na zdravej urovni ked si to nevies sama uvedomit a chapat ho..
@anonym_a8dfe3 on je ten co vždy chce sex aj chory. Len teraz náhla zmena a už mu nič nie je pre Boha. Mierna nádcha a zostatky kašľu. Strasne prehana. Stratil uplne záujem u mna. Ledva mi dá miernu pusu na Lice. Je stále na mobile. Keď sa spýtam co sa deje . Údajne nič.
Už som sa vyplakala.. Ja aj chora s ním sex mám. Pokiaľ teda nemám 40ky horúčky. A ja úprimne som už na držaná a tu žim po nom je normálne že po takmer 3 týždňoch s ním chcem spat. a zas dneska nič. Už mi vraví stale že je unavenyyyyy strasne a polihujeeeee
Už som sa vyplakala.. Ja aj chora s ním sex mám. Pokiaľ teda nemám 40ky horúčky. A ja úprimne som už na držaná a tu žim po nom je normálne že po takmer 3 týždňoch s ním chcem spat. a zas dneska nič. Už mi vraví stale že je unavenyyyyy strasne a polihujeeeee
@anonym_autor napriek tomu že ste manželia, je to slobodný a samostatný tvor, aj jemu sa mozu menit potreby.. mala by si prestat tlačiť a skusit sa s nim normalne vklude porozoravat, nie za ucelom sexu ale realne ho vypočuť a pochopiť. Ale s tym ako pises by si naozaj mala zajst psychologovi lebo mne pride ze tvoj vztah k intimnostiam naozaj nie je zdravý
Chudak chlap
Vsetok zaujem o seba si z neho vlastnym pricinemim vyhnala. Islo ti to rychlo a velmi uspesne, Normalne ho lutujem
Daj čislo telefonu,určite niekto zaskočí za manžela😜
@anonym_a8dfe3 on je ten co vždy chce sex aj chory. Len teraz náhla zmena a už mu nič nie je pre Boha. Mierna nádcha a zostatky kašľu. Strasne prehana. Stratil uplne záujem u mna. Ledva mi dá miernu pusu na Lice. Je stále na mobile. Keď sa spýtam co sa deje . Údajne nič.
@anonym_autor nikto z nas nevidí do jeho hlavy. Ani mobilu. Ale ak by som mala z dlhej chvíle tipovať, ty vyznievas ako pomerne konfliktný typ ktorý si myslí, ze ma dokonca právo určovať ako sa ma manžel cítiť. Ci uz fyzický alebo emocne. Z tohto krátkeho príspevku ide s teba vcelku neprijemny pocit. Mozem sa samozrejme mýliť. Tipujem, ze si ho dotlacila do bodu, ze ta ma jednoducho dosť. Vsetci mame totiz hranice. Modli sa (a zmen prístup) , aby to bolo dočasné a bral si priestor len "na nádych " ktorý pri tebe potrebuje. Ale možno mas pravdu, možno si ho uz dohnala do narucia inej, kde pochopil, ze vzťah moze vyzerať aj inak. Nielen vysavat energiu 🤷🏽♀️
"Vyrobila som Zkarľivostnú scenu že má už asi nelubi. A že má inú." ...buď si trafila klinček po hlavičke alebo si ho tým tak znechutila, že ho prešla chuť na sex... pod tlakom a z donútenia je to na nič, nečudujem sa mu... chápem aj teba, ale treba zvoliť iný spôsob komunikácie
@anonym_autor čo keby si mu namiesto toho vystrajania urobila čaj, pozreli by ste si film.. a nenahanala ho s hovadinami.. nech mu je cim skor lepsie a citi sa dobre. Nemysli len na seba lebo prides mi dost sebec
@anonym_autor nikto z nas nevidí do jeho hlavy. Ani mobilu. Ale ak by som mala z dlhej chvíle tipovať, ty vyznievas ako pomerne konfliktný typ ktorý si myslí, ze ma dokonca právo určovať ako sa ma manžel cítiť. Ci uz fyzický alebo emocne. Z tohto krátkeho príspevku ide s teba vcelku neprijemny pocit. Mozem sa samozrejme mýliť. Tipujem, ze si ho dotlacila do bodu, ze ta ma jednoducho dosť. Vsetci mame totiz hranice. Modli sa (a zmen prístup) , aby to bolo dočasné a bral si priestor len "na nádych " ktorý pri tebe potrebuje. Ale možno mas pravdu, možno si ho uz dohnala do narucia inej, kde pochopil, ze vzťah moze vyzerať aj inak. Nielen vysavat energiu 🤷🏽♀️
@haley7897 toto si uplne skvelo vystihla 🙏
@anonym_autor čo keby si mu namiesto toho vystrajania urobila čaj, pozreli by ste si film.. a nenahanala ho s hovadinami.. nech mu je cim skor lepsie a citi sa dobre. Nemysli len na seba lebo prides mi dost sebec
@anonym_a8dfe3 ved ho furt obskakujem.. 9 dni od kedy došiel zo služobký. Vynikajuc sa k nemu choval.. Išlo sme sa najesť von prejsť do parku.. Objal má. Nič viac.. Pusu dal na Lice.. Ja som mu dala bozk na pery odstrcil sa akoby a zmenil tému. Potom varim mu polievky proste stara sa. A ako sorry ale! Ja ho netlacim. Ale keď sa dokáže ísť prejsť do parku na hodinu dve a von najesť tak môže aj sa milovať so mnou pár minút.. Celý mesiac som nemala takmer sex. Teraz pondelok mám mať Menzes a zjavne nič dovtedy nebude. Pán manžel nemá Chut na svoju manželku
"Vyrobila som Zkarľivostnú scenu že má už asi nelubi. A že má inú." ...buď si trafila klinček po hlavičke alebo si ho tým tak znechutila, že ho prešla chuť na sex... pod tlakom a z donútenia je to na nič, nečudujem sa mu... chápem aj teba, ale treba zvoliť iný spôsob komunikácie
@anonym_383554 ale ved som sa snažila aj normálne s ním jednať co sa deje.. O co ide.. Empaticky.. Objala som ho. nic. Nad hodila som že kamosku pod viedol manžel a podvadzal ju pol roka a ona nic netušila a že sa rozvádza ju. To je inak pravda. A on nic na to. Ani slovo. Ani len že ok. Nic nepovedal. Len že uhm Hej. Nic iné. Divne
@anonym_a8dfe3 ved ho furt obskakujem.. 9 dni od kedy došiel zo služobký. Vynikajuc sa k nemu choval.. Išlo sme sa najesť von prejsť do parku.. Objal má. Nič viac.. Pusu dal na Lice.. Ja som mu dala bozk na pery odstrcil sa akoby a zmenil tému. Potom varim mu polievky proste stara sa. A ako sorry ale! Ja ho netlacim. Ale keď sa dokáže ísť prejsť do parku na hodinu dve a von najesť tak môže aj sa milovať so mnou pár minút.. Celý mesiac som nemala takmer sex. Teraz pondelok mám mať Menzes a zjavne nič dovtedy nebude. Pán manžel nemá Chut na svoju manželku
@anonym_autor si chorá.. navštív odborníka. Ak ho nechceš stratiť úplne. A to ti radím v dobrom. Dusíš ho a DO MILOVANIA NIKOHO NUTIT NEMOZEŠ! takze reci typu ze bol v parku dve hodiny tak sa milovat s tebou moze su fakt hlupe. Vies co poradim ti jednu vec. Cim skor sa ho opytaj ci mu s tym lezies na nervy a ci ta ma plne zuby. A uvidis odpoved. Potom to cele pochopis
@haley7897 ved on je ten co vždy chcel veľa sexu. Ja absolutne v nicom netlacim. Furt mi otrepava o hlavu že je chorý. Ale nie je! Ved vidim na nom. Inak sa správa normálne. Až na tom že je stále na telefóne. Ale inak nic. Mám dost. Som mladá 29 ročná žena a chcem normálny vášnivý sex alebo aspoň prejaviť záujem. Bozkavat ma oral alebo co nechapem proste. A nememu Decko ani vlastná mať nerozumie. Nechapem. Manžel bol vždy ten co začínal sex
Daj čislo telefonu,určite niekto zaskočí za manžela😜
@anonym_3e03ca ver mi že už som tak na držaná že naozaj mám chuť aby niekto zaskočil lebo toto co bez príčiny predvádza manžel je des Des.. Ponizil má ako zenu
@anonym_autor si chorá.. navštív odborníka. Ak ho nechceš stratiť úplne. A to ti radím v dobrom. Dusíš ho a DO MILOVANIA NIKOHO NUTIT NEMOZEŠ! takze reci typu ze bol v parku dve hodiny tak sa milovat s tebou moze su fakt hlupe. Vies co poradim ti jednu vec. Cim skor sa ho opytaj ci mu s tym lezies na nervy a ci ta ma plne zuby. A uvidis odpoved. Potom to cele pochopis
@anonym_a8dfe3 ano keďže dokáže ísť do parku na dve hodiny. Môže mať aj sex. Nie je asi tak strašne Mega chorý
@anonym_3e03ca ver mi že už som tak na držaná že naozaj mám chuť aby niekto zaskočil lebo toto co bez príčiny predvádza manžel je des Des.. Ponizil má ako zenu
@anonym_autor ty si pekne blbá naozaj, vyhladaj odbornika.. cim skor tym lepsie
Mne to pride akoby chytil nejaku pohlavnu chorobu na sluzobke a nechce sa ti s tym priznat
@anonym_autor napriek tomu že ste manželia, je to slobodný a samostatný tvor, aj jemu sa mozu menit potreby.. mala by si prestat tlačiť a skusit sa s nim normalne vklude porozoravat, nie za ucelom sexu ale realne ho vypočuť a pochopiť. Ale s tym ako pises by si naozaj mala zajst psychologovi lebo mne pride ze tvoj vztah k intimnostiam naozaj nie je zdravý
@anonym_a8dfe3 prečo nemám zdravy pristup? Lebo tuzim po manželovi lebo sme spolu nic nemali 3tyzdne takmer?
Mne to pride akoby chytil nejaku pohlavnu chorobu na sluzobke a nechce sa ti s tym priznat
@anonym_749282 vies aku chorobu chytil? Averziu voci jej tlaku
@anonym_749282 no niečo taji. To mi je jasne ale neviem co
@anonym_383554 ale ved som sa snažila aj normálne s ním jednať co sa deje.. O co ide.. Empaticky.. Objala som ho. nic. Nad hodila som že kamosku pod viedol manžel a podvadzal ju pol roka a ona nic netušila a že sa rozvádza ju. To je inak pravda. A on nic na to. Ani slovo. Ani len že ok. Nic nepovedal. Len že uhm Hej. Nic iné. Divne
@anonym_autor co je normálne na tom, ze mu zľava sprava rozprávaš o podvadzani. Ci uz ho priamo podozrievas ale sa snažíš dostať reakciu tym, ze mu rozprávaš o podvadzani niekoho iného. Ešte si aj myslíš, ze je to nejaká "šikovná metóda "
A hovorím ti, ma ta dosť. Dokonca do bodu, ze hoci normálne sex pravidelne, denne vyzaduje, odpudila si ho natoľko, ze si radšej bude bez. Alebo nájde inde..🤷🏽♀️
@anonym_a8dfe3 prečo nemám zdravy pristup? Lebo tuzim po manželovi lebo sme spolu nic nemali 3tyzdne takmer?
@anonym_autor su to 3 tyzdne preboha keby bol na sluzobke 3 mesiace tak co urobis ? Pojdes ho otravovat tam ?
@anonym_autor nedostatok sexu nieje vas problém, je to následok...
Chudák chlap. A áno, si neempatická nymfka.
Aspoň tak trochu dúfam, že si si to vymyslela.
Hned dnes si objednaj vibrator a zajtra rano ho mas v alzaboxe. Ty si uz tak nadrzana, ze sa potrebujes ukludnit.

@anonym_autor prepáč ale si asi dosť neempaticka a nechapava ked sa neciti dobre napriek tomu pracuje aby vas zabezpecil a ty mu ides vycitat sex. Mala by si skusit zrejme psychologa alebo sa nad sebou zamysliet lebo to ako to beries vporiakdu urcite nie je.. nevnimas sex na zdravej urovni ked si to nevies sama uvedomit a chapat ho..