Manžela som podviedla s jeho kolegom

colito333
27. aug 2020

Ahojte dievčence neviem ci to sem patrí ale potrebujem sa vyrozprávať. Som vydatá dva roky a chodili sme spolu 9 rokov detičky zatiaľ nemáme nejak sa nám nedarí ale aby som prešla k veci. Asi 4 mesiace po svadbe sme boli na chate kde mi manžel predstavil kolegu samozrejme ze sa pilo a skončilo to tak ze som ho podviedla s kolegom celi čas som bola ticho aj keď mi bolo veľmi ťažko sa mužovi pozerať do očí lenže podvedome som stále myslela na toho muža aj keď som sa veľmi snažila aby to prestalo nešlo to 😥😥. Potom som ho videla ešte asi 3 krát a stále sa tak divne na mňa pozeral lenže ja som to už nevydržala lebo ma to všetko dusi a napísala mu on mi odpísal ze tiež na mňa dva roky myslí ale nemohol mi napísať lebo nechce nikomu ublížiť a ze keby som stála teraz pred ním tak urobí to isté čo vtedy že ma ľúbi a ja neviem co mam robiť strašne trpím ja ja ho tiež asi ľúbim lebo som na neho myslela každý boží deň za ten dlhy čas ale ja nechcem nikomu ublížiť mam strach ze keby som odysla za ním tak ma všetci budú nenávidieť aj moja rodina všetci a hlavne môj muž. Inak on sa o mňa aj tak prestal nejak zaujímať sme spolu veľmi málo stále ma nejakú robotu radšej ako mňa a ja sedím doma sama možno aj preto to takto vnímam každý deň sa pýtam ze prečo práve ja. Ja som si všetko predstavovala inak že sa vezmeme budeme mat deti a budeme šťastný a už neviem ako ďalej. Ďakujem za váš čas že ste to prečítali až do konca a za každú radu aj keď isto niektoré nebudú pekne na moju adresu co si plne uvedomujem ahoj pekný večer prečo ja a už nevládzem ďalej takto žiť z takýmto pocitom viny a v klamstve

elaela23
27. aug 2020

Myslim,ze nie si zamilovana.len to bolo fajn a ine ako doma. A podvedome ta zaujmalo,ci sa mu pacis a ci si nebola pre neho iba jednorazovka.
Kazdy vstah je na zaciatku krasny. Mozes si aj s manzelom najst cestu k sebe.

ivinkapink
27. aug 2020

ahoj, su len dve moznosti, bud ostanes a v tom pripade zabudni na kolegu a pracuj na vasom vztahu alebo odid a skus byt stastna ale musis znasat nasledky svojho konania...ale to co citis nie je laska ale iba pobluznenie, nejake sexualne vzrusenie..za jednu noc nemozes byt zamilovana, iba ak do preludu..

jaskolka
27. aug 2020

Úprimne, urob si v sebe poriadok, lebo to mi príde, že si sotva v puberte. 4 mesiace po svadbe sa než problémov vyspis s chlapom, akého vidíš prvýkrát v živote? To ako fakt? Lebo bol tam alkohol? Preboha, veď 4 mesiace po svadbe si mala byť ešte v siedmom nebi z manžela.. Načo potom vôbec vám bola svadba? Za pár hodín absolútne nemáš šancu spoznať niekoho, aby si sa "zaľúbila" maximálne ta očarilo pobluznenie zo sexu a zakázaného ovocia. Prečo doma sedíš sama? Ty nepracujes? Nemáš nejaké záujmy, koníčky? Vieš, keď si si predstavovala, že sa vezmete a budete mat detičky a budete šťastní, tak v prvom rade si nemala skákať s iným do postele chvíľu po svadbe. A potom sa samozrejme umarat výčitkami, a ešte zvažovať, že toho kolegu miluješ viac ako manžela.. Prepáč za kritiku, ale pokazila si si to na začiatku hlavne sama.... A ťažko to budeš naprávať.

krisbar
27. aug 2020

Vase manzelstvo je v rozklade. Radsej to ukoncite teraz ako s detmi. Nikomu neublizis odchodom. Ublizujes obom tym, ze zijete v manzelstve, ktore nefunguje. A nemusi tvoj odchod nikto chapat, ani rodina ani manzel. Ide o tvoje stastie a spokojnost to zjavne nemas.

daisylucky
27. aug 2020

Véd keď nemáte deti, tak od manzela odid. Načo s nim máš byť ďalej? Myslíš, že s deťmi to bude jednoduchšie? A odid nie kvôli tomu druhému, ale z ucty k sebe, manželovi a vášmu manželstvu.

marca12
27. aug 2020

@colito333 ale no a okamzite z hrusky na zem. Snad neveris bachorkam co ti nabulikal. Zamilovana? Mas akurat tak osial a zijes zo spomienok.

bajka16
27. aug 2020

Nehnevaj sa ale toto je totálne detinské aby dospelá žena tvrdila že ľúbi chlapa s ktorým sa raz vyspala... Vieš čo odid od manžela kľudne, len nechoď kaziť život ďalšiemu mužovi 🙏

gladys_07
27. aug 2020

Raz ste spolu spali, za dva roky si ho videla 3krat a chces kvoli nemu zahodit 9rocny vztah? Aj ten novy kolega “chrape a prdi”... ved o nom dokopy nic nevies
Skor sa snaz vyriesit najprv vztah s manzelom. Povedat mu ze nie si stastna, ze ta zanedbava. Skuste mozno poradnu.

777januska777
27. aug 2020

Pozri v prvom rade to povedz manželovi a on sa už rozhodne. Tu už nejde o teba, lebo ty si urobila veľkú chybu na začiatku, nechaj nech sa rozhodne manžel aspoň to si zaslúži.

himedzi
27. aug 2020

No proste ste spolu s mužom už dlho, vzťah už je stereotypný, vášeň vyprchala. Je na tebe,či chceš zažívať zas tú vášeň a vzrušenie, ktoré zas, po rokoch prejde do rovnakého stereotypu, alebo zachovas starý vzťah a budeš v ňom vnímať tú tradíciu, istotu atď, čo dlhotrvajúce vzťahy majú. Lebo z vášne do vášne môžeš skákať aj celý zvyšok života...ty si povedz, čo hľadáš...

martina1201
27. aug 2020

@colito333 ahoj, čo na to povedať? Či 2 roky alebo 10 rokov pred svadbou ste boli s manželom spolu je jedno. Zobrali ste sa asi nie len kvôli tomu, že to akosi každý očakával, ale kvôli tomu, že ste sa ľúbili. A ty si ho pár mesiacov po svadbe podviedla a zvalujes to na alkohol a ešte si myslíš že toho chlapa ľúbiš, lebo na neho myslíš každý deň? Asi máš málo roboty, alebo príliš príjemné spomienky..... Manžel má veľa roboty a je pre neho dôležitejšia ako ty? Aj pred tým ako si ho podviedla mal veľa roboty? Možno niečo tuší a preto má veľa roboty..... Ako chces mať deti s niekým, s kým nebuduješ vzťah? Na tvojom mieste by som si premietla tie roky s tvojím manželom a snažila sa vzťah oživiť. Kolegu nechaj na pokoji. Nepoznáš ho, okrem jednej noci na základe ktorej nemôžeš zistiť o ňom nič iné len aký je milenec. Jedna vec je sexuálna príťažlivosť a druha je aký je to človek a či sa k sebe hodíte. Predsa len by si asi s manželom toľké roky nebola, keby si ho neľúbila. Tak rozduchavaj iskru vášho vzťahu a keď už rozdúchate tak zapalte oheň lásky v spolocnom dieťati. Skôr to význam nemá. A tiež si myslím, že nemá zmysel naháňať sa za chimérou v podobe kolegu a pre holuba na streche pustiť vrabca čo máš v rukách..... Držím palce nech sa dobre rozhodneš.

miskamichalka
27. aug 2020

Tak za toto si daj dve facky, zatras so sebou a spamataj sa. Vyspala si sa s cudzim chlapom a uz ho lubis? Co mas 16 rokov? Si sa poponahlala s podvadzanim ked sa ti to podarilo po 4.mesiacoch manzelstva. Takto ja na tvojom mieste vsetko poviem muzovi hoc ho budes ranit ale klamat sa neda vecne a pravda vyjde na javo ci uz teraz alebo o 5 rokov. Daj mu este sancu na zivot so zenou, ktora si ho bude vazit a milovat. Ty si to pekne prepiskla. V takomto vztahu by uz dovera nikdy nebola 100% a to je teda problem. Urcite mu to povedz a ak ho uz nemas rada ale lubis po jednom opileckom sexe ineho urcite sa rozidte/rozvedte, zjavne to nema zmysel.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
28. aug 2020

To je teda velka rpmantika. Co je to za chlapa co na chate opity vypraši kolegovu mladomanželku ktora bola tiez pod vplyvom alkoholu tak.. ze ona nanho kazdy Boži den mysli. Nic moc character ale asi dobre pràši.A tvoj charakter nekomentujem. ( neber to osobne neznasam neveru je to hnus ) on nie je vobec ppdstatny. Ty len chces unik z toho vztahu. 9 rokov ste spolu chodili Strasne dlho a vzali ste sa uz asi neskoro. Uz bol ten vztah mrtvy. Ten trtkoš je len zamienka unikovy vychod.Rozved sa. Ked si vydrzala 2roky kazdy den mysliet na toho kolegu a nic neriešit vydrzis aj tych par mesiacov kym sa rozvedieš. Tie reci o laske su ale trapne nemate 14r. On chce reoete a tak ta namotava a ty si chces tu aferku vypeknit ze k sebe akoze nieco citite ze to nebol len primitivny sex pod parou. Neries ze muz sa bude hnevat ked ho opustis najprv mu povedz co si urobila s jeho kolegom a Mozno ti pomože balit kufre, Pravda Ta oslobodi. Mas vzdy pravo byt stastna a tvoj muz tiez len kazdy s niekym inym.

deti95060810
28. aug 2020

chudák manžel.... Ostal ako blbec... ty si mu narazila parohy a kolega sa mu smeje poza chrbát.... Nezaslúži si manžel poznať pravdu? Možno by sám navrhol riešenie...😉

cistykvietok
28. aug 2020

@colito333 Ako sa dá ľúbiť niekto, s kým sa človek raz vyspí?

evelyn246246
28. aug 2020

Podla mna tvojia laska k manzelovi za tych 9 rokov nejak vyprchala a uvedomila si si to az ked si sa vyspala s tym novym ...nemusi to znamenat ,ze toho noveho lubis len ,ze ti dopomohol sa "zobudit" ..

katkati
28. aug 2020

Skús si odpovedať sama, keby si sa videla ako cudzia žena. Aké pomenovanie by si dala žene, ktorá hneď po zoznámení sa vyspí s chlapom na akcii, kde jej je manžel? A učeniu si veľa času nevenovala, že?

ndrag
28. aug 2020

Toto su take romaniky, ze sa poriadne ani nepoznate, raz ste sa spolu vyspali, 3x ste sa videli ale hlavne ze sa "lubite". Cele to splasne rovnako rychlo ako to vzplanulo hned ako vymenis manzela za jeho kolegu a ostanu ti nakoniec iba oci pre plac.

nominativ
28. aug 2020

Má základe čoho by si mala byť zamilovaná? Na základe toho, že je to charakter a vytr*ka kamošovi ženu, ktorú akurat spoznal? :D veď to nie je, že sa dlhodobo poznáte, odolávate, ale jednoducho si zamilovaná a podobne... Je to len človek, čo ho do teba strčil aby dosiahol vrchol. A keby si mu tam nedala ty, tak nájde inú. A jasné, že na teba myslí, ale nie pre to, že si skvelá žena a očarila si ho svojou krásou a inteligenciou. Ale preto, lebo si istý pich. Pardon za úprimnosť.

kittykat22
28. aug 2020

Ja si myslim, ze je to preto ze nemate deti. Ste spolu 11 rokov, a nemate deti. To je velmi dlhy cas na to, aby sa partneri dokazali efektivne zabavit. Pre mna je pochopitelne, ze si sa zamilovala ... Problem je, ze zamilovanost a realita kazdodennych starosti je rozdiel. Skus sa s nim stretnut, porozpravat sa. Ved este nemate s manzelom deti. Ja nevidim dovod preco by si nemohla ist do noveho vztahu. Ale skus to rozhodnutie spravit aj s troskou rozumu, nie uplne bez zamilovana s ruzovymi okuliarmi na ociach. Co sa tyka rodicov/manzela/rodiny/okolia. Je to tvoj zivot a ty si ho budes kazdy den zit. Najviac fer to bude paradoxne voci manzelovi. Pretoze zit naoko s muzom a cely cas mu klamat - nie je ziadna hitparada. A aj keby to nevedel, tak ked milujes ineho muza tak to je vo vztahu citit. Niesi taka stastna, spokojna, nedavas lasku cloveku ktory si to zasluzi. Takze ohlad by si mala brat len na seba. A pravda je, ze kazdy skandal sa zabudne a radost zo svadby, deti a stastia inych nakoniec zotrie stare krivdy.

mmoni89
28. aug 2020

4 mesiace po svadbe takáto zrada? No čo ti na to povedať 😩smutné. Presne ako písala nejaká maminka už tu, povedz mu to a odid, nenic mu život

vilma7
29. aug 2020

Podľa mňa už veľmi dávno prechodený vzťah, možno preto ste sa ocitli v takejto situácii.
Žienky, pred svadbou bol pár 9 rokov spolu, takže svadba bola skôr už nutnosť ako vyvrcholenie romantiky.preto asi dotyčná nemala až taký veľký problém krátko po svadbe podviesť.
Ale podľa mňa tam tiež nejde o lásku, ale skôr o zakázané ovocie, ktoré chutí samozrejme najlepšie.
Na tvojom mieste sa.snazim popracovať na manželstve, lebo ten úlet by mohol skôr skončiť, ako by vlastne začal.
Druhá možnosť všetko vyklopiť manželovi, konkrétnu osobu by som ale.nespominalaa spolu hľadať riešenie.

dilino
29. aug 2020

@himedzi presne úplne s tebou suhlasim že už majú sterotyp a preto sa stalo toto.

michalka4193
29. aug 2020

Určite zaľúbená nemôžeš byt len preto lebo. Na neho myslíš možno myslíš len preto lebo vieš ze sa to stalo alebo nebiem ale ty ani nevieš aký ten. Chlap je aký vzťah By ste mali atď. Čiže určite. By som na tvojom mieste popracovala na manželstve

cippi
30. aug 2020

Treba sa na to pozriet co sa aj mne stalo uz viackrat, na to ako zeny funguju podvedome🙂. Staci pozornost muza, dobry sex a zena sa zalubi, kedze je emocne ladena, riadia ju emocie nie logika 🙂. Preto zeny sa tiez tak snazia odolavat zvodom muzov, lebo vedia, ze v tejto oblasti su slabe. Ak preberu vladu emocie podlahnu🙂. Toto sa mi stalo uz viackrat, ze zena sa zalubila pricom hovorila opak. S udivom to sledujem a myslim, ze jednoducho telo a hormony riadia ludi viac ako ta duchovna stranka🙂). Vydatym zenam sa vsak vyhybam. Pretoze tie sa dkazu rovnako zalubit ako slobodne. nejde o vek len. Aj 40-tka dokaze vzplanut ako fakla 🙂)). A nevyhoda je ze nielen muzov ale aj zeny k tomu pritahuju ini ludia mimo vztahu. Tj. istota nie je nikdy a nikde.

basullinka
30. aug 2020

Píšeš, že nechceš nikomu ubližit, lenže ty si už svojmu mužovi ublížila dosť tým, že si ho podviedla. Preto by bolo lepšie (aspoň z mojho pohľadu) z úcty k manželovi ho prestať klamať a dať mu možnosť žiť život bez klamstiev.

lamadore
30. aug 2020

Autorka si už stihla zrušiť účet na koníku.
Tak ďalšie rady sú už zbytočné.

leskovael
1. sep 2020

Bravooooo charakter 🤦🏽‍♀️ urob jedinú rozumnú vec, rozveď sa s mužom a neoberaj ho viac o roky, ktoré môže stráviť inak ako po boku ženskej ktorá sa vychrape s jeho kolegom ktorého práve spoznala a potom dva roky na neho myslí.