icon

Manžela som podviedla s jeho kolegom

colito333
27. aug 2020

Ahojte dievčence neviem ci to sem patrí ale potrebujem sa vyrozprávať. Som vydatá dva roky a chodili sme spolu 9 rokov detičky zatiaľ nemáme nejak sa nám nedarí ale aby som prešla k veci. Asi 4 mesiace po svadbe sme boli na chate kde mi manžel predstavil kolegu samozrejme ze sa pilo a skončilo to tak ze som ho podviedla s kolegom celi čas som bola ticho aj keď mi bolo veľmi ťažko sa mužovi pozerať do očí lenže podvedome som stále myslela na toho muža aj keď som sa veľmi snažila aby to prestalo nešlo to 😥😥. Potom som ho videla ešte asi 3 krát a stále sa tak divne na mňa pozeral lenže ja som to už nevydržala lebo ma to všetko dusi a napísala mu on mi odpísal ze tiež na mňa dva roky myslí ale nemohol mi napísať lebo nechce nikomu ublížiť a ze keby som stála teraz pred ním tak urobí to isté čo vtedy že ma ľúbi a ja neviem co mam robiť strašne trpím ja ja ho tiež asi ľúbim lebo som na neho myslela každý boží deň za ten dlhy čas ale ja nechcem nikomu ublížiť mam strach ze keby som odysla za ním tak ma všetci budú nenávidieť aj moja rodina všetci a hlavne môj muž. Inak on sa o mňa aj tak prestal nejak zaujímať sme spolu veľmi málo stále ma nejakú robotu radšej ako mňa a ja sedím doma sama možno aj preto to takto vnímam každý deň sa pýtam ze prečo práve ja. Ja som si všetko predstavovala inak že sa vezmeme budeme mat deti a budeme šťastný a už neviem ako ďalej. Ďakujem za váš čas že ste to prečítali až do konca a za každú radu aj keď isto niektoré nebudú pekne na moju adresu co si plne uvedomujem ahoj pekný večer prečo ja a už nevládzem ďalej takto žiť z takýmto pocitom viny a v klamstve

Strana
z2
jajka71
31. okt 2020

Ty žiješ stereotyp chyba ti niečo iné a nové inak a zrejme fungujes vo vzťahu s manželom ako duchom nepritomna samu pre seba si to ospravedlňuje že sa ti nevenuje. Kebyže ti to, čo si spravila ty urobil on tebe si s ním? Isto by si sa tu naň sťažovala pripadne mu rovno zbalila kufre. Teba ubíja stereotyp ale skôr ako čokoľvek urobíš uvedom si, že s kolegom si bola raz a veeela isto urobili iné faktory a nemôžeš vedieť z tých pár okamihov ako by to bolo žiť s nim..... A hlavne on nemá čo stratiť. Co stratíš ty? Stojí ti to zato? Co ak to raz bude naopak a on podvedie teba s inou ako by ti bolo? Je pre teba čaro nepoznaného viac ako to co máš teraz? Tvoj muž má po svojom boku ženu ktorá stále myslí na chlapa s ktorým ho podviedla a na kroniku sa sťažuje naň že si ju nevšíma. Ty si vsimas svojho muža? Ak je pre teba objekt tvojich predstáv viac ako to co máš doma zariad sa podľa toho ale počítaj s tým ze s najväčšou pravdepodobnosťou si ho len idealizujes a on sa v reáli nemusí v spoločnom fungovaní správať tak, ako si si to v snívala. Koľko žien sa k nevere priznalo rozviedli a prišli nato, že pre objekt svojich predstáv boli len hračkou a zidealizovali si ho? Koľko žien sa rozviedli a zistilo že ten kvôli ktorému sa rozviedli o ne nestojí alebo zato nestojí? Ty musíš zvážiť co môžeš získať a co stratiť...

maaji
31. okt 2020

Bože veď detí spolu nemáte nemáš čo stratiť ,ja si myslím že ho nemilujes rozveď sa snim a visporiadaj si tak život abi si bola šťastná, hlavné toho pravého hľadaj .

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
brembo
18. nov 2021

@colito333 no to fakt na Teba može byť hrdý ! 4 mesiace po svadbe už spíš s iným. Keď si to urobila raz,urobíš to znova. Radšej sa s ním rozídi,než mu ešte viac ublížiš. Tak neviem ako by sa ti páčilo,keby na svadbe bol s inou,alebo by sa s inou vyspal 4 mesiace po svadbe. Určite by si neskákala od radosti.

u2jana
18. nov 2021

@colito333 veď sa rozveď, a buď s tym druhým

7eliska7
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
19. nov 2021

@colito333 mali by ťa nominovať na manželku roka. Máš byť,na čo hrdá. To je od teba naozaj pekné.

fiafia
19. nov 2021

@colito333 ja nemusím. Som zvedavá ako to dopadlo. Autorka ostali ste spolu s manželom? Podarilo sa udržať vzťah alebo naopak bola to láska na prvý pohľad a dali ste sa dokopy?

fiafia
19. nov 2021

@fiafia Ja nesudim - som chcela napísať 🤭

kinderzwillinge
19. nov 2021

@fiafia To sa uz nedozvieme, autorka si zrusila ucet

Strana
z2