Ahojte, manželka po materskej (takto cca pred rokom) nastúpila do novej práce (máme jednu dcérku má 4r). V práci sa jej páči, dobre zarába.. a stretla tam kolegu, na ktorého sa namotala. Zistil som to za pomerne dramatických okolností minulý týždeň. Celý čas som nič netušil, ja som jej plne dôveroval a bol som rád, že je profesne naplnená.. Po konfrontácii mi najprv tvrdila, že si len píšu a chodia spolu na kávy a prechádzky. Dosť ma to ranilo, lebo v mobile som jej videl správy ako mu posiela srdiečka, píše ako je s ním skvele.. Pýtam sa, čo na ňom vidí, vraj je empatický, dobre si s ním rozumie, žije aktívne, vyzerá dobre, lezie, cvičí.. Ked sa jej kolega dotkol tak ona bola celá vzrušená, veľká chémia..
Ja som ten typický dobrý manžel, postavil som nám dom z veľkej vačšiny mojich peňazí (samozrejme v BSM), stabilita, plánovanie, tiež mám dobrú prácu. Je pravda, že náš vzťah bol trochu zanedbávaný, najmä stereotyp, staranie sa o dcéru (z mojej strany plnohodnotne tiež), ja som venoval veľa času po práci na dorábanie vecí okolo domu ešte po nasťahovaní.. na dovolenky a výlety sme chodili bohužiaľ pomerne málo v poslednom čase.. Je pravda, že som sa aj zanedbával, necvičím, trochu som pribral, nie málo večerov som trávil na počítači buď robením si niečoho alebo aj hraním hier, televízor nepozeráme.. Ale ani ona nejak nekomunikovala svoje potreby, neprinášala iniciatívy na zlepšenie, nechala to len tak plynúť.. Ono sa ukázalo, že manželka nie je ten taký materský typ, vôbec ju to nebavilo, ona skôr nejaké aktivity a zábava ako večerný oddych na terase po náročnom dni..
Ona mi hovorila, že sa to v nej bilo, že vedela ze robi nesprávne veci ale nevedela tomu odolať.. Dozvedel som sa, že ju nevzrušujem, že pri mne si myslela že to ona má nízke libido ale pri kolegovi je to úplne iné vzrušenie.. my sme sex mali tak cca 3-6 krát za mesiac, asi málo, keď ona často bola unavená išla skoro spať.. keď už sme ho mali tak vraj bol taký mechanický..
Pred pár dňami sa s kolegom dohodla, že si dajú odstup, dáme si druhú šancu na opravenie vzťahu. Ja som suhlasil s druhou šancou, môj názor bol že pokiaľ nemali sex tak sa to dá ešte napraviť, aj časom stratenú dôveru. Včera prišla z roboty a bolo vidno, že ju niečo ťaží, že to nie je v poriadku.. tak to vypustila. S kolegom mali niekoľko krát sex, prvý vraj už niekedy v októbri, čo je pol roka. Dokonca priznala, že tie správy sú premazané, boli tam aj "vzrušujúce".. to sme my už dávno nerobili..
Som zdevastovaný, všetko je zničené, cez sexuálnu neveru sa asi nedokážem preniesť, som strašne ponížený, posledné roky som venoval všetko úsilie aby sme dokončili dom a mali kvalitné bývanie, podporoval som ju, staral sa o dcéru a ona toto.. Hrozná zrada, pritom podľa mňa náš vzťah nebol v takom hroznom stave, len sa sa trochu odcuzili, máme sa radi, nehádame sa, vieme sa dohodnúť.. zlom bol asi aj to že ja som chcel druhé dieťa a ona nie..
Ona pravdepodobne pôjde bývať k nemu na byt do susedného mesta a ja ostanem v dome sám.. absolútne sa desím tej samoty, všetko mi ju tu bude pripomínať, dcérku budeme mať asi na striedavke, na všetko budem sám (postarať sa o ňu viem ale je to náročné).. Zatiaľ čo ona bude mať svojho vysnívaného partnera ihneď a bude jej vedieť pomôcť, nakúpiť.. hrozné.
Momentálne to všetko spracovávam, nespím, nejem, chystám sa na najhoršie, vnútorne cítim, že už to nemá riešenie, že to zašlo priďaleko a mám zacať zháňať rozvodového právnika.. Ja 35r, ona 33r, sme spolu 12 rokov, manželia asi polovicu času..
Čo by ste vy robili ďalej na mojom mieste? Vidíte nejaké riešenie? Alebo ako to dopadlo u vás, ak ste mali podobnú situáciu.. hrozne ma to bolí
@cubo2 pochybujem, že ju ten sexi mladý kolega bude chcieť s cudzím deckom 😃 tá ešte príde s plačom ba kolenách to ti garantujem. To či ty jej odpustíš je na tebe
@petracandle preco by ju nechcel? Mňa terajsi prijal s dvomi deckami. A je mladší odo mňa
@petracandle toto je take klise, ze az. Moj sa kvoli mne rozisiel s o 9 rokov mladsou a "zavesil si na krk" rovnako staru s dietatom. A aj keby nam to nevyslo, k ex by som sa uz nikdy nevratila.
ďakujem za odpovede, je to tak, náš vzťah vyhasol, boli to len samé povinnosti, práca, dom, dom, dcéra a oddychoval som na PC alebo na mobile (hoci pri manželke) s tým, že som komfortný a všetko je v poriadku.. zatiaľ čo si ona písala romantické správy s kolegom.. tuto bola moja chyba, ale vinu nemožno hádzať iba na mňa, ona to jednoducho neriešila a nechala sa ďalej namotávať kolegom, robila to úplne vedome a páčilo sa jej to. Až sa to prevalilo všetko.. Aj sme sa dohodli na tú druhú šancu, ale hneď na druhý deň bolo vidno ako ju to štve, že odrezala kolegu a má byť naďalej so mnou.. je už žiaľ neskoro asi.. Manželkin pohľad je zhruba taký ako som opísal, materstvo ju nebavilo, ďalšie dieťa nechce (zatiaľ čo ja som sníval o peknej rodine), sex ju nebavil, mali sme málo aktivít čo by priniesli niečo nové do tohto ubíjajúceho stereotypu..
Ja podvedome tuším, že ten rozvod bude nevyhnutný, manželka odíde a to prázdno v dome neskutočné, všade kde má svoje veci, logistika s dcérkou ktorá nas miluje oboch, otázky "kde je mama?".. ja viem že to čas napraví, ale momentálne je to príšerné
@januska12323 ty chyby nerobis?
@mandzula veď sú takí, aj osobne poznám. Ale takí sú v menšine.
Väčšine ide len o to zabaviť sa s mladou mamičkou lebo také sú "vďačnejšie". Ale keď už príde na lámanie chleba tak sa ukáže, že mu išlo len o sex. Máloktorý chlap znesie vychovávať cudzie dieťa
@vevebono tak si ho váž. Väčšina chlapov nechce vychovávať cudzie deti
@petracandle už nie je najmladší, má po 40tke, žije sám v 3izbovom byte a vedie aktívny život. Deti mu vraj nevadia.
Ešte k tomu sexu, manželka hovorila presne to isté čo vy tu, že nebola to prvoradá sexuálna frustrácia, ale emocionálna.. ten sex už potom prišiel prirodzene..
@petracandle vážim ho pravidelne, už prehupol stovku 😂😂 nie srandy bokom, jasné ze si ho vážim, robím pre neho maximum takisto ako aj on pre nás. A samozrejme obcasne hádky a nezhody do partnerského života patria.
Ak ma ona snahu to dať dokopy, tak vyhľadajte paroveho terapeuta.
Mne to pride napisane ako brigadnickou z modreho konika. Jedna tu tak pise sablonovito, vela napisaneho, odseky, viac bodiek na konci vety, na zaver vzdy, co by ste robili vy. Par sikovnych detailov na rozprudenie nazorov… ale samozrejme, mozem sa mylit🤓
@madeincssr ja som písala tému?
@cubo2 tak, tak, ten sex je len bonus, prvotny stimul je najst spriaznenejsiu dusu. Chapem, ze si v soku a sklamany, no nepoddaj sa tomu, zivot ide dalej. Zamysli sa, kde sa stala chyba a skus popracovat aj na sebe. Ja som si po rozchode uvedomila, ze na vztah a dieta som nebola zrela, ze ani ja som nebola dokonala a v novom vztahu som vedome pracovala na tom, aby som chyby neopakovala.
@vevebono áno, tiež mi to je podozrivé, asi aj to, že aktívne išiel po mojej žene.. začínam mať z toho strach, dúfam že to nebude nejaký manipulátor narcis čo bude pri výchove mojej dcéry.. ach.. áno, keby to bolo len o mne nech ide do <>, ja sa už nejak poskladám, pomáha mi myslieť, že nie som ešte v 35r do starého železa, ale neskutočne ma serie, že budeme musieť našu úžasnú dcérku voziť medzi dvoma mestami a bytom / domom ako také mača, lebo znudená žena si nechala natlačiť kaleráby do hlavy.. hrozne ma to zdevastovalo, kde je dôvera, ako budem mocť veriť ďalšej partnerke..
@jazzy03 nie, som chlap z masa a kosti (a trochu tuku).. píšem odseky lebo sám neznášam čítať pol metra súvislých slov
@cubo2 mozno taky bude a možno nie, to zatiaľ nikto nevie odhadnúť. Uvidíš časom, ako to naozaj bude. Svoje dieťa si poznáš, ako sa správa prirodzene a ešte je v takom veku, že klamať nebude (co sa týka postoja jeho ku nej), povie ti, ci na nu zdvihol hlas, alebo ako sa ku nej správa a prejavuje. A ak sa ti čokoľvek nebude pozdávať, treba zájsť na kuratelu, podať si žiadosť na súd o zmenu zverenie. Vieš, ak ani manželka nie je materinský typ ( mala som takú kolegyňu, otvorene sa priznala, že ju vlastne deti obťažujú), tak možno ti to veľmi uľahčí a dcéru ti necha zveriť. Lebo preco by sa o ňu starala, keď sa môže zabávať? No ale ako som spomínala, všetko ukaze až čas. Celkom sa mi nepozdáva, že by súd povolil striedavu starostlivosť, ak rodicia nie sú z rovnakého mesta. Ale to je zas na zvážení kurately
@kalifka Nie, nevyjadrila. Stále sedí na dvoch stoličkách a nevie kam.. Je stále vidno že ma má veľmi rada a bije sa to v nej.. Je jej to ľúto, plače ona, plačem aj ja.. Ona je v robote, ja som si zobral voľno lebo aj tak by som sa nevedel na nič sústrediť.. O tom rozvode hovorím skôr ja, lebo neviem sa preniesť cez to, že má stále k nemu city, že mala s ním opakovane sex (lepší ako so mnou) a že mi klamala tak dlho..
@cubo2 z mojej osobnej skúsenosti, neživila by som manželstvo ďalej, aj keby oľutovala a neviem ako plakala. Lebo ja som bola kedysi ako tvoja žena. Jeden prišiel, odišiel, sľubovala som vernosť, druhý prišiel, odišiel, sľubovala som vernosť... chápeš? Ona nie je spokojná, preto hľadá vzrúšo. A je jedno, aký si dobrák, ako pomahas atď. Ona chce niečo, čo nemáš, alebo jej nevieš dať. A nie je to sex
ak máš 35r., máš pred sebou ešte veľa veľa času .. a aj známostí.
ak máš problémy - tak sa radšej rozveďte.
ani na striedavke by som netrvala. od súdu dostaneš návštevné hodiny. s majetkom sa vysporiadajte . čím skôr tým lepšie.
začni žiť. Nebuď uzavretý. športuj, uč sa jazyky, pracuj na svojom osobnom raste. isto si po čase niekoho nájdeš - ako muž máš z čoho vyberať. si mladý.
ak chceš dať ex ešte šancu tak si to 100 krát premysli....
Nevera je najväčšia zrada aká môže byť 🤌🏻
Nechaj ju tak kamarát.. čas to napraví a ty si nájdeš vernú ženu po ktorej túžime všetci 🍀
+ Do očí sa jej už nepozri
čosi mi našeptáva, že ten slobodny 40tnik, čo sa votrel medzi vás, nebude v skutočnosti až taky super perfektny, ako sa javi tvojej žene. Stavim sa, že tam bude nejaky zadrhel nezlučitelný so zivotom v partnerstve. Je velmi podozrive, že chlap v takom veku je stale slobodny, bez rodiny
@cubo2 až sa nevieš cez to preniesť a tak potom naozaj len rozvod - ver mi trápiť sa budete obaja.
Poznám pár - kde si dali šancu a teraz po 10 rokoch, sú šťastný, že nešli od seba. A zhodou okolností, bol to ten istý prípad ako ty. Muž len v robote, alebo po práci doma pred TV, alebo okolo domu.
Vieš ine je bývať spolu s kolegom pod jednou strechou ONA. A ine je sa stretavať na kávičke, wellness sex nejake stretka na obede. A ine je žiť a traviť spolu čas 24 hodin denne. V robote aj mimo nej to už sa okuka už to nebude take vzacne. Do toho samozrejme cudzie dieťa pre neho a žiť pod jednou strechou je úplne ine ako každy deň sa stretavať bez dieťaťa iba oni dvaja. Už ked je tam dieťa už treba pozerať hlavne na dieťa. Nebude sa mu môcť toľko venovať ako predtým ked mali povyražení. To bude zmena veľka pre neho.Ešte neznamena že odide odide za lepšim.Nevyskušala nevie čo to je ten jej kolega môže hovoriť že prijme aj dieťa ale realita môže byť úplne ina.Začne sa to kaziť a ten dotyční pochopi že ON nechce nič viac iba sa s ňou nezaväzne stretavať a nechce byť s cudzim dieťaťom.Nie každy chlap chce cudzie dieťa.ONA to musi pochopiť bez toho to nejde.Musi skúsiť na vlastnej koži.Mozno jej povie za kratko čau s dovodu že nebude mu to takto vyhovovať.Takže nie je nemožne že sa nevrati k tebe nazad.Nemusi to jej milencovi vyhovovať.Ja mám kolegu už ide na dôchodok a jeho žena maju spolu 4 deti už dospele aj vnúčata a jeho žena sa zbláznila za 15 rokov mladšim samozrejme jej omazal med okolo úst sladke rečičky a ostala tehotna s dcérou mladý sa pozbieral a čau a pá. Takže skončila s dcérou sama v dome už je dcéra 15 ročna a ON odišiel ked mala 2 roky takže jej bývali muž môj kolega ju vzal nazad a pomohol jej dcéru vychovať takže nie vždy je to tak čo si predstavujem aj dobre vyjde.Predstava je vec jedna realita bežneho života vec druha.
@cubo2 nemusíš hneď skloňovať rozvod.
Je mnoho párov co prešli neverou a zostali spolu.
Tu by sa mala snažiť ona, ak chce zachranit rodinu, vzťah.. Dokázať ti, že ju to mrzí a je ochotná začať odznova, ak jej samozrejme dáš druhu šancu.
To už je samozrejme na tebe, len treba si uvedomiť ze to je beh na dlhú trať, môže ta to matat roky, dôvera je fuč..
Ak ho však miluje, a rieši už ze pôjde k nemu bývať, zrejme už co to spolu prebrali keďže to s nim ťahá cca polroka.
A neboj, máš 35, si mladý, život nekončí.. Je možné že ťa čaká lepšia žena.. Nikdy nevieš.. Držím palce
@cubo2 ja si nemyslím, že ona s ním bude taká strašne šťastná. Je rozdiel s niekým randiť a, ísť na večeru, zabaviť sa a podobne. A je rozdiel mať spolu domácnosť a dieťa (ešte k tomu nie jeho). Nasťahuje si ich k sebe do bytu,.. má po 40tke ako píšeš. To je vek kedy sa človek vo väčšine prípadov prispôsobí už ťažko. Čest výnimkám ale podľa mňa takýto vzťah nebude mať dlhé trvanie. Všetko mu to polezie na nervy.
Ja by som asi zabojovala o vztah kde je dieta, okrem nevery ziadne vazne problemy kt by sa nedali riesit nemate. Rodinny zivot moze byt pre niekoho velmi ubijajuci a v porovnani s vzrusujucim zakazanym vztahom s aktivnym kolegom kt zije naplno sa ten rozdiel este zvyrazni. Pises ze ona sa k nemu nastahuje, budete mat striedavku a oni budu mat super zivot ale to nevies ci aj v tom jej super vzrusujucom vtahu pod vahou kazdodenneho zivota nepridu tie iste problemy ako u vas. Ma jej kolega vobec zaujem o tak vazny vztah, uvedomuje si ako dieta obmedzi jeho aktivity a bezny zivot atd. Dzim ti palce
Nechala by som ju ist.A ty sa vzchop a pekne zi.
V tomto prípade mi je ľúto hlavne dcérky, 4 ročné dieťa už vníma všetko a keď sa rozdelite a bude striedavka, tak to v jej malej hlavke spôsobí chaos. Musíte sa obaja rozumne dohodnúť ako jej to vysvetlite,hlavne neobvinujte jeden druhého!!! A čo sa týka tvojej ženy, ach jaaaaj, rozbíja svoju rodinu, no keď sa tak rozhodla, nebojuj, nechaj ju ísť. Začiatky budú pre teba ťažké, ale tak je to vždy, no časom aj bolesť prebolí a potom bude dobre. Ešte si mladý, tá pravá ešte príde....veľa šťastia 🍀🍀🍀