icon

Manželka sa zaľúbila do kolegu: Čo teraz?

milan26milan
15. jan 2024

Ahojte všetci prosím vás o radu čo mám robiť.Z manželkou sme už spolu 18 rokov máme spolu 2 krásne detí 12rocneho chlapca a 13 ročne dievčatko.Naš vsťach bol zo začiatku krásny boli sme do seba zaľúbení,ale postupom času sme sa dostali do takého štádia že sme už sme žili v stereotype.Pred tromi mesiacmi som zistil že si vypisuje z kolegom zúril som.Pytal som sa jej prečo že ani je jej dobre že si rozumejú a že asi niečo medzi nimi je.Teraz mi hovorí že je doňho zaľúbená a že ho nevie pustiť z hlavy.Povedala mi že mňa má už má iba rada ale láska to není.Problem je ten že ja ju ešte stále ľúbim.

trdelnik234
15. jan 2024

@milan26milan
Ty sa jej take chobotiny ale nemas co pytat !
Ty mas ako spravny chlap buchnut PO stole,vytlacit rozvodove papiere,posadit sa spolu a bez emocii navrhnut riesenie.
Mas gule ci nie?
Ako si ta ma potom vazit!
Prestan za nou doliezat jak PES a spravaj sa jak dospely clovek!

madeincssr
15. jan 2024

Len sa pokojne pytam, nevyryvam: myslite, ze deti jednoznacne mamu odsudia, budu chciet zostat byvat doma s otcom a zmieria sa s jej vypoklonkovanim z bytu a sudne upravenym stykom s mamou? Predsa len, mama je mama a az take dospele zas nie su. Akosi sa ich "nepytame ako to vidia ony". Ale co s tym, to zatial poradit neviem.

katkami123
15. jan 2024

@h2
Niekedy som aj rada, že nečítam celé diskusie, lebo by mi to len tlak dvihlo ako dokazu byť niektorí jedinci egoistickí a vychcaní, pre seba. 🤮

V tomto prípade krásavicu spakovať za milencom a nech jej aj on platí studium.

Ešte sa opýtam a ten milenec, má záujem s nou vôbec žiť? Či len namotava, pár krát zasexuje a pošle ju späť za manzelom, ak by chcela dotyčná niečo vážnejšie?

trdelnik234
15. jan 2024

@sima234
Presne tak to vnimam.
Uplne najlepsi komentar 👍

subartic
15. jan 2024

@trdelnik234 takto si predstavuješ správneho chlapa ? Ja teda nie.
A čo keď zoberie tie papiere a podpíše mu ich , hoci on chce aby zostala . Berie vôbec niekto ohľad na to že ON chce aby zostala ? Alebo len mlátiť päsťou po stole a vyhrážať sa rozvodom , to vie každý chumaj .

trdelnik234
15. jan 2024

@subartic
No o tom,jak si ja predstavujem spravneho chlapa tato tema nie je.
Ale mozeme o tom pokecat v inom vlakne alebo sukromne 🤣.
Vysvetlim teda,ok?

Ona potrebuje preplesk.Potrebuje si realne predstavit,ake by to bolo,keby nebol.
Neradim mu nic ine, iba prevziat kontrolu nad situaciou a prestat doliezat.Lebo jej je on teraz ukradnuty a tym ze je na nu mily,tak je ona na koni.
A presne,jak tu uz niekto napisal.
Ziskava tym len cas,aby sa nachystala na odchod k novemu.
Klasika.Nic originalne nevymyslela.
Ibaze je blba..To je cely jej problem.

Ponukam iny pohlad na vec.

A ano,keby sombola ako ta jeho zena v takejto bordline situacii (dufam,ze sa mi to nestane teda,lebo to musi byt strasne),tak by si moj muz u mna takto ziskal respekt.
Nie doliezanim,nie recami o laske,ale tym,ze by mi povedal ze kok..a z neho robit nebudem...
A ze ked mi on uz nie je dost dobry,mam pravo na lepsi zivot s inym.Len sa musim dohodnute na praktickych veciach.
Nie ze ja budem chodit po trtk..ni a on sa budé starat o nase deti...

Ale tak ja mam rada alfasamcov, no...

V uplne rovnakej.

katkami123
15. jan 2024

Tu pomôže to, čo radia ženy ženám, pri nevere ak je neverný chlap. Ticha domácnosť, cez vikend sa zobrať preč, nekomunikovat s manželkou, nedvihať jej mobil, nechať ju doma samu s deťmi. Nech je sama so svojimi myšlienkami na pár dní a on tiež. Jedine tak si uvedomí o čo by prišla a ako reálne môže dopadnúť. V nedeľu v noci prísť domov a vysvetliť jej, že v tom celom akosi zabudla na svojho manžela, čo on chce. Lebo netočí sa cely svet okolo jej zadku.

@milan26milan

trdelnik234
15. jan 2024

@katkami123 👍
Okolo jej susky sa fakt netoci🤣🤣🤣🤣.
Tiez si myslim.

trdelnik234
15. jan 2024

@subartic
Nemusia sa hned rozvadzat.
Len sa dohodnut n'a nejakych pravidlach..

subartic
15. jan 2024

@trdelnik234 ona nepotrebuje preplesk . Ona potrebuje odstup .
Toto čo ty navrhuješ je tak akurát urýchlenie jej odchodu ak ešte nie je rozhodnutá . Je kontraproduktívne sa vyhrážať rozvodom ak nechceš aby partner odišiel a ON to nechce, chce aby zostala. Môže to vyvolať úplne opačnú reakciu . Kľudne mu môže zobrať tie papiere z ruky a povedať , vieš čo dobre, ak chceš teda rozvod , tak sa rozvedieme, hoci on rozvod nechce.
A odvolávať sa tu o búchaní po stole a ukazovaním že má " gule " , no tak to ozaj má gule taký chlap .

subartic
15. jan 2024

@trdelnik234 akože sa nemusia rozvádzať ? vytlačené rozvodové papiere na stole, stačí podpísať. Aké pravidlá ? Tu jedine čo pomôže je odstup a začať od seba, nehrotiť situáciu a nechať priestor jej a aj sebe. Odtiahnuť sa , to vždy spôsobí pritiahnutie toho druhého .

katkami123
15. jan 2024

@subartic
Ale chce ju ten milenec vôbec pri sebe? Necitala som celú diskusiu. Ale zažila som už taký prípad, kedy dotyčný chcel len zasexovať. A milostpani ešte urobila milencovi scénu (pred nami zúčastnenými), že ako to, že s nou nechce vzťah, veď ona sa už so svojim rozišla, je voľná, nič im nebráni. A milenec len pozeral ako puk, že jemu stačil len ten sex, rozchádzať sa nemusela 😀.

subartic
15. jan 2024

@katkami123 ale tu nejde o milenca, ten je druhoradý . Vedľajší produkt. Odísť môže aj sama, dá sa žiť aj bez mužov a celkom dobre. Žena sa nepotrebuje presúvať ako chlap .

trdelnik234
15. jan 2024

@subartic
Pozri,ja ti tvoj nazor neberiem a paci sa mi.
Bolo by fajn,keby to dobre dopadlo a rodina by zostala zachovana. Velmi im to zelam.
Ale zial, videla som a poznam take zeny a preto som ponukla iny pohlad.

Ok.Teraz je faza,ze ona ho nechce,on ju chce,on ju miluje.
Tato faza moze trvat aj rok,ked sa s tym novym vidi kazdy den a ùz spolu spia.
Potom pride faza,ze ona sa rozhodne.
Pré noveho...
Takze rok budé cakat t'en manzel,dufat a potom sa znovu trapit.

Podla mna ona sa ùz rozhodla a rozhodne sa manzela nepytala,ci suhlasim s tym,ze si zacne s kolegom🤣
Takze sa v tom trojuholniku budu trapit rok a mozno aj viac vsetci traja...
Ona si len pripravuje podu n'a dalsi zivot..
A milenec je volny.

trdelnik234
15. jan 2024

@subartic
Ano da sa,a je to fajn.
Ibaze to ziadnej zamilovanej zene nevysvetlis.

trdelnik234
15. jan 2024

@katkami123
Preboha 🤣🤣🤣🤣

katkami123
15. jan 2024

@subartic
Tak prečo nechce odísť? @h2 mi písala, že chce pri manželovi ostať, ale behať za milencom. Potom je jeho žena ten typ - namyslená hlupaňa. Nemá nič, len si myslí, že sa všetci z nej pose… milenec ju ku sebe nevolá, keď za ním nejde a manzel jej ma dotovať VŠ. By som rada videla takú exotku. S jej inteligenciou už teraz môže na VŠ zabudnúť.

subartic
15. jan 2024

Podstatné a dôležité je že muž chce aby zostala a chce zotrvať v manželstve s ňou .
@trdelnik234 . Akc chce to riziko podstúpi , ak napraví svoje chyby ktoré robil , je veľká pravdepodobnosť že ju pritiahne späť. Má väčšie šance ako druhý muž ..lebo deti , spoločné zázemie, rodinné vzťahy. A čas hrá pre neho .
Osobne si myslím že ten bod zlomu ešte nenastal a je možné s tým pracovať, dokonca si myslím že aj úspešne.

subartic
15. jan 2024

@katkami123 a prečo by odchádzala ? Má tam deti , svoj byt, svoje zázemie a zrejme aj spolubývajúceho . Nie je dôvod odchádzať ked nie je rozhodnutá . Ak by bola rozhodnutá , už by jej nebolo .

katkami123
15. jan 2024

@subartic
Ale to je prvotný šok. Lebo bol zvyknutý na určitý životný štandard. Jemu sa to rozleží v hlave a po pár mesiacoch dotyčná môže veľmi ľahko skončiť na dlažbe. Máloktorý chlap sa prenesie cez neveru.

katkami123
15. jan 2024

@subartic
Alebo milencovi stačí pár teplých slov a sex, ako životnú partnerku ju nechce, len je ľahká korisť, čo je, povedzte mi otvorene, veľmi častý jav. Lebo ona milenca z hlavy dostať nevie, ale on ju asi k sebe zas neťahá. Tiež netreba hneď bežať za prvým, ktorý mi povie, že som pekná. Ale toto tajomstvo vedia len tie chytré. Tie hlúpe sa po 3 mesiacoch naťahovania potom takto strápňuje doma pred manzelom.

subartic
15. jan 2024

@katkami123 mnohí sa prenesú cez neveru ak vedia ako s tým pracovať, u mnohých párov to ten vzťah dokonca utuží , kde si ten muž konečne uvedomí že žena v jeho domácnosti nie je kus nábytku .

subartic
15. jan 2024

@katkami123 ak majú spoločný byt na dlažbe skončiť nemôže, len sa jednoducho rozvedie , deti sú už veľké samostatné , tak zas taká katastrofa pre ňu by to nebola. S mielncom , bez milenca , dá sa žiť . Zas si tu nepíšme čierne scenáre pre ňu .

anjelicek26
15. jan 2024

@subartic ale muz tiez nie je len kus nabytku, ktory nosi peniaze... chyby spravili urcite obe strany, ale ona je ta, ktora prekrocila hranicu pred tym, aby si s muzom ujasnila, ze pre ich vztah buducnost nevidi...neda sa sediet na dvoch stolickach a mat "poisteneho" manzela, dom, deti a mat "volneho" milenca a romantiku a na to, co chce, odpovedat "neviem"...

katkami123
15. jan 2024

@subartic
Poznám len nevery, len kedy ešte nebolo manželstvo a tí chlapi s tými ženami už nie sú. Každý jeden sa vyjadril, že už to mal stále v hlave a pred očami.

katkami123
15. jan 2024

@subartic
12 a 13 r sú už veľké deti pre teba 😳 fíha… to majú tesne pred pubertou. Či len 2-rocne deti potrebuju rodiča, už tie 12-ročné nie?

subartic
15. jan 2024

@anjelicek26 tak evidentne je kus nábytku ,ktorý si myslí že len nosí peniaze a všetko je OK. Takto funguje veľa mužov , kým ich nezaskočí nevera partnerky .

subartic
15. jan 2024

@katkami123 13 a 14 ročné deti na primárnu obsluchu nepotrebujú rodiča, sposobom OČR , dovoz na krúžy , chystanie jedla. To sú už vtomto smere samostatné jednotky .

subartic
15. jan 2024

@katkami123 tak a ja poznám z jedneho projektu množstvo mužov ktorí po nevere precitli a začali ten vzťah budovať znova , pomaly od piky . Pochopili svoje zlyhania , svoje chyby a postupne ich naprávali pod vedením jedného psychoĺoga.

subartic
15. jan 2024

Ak ten muž - autor chce zostať v tom manželstve, chce ho opraviť a pokračovať tak mu je potrebné pomôcť zostať v tom manželstve a nie ho dostrkávať do rozvodu . On vie prečo tam chce zostať, zrejme mu tá manželka za to stojí,má ju rád a nechce o ňu prísť.