Manželka sa zaľúbila do kolegu: Čo teraz?
Ahojte všetci prosím vás o radu čo mám robiť.Z manželkou sme už spolu 18 rokov máme spolu 2 krásne detí 12rocneho chlapca a 13 ročne dievčatko.Naš vsťach bol zo začiatku krásny boli sme do seba zaľúbení,ale postupom času sme sa dostali do takého štádia že sme už sme žili v stereotype.Pred tromi mesiacmi som zistil že si vypisuje z kolegom zúril som.Pytal som sa jej prečo že ani je jej dobre že si rozumejú a že asi niečo medzi nimi je.Teraz mi hovorí že je doňho zaľúbená a že ho nevie pustiť z hlavy.Povedala mi že mňa má už má iba rada ale láska to není.Problem je ten že ja ju ešte stále ľúbim.
@katkami123
To nie je uplne normalne spravanie ale...
Zavana to poruchou osobnosti.
Hysterionsky syndrom sa to vola.. neviem,ci po slovensky sa to pise s mäkym ci s tvrdym y (nechce sa mi hladat,tak sorry).
@trdelnik234
Môže byť, človek ani netuší akými blaznami je niekedy obklopený. Jedno hovorila, druhé robila, tretie si myslela.
@katkami123
To vyzera byt na nejaku poruchu.
Urcite v poriadku a ani stastna takto nebola.
Skoda,ze to neriesila s odbornikom.
Návrh búchať po stole rozvodovými papiermi, čo tu padol, to je asi najväčšia chobotina, akú môže autor urobiť (i keď pár ich už urobil, napríklad to plačlivé sľubovanie, že urobí, čo bude ona chcieť, či ako to bolo). To v tejto fáze donúti aj prípadne neistého a nerozhodného partnera, aby treskol do stola aj on, a pobral sa kade ľahšie.
Naopak, čas hrá v jeho prospech, kľudne sa môže stať, že zaľúbenosť do kolegu nebude opätovaná tak, ako si ona predstavuje, a vráti sa jej rozum (alebo sa ten vzťah rozpadne, milenecké vzťahy nemajú dlhú trvanlivosť). Ak bola doteraz 18 rokov verná, je veľká šanca, že takýto exces sa potom zas veľa rokov nezopakuje.
@trdelnik234
Taká si neprizná, bude ešte zo seba najväčšiu hviezdu robiť.
@katkami123 Ahojte všetci včera som sa snou rozprával.Potrebuje čas nevie že čo bude že sú len dve možnosti buď pôjde snim alebo ostane somnu.Teraz ho má v hlave a nevie stým nič robiť.Rozpravali sme sa o tom že náš vsťach sme vôbec spolu neriešili nerozprávali sme sa.Je to tak obidvaja máme na tom vinu.Sama hovorila že ona si snim začať nechcela ale prišlo to samé a zaľúbili sa.Stalo sa že vraj to sa mohlo stať aj mňe.Tak mi nič neostáva len byť doma s deťmi a čakať čo sa po čase udeje.
@milan26milan
Ahoj,no tych osem stran tu bolo zbytocne napisanych teda.
Hej hej, dve moznosti a hadam si pochopil aj to,ze Ty si moznost B.
Pochopil,ze?
P.S. nie je pravda,ze sa s tym neda nic robit ako ona tvrdi.Da sa.Ibaze ona nechce.Rozumies? Jej sa to tak paci.
Mne by sa tiez pacilo mat doma manzela, istotu,vsetko ako predtym plus vzruso a dobry s...x s milencom.
To musi byt krasne...🤣🤣🤣🤣
Dobre si vybrala tvoja zena👍
A si ty vobec skutocny? Nebudes Ty nejaky troll?
P.S.este si mi neodpovedal na tie otazky,co som sa vcera pytala.
@milan26milan Rozhovor o ničom. Dostala ťa tam, kde ťa chcela mať. V kľude si dorobi najskôr skolu a potom si vyžiada ďalší čas. Všetko sa odvíja od toho, ako to dopadne s milencom. Ty si len v zálohe.
@milan26milan A možno by nebolo od veci, keby si jej spomenul aj tretiu možnosť, že zostane nakoniec sama, bez teba aj milenca.
@milan26milan takze si moznost B a nevadi ti to... autor prosim vzchop sa, na svete je vela zien, pre ktore budes nr.1 jediny a jedinecny a budu ta milovat a nebudes len druha volba, kde to s milencom nevyjde. Zasluzis si to? Preco? Nikto si byt druha volba nezasluzi... nikto... ona sa rozhodla pre neho, len keby ju on nechce, vrati sa k tebe a ty mas byt ako rad a cakat... cele zle podla mna :(
Mám sa hneď rozviesť?Ja sa bojím že stratím deti
A deti to maju ako spracovane? Necitala som celu diskusiu, vedia o tom? Riesite to aj v ich pritomnosti?
V prvom rade by malo ist o deti a nie hned buchat dverami a separovat sa. Stane sa a treba to riesit.
@number19 deti o všetkom vedia.Nechcu stratiť ju ani mňa.
@milan26milan autor uprimne, skutocne si myslis, ze deti maju mat "vzor zdraveho vztahu do zivota", ze mama mala milenca a ocko to akceptoval? Co to tvojej dcere a synovi da prave v tak citlivom obdobi ako puberta? Prave vtedy si formuju v hlave vzorce partnerskych vztahov do buducna.
btw. dobry otec budes aj po rozvode. Nie je jediny dovod, aby si deti nejako "stratil". Nie je dokonca ani dovod, aby ich dostala zena. Mozu ostat pekne s tebou. Chapem strach, neistotu, chapem, ze - nechces - zmenu a bol by si rad, keby sa toto nikdy nestalo, kedze ty ju mas rad... ale opakuj si - ona ma rada niekoho ineho...
@milan26milan Čo chceš čakať? Už ťa málo ponížila? Ona na čo čaká, či sa jej frajer definitívne rozhodne pre ňu aj s deťmi, a keď si to rozmyslí, že nie nebude z toho nič, tak sa vráti k tebe?!
Takéto riešenie by u mňa neprešlo. Toto je pre mňa také poníženie, že čakať ako sa ten druhý rozhodne, že až.
Ja by som ju už neprijala, nevera je u mňa neakceptovateľná. Deti môžeš milovať aj keď nebudeš žiť s ich matkou.
@milan26milan 12 a 13 ročné deti to nevedia zhodnotiť objektívne. Oni chcú teba aj mamu a hotovo. Oni neriešia, že mama podvádza a ako ublížila otcovi.
@milan26milan takto prídeš nie len o deti ,ale aj o svoju dôstojnosť a seba úctu ,preto že ako si ťa majú vážiť druhí ,keď ty si nevážiš sám seba .Držím ti palce .👍
@milan26milan
Tá tvoja žena, to je kus s prepáčením kravy… ešte s tým aj deti oboznamovať. Tá má rada teátro?
@milan26milan je mi ťa úprimne ľúto a nemyslím to v zlom. Ale sám si vyberas cestu peklom...
@milan26milan Ako som už povedal, neponáhľaj sa s rýchlymi akciami. Hop-trop návrh rozvodu nepovedie k tomu, aby sa manželka spamätala, ale k tomu, aby urýchlene zmizla. Síce si zachováš hrdosť, ale to je jediné. Deťom to ublíži, budete mať vleklé spory o starostlivosť, atď. atď.
Osobne by som v tejto situácii zatiaľ vyčkával a snažil sa k žene správať korektne, bez podrypovania, ale neponúkal jej nijaké ústupky, o deti a domácnosť nech sa stará ako doteraz, ak zostane bývať s vami. Bolo by dobré zistiť, či ona dokáže nejako sformulovať, čo jej vo vašom vzťahu začalo chýbať, alebo ide len o iracionálne "zapálenie lýtok"...
@hefo ja viem že si veľa z vás myslí že som hlupák ,ale ja nechcem nič urýchliť a hneď skoncovať.Teraz uvidím od pondelka nastupuje do tej školy nebudú spolu v práci a uvidím či sa zmení niečo na jej správaní.A či sa budú stretávať
@milan26milan Ty si musíš uvedomiť, že ona ti nič neslubovala. Nepovedala ti, že sa s ním nebude stretávat. Povedala ti, že sú dve možnosti, podľa toho, ako sa situácia (s milencom) vyvinie. Ty si sa uspokojil s pozíciou čakateľa na ortieľ. Toto z teba nerobí chlapa.
@milan26milan to že ona nastúpi do školy ešte neznamená že sa nebudú ďalej stretávať a na nos ti to vesat určite nebude. Si jej teraz len dobrý babysitter a ona ta bude naďalej odrbavat. Ja by som jej dala max týždeň na to ako sa rozhodne a nie že ta ešte pár mesiacov ta bude využívať a vodiť za nos. Dúfam že tu školu si bude platiť sama a nebudeš ju dotovať a že máte rozdelené účty
No je veľmi smutné, že nevie koho si vybrať, či teba, deti, rodinu alebo milenca..
Takže si na tej istej priečke ako milencek, ktorého pozná krátko.
Ty plánuješ čakať dokedy?
Kým si dobre posexuju, po hádajú.. Ukončia pomer, a tebe s láskou oznámi, že predsa len miluje teba?
@milan26milan nemusis sa hned rozvadzat ked nechces ale ani jej nedavaj najavo ze cakas na nu s otvorenou narucou.. hnevaj sa, drz si odstup, nevtieraj sa jej lebo jasne ze ti bude skakat len po hlave ked robis zo seba rohozku
a toto naozaj nie je vhodny priklad zdravej vztahovej vazby pre deti co idu do puberty, “rodina pokope” nie vzdy znamena ze to je pre deti to najlepsie, a nikdy nevies ako to ovplyvni ich vnimanie vztahov a sexuality do buducna
@milan26milan Dal si jej deadline dokedy sa ma rozhodnut? Viac ako tyzden by som jej nedavala. Povedz jej, ze potom si aj ty budes hladat novu zenu. Dufam, ze si jej spomenul aj to, ze existuje tretia moznost, a to ze zostane sama, ked jej to s milencom nevyjde. Ono je sakra rozdiel si spolu hrkutat a delit sa o kazdodenne starosti. Nehovoriac o vychove cudzich deti a uskaliach striedavej starostlivosti.
@kp7333 tretia možnosť neexistuje, pretože on ju s otvorenou náručou vezme späť...takže ona nestratí absolútne nič...bude si užívať s milencom a ak to nevýjde, tak sa jednoducho vráti do starých koľají...autor ju miluje, je ochotný odpustiť, nechce ju stratiť, tak bude len tíško čakať kedy sa vráti...

@hugger
Fakt sa mame vyjadrit? Normalne,ze anketa bude?
🤣🤣🤣.